Σελίδα 33 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2328293031323334353637384383133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τerens θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το οτι ο Γιαννάκης δεν ήταν παίκτης αξίας... και πολύ μάλιστα.

Το standing ovation το ξέχασες στην 6η θέση μας (Παγκόσμιο ήταν αν θυμάμαι καλά... χωρίς να είμαι και σίγουρος...θυμάμαι όμως το χειροκρότημα του κόσμου σε ξένη χώρα) με τον Γιαννάκη στα τελευταία του παιχνίδια με την Εθνική;

Μήπως τις πάσες που έδινε στον Γκάλη όταν έπαιζαν το week side overload του Πολίτη και άδειαζε τις τότε άμυνες των αντιπάλων;

το οτι έπαιζε άμυνα στο μισό μέτρο πολύ πριν το σήμερα, ενώ τότε η πιο δυνατή άμυνα ήταν στα 2 μέτρα με τα μάτια;

Μην λέμε οτι θέλουμε... οχι μεγάλος παίκτης... Τεράστιος παίκτης... μέχρι και που τότε είχε κληθεί στα summer camps του ΝΒΑ (εν δεκαετία του 80 ... σίγουρα θα θυμάσαι) με παίκτες που μόλις ανερχόντουσαν σαν τον Isiah Thomas, κτλ...Μην λέμε οτι θέλουμε.

Όσο για τον έταιρο διαφωνούντα...Trooper , φίλε μου... η καλοπροαίρετη κριτική βελτιώνει πάντα. Κανείς δεν λέει να φύγει ο Γιαννάκης. Προσωπικά αν το κάνει δεν βλέπω ικανή διάδοχη κατάσταση.

Ούτε οτι τα παιδιά δεν έπαιξαν μπάσκετ ή οτι αποδοκιμάζουμε την προσπάθεια τους. Άλλωστε μόνοι τους βγήκαν και είπαν οτι απότυχαν. Άρα είδαν και οι ίδιοι οτι κάτι δεν πήγε καλά.

Όταν λοιπόν η ομάδα το αποδέχεται , δεν νομίζω οτι μπαίνει πλέον χώρος για εμάς να προσωποποιήσουμε την αποτυχία. Όλοι προφανώς έκαναν λάθη ή δεν απέδωσαν όσο έπρεπε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι στον επόμενο αγώνα δεν θα είμαστε μέσα και δεν θα χειροκροτούμε.

Όσο για το ποιός έκανε τι στο άθλημα του, ειδικά στον χώρο του basket μπορώ να σου δείξω δεκάδες ταλέντα που κάηκαν απο παράγοντες ή την αναξιοκρατία που επικρατεί ακόμα και σήμερα στον χώρο , παγώνοντας δελτία ή καίγοντας τους στον πάγκο για να παίξει ο ανηψιός του προέδρου κτλ.

Χωρίς να μειώνω σε απολύτως τίποτα την αξία των παικτών της Εθνικής να σου πω μόνο πως πολλοί έχασαν το τραίνο , γιατί απλά δεν είχαν την ευκαιρία να το δείξουν (και οχι.. .δεν μιλώ για μένα... εγώ "κουλομαρία" ήμουν )

Επιπλέον όλων... μιλάμε για το basket... την επίσημη αγαπημένη που ούτε κόκκινη , ούτε κίτρινη ,ούτε πράσινη είναι. Γαλανόλευκη είναι και μας έχει κακομάθει με Ευρωπαϊκά , Παγκόσμια κτλ... με επιδόσεις δυσανάλογες για το μέγεθος της χώρα μας. Εξού και όταν κάτι δεν πάει καλά πονάει πολύ περισσότερο απο οτι ας πούμε με το ποδόσφαιρο που ενδόμυχα το αναμένουμε. Ελπίζω να με κατανοείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αναμενομενο να γινει κ@λος το θρεντακι απο την στιγνη που προπονητης της εθνικης ειναι ταυτοχρονα και προπονητης του...... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.....

Βρε τερενς......

Απο το 87 μεχρι πριν μερικα χρονια........

Μονο τις μαλακιες του Γιαννακη θυμασαι σαν παιχτη βρε...... τερενς...???

Επιτυχιες του σαν παιχτης..... Θυμασαι καθολου..????

Επιτυχιες σαν προπονητης..????

Θες να μετρησουμε τα ποστ που εχεις βαλει σε ολες τις επιτυχιες του απο την αρχη του θρεντ συγκριτικα με μονο αυτα που εβαλες επειδη δεν πηραμε το..... χρυσο........???

Εχεις υποψην ποσες ζωες θα χρειαστεις ακομα για να ξαναδεις παιχτες της αμερικανικης ομαδας να πανιγυριζουν σαν τους ραμπο τα μισα καλαθια σχεδον απο οσα εβαλαν σε εναν μονο αγωνα με την .... ελλαδιτσα..???

Σε προκαλω λοιπον......

Καλα για τον γιαννακη σαν παιχτη και σαν προπονητη.....

Εχεις να γραψεις κατι.....?????

ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.........ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Γιά τήν έποχή του........λόγω τού ότι τά σωματικά προσόντα του γιά τή θέση πού

έπαιζε τόν καιρό έκείνο ήταν σπάνια.......

πολύ δύναμη ,καί ύψος γιά άσσο........δέν παιζόταν εύκολα......

Σωματικά προσόντα........άπειρα,μήν κοιτάς πού σήμερα οί άσσοι είναι δίμετροι....!!!

Έκεί πού ύστερούσε..........ήταν πάντα τό μυαλό........ καί ή θέση αύτή

είναι ότι πιό έγκεφαλικό χρειάζεται ή όμάδα........

Σέ όλη τή διάρκεια τής καρριέρας του,είχε πάντα δίπλα του καί στήν Έθνική καί στόν Άρη

ΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ...............ό όποίος πάντα τόν κάλυπτε μέ τίς άσύλληπτες ένέργειες του....

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..........πού τόν έστειλαν παρά τά έκπληκτικά σωματικά προσόντα του

γιά τήν έποχή ,κάτι ήξεραν........!!!!!!

Πέρασε..........ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝ.........ΣΤΟ NBA.....!!!!

Μεγάλη ψυχή ,καί στόν Άρη καί στήν Έθνική.............άλλά είπαμε

Ο ΚΟΦΤΗΣ..........ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ.........!!!!!!!

Αύτά σάν παίκτης,κινιόταν πάντα στή σκιά τού μεγάλου Γκάλη,όποτε χρειάστηκε σέ έλάχιστες

περιπτώσεις νά λειτουργήσει χωρίς τόν Nick........είδικά στόν Άρη.........δέν τά κατάφερε

μόνος του........μή μπαίνω σέ παραδείγματα τώρα ,έχουν περάσει καί πολλά χρόνια....!!!!

Άπλά σού θυμίζω τό πατατράκ τής Έθνικής........όταν ό Βασιλακόπουλος δέν έδωσε στό Γκάλη

τή Μερσεντές πού τού ύποσχέθηκε καί αύτός δέν κατέβηκε στό τουρνουά.....!!!!!

γιά τόν Άρη δέ συζητάμε,γιατί ήμουν μέσα στό Παλέ πολλές φορές καί έχω δεί τόν

Ίωαννίδη.............ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ.........μέ τίς αύθαίρετες,έπιπόλαιες,

παράτολμες ένέργειες του,πού ναί ίσως μερικές φορές τον έκαναν ήρωα......στύλ

Σπανούλη........

Ό χαρακτήρας του...........λοιπόν δέν τού έπέτρεψε..........ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ........

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ............ΤΟΥ ΑΡΗ...........

Πολλά κύπελλα,πολλοί τίτλοι.............ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ............!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.......ήταν τά 3/4 ό ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.......καί τό

ύπόλοιπο.........ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......

Ξέρεις τί είναι νά βλέπεις τό Γκάλλη 6 ή ώρα τό πρωί νά τρέχει στήν παραλία...???

Δέν μπόρεσε όμως νά κάνει τήν ύπέρβαση........ΠΟΤΕ.........σέ έπίπεδο κορυφής

καί ό λόγος είναι πιστεύω αύτός πού άνέφερα........

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ...........ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ FINAL-4.....

Άπλά γιά τήν Έλλάδα ήταν ό άσσος τού μέλλοντος.......ό Παπαλουκάς τού 1980....

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.............ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ.........!!!!!!!

Τώρα σάν προπονητής........

Θά σού κάνω μιά έρώτηση,όσο άφελής καί νάναι........

ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.............ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΩΟΥΤΣΑΡΕΙΣ.........ΑΥΤΗ

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.........θά πάς στήν τετράδα τής Εύρώπης περπατώντας ή όχι........

Άν δώσεις είλικρινή άπάντηση.........δέ χρειάζεται νά πώ τίποτε άλλο.....!!!!

Ή πορεία του άπό τό Μαρούσι ήταν κορυφαία............άλλά γιά έκείνο τό έπίπεδο

έπειδή τό ρόλο τού έργάτη τόν ξέρει πολύ καλά.....

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΜΩΣ........???

Περίμενε τον στόν ΟΣΦΠ..........θά δείς έκεί τί ψάρια πιάνει καί θά καταλάβεις.....

γιά όσους ξέρουν άπό προπονητική έστω καί τά βασικά έβλεπαν οτι

ό Όμπράντοβιτς τόν έκανε πλάκα,μέ έναν ΠΑΟ άποκλεισμένο άπό τήν Εύρώπη

πού σέρνονταν.....!!!!!

ΕΙΔΙΚΑ.........ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ

ότι στό μόνο πού συνέβαλε,σάν καλός μάνατζερ,ήταν τό πολύ καλό κλίμα τής

Έθνικής.......άλλά καί αύτό όχι άκριβώς έτσι.......

Ή Έθνική έχει καλά παιδιά..........πού παρά τά μύρρια πού οίκονομάνε άγαπούν τή

φανέλλα καί ίδρώνουν γιά τό έθνόσημο.

Όσο γιά τό μάτς μέ τούς Άμερικάνους πού έφερες σάν παράδειγμα......ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ.......

τό χτυπήσαμε καί τό πήραμε ,όταν οί παίκτες έτρεξαν παίζοντας μέ έγωισμό κόντρα

στήν κόντρα τών Άμερικάνων..........καί όχι όταν τήν όμάδα τήν κράταγε ό Γιαννάκης

έπειδή πίστευε ότι δέν μπορούσε νά τούς χτυπήσει στά ίσια........

Οί έντολές του........ΔΕΝ ΗΤΑΝ.........γιά έπιθέσεις τών 6-7 δευτερολέπτων........όπως καί

φέτος,ήθελε νά κρατήσει τό σκόρ χαμηλά.......άλλά έκεί τούς μάγκες μας τούς έπιασε

τό πατριωτικό καί ένεργώντας αύτόνομα........ΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ....!!!!

Ούτε τό σύστημα ήταν, νά μείνει ή μπάλλα στά χέρια τού Διαμαντίδη πού έριξε τό τούβλο...!!!

ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ.........ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ............

ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...........ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....!!!!!

Ή Έλλάδα θέλει έναν προπονητή.........νά σπρώξει έκεί σέ έπίπεδο κορυφής

γιατί έχουμε παιχτάρες.........πού παίζουν ΝΒΑ καί σέ κορυφαίους

Εύρωπαικούς συλλόγους.........

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ..........

Όταν τόν χρειαστήκαμε..........μέ Άργεντινή στήν Άθήνα είδικά ήταν τραγικός....!!!!

Αύτή είναι ή γνώμη μου γιά τόν Γιαννάκη,σάν παίχτη καί προπονητή.....
    Ή δική μου γνώμη......
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ........

Ούτε έγώ όμως ούτε έσύ είμαστε.....ΒΛΑΚΕΣ........ΜΑΛΑΚΕΣ.......ΓΕΛΟΙΟΙ....κ.λ.π....
    όταν έχουμε διαφορετική γνώμη.....!!!!

Αύτή θάναι ή γνώμη μου έστω καί άν γίνει προπονητής τής ΑΕΚ........

Όπως γιά τόν Ίωαννίδη ήταν..........ότι είναι ΛΟΥΣΕΡ......!!!!!
    Παρά τόν τελικό πού μάς όδήγησε.........άμα είχα καί έγώ τό μπάτζετ
    τού Ίωαννίδη μπορεί καί νά τόπαιρνα.......!!!!!

Προπονητής είναι αύτός πού παίρνει μιά τυχαία Πόρτο........καί κατακτά
    τό Εύρωπαικό.......
    Όταν μετά άρχισε,θέλω τόνα θέλω τάλλο.........τόν ξευτέλισε ό Έβραίος....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Terens μπορεί το 89 ο NICK να μας κέρναγε ασυστόλως 30+ αλλα αυτό που είπες για τον Πρελεβιτς είναι άδικο , μιας και μιλάμε πραγματικά για τον παίχτη της τελευταίας στιγμής.

Αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=fTwRthpN3A4

ΤΟΝ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ..........ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.....

Μεγάλος παίχτης καί πήγε τήν ΑΕΚ σέ έναν τελικό....
    δέν ήθελα νά θίξω αύτόν άλλά νά δείξω ποιός ήταν ό μεγάλος στόν Άρη
    γιατί μερικοί δέν τά έμαθαν καλά..........
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ............LIVE....
    Aύτές τίς τριαντάρες.......πού είπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τerens θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το οτι ο Γιαννάκης δεν ήταν παίκτης αξίας... και πολύ μάλιστα.

Το standing ovation το ξέχασες στην 6η θέση μας (Παγκόσμιο ήταν αν θυμάμαι καλά... χωρίς να είμαι και σίγουρος...θυμάμαι όμως το χειροκρότημα του κόσμου σε ξένη χώρα) με τον Γιαννάκη στα τελευταία του παιχνίδια με την Εθνική;

Μήπως τις πάσες που έδινε στον Γκάλη όταν έπαιζαν το week side overload του Πολίτη και άδειαζε τις τότε άμυνες των αντιπάλων;

το οτι έπαιζε άμυνα στο μισό μέτρο πολύ πριν το σήμερα, ενώ τότε η πιο δυνατή άμυνα ήταν στα 2 μέτρα με τα μάτια;

Μην λέμε οτι θέλουμε... οχι μεγάλος παίκτης... Τεράστιος παίκτης... μέχρι και που τότε είχε κληθεί στα summer camps του ΝΒΑ (εν δεκαετία του 80 ... σίγουρα θα θυμάσαι) με παίκτες που μόλις ανερχόντουσαν σαν τον Isiah Thomas, κτλ...Μην λέμε οτι θέλουμε.

Όσο για τον έταιρο διαφωνούντα...Trooper , φίλε μου... η καλοπροαίρετη κριτική βελτιώνει πάντα. Κανείς δεν λέει να φύγει ο Γιαννάκης. Προσωπικά αν το κάνει δεν βλέπω ικανή διάδοχη κατάσταση.

Ούτε οτι τα παιδιά δεν έπαιξαν μπάσκετ ή οτι αποδοκιμάζουμε την προσπάθεια τους. Άλλωστε μόνοι τους βγήκαν και είπαν οτι απότυχαν. Άρα είδαν και οι ίδιοι οτι κάτι δεν πήγε καλά.

Όταν λοιπόν η ομάδα το αποδέχεται , δεν νομίζω οτι μπαίνει πλέον χώρος για εμάς να προσωποποιήσουμε την αποτυχία. Όλοι προφανώς έκαναν λάθη ή δεν απέδωσαν όσο έπρεπε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι στον επόμενο αγώνα δεν θα είμαστε μέσα και δεν θα χειροκροτούμε.

Όσο για το ποιός έκανε τι στο άθλημα του, ειδικά στον χώρο του basket μπορώ να σου δείξω δεκάδες ταλέντα που κάηκαν απο παράγοντες ή την αναξιοκρατία που επικρατεί ακόμα και σήμερα στον χώρο , παγώνοντας δελτία ή καίγοντας τους στον πάγκο για να παίξει ο ανηψιός του προέδρου κτλ.

Χωρίς να μειώνω σε απολύτως τίποτα την αξία των παικτών της Εθνικής να σου πω μόνο πως πολλοί έχασαν το τραίνο , γιατί απλά δεν είχαν την ευκαιρία να το δείξουν (και οχι.. .δεν μιλώ για μένα... εγώ "κουλομαρία" ήμουν )

Επιπλέον όλων... μιλάμε για το basket... την επίσημη αγαπημένη που ούτε κόκκινη , ούτε κίτρινη ,ούτε πράσινη είναι. Γαλανόλευκη είναι και μας έχει κακομάθει με Ευρωπαϊκά , Παγκόσμια κτλ... με επιδόσεις δυσανάλογες για το μέγεθος της χώρα μας. Εξού και όταν κάτι δεν πάει καλά πονάει πολύ περισσότερο απο οτι ας πούμε με το ποδόσφαιρο που ενδόμυχα το αναμένουμε. Ελπίζω να με κατανοείς.

Gandalf

ΑΠΛΑ.................ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ..........

Ό Γιαννάκης σάν παίκτης,κρίνεται αύστηρά σέ έπίπεδο κορυφής.......δέν ήταν Β΄ διαλογής...
    καί σάν προπονητής έπίσης, μιάς έκ τών κορυφαίων όμάδων τής Εύρώπης....!!!!

Έμείς νομίζω μπορούμε νά συνεννοηθούμε

em... Terens .. διόρθωση... κούπα πήρε ο Γιαννάκης και σαν προπονητής στο Μαρούσι (μόνος του φυσικά) αλλά και με τον ΑΡΗ το 1993 σαν παίκτης κόντρα στους Τούρκους (που έγιναν και τα επεισόδια της τρελής μετά.) και το 1996 με τον ΠΑΟ στο πρωταθλητριών
    Απλά για την ιστορία δηλαδή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να συνενοηθούμε σίγουρα... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα συμφωνήσουμε κιόλας έτσι;

Όπως είπα και πριν για μένα ο Γιαννάκης ήταν μεγάλος παίκτης. Όσο για το μυαλό... αν είχε το μυαλό που έχει ο Παπαλουκάς σήμερα θα ήταν όπως είπες στο ΝΒΑ.

Σε μια χώρα όμως που το basket διδάχτηκε μετά απο το 87 και μάλιστα απο τους Σέρβους , πως είναι δυνατόν κάποιος να μάθει πριν ακόμα υπάρξει κάτι;

Αν θυμάσαι την ζαλάδα των περιφερειακών μας απο τους "αγύρτες" αφοι Πέτροβιτς να πασάρουν με δαιμονιώδη ταχύτητα... και τι πάθαμε με το πρώτο κλασσικό τριάρι Πάσπαλιε που σούταρε κατά ριπάς με το πιο παράδοξο στύλ...

Τον Πρέλιεβιτς όπως είπες και πολλούς άλλους που δεν θυμάμαι και αδικώ σίγουρα.

Μέχρι και ο δάσκαλος του μπάσκετ (για μένα) ίβκοβιτς πέρασε απο την χώρα μας και διαμορφώσαν την σχολή που έχουμε σήμερα. Για αυτό και οι αλάνες ακόμα και σήμερα έχουν πιτσιρίκια που παίζουν και έχουν πρότυπα και ονειρεύονται.

Όσο λοιπόν έχουμε την Εθνική που έχουμε και κάνει αυτά που κάνει , ακόμα και αν δεν κάνει την υπερβαση... και "Γιαννάκη" θα έχουμε... και "Παπαλουκά" και ότι άλλο θες και δεν θα καταντήσουμε αφανής σίγουρα.

Το Basket έχει αποδείξει εδώ και 20 χρόνια οτι είναι κορυφή στην χώρα μας σε επιδόσεις... και αυτό θέλει ο κόσμος... για αυτό και μας πόνεσε τόσο πολύ τώρα φίλε... αυτό είναι όλο και όλο.

Gandalf

em... Terens .. διόρθωση... κούπα πήρε ο Γιαννάκης και σαν προπονητής στο Μαρούσι (μόνος του φυσικά) αλλά και με τον ΑΡΗ το 1993 σαν παίκτης κόντρα στους Τούρκους (που έγιναν και τα επεισόδια της τρελής μετά.) και το 1996 με τον ΠΑΟ στο πρωταθλητριών
    Απλά για την ιστορία δηλαδή.

Gandalf

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ...........ΤΑΠΑΜΕ.....

Τό 93 ήταν ό Τάρπλευ..??...Β' κύπελλο,τέτοιο μέχρι καί ή ΑΕΚ πήρε...
    Τώρα γιά τό 96.........άστο......

ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.........

ΝΤΟΜΙΝΙΚ..........λεβέντη μου........ΝΤΟΜΙΝΙΚ.......

καί ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ............τό παράνομο κόψιμο

ούτε τίτλο δέν πήραν έκείνη τή χρονιά ,έπειδή ό ΝΤΟΜΙΝΙΚ..........

γουστάριζε μόνο Εύρώπη.......

Τά προηγούμενα 2 χρόνια ό ΠΑΟ είχε διπλό στραπάτσο στήν Εύρώπη....

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ...........ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Γιά τή ίστορία,έτσι γιά νά τά λέμε όλα........ό Γιαννάκης στόν ήμιτελικό

μέ τούς Ρώσσους ήταν άποντος.........

Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ...........ΕΒΑΛΕ 51 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ....!!!!!

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΥΣΙΚΑ....!!!!

Άντίθετα κάποιος πούλησε τή μπάλλα στό τέλος άλλά τό μαγικά χέρι

τού Στόγιαν.........

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΜΗ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..........ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ........ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟμα δεν ειναι υποχρωτικο να εχει καποιος δικιο.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.αλλωστε για καθε ανθρωπο υπαρχουν 2 αποψεις:η σωστη αποψη και η αποψη των αλλων.αν δε το πιασες ρωτα με να στο ξεδιαλυνω

Μπορούν καί άλλοι άνθρωποι νