Σελίδα 33 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 232829303132333435363738 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 574

Θέμα: στραβα και αναποδα

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό. Ίσως το ΑΧ (δεν το ξέρω) να έχει κόντρες που δεν αφήνουν το λάστιχο να φύγει.
    Με σκασμένο λάστιχο έχω κατέβει από ένα βουνό έξω απ΄τη Πάτρα και το έφτιαξα στην Ακράτα. Ούτε ξέρω πόσα χλμ, πάντως αρκετά.

Χμμμμ, για τις κόντρες που λες, το TT-R έχει κόντρες και δεν αφήνει το λάστιχο να πάει πουθενά!!!!

Αλλά όταν μου έσκασε έψαχνα τον κώλο μου, ε της μηχανής!!!! Κάθε 100 μέτρα maximum έπρεπει να σταματάω για να βάζω αέρα αλλιώςε ούτε ευθεία δε μπορούσα να πάω!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κάθε 100 μέτρα maximum
    έβρισκες βενζινάδικο κάθε 100 μέτρα, ή έκανες τον γύρο του ίδιου βανζινάδικου;

:rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    επιτηδες δεν ηθελα να χοντρυνω το παραδειγμα μου, εχοντας παντα στο μυαλο οτι μπορει να διαβαζει και καποιος για πρωτη φορα! τι να πω, πας ευκολα ταξιδι? θα ηταν απρεπες και ατυχες αν το ελεγα και το διαβαζε καποιος που δεν ηξερε τι μπορει να παθει!

...παλι διαφωνεις πρωην λεπτεπιλεπτε?
    γραφω οτι καθομουν σχεδον στο τιμονι.βεβαια πριν ειχα κατσει με τη γυναικα
    και τα πραγματα για τοσα χιλιομετρα που απορω πως δεν σαβουριαστηκαμε πουθενα (ειχε και στροφες)
    πιστευω πως ειναι η πλεξη του συγκεγκριμενου .γιατι οσο το κοιταζα
    φαινοταν ντουρο,και με το χερι παλι το ιδιο.οταν εκατσα ειδε η γυναικα μου οτι
    οοοοπς πιτα με αερα θες??
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Τι μ...κας!!!

Έβρισκα βενζινάδικο!!!! Υπάρχει δρόμος που τα βενζινάδικα είναι σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο!!!! Από το τελευταίο όμως μέχρι το συνεργείο, κόντεψα να φάω τα μούτρα μου!!!

(ήταν πάνω από 100 μέτρα σίγουρα!!!)

kai gia peite....ti alla???

ante giati einai apo tis liges fores pou den exw doulia kai den pernaei i rimada i wra

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

kai gia peite....ti alla???

ante giati einai apo tis liges fores pou den exw doulia kai den pernaei i rimada i wra
    :a1:
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    τοσα χρονια ετσι ειναι,γιατι να αλλαξει τις ιδεες και τα πιστευω του?ετσι εχει μαθει ...
    στραβα η οχι ,εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε η αδιαφορουμε παντελως η συζηταμε
    μαζι του αν εχουμε ορεξη απλα για εκθεση ιδεων...ελπιζοντας να αποκομισουμε κατι
    θεωρητικα αμφοτεροι.οσο για παραξενες ιδεες κλπ,ο καθενας ελευθερος να ονειρευεται οπως π.χ
    οτι το χτ του μουργακου περναει το μπλακ μπουσα σα σταματημενο,και του ριχνει
    και μια ακαφτη να μη ξερει που να κρυφτει.

παρεμφερει ονειρα ολοι κανουμε...

O βλακχαβουζας (blackbusa) ειναι τοσο βλακας και κουλος που τον εχεις ανετα....να κανονεισω καμμια κοντριτσα???
    Αρκετα με τα σοβαρα....ας παμε στην πλακα.....προς Βart Zephyr και υπολειπους.....εδω μεσα οντως μπαινουν ταμπελες.....το θεμα ειναι πως και γιατι μπαινουν....δεν ξυπναει καποιος κενα πρωι και λεει θα την πω σε αυτον (ο Afro βεβαια εξερειτε).....κατι υπαρχει....και απο την στιγμη δεν δεχεται το κραξιμο αφου θα πει την οποια κοτσανα,η θα κανει μοκο η θα αμυνθει με σωστο τροπο η θα κανει αυτο χωρις τυμπανοκρουσιες ......το συγκεκριμενο ατομο διαλεξε την αμυνα,και μαγκια του αλλα με λαθος τροπο.....παιζοντας το ξερολας......και απαντοντας με ενα υφος σε καποιους πχ byron ....και με ενα αλλο στην Maira....ποια ειναι η διαφορα???νομιζει οτι επειδη η Maira ειναι πιο μικρη,θα της επιβληθει με την ηλεικια του,ενω σε καποιους αλλου δεν τον παιρνει και το παιζει ανωτερος....και εν πασει περιπτωση ας πουμε οτι οι πιο μικροι δεν μπορουν να καταλαβουν τα σφαλματα τους....αυτος σαν μεγαλυτερος και σαν σοφοτερος τι καθετε και τους απανταει....εγω καταλαβα ντορος να γινεται και αγιος ο θεος....αλλα οταν χαθει η μπαλλα καποιοι γινονται κακοι.....και καποιος ειναι το ''θυμα''.....αυτα και φιλικα....

Υ.Γ. Στο συγκεκριμενο λινκ του την ειπαν και ατομα πολυ σοβαρα εδω μεσα.....αρα κατι λεει αυτο πιστευω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    O βλακχαβουζας (blackbusa) ειναι τοσο βλακας και κουλος που τον εχεις ανετα....να κανονεισω καμμια κοντριτσα???
    Αρκετα με τα σοβαρα....ας παμε στην πλακα.....προς Βart Zephyr και υπολειπους.....εδω μεσα οντως μπαινουν ταμπελες.....το θεμα ειναι πως και γιατι μπαινουν....δεν ξυπναει καποιος κενα πρωι και λεει θα την πω σε αυτον (ο Afro βεβαια εξερειτε).....κατι υπαρχει....και απο την στιγμη δεν δεχεται το κραξιμο αφου θα πει την οποια κοτσανα,η θα κανει μοκο η θα αμυνθει με σωστο τροπο η θα κανει αυτο χωρις τυμπανοκρουσιες ......το συγκεκριμενο ατομο διαλεξε την αμυνα,και μαγκια του αλλα με λαθος τροπο.....παιζοντας το ξερολας......και απαντοντας με ενα υφος σε καποιους πχ byron ....και με ενα αλλο στην Maira....ποια ειναι η διαφορα???νομιζει οτι επειδη η Maira ειναι πιο μικρη,θα της επιβληθει με την ηλεικια του,ενω σε καποιους αλλου δεν τον παιρνει και το παιζει ανωτερος....και εν πασει περιπτωση ας πουμε οτι οι πιο μικροι δεν μπορουν να καταλαβουν τα σφαλματα τους....αυτος σαν μεγαλυτερος και σαν σοφοτερος τι καθετε και τους απανταει....εγω καταλαβα ντορος να γινεται και αγιος ο θεος....αλλα οταν χαθει η μπαλλα καποιοι γινονται κακοι.....και καποιος ειναι το ''θυμα''.....αυτα και φιλικα....

Υ.Γ. Στο συγκεκριμενο λινκ του την ειπαν και ατομα πολυ σοβαρα εδω μεσα.....αρα κατι λεει αυτο πιστευω....
    Υ.Γ.2...το AX σαν μηχανακι δεν με συγκινει,αλλα το θρενατκι του για το rebuild και η δουλεια που κανει ειναι πολυ καλη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ακριβως αυτο ρε Μακαρε .

Οταν βλεπω ολη την παρεα στο δελεαρ μες την καλη χαρα και εδω μεσα να αρχιζει ο ενας στα μπινελικια τον αλλον τρελενομαι.Αν γινοταν αυτο στην συναντηση θα πηγαιναμε και θα καθομασταν μουγκα στην στρουγκα.Ελα ομως που κανει δεν το θελει αλλα μεσω του πληκτρολογειου και μη επαφης ειναι ευκολο να μπινελικονουμε τον καθενα ενω σε αμεση επαφη δεν θα το καναμε.

Αντε γεια μας.
    Νομιζεις οτι το Δελεαρ εχει μεγαλη διαφορα απο το τι γινεται εδω μεσα;
    Ειναι επειδη δεν ερχεσαι συχνα....
    Εκει να δεις τι ακουγεται....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ρε μπλακ ,δε σε ειπα χαβουζα κλπ....ασε και μενα να ονειρευομαι οτι σε περναω...
    παντως για ακαφτες σιγουρα σε εχω........οταν ερθω δελεαρ

θα
    εχω
    φαει

φασολαδα!!!! :rotflmao: :rotflmao:

και λογω διαφορας υψους την εκατσες!!!

πτητικα βλεπεις.....
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Νομιζεις οτι το Δελεαρ εχει μεγαλη διαφορα απο το τι γινεται εδω μεσα;
    Ειναι επειδη δεν ερχεσαι συχνα....
    Εκει να δεις τι ακουγεται....
    +++++++ πολλάααααααα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +++++++ πολλάααααααα

Και σκέψου και πόσα δεν ακούς γιατί κάθεσαι τρεία τραπέζια μακριά!!!!

Και σκέψου και πόσα δεν ακούς γιατί κάθεσαι τρεία τραπέζια μακριά!!!!

και πόσα δεν ακούω τελευταία που δεν πατάω στο Δέλεαρ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Σταματαγε και το φουσκωνε με το στομα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Καλά από ένα σημείο και μετά δεν διαβάζεται!!!

Τελικά πήγανε για σουβλακοκαφέδες???

Ασε νυστικοι μειναμε τελικα...

Παρόμοια θέματα

1. Στραβά και ανάποδα μέσα σε πίστα... (ανακύκλωση απο motomag forum)
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 13:58
  2. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 17:48
  3. ολα στραβα και αναποδα
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:17
  4. Στραβα Και Αναποδα Στισ Ταινιεσ!!!!!