Θα κρατησω μονο αυτη την προταση απο το κειμενο σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι την επιμονη καποιον να μην δεχονται την αλλαγη και την γνωμη των πολλων.
Αν και δεν ξερω σε ποιους ακριβως αναφερεσαι σε πληροφορω οτι στο μοτο η πλειοψηφια υπερισχυε παντα και οχι μεσα απο αφανεις και περιεργες διαδικασιες αλλα πολυ απλα απο μια κοινη συμπνοια και ομοφωνια ιδεων και αποψεων απο τα ατομα που αυτη απαρτιζοταν.
Βλεπεις οταν για καποιον εχει μονο σημασια να βρεθει με φιλους μοτοσυκλετιστες που νιωθουν εντονα την αναγκη να συνυπαρξουν με ανθρωπους που αποδεδειγμενα αγαπουν την μοτοσυκλετα και κανουν θυσιες για αυτη,τοτε και στα σκατα την βγαζεις σταυροποδι με ζεστη μπυρα και μπαγιατικα πατατακια.
Εγω απλως θιγω μεσα απο την ταση φυγης απο το Δελεαρ μια γενικοτερη εικονα του τωρινου μοτοτζιαρ που απαρτιζεται απο ανθρωπους με τους οποιους εγω δεν μπορω να βρω κανενα κοινο και βασικα ουτε θελω.
Ο τροπος που αποφασισα να θιξω καποια πραγματα μπορει να μην ηταν σωστος και μπορει να εχει συνεπειες αυτη η σταση που κραταω,αλλα προτιμω να τα φερω ολα τουμπα και ας εξαφανιστω απο αυτη την κοινοτητα.
Απλα δεν αντεχω την υποκρισια.Παντα τετοια σταση κρατουσα στην ζωη μου και δεν θα αλλαξω τωρα.