πόσα δώσατε ρε για τον αγώνα??
γαμω τα γκολ
![]()
![]()
![]()
αλλά απο σκηνοθεσία το ματς μέτριο
πόσα δώσατε ρε για τον αγώνα??
γαμω τα γκολ
![]()
![]()
![]()
αλλά απο σκηνοθεσία το ματς μέτριο
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Φίλοι ΑΕΚτζήδες... συμμορφωθείτε...
Ο Βασσάρας και οι βοηθοί του μια χαρά σφύριξαν. Ούτε σφάξιμο υπήρξε ούτε τίποτα. Μην γινόμαστε μίζεροι.
Υπήρξαν ουκ ολίγες φάσεις που θα μπορούσε να μας κόψει την χαρά και δεν το έκανε.. κάτι που θα γινόταν αν ήταν σε φάση "παράγκας". ΞΕΚΟΛΑΤΕ...
Μια χαρά ήταν το κοράκι.
ΑΠο εκεί και πέρα. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο και μπορούμε να κάνουμε όνειρα γιατί:
1- έχουμε 4 στα 4 ενώ τα 3 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας και δη το τελευταίο χωρίς κόσμο!
2- Η ΑΕΚ κερδίζει με σβυσμένες μηχανές ακόμα και σκληροτράχηλες ομάδες σαν τον Πανιώνιο.
3- Μαέστρος στον πάγκο... γυρνάει σε 5-4-1 με τους Ζήκο Ενσαλίβα να ανεβαίνουν και να το κάνουν ενίοτε 4-5-1 με Μπλάνκο και Σέζαρ μετά στην κορυφή.
4- Μάχο... Μόνος του σταμάτησε όλο τον Πανιώνιο στο Α ημίχρονο... Απίστευτή έξοδο στο τετ-α-τετ που πέφτει και κρύβει όλο το οπτικό πεδίο του επιθετικού. Πραγματικά τεχνική έξοδο. Ανίκητος επίσης στον αέρα.
5- Τύχη.... ναι πρέπει να έχεις και απο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση του δοκαριού , είχαμε μπόλικη. Είναι μέρος της μπάλας και αυτό.
6- Αντίπαλοι... πεσμένοι και οι δύο του ΠΟΚ. Ο ΠΑΟ παραπαίει γενικώς, ο ΟΣΦΠ δεν έχει βρεί ρολάρισμα ακόμα , παρόλη την νίκη με Απόλλων.
Οι ενδείξεις στην αρχή είναι καλές για εμάς, αλλά μην βιάζεστε...το +4 είναι πάρα πολύ λίγο για ενα πρωτάθλημα που είμαι σίγουρος οτι μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Α..μια σημείωση που συμφωνώ και με τον Σωτηρακόπουλο που το γράφει σήμερα στην SportDay.
Αν αυτή ή ΑΕΚ αρχίζει και ρολάρει και παίζει καλά .... ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ; ...
Καλημέρα σε όλους, καλή υπομονή και προσοχή στους πηγμένους δρόμους παιδιά!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
o προπονητης της καλαμαριας (ποιο νουμερο παραστημα ειναι αυτη η ομαδα ρε Vagella μπερδεφτηκα) ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ "ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ... ΕΝΑ "ΕΝΩΩ ΝΑ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝΕ" ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ......."(ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΛΕΓΕ!!!!) ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!
ΑΕΚ ΑΕΚ, ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚ, ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚ!!!!!!
ΜΑΓΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΟΥΡΙΟΖΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ "ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ" ΣΤΟ 24' ΠΕΡΙΠΟΥ....... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ...
ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΟΥΛ.... ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ....
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "KOKALIS PAYROLL CO."....
ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ Α.Ρ.Δ.-ΑΚΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ.... Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..... ΒΑΛΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΑΝΤΕ 2ΛΕΠΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ GAY-ΡΟΥ 38-40 ΛΕΠΤΑ....ΒΑΛΤΕ 5 ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ......
HASTA LUEGO ... (ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....)
---->
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΥΠΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ "KOKALIS PAYROLL CO."....
ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ Α.Ρ.Δ.-ΑΚΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ.... Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..... ΒΑΛΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΑΝΤΕ 2ΛΕΠΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΟΥ GAY-ΡΟΥ 38-40 ΛΕΠΤΑ....ΒΑΛΤΕ 5 ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ......
HASTA LUEGO ... (ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ....)
---->
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idi,
Δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου...
1. Ο Βασσάρας σωστά λόγω κανονισμών διέκοψε το παιχνίδι. Μάλιστα αν συνέχιζαν και διέκοπτε τελείως το παιχνίδι , το σκόρ θα ήταν 2-0 υπέρ μας και θα είχαμε παίξει ενα παιχνίδι μόνο στα χαρτιά. Δεν είναι κινήσεις διαιτητή παράγκας αυτές.
2. Ανεξάρτητα αν το παιχνίδι κόβεται, μια ομάδα που έχει παίκτες και δυνάμεις , θα την επηρρεάσει για λίγο. Αίντε για ενα 10λεπτο. Όμως μέχρι και το 44 δεχόμασταν σφυροκόπημα πίσω και αν δεν ήταν ο Δέλλας και ο Μάχο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα.
Όσο για τα ΜΜΕ... για ποιά εκπομπή μιλάς φίλε;... για την ΝΕΤ ή τον Alpha... δεν είδα καμία και δεν έχω γνώμη. Τις εφημερίδες που είδα σήμερα πάντως, όλοι για την πρωτιά της ΑΕΚ μιλούν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ισως προτρεχω... αλλα εχω λογους φιλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!![]()
εσυ μπορει να νομιζεις οτι θα γινει οτι περσυ και τα τελυταια 10 χρονια... αλλα εγω που βλεπω τι παιζει με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.... σου λεω οτι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ... ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
δεν ειναι οι 4 βαθμοι... αυτο δεν ειναι τιποτα...
αλλωστε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο και θα γινον σκαμπανεβασματα... ισως να πεσουμε και απο τη κορηφη σε καποια στιγμη του πρωταθληματος.... (εχουμε και παλουκι προγραμμα στο πρωτο γυρο)
αλλα... ΦΕΤΟΣ εχουμε ΤΟ ΚΑΤΙ που δεν ειχαμε ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ..... και αυτο ειναι που με κανει σιγουρο!!!!
το πρωταθλημα ειναι κιτρινομαυρο απο εδω μεχρι τη Κωνσταντινουπολη.... γραψ'το καπου... εδω θα ειμαστε....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ισως προτρεχω... αλλα εχω λογους φιλε.....
εσυ μπορει να νομιζεις οτι θα γινει οτι περσυ και τα τελυταια 10 χρονια... αλλα εγω που βλεπω τι παιζει με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.... σου λεω οτι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ... ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
δεν ειναι οι 4 βαθμοι... αυτο δεν ειναι τιποτα...
αλλωστε το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο και θα γινον σκαμπανεβασματα... ισως να πεσουμε και απο τη κορηφη σε καποια στιγμη του πρωταθληματος.... (εχουμε και παλουκι προγραμμα στο πρωτο γυρο)
αλλα... ΦΕΤΟΣ εχουμε ΤΟ ΚΑΤΙ που δεν ειχαμε ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ..... και αυτο ειναι που με κανει σιγουρο!!!!
το πρωταθλημα ειναι κιτρινομαυρο απο εδω μεχρι τη Κωνσταντινουπολη.... γραψ'το καπου... εδω θα ειμαστε....
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!![]()
οι οπαδοί του ατρόμητου που είναι??
γιατι δεν γράφουν?εδω γράφουν τα αεκακια
![]()
![]()
![]()
μάγε και να ρολάρει όπως λες αυτη η αεκ δεν πιστε΄υω ότι θα κάνει κατι
περιορισμένον δυνατοτήτων.πιστευω φε΄τος κ κάτω απο τον βάζελο.απο αυτον τον βάζελο.ιδωμεν
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
πάμε και λίγο παρακάτω ρε Γιώργη για εκείνους που λένε πως δεν έχουμε τα εχέγγυα για πρωτάθλημα;
1. 10-0 παθητικό σε 4 παιχνίδια και αν δεν ήταν και το 1-0 στην Αυστρία θα λέγαμε για 6Χ6 ρεκόρ που κυνηγάει η ΑΕΚ ήδη!!! Για την ιστορία μοναδική φορά που το έκανε το 6Χ6 ήταν όταν είχε ξαναπάρει πρωτάθλημα.
