Σελίδα 33 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Το παρακάτω κείμενο αφιερώνεται με υπεροπτικό βλέμμα και ειρωνικό χαμόγελο στο μικρό-χαριτωμένο-προπελόπλικτο-πέφτουλα και μέλλοντα ΠΑΤΕΡΑ του forum, κατά κόσμο γνωστό και ως dukeandthecity......

.................................................................................................... ............................................
    Good Swedish review, duel Teneré vs 800 GS

In the latest issue of BIKE #8.2008, Swedens biggest motorcycle magazine, they had a really interesting duel between Yamaha Ténéré and BMW F800GS. They took them out in the Swedish "desert" and tried to figure out which one they would prefer to take furthest away from civilization. To cut to the chase; they picked the Teneré (off course ).

A quick translation of the summary (excuse bad grammar and swenglish):

"These kind of bikes will inspire the adventurer in you, be sure of that. For the really tough trips the Yamaha fits best, even though the BMW got a stronger engine. The shorter wheelbase of the Yamaha makes it feel much smoother in tight sections and the bigger fuel tank, that combined with less thirst, gives you confidence to go further away from civilization.

More that makes the choice even easier are details like the roadbook mount at the top of the instruments. Solemn and intelligent for them who want to explore more. The rider position is mature and the 5 kilos more compared to the BMW doesn't feel at all.

Both models have a strong reputation to live up to and the Yamaha does it best, at least when your path is filled with big rocks and dung. That it costs 30000Skr less then the German doesn't hurt either, if you invest that money into some performance boost and accessories you will always be a step ahead"

Worth mentioning is that the BMW was equipped with TKC80 tires while the Ten had the std tourance tires. Things they mentioned was the 2-up seat that they found a bit limiting, and the big step between 2nd and 3rd gear. The only point where the GS really kicked the Ten's ass was on the wide gravel roads where it could make use of the hp and leave the Ten in the dust. Other then that they couldn't find much where the BMW was better then the Yamaha.

The reliable components and the rock steady engine was the finishing touch that made the Yamaha their choice if they would go where no man gone before.

Can scan the article if anyone want, but since it's in Swedish I figured it wouldn't tell most of you much and the ones who can read should go and buy the magazine instead.

.................................................................................................... ...............................................

Χαιρετίσματα στους δεινόσαυρους μικρέ...

Πηγή ΧΤ660.com
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Σωστός ο παίχτης! Έτσι και στο XTR, όταν ανάψει το λαμπάκι βενζίνης έχεις το 1/3 άρα 5 λίτρα βενζίνη, άρα γύρω στα 80-90χλμ με προσοχή.

Για adventure μηχανάκι χρειάζεται λίγη παραπάνω ειδοποίηση απ' ότι π.χ. ένα στριτ!

Δε λέει να μείνεις σε καμιά βουνοκορφή!
    πολλά μου΄φαίνονται... τα 80....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    πολλά μου΄φαίνονται... τα 80....
    Έχω κάνει προσωπικά 64χλμ με αναμένο λαμπάκι (πηγαίνοντας μέχρι 100) και όταν έβαλα βενζίνη πήρε κάτι παρακάτω από 14 λίτρα (13,7.. ,8).

Με κατανάλωση γύρω στα 20+χλμ. το λίτρο λογικά πρέπει να είχα άλλα 20+χλμ.

Δεν το διακινδύνευσα, αλλά, λογικά, τόσο περίπου πρέπει να είναι.

Λογικά...:smilea:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μου φαίνονται πολλά... γιατι κατέβαινα Πάτρα με γεμάτο ρεζερβουαρ.. και οταν έφτανα μου άναβε πάντα το λαμπάκι της ρεζέρβας

Αθήνα Πάτρα.. ειναι 215 χλμ... εντωμεταξύ....

Και δεν νομίζω οτι βγάζει 300 χλμ αυτονομία 15άρι ρεζερβουαρ...

Μου φαίνονται πολλά... γιατι κατέβαινα Πάτρα με γεμάτο ρεζερβουαρ.. και οταν έφτανα μου άναβε πάντα το λαμπάκι της ρεζέρβας

Δεν μας είπες όμως ΠΩΣ κατέβαινες

Κι εμένα μου ανάβει λαμπάκι γύρω στα 220-230 (ανάλογα με τη χρήση ) και ξέρω ότι έχω άλλα 60+ για να γεμίσω.

Η σύνήθης ταχύτητα που πάω είναι 110-130+, χωρίς τέρμα ανοίγματα γκαζιού.
    Στο κέντρο δεν πολυκατεβαίνω, ίσως γι' αυτό η μειωμένη κατανάλωση.

Εγώ πιστεύω ότι άν πας με 90-110 σε ταξίδι, ίσως 300αρίσει...

Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα πάει η Τενερέ με 22 λίτρα...

Ίδωμεν συνάδελφε
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν μας είπες όμως ΠΩΣ κατέβαινες

Κι εμένα μου ανάβει λαμπάκι γύρω στα 220-230 (ανάλογα με τη χρήση ) και ξέρω ότι έχω άλλα 60+ για να γεμίσω.

Η σύνήθης ταχύτητα που πάω είναι 110-130+, χωρίς τέρμα ανοίγματα γκαζιού.
    Στο κέντρο δεν πολυκατεβαίνω, ίσως γι' αυτό η μειωμένη κατανάλωση.

Εγώ πιστεύω ότι άν πας με 90-110 σε ταξίδι, ίσως 300αρίσει...

Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα πάει η Τενερέ με 22 λίτρα...

Ίδωμεν συνάδελφε
    Καλά δε παίζει να πηγαίνεις με 90..... χεχε

Πρέπει να φτάσεις ΄και κάποτε...

Καλά δε παίζει να πηγαίνεις με 90..... χεχε

Πρέπει να φτάσεις ΄και κάποτε...
    E, ναι!! Εννοείται!

Με νορμάλ χρήση βγάζει γύρω στα 260-280. Δεν θα τα χαλάσουμε για 20-30 ψωροχιλιόμετρα έτσι?

Το θέμα είναι ότι όταν έχεις 60+ χιλιόμετρα ρεζέρβα είναι μια χαρά.

Οι Τενεράκηδες που το στρώνουν τώρα και πάνε με 90, θα ξεχνάνε να το γεμίζουν!!

XR
    XTR
    XJR

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Οι Τενεράκηδες που το στρώνουν τώρα και πάνε με 90, θα ξεχνάνε να το γεμίζουν!!
    Όταν γεμίζουμε , με 1.20 Ευρώ το λίτρο, και 22 λίτρα ντεπόζιτο, να δεις τι γέλιο πέφτει....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Όταν γεμίζουμε , με 1.20 Ευρώ το λίτρο, και 22 λίτρα ντεπόζιτο, να δεις τι γέλιο πέφτει....
    ?

ή

?

όμως σίγουρα!!

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Κατοσταρα πανω απο 1,50/λιτρο
    Αρα απο στεγνος 33 ουρα
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Aν θυμάμαι καλά από Πάτρα μέχρι τα McDonalds στο Κιάτο είναι 105 km... ερχόμενος με μια ταχύτητα 120 km έβαζα 9 λίτρα που σημαίνει οτι αν συνέχιζα για Αθήνα, που ο δρόμος γίνεται καλύτερος και η ταχύτητα ανεβαίνει, θα είχα μείνει στην καλύτερη περίπτωση στην Ελευσίνα να ΖΜΠρώχνω... Εσείς πως το πετύχατε αυτό;
    Από τότε βέβαια άλλαξα ηλεκτρονική και η κατανάλωση έπεσε αλλά δε θα το διακινδύνευα
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ΒΤW καλορίζικες οι κούκλες παίδες!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    ΒΤW καλορίζικες οι κούκλες παίδες!
    Eυχαριστουμε φιλε trigger
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Aν θυμάμαι καλά από Πάτρα μέχρι τα McDonalds στο Κιάτο είναι 105 km... ερχόμενος με μια ταχύτητα 120 km έβαζα 9 λίτρα που σημαίνει οτι αν συνέχιζα για Αθήνα, που ο δρόμος γίνεται καλύτερος και η ταχύτητα ανεβαίνει, θα είχα μείνει στην καλύτερη περίπτωση στην Ελευσίνα να ΖΜΠρώχνω... Εσείς πως το πετύχατε αυτό;
    Από τότε βέβαια άλλαξα ηλεκτρονική και η κατανάλωση έπεσε αλλά δε θα το διακινδύνευα
    Φίλε Trigger, χτες βρεθήκαμε με τον peskandritso και είδα από κοντά την καινούργια Τενερέ του!!

Είχα κάνει 65 χλμ. με ρεζέρβα όταν βρεθήκαμε. Πάντα μηδενίζω τον χιλιομετρητή όταν βάζω βενζίνη και χτες το απόγευμα ο χιλιομετρητής έγραψε 314 χλμ!!!

Πηγαίνω κάθε πρωί ΟΑΚΑ-Μαγούλα μέσω Αττικής Οδού, με μέση ωριαία 120+- περίπου και χωρίς τρελλές επιταχύνσεις.

314χλμ!!! Ο peskandritsos είναι μάρτυρας!

Τελικά 300αρίζει το 15αρι τεπόζιτο αν κρατήσεις το γκάζι σταθερό.

Ο Zid διαβάζει?

Εντυπώσεις για την Τενερέ σε λίγο μόλις βρω χρόνο...

XR
    XTR
    XJR

Φίλε Trigger, χτες βρεθήκαμε με τον peskandritso και είδα από κοντά την καινούργια Τενερέ του!!

Είχα κάνει 65 χλμ. με ρεζέρβα όταν βρεθήκαμε. Πάντα μηδενίζω τον χιλιομετρητή όταν βάζω βενζίνη και χτες το απόγευμα ο χιλιομετρητής έγραψε 314 χλμ!!!

Πηγαίνω κάθε πρωί ΟΑΚΑ-Μαγούλα μέσω Αττικής Οδού, με μέση ωριαία 120+- περίπου και χωρίς τρελλές επιταχύνσεις.

314χλμ!!! Ο peskandritsos είναι μάρτυρας!

Τελικά 300αρίζει το 15αρι τεπόζιτο αν κρατήσεις το γκάζι σταθερό.

Ο Zid διαβάζει?

Εντυπώσεις για την Τενερέ σε λίγο μόλις βρω χρόνο...
    Αυτο σημαινει κατι λιγοτερο απο 5 λιτρα ανα 100 χλμ ειναι νομιζω νουμερο εφικτο με ηπια οδηγηση.

Αλλα μαγκες μην αφηνεται τα τεποζιτα να τερματιζουν γιατι η βενζινη αφηνει κατακαθια και οταν το τεποζιτο φτανει στο τελος μπορει να ρουφηξει ο κινητηρας κανενα σκουπιδακι και μετα...

Η χαρα του συνεργιατζη..

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3