Σελίδα 33 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι την επιμονη καποιον να μην δεχονται την αλλαγη και την γνωμη των πολλων.
    Θα κρατησω μονο αυτη την προταση απο το κειμενο σου.
    Αν και δεν ξερω σε ποιους ακριβως αναφερεσαι σε πληροφορω οτι στο μοτο η πλειοψηφια υπερισχυε παντα και οχι μεσα απο αφανεις και περιεργες διαδικασιες αλλα πολυ απλα απο μια κοινη συμπνοια και ομοφωνια ιδεων και αποψεων απο τα ατομα που αυτη απαρτιζοταν.

Βλεπεις οταν για καποιον εχει μονο σημασια να βρεθει με φιλους μοτοσυκλετιστες που νιωθουν εντονα την αναγκη να συνυπαρξουν με ανθρωπους που αποδεδειγμενα αγαπουν την μοτοσυκλετα και κανουν θυσιες για αυτη,τοτε και στα σκατα την βγαζεις σταυροποδι με ζεστη μπυρα και μπαγιατικα πατατακια.

Εγω απλως θιγω μεσα απο την ταση φυγης απο το Δελεαρ μια γενικοτερη εικονα του τωρινου μοτοτζιαρ που απαρτιζεται απο ανθρωπους με τους οποιους εγω δεν μπορω να βρω κανενα κοινο και βασικα ουτε θελω.

Ο τροπος που αποφασισα να θιξω καποια πραγματα μπορει να μην ηταν σωστος και μπορει να εχει συνεπειες αυτη η σταση που κραταω,αλλα προτιμω να τα φερω ολα τουμπα και ας εξαφανιστω απο αυτη την κοινοτητα.
    Απλα δεν αντεχω την υποκρισια.Παντα τετοια σταση κρατουσα στην ζωη μου και δεν θα αλλαξω τωρα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καταλαβαινω το σκεπτικο σου και ειδικα οσον αφορα τη υποκρισια, δεν δεχομαι την μαιρα και την καθε μαιρα να λεει πως προτημω το κεντρο για τι βολευει και τουσ "αλλους".Ποιοι ειναι αυτοι οι "αλλοι" ?? να βγει και να πει στα ισια
    ξερετε ρε παιδια εγω δεν συμφωνω γιατι ζοριζομαι οικονομικα και δεν μπορω να ερχομαι στον αλιμο.οχ ομως να λεει και καλα ειναι καπιοι αλλοι που ισως να μην μπορουν και αλλα τετια.
    να βγει ο χρηστος και να πει εγω δεν θελω για τους χ-ψ λογους να βγει ο ενας,ο αλλος να βγουμε ολοι και να πουμε απο μια γνωμη και ετσι να μπορεσουμε να βρουμε μια μεση λυση.
    χρυση τομη δεν υπαρχει αλλα μια μεση λυση μπορουμε να βρουμε.

ναι συμφωνω για την ζεστη μπυρα και τα μπαγιατικα πατατακια αλλα οχι και να τα πληρωνω 5€ !!!! γιατι αλλο να πληρωνα την μπυρα 3€ και αλλο 5. την στιγμη που δινεις καποια λεφτα εχεις και καποιες απαιτησεις ως προς την ποιοτητα και το σερβις.Την ιδια στιγμη που καποια αλλα μαγαζια με σχετικα ιδια + και - προσφερουν πολλα περισσοτερα με καλυτερες τιμες.

αν μου πεις πως "εγω ερχομαι για την παρεα και δεν παραγγελνω" τοτε να απο τα 30 ατομα που μαζευομαστε αν παραγγελνουν μονο τα 10 ο μαγαζατορας θα αρχισει τις φωνες!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Δε νομίζω ότι δεν αναφέρθικα σε μένα! Το πρόβλημα το δικό μου το είπα!!!

Επίσεις όμως είπα ότι είναι χαζό να μου λένε ότι κάποιος που ξεκινάει από τις δικές μου περιοχές θα βρει λιγότερη κίνηση κατεβένοντας αφού θα έχει να διανύσει την διπλάσια απόσταση!!! Γιατί το είπαν και αυτό! Λένε είναι πιο εύκολα προσβάσιμο και χωρίς κίνηση (Κηφισός). πέρνα εσύ και ο κάθε εσύ από τον Κηφισό στις 8 το βράδυ να δεις τι γίνεται που μέχρι το περιστέρι πάνε όλοιημιωτόν και είναι και τρελαμένοι από την πίεση της δουλειάς τους και δεν βλέπουν την τύφλα τους!!! Άρα λοιπόν αυτόματα όσους μένουν Γαλάτσι, Πατήσια, Φιλαδέλφεια κλπ, μας αναγκάζει να περνάμε από πολύ μεγαλύτερη κίνηση και μποτιλιάρισμα! Γιατί δεν το βλέπετε αυτό και στέκεστε στο ένα????

Βαρεθικα να εξηγώ πως δεν γίνεται κάποιοι να βολεύονται μέ ένα μέρος και κάποιοι να ιδρώνουν για να φτάσουν εκεί! Και ακόμα και έτσι να γίνει τελικά τότε συγνώμη κιόλας αλλά θα περιμένω την άψογη αντιμετώπιση από σαν απέναντί μου, γιατί θα κάνω αγώνα δρόμου και θα κινδυνεύω 20 φορές περισσότερες απ΄ότι εσείς για να βρεθούμε!!!! Αλλά ούτε αυτό λέω και ούτε αυτό θα κάνω! Γιατί ο καθένας μπορεί να νοιώθει και να κάνει ότι θέλει!!!!

πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθεί μια λύση! Αλλά να βρεθεί μια λύσει για όλους. Όχι για τους πολλούς ή για τους λίγους αλλά για όλους!!!! Καταλάβετε επιτελους ότι η λύση που προτίνετε δεν είναι για όλους, είναι για σας, για τους πολλούς! Κι εδώ δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι! Υπάρχει ένα φόρουμ, μια παρέα, ένα καινουργιο άτομο! Εκτός πια κι αν θελετε να μείνετε εσείς οι πολλοί, μέχρι να λιγοστέψετε ακόμα λίγο και να λέγεστε αρχιγοιί! Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τι ψάχνετε!!!!

Ψάχνετε να παρετε το μπράβο για την καλή σας πράξη που φροντίσατε για μας? Ψάχνετε να δείξετε ότι νοιάζεσατε κι εμείς οι αχάρηστοι δεν εκτιμάμε τίποτα??? Ψάχνετε να δείξετε ότι είστε κάποιοι? Δεν εχω καταλάβει! Αφού βλέπετε ότι υπάρχει πρόβλημα με το μέρος, μήπως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι με το ήδη υπάρχον? Λέτε αν πάμε 50 άτομα και δεν πάρει κανείς τίποτα να μας διώξουν? Μάλλον θα μας ρωτήσουν τι πέχτικε! μάλλον θα ακουστούμε!!!

Αλλά κανείς δεν το σκέφτικε αυτό! Το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε ήταν να την κάνουμε! και να πάμε που? Σε ένα μέρος που βολεύει κάποιους, που κάποιοι άλλοι θα έρχονται όποτε τα καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι εκεί και κάποιοι δεν θα ξανάρθουν ποτέ! Είναι απλά τα πράγματα!!!! όταν πας επίσκεψη σε έναν φίλος σου, κάποια στιγμή θα θες να έρθει και σπίτι σου! Εδώ λοιπόν πάμε στην περιοχή κάποιων! Δεν πάμε σε ένα ουδέτερο μέρος που να μας βολεύει όλους! Γιατί ΟΧΙ δεν μαςολεύει όλους! κι αν κάποιοι δεν θέλουν να περάσουν ποτέ από το κέντρο ξανά, ούτε για την παρέα, τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα, όχι αυτός που δεν μπορεί να τρώει την κίνηση της αρκούδας κάθε Δευτέρα για να βλέπει τον άνετο που χρειάζεται 5 λεπτά με το ρολόι να το παίζει και κύριος!!!!

Όχι ρε σεις! Δεν ειναι δίκαιο να πρέπει κάποιοι να κάνουν τόσα χλμ για να φτάσουν σε ένα κοινό σημείο σηνάντησης όταν κάποιοι άλλοι χρειάζονται τα ελάχιστα χλμ. !!! Και λεω πάλι υπάρχει και κοντά στο σπίτι μου καφετέρια για να μας χωρέσει! Αλλά δε θα το προτίνω ποτέ παρ' όλο που δεν θα χρειαζόταν να κάψω ούτε σταγόνα βενζίνης για να πάω! Γιατί για κάποιους άλλους δεν ειναι δίκαιο!!!!!

έχετε κατα νου τι σημαίνει το "δίκαιο"? Είναι κάτι που είναι ισο και ισάξιο απέναντι σε όλους. Δεν κλίνει προς καμία πλευρά! Αυτό είναι το Δέλεαρ. Κι αν ο γάιδαρος δεν προχωράει ας μην χτυπάμε το σαμάρι, και ας μην πάρουμε καινούργιο!!! Ας μάθουμε στο γάιδαρο τρόπους!!! Εμείς είμαστε οι πελάτες, εμείς είμαστε ο τζίρος του μαγαζιού και έχουμε αρκετή δύναμη!!! μπορείτε να το καταλάβετε αυτό τουλάχιστον? και αν πραγματικά θέλετε μια αλλαγή και το Δέλεαρ δεν σας είναι αρκετό πια πηγαίεντε στον Άλιμο! Εμένα το Δέλεαρ μου φτάνει για να βλέπω αυτούς που αρκούντε σε αυτό για τους υπόλοιπους έυχομαι καλά να περνάνε, με πιο φθηνές μπύρες, με καλύτερους καναπέδες και καλύτερο πάρκιν. Εγώ θα μείνω στο μαγαζί που βολεύει όλους, γιατί μ' αρέσει τον κόπο που κάνω εγώ να δω κάποιον, να τον κάνει κι άλλος, να μην ταλεπωρείται με τόσα χλμ παραπάνω γιατί αποφάσισα μια μέρα ότι το μαγαζί δεν μου κάνει!!!

Δεν είναι επίθεση προς κανέναν, είναι λίγο μπερδεμένα και το ξέρω, ευχαριστώ που με διαβασατε, όσοι με διαβάσατε!!! Στις 7/7/2008 θα είμαι Δέλεαρ. Καλά να περνάτε!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Όχι για τους πολλούς ή για τους λίγους αλλά για όλους!!!!
    Όχι ρε σεις! Δεν ειναι δίκαιο να πρέπει κάποιοι να κάνουν τόσα χλμ για να φτάσουν σε ένα κοινό σημείο σηνάντησης όταν κάποιοι άλλοι χρειάζονται τα ελάχιστα χλμ. !!!

den se katalavaino, theoreis oti einai dinaton na vrethei ena meros pou tha isapexei apo olous? panta tha ne kapoioi volemenoi kai kapoioi adikimenoi, prepei na ginoun simvivasmoi.. kai aftos pou menei ston alimo kai volevete tora, sto delear den tha volevete..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ασε ρε Ακη τον ανθρωπο να κανει την αυτοκριτικη του τωρα που πηρε φορα.

Ξαφνικα ο αφρο, που δεν εχει ερθει σχεδον ποτε σε βολτα τοσα χρονια, ο αφρο που ερχοταν στο Δελεαρ μια στο τοσο και ελαχιστοι τον εκαναν παρεα, ο αφρο που απο τυχη γραφει ακομα στο μοτο,ο αφρο που ποτε δεν εκανε δουλεια σαν μοντερειτορ και δεν τηρησε κανονες (αλλα οποτε τον συμφερει επικαλειται το "αξιωμα" του μοντ) ξαφνικα εγινε και η φωνη των πολλων.

Ακου λεει που θα διωξει και κοσμο απο την παρεα του.
    Πια παρεα σου ρε αφρο;
    Μια μοναδα εισαι και εσυ σε ενα συνολο που ποτε παντα σνομπαρες και ξαφνικα μιλας για αξιες και για παρεες.
    Αυτα που γραφεις να τα πεις σε κανα χθεσινο στο φορουμ γιατι σε ξερουμε πολυ καλα τι εισαι τοσο χρονια.
    Θα πεις και κοσμο μουνοπανα που τους χαρεις την χαρη να τους κανεις παρεα ρε.
    Η παρεα σου εκανε την χαρη να σε αφομοιωσει.
    Βρηκε και ο καθε τελευταιος την ευκαιρια εδω μεσα να συμπεριφερθει σαν Μεσσιας.
    a opote to provlima sou ine o afro ke pou an ine afto esi den mporis na vgis stin epifania ke na lampsis...:rotflmao: :rotflmao:

akou na dis file krouki pou parolo pou ekrives mesa sou ena katinistiko fidi ego se simpa8ousa leme

mporis na les oti 8elis gia ton afro ke oti katevazi i klava sou
    mia zoi akira 8a les ke mia zoi malakas 8a ise
    den se fteei o afro gia afto fteei o tixos pou xtizis mprosta sou ke ton onomazis afro

o afro exi mirasi to pnevma tou kata kerous exi dimiourgisi ke pragmata gia to forum

ke ma8e na to sini8izis ke esi ke oloi

o afro den ine kati pou mporis na to diaxiristis
    ke ine toso malakas pou mpori na se kani na misisi tin an8ropini iparksi

ke episis den se exi piraksi pote
    oute stin karekla sou exi katsi pote

ala epidi kapies empa8ies sou den se afinoun na dis ti pragmatika ine o afro

i ise toso eksipnos pou kseris poli kala ala den mporis giati se zorizi i empa8ia sou na ise kolopedo ke na psaxnese na gini tis poutanas metaksi mas gia na isixasis ke klegontas na les idate me ekane nta...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

krouki teties katines den xriazonte sto moto na pas sto kalo ke xarikame pou fevgis...

o afro ine poli megalos ke gia sena ke gia polous alous epidoksous epidiksies
    :rotflmao:

sas exo olous oti ke na kanete

sto telos 8a do8i ke to onoma mou se kapia nevras8enia
    8a lete pasxo apo afro...

pigenete na vrite ligi zoi stin iparksis sas re merikoi:a24:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

to poli gelio ine pou lete

ke pios ise esi pou milas gia to moto mia monada ise ke lipa

ke apo tin ali simperifereste san na ine o afro to moto ke to provlima sas.

o afro diloni katigorimatika oti den ine to moto

to moto apotelite apo pola meloi ke opos exoume ksana pi poli diaforetika metaksi tous
    o afro ine ke aftos ena aplo melos

apla me ligo pio eksizitimeno taperamento ke fisika poli pio anetos na sou pi file krouki oti xriazese epigonte iatrofarmakeftiki peri8alpsi:rotflmao:

me tosa provlimata pou exi epomis8i o an8ropos simera fenete ke poli trenti min to vlepis arnitika

ama den exis provlimata ke apo8imena den ifistase...

ke me emena poulaki mou min kontrarese oti ke kanis 8elis 7 zoes klama ke ales toses pono gia na me ftasis ke as min po gia ta ala

oti ke kanis ke esi ke para poli edo mesa mono gia ka8aristries mou kanete:rotflmao:

ke den to leo antagonistika ka8os sas exo xesmenous ke eniote sas patao me to amaksi...:rotflmao:

ke ka8arizoun i asfalistikes axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

nane kala afti i kourada me ekane ke gelasa proi proi:rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

ke stamatiste na iste kologliftes me tis gkomenes..
    Ειναι η δευτερη φορα που εκφραζεσαι ετσι απεναντι μου.
    Αυτη την φορα δεν θα απαντησω στο παραπανω -- .... ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι.
    Σε παρακαλω φροντισε να μην υπαρξει τριτη.

ososn afora tous aplous an8ropous me mia apli tasi gia parea ke kali sinanastrofi sas leo to eksis

min epireazeste apo tetia psixopa8i atoma pou ine logiko na iparxoun se mia kinonia

den mpori na imaste oloi kala...

ke pername pragmatika poli kala metaksi mas ke exoume mia poli kali sxesi

ke an mpite ston kopo na gnorisete merika atoma perisotero 8a vrite spoudeous an8ropous

meriki den mpenoun se afton ton kopo giati ta provlimata tous i kaki sxesi me ton eafto tous den tous afini ke exoume tetia krousmata opos o simpa8is xontroulis pou ine se pliri diataraki me ton eaftouli tou

ke fisika na min anafer8o se gerontes tis pareas pou nomizoun oti prepi na pinoun epidiktika poli tsipouro me ifos sofou ke katafertzi ke na zitane apo tous ipolipous na simperiferonte paromia exontas ksexasi oti stous neous vrazi to ema tous endiaferonte gia ta panta 8eloun na ta zisoun ola ke dipsane gia peripetia ke energia

episi ine oti xirotero na kanis kanis opos mia propaganda tou stil pinoume ke odigame pou imaste polemioi tis

ke as min po gia ta ipolipa

empasi periptosi olous mas anexete i kinonia mas akoma ke emena pou ime ke ego me tis idiori8mies mou opos o ka8e enas

ala apo eki mexri na pane na dimiourgisoun i na kerdisoun entiposis gia na exoun tin ikanopioisi oti to mporoun ke ine magkes

ego pou den ime tipota 8a tous kopso ta podia

pola filia ke pistevo oti ine to kalitero thred ever:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ειναι η δευτερη φορα που εκφραζεσαι ετσι απεναντι μου.
    Αυτη την φορα δεν θα απαντησω στο παραπανω -- .... ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι.
    Σε παρακαλω φροντισε να μην υπαρξει τριτη.
    entaksi 8a pame stin tetarti katef8ian...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ενα θα πω μονο παιδακια...

Η Ιατρικη εχει προοδευσει κι υπαρχουν πιά φάρμακα για την ψυχοπάθεια! :wacko:

Το ξερω γιατι τα παιρνω κι εγω...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

afro......

maira....

crs........

μας πρήξατε τ' αρχίδια!!!

αμαν αυτη η ξεροκεφαλια σας!!!

φτανει μεχρι εδω ρε παιδια!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ

ΕΛΕΟΣ

ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ

συγνωμη αν ξεχασα καποιους, τουλαχιστον οι απο πανω δε θα με παρεξηγησουν ευκολα....

ευχαριστω προκαταβολικα για το μπανακι, αλλα στην παρουσα φαση, θα το επιθυμουσα πολυ!
    σε τετοια χαλιαδε μου αρεσει να συμμετεχω....παω να ξεκολλησω και τα αυτοκολλητα απο τα μηχανακια, μα την παναγια, μεχρι να ηρεμησει το κλιμα.....

αυτο εδω, δεν ειναι το moto.gr!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

μονο λυπη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Ενταξει το ξερουμε ρε αφρε οτι εισαι σε συγχυση,αλλα κρυφτο και εσυ ρε παιδι μου,φτιαξε ενα θρεντ για να κραξεις και οχι 3 απανωτα.
    Σαν κατι μπομπιρες που στα λενε στα μουτρα κανουν να φυγουν και μετα κανουν μεταβολη κεκεδιζοντας και στα ξαναχωνουν παιρνοντας βαθιες αναπνοες για να μην λυποθυμησουν απο την συγχυση.
    Οσο για αυτο καθεαυτο το περιεχομενο των γραφομενων σου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    den se katalavaino, theoreis oti einai dinaton na vrethei ena meros pou tha isapexei apo olous? panta tha ne kapoioi volemenoi kai kapoioi adikimenoi, prepei na ginoun simvivasmoi.. kai aftos pou menei ston alimo kai volevete tora, sto delear den tha volevete..

Κι όμως όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, το Δέλεαρ γι' αυτό επιλέχτικε! Γιατί είναι στο κέντρο της Αθήνας!!!!

Τι δεν καταλαβαίνετε τελικά? Ότι το μαγαζί θα πρέπει να είναι το πιο κεντρικό? Δλδ πόσο δύσκολο στην κατανόηση είναι αυτό? Και όποιος πει ότι στον Άλιμο είναι κεντρικά μάλλον έχει χάσει την αίσθηση του χώρου!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    afro......

maira....

crs........

μας πρήξατε τ' αρχίδια!!!

αμαν αυτη η ξεροκεφαλια σας!!!

φτανει μεχρι εδω ρε παιδια!!!!!

ΦΤΑΝΕΙ

ΕΛΕΟΣ

ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ

συγνωμη αν ξεχασα καποιους, τουλαχιστον οι απο πανω δε θα με παρεξηγησουν ευκολα....

ευχαριστω προκαταβολικα για το μπανακι, αλλα στην παρουσα φαση, θα το επιθυμουσα πολυ!
    σε τετοια χαλιαδε μου αρεσει να συμμετεχω....παω να ξεκολλησω και τα αυτοκολλητα απο τα μηχανακια, μα την παναγια, μεχρι να ηρεμησει το κλιμα.....

Σοβαρά μιλάς ρε Γιώργο? Σας απειλήσαμε? Παραδίνεστε? Έλεος? Αν μας εξηγούσες και για ποιο πράγμα ίσως να ήταν και καλύτερα! Για ξεροκεφαλιά? μήπως δεν είναι αυτό? Δε σε παρεξηγώ ρε συ Γιώργο αλλά πραγματικά κι εγώ έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα ποιοι ήταν αυτοί που υποστιρίζουν αυτό το μαγαζί! Πραγματικά, τελικά υπάρχει πολύ λίγος κόσμος που σκέφτεται το σύνολο και όχι μια μερίδα ανθρώπων!!!!

Και αν θες να βγάλεις τα αυτοκόλλητα για ότι έχει ειπωθεί εδώ, σ' αυτό το thread, τότε θα έπερε να τα έχεις βγάλει πολύ καιρό τώρα! Πάντα έτσι ήταν η κατάσταση στο μοτο! Απλά ήταν thread που δεν αφορούσαν πολλούς και δεν ασχολήθικαν!!!!

Φιλικά

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04