2. Ριβάλντο... εντάξει δεν είναι 20αρης σίγουρα... αλλά στα 40-60 λεπτά που θα παίξει σε ενα Ελληνικό παιχνίδι θα σου ξεκλειδώσει άμυνες και θα κάνει σέντρες σαν και αυτή του "cobra-Λύμπε" που εκτινάχτηκα πραγματικά σαν κόμπρα με ανάποδη κεφαλιά στυλ Νικολαϊδη. Ακόμα και ντεφορμέ μπορεί ανά πάσα στιγμή να το καρφώσει. Με Ρίμπο και Λύμπε , μπροστά... στο Ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον , αν αρχίσουν και βρίσκονται έτσι, βάφτε τα μαύρα οι υπόλοιποι.
3. Μπλάνκο.... δεν άντεξε και όταν βγήκε είπα τώρα τι γίνεται;.. Ήρθε ο Σέζαρ και μας θύμησε οτι μπορεί να παίξει άριστα τον ρόλο του κυνηγού. Ο πιτσιρικάς Μπλάνκο είναι λίρα 100 αλλά όταν δεν μπορεί , δεν χάθηκε και ο κόσμος.
4.Φερέρ... ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... πόσοι απο εσάς έχουν τέτοιο μαέστρο στον πάγκο; Βγάζει Μπλάνκο και μένουμε μαλάκες.. μέχρι να συνηδειτοποιήσω το "επίτηδες" της κίνησης! Ήθελε να βγάλει ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ! Βγάζει τον Μπλάνκο (με ρίσκο βέβαια) που ούτως ή άλλως τον υπολογίζουν και κρατάνε 2 αμυντικούς πίσω και δεν βγαίνει όλος ο Πανιώνιος.
Βάζει Σέζαρ κρυφό κυνηγό και απλά ξεκλειδώνει το αίνιγμα. Όλος ο Πανιώνιος μπροστά και υπερφαλαγγίζεται απο τον Βραζιλιάνο με τα αποτελέσματα που είδαμε!
Επίσης προπονητής που ξέρει το τόπι ΑΛΛΑ... και την ψυχολογία παικτών πολύ καλά. Μετά την ατάκα του "αμυντικού των 200.000ευρώ" έχουμε εναν Άλβεζ που έχει ανέβει πάρα πολύ και δεν μοιάζει σε τίποτα με τον χαμένο αμυντικό στην αρχή της χρονιάς.
5. Άμυνα. Δέλλας, Μάχο, και ..... στον Πανιώνιο ειδικά... Ζήκος. Αν αυτοί παίζουν έτσι με καλύψεις απο Αρουαμπαρένα και ... θέλω να πιστεύω Γεωργέα απο δεξιά, τότε δεν βλέπω πως μπορεί να διασπαστεί αυτή η άμυνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
6. Ηθικόν.... ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ.. όπως λέμε σε άλλες περιπτώσεις. Με καλή φόρα σε UEFA αλλά και Ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ δικαιούται να ονειρεύεται. Ειδικά βλέποντας οτι οι συνήθεις δύο αντιπάλοι του τίτλου δεν έχουν βρεί πατήματα ακόμα. Ο ΠΑΟ ειδικά έχει και διοικητικά προβλήματα. Ο ΟΣΦΠ..... το έχω πεί και πριν... ΑΝ ΔΕΣΕΙ... θα έχει αχτύπητο σύνολο με τέτοιους παικταράδες μπροστά. Κρατώ τον Δεκέμβρη και την τρέλα του Κόκκαλη , για να δώ τι θα κάνει για κέντρο-άξονα και άμυνα.
7. Κόσμος... πιστέψτε με , μετά απο όσα έχουν γίνει ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αν και φέτος δεν έχουν ζητήματα ψυχολογίας (το έδειξαν στην Ν.Σμύρνη!) με κόσμο στο πλάι τους, ίσως να δείξουν και σαν ομάδα τι μπορούν να κάνουν.
8. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΑΚΌΜΑ!. Φοβάμαι την ομάδα που θα πέσει μπροστά της, όταν πραγματικά πιάσει απόδοση ομάδος.
9. Νικολαϊδής. Κάποιοι τον γουστάρουν , κάποιοι άλλοι οχι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κατάφερε μια ΠΑΕ ΑΕΚ απο το χείλος της καταστροφής , σε 3 χρόνια να την έχει κάνει οχι μόνο αξιοπρόσεκτο σύνολο στην Ελλάδα , αλλά και με αρκετά σημεία αναφοράς στην Ευρώπη. Αν τελειώσει και του γηπέδου, θα είναι σίγουρα 110% αφεντικό στην ΑΕΚ.
10. Πισωκρατήματα... επειδή φύσιν απαισιόδοξος και επειδή έχουμε δεί πολλά πλέον, (όπως με τον Ιωνικό το 2004!) καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. Είναι νωρίς να λέμε οτι πήραμε πρωτάθλημα ή δεν ξέρω τι άλλο. Το +4 είναι μόνο μια ήττα με "μικρή ομάδα" και μια ισοπαλία σε ντέρμπυ με κάποιον απο το ΠΟΚ ή άλλον.
Το μόνο που κρατώ είναι τα παραπάνω και την θετική αύρα που αποπνέει πλέον η ομάδα...
Πάμε γερά λοιπόν και απολογισμός τον Μάιο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ, (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!![]()
Αλλο τυχη και αλλο διαιτησια φιλε για να μην μπερδευομαστε....και η ομαδα μου εχει κανει το 4χ4 χωρις να παιζει και σπουδια μπαλλα συνεχεια....αλλα δεν τις χαρισαν τιποτα.....και ακομα δεν εχει χρειαστει να μπουν τα μεγαλα μεσα για καποιους (αν εξαιρεσουμε το πεναλντυ που δεν εδωσε στον Παοκ με τον βαζελο)γιατι ειμαστε ακομα στην αρχη.....κατσε να ρολαρει λιγο το πραγμα και θα δουμε.....
Υ.Γ.και οταν μιλαω για διαιτησια που ανεφερες θα πω πχ για εναν αγωνα που η ομαδα Α κερδιζε 2-0 μεχρι το ημιχρονο την ομαδα Β που εκανε τελικα το ματς 2-3....βεβαια το ματς γυρισε αφου μετα απο 2 σεντρες ενος παικτης της Β ομας εγινε η ισοφαριση....που ειναι το περιεργο???αυτος ο παικτης επρεπε να ειχε αποβληθει στο 2-0 με δευτερη κιτρινη....
ΣΥΜΦΩΝΩ σε όλα πλην άλβες.
και χτες ήταν κακός.
πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, ο σωκράτης είναι καλύτερος σαφώς.και τον μάχο δεν τον θεω΄ρω κάτι ιδιαίτερο αλλά μπροστά στο ανέκδοτο μορέτο είναι ...φάντομ
να γυρίσει υγιής ο ΛΑΓΟΣ θέλω!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
iosif,
Ο Άλβεζ δεν νομίζω οτι ήταν κακός... μέτριος ναι.. κακός όχι. Δεν έχει ταχύτητα και αυτό τον εκθέτει σε γρήγορες αλλαγές μπροστά στην μεγάλη περιοχή , απο όπου και έκανε τα περισσότερα σουτ ο Πανιώνιος.
Ο Μάχο απο την άλλη, με 300.000ευρώ κόστος και σαν όνομα στην Εθν.Αυστρίας, θεωρώ οτι είναι κελεπούρι. Ειδικά αν δείς το πως στήνεται σε φάσεις σαν το σούτ βολίδα απο τα 40 μέτρα στο "Γ" ή στο τετ-α-τετ που πέφτει με όλο το σώμα και ανοιχτά χέρια - πόδια για να μπλοκάρει πεδίο.
Εντάξει δεν είναι "τεράστιος" αλλά θεωρώ οτι είναι απο τους καλούς τερματοφύλακες.
Ο Παπασταθόπουλος, πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του. Έχει κάνει κινήσεις που όλους στην κερκίδα μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα (κλέψιμο μπάλα -"πορτοφόλι" απο επιθετικό που τρέχει!!) αλλά ώρες ώρες χάνει την αυτοσυγκέντρωση του. Μεγάλο σχολείο εκεί ο Δέλλας αν τον ακούσει.
Σίγουρα φίλε μου έχουμε πολλά κενά σαν ομάδα. Αν δεν είχαμε δεν θα μιλάγαμε για Ελληνική ομάδα.
Πάντως στο πρώτο 20λεπτο είδα μια ΑΕΚ ανάλογη με εκείνη που είδα στην Σεβίλη. Καλή ανάπτυξη και ταχύτητα... και κάπου εκει ο άξονας μας "ψόφησε"..κουράστηκε.
Gandalf
εγω απορω με μερικους που ηδη εχουν χρισει το αεκακι ομαδαρα, την στιγμη που δεν εχει παιξει ουτε ενα δυνατο παιχνιδι, και που το μονο καλο τεστ που εδωσε με πανιωνιο ηταν αποτελεσμα ¨¨αναμενωμεν﨨
και για οσους δεν καταλαβαν......ας θυμηθουν ποια ομαδα ¨¨ σεβομενη την ιστορια της ¨¨ εκατσε περισυ να χασει γαι να βγει ο πανιωνιος ουφα
η παρουσα απαντηση απευθυνεται μονο σε οσους δεν εθελοτυφλουν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οντως..........
ο Βασσαρας επαιξε πολυ Πανιωνιο!!!
εκανε πολλα.................... π.χ.συνεχεια φαουλ εξω απ την περιοχη της ΑΕΚ εδινε......και τα μισα ηταν ανυπαρκτα
ασχετα αν ο παο ηταν αισχρος.............
ο σαλπι δεν επεσε μονος του!
και δεν μου φανηκε λιγοτερο πεναλτυ............................ απο αυτο που δωθηκε στον αστερα.
ολα τα αθλητικα σαιτ γραφουν για δικαιολογιμενες διαμαρτυριες που δεν δοθηκε το πεναλτυ στο σαλπι!
κατα τ αλλα, για σενα ηταν ανυπαρτο...............
τουλαχιστον σου εφυγε η υποψια περι παρασκηνιου του τζιγγερ............φανταζομαι!
ΕΧΕΙΣ.............ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ............
Άπλά δέν ύπάρχει κανένα .........ΠΕΝΑΛΤΥ......
Έπειδή κάποιος άπλωσε τό χέρι καί άκούμπησε τόν έπιθετικό...???
Νομίζω πώς ό Σαλπιγγίδης κρατήθηκε πολύ περισσότερο.......
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ..............
ΚΑΝΕΝΑ...........ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..............
Όσο γιά τά συμπεράσματα όπως είπες καί σύ ....ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.......
Πιστεύω ότι χθές στήν Τρίπολη ό διαιτητής πήρε δύο πολύ ...ΛΑΘΟΣ...
άποφάσεις.......
Έδωσε ένα πού..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ...........καί δέν έδωσε ένα πού σύμφωνα
μέ τό σκεπτικό του γιά τό παιχνίδι θά έπρεπε νά ....ΤΟ ΔΩΣΕΙ........
Δέν είδα όμως πρόθεση.........
Στήν περίπτωση τού Άστέρα......ξεγελέστηκε λόγω λάθους όπτικής γωνίας
καί στήν περίπτωση τού ΠΑΟ άπλά δέν είδε τίποτε μέ τόσους παίκτες
μπροστά του.......!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ.............ούτε δόλο ούτε πρόθεση.........!!!!!!
![]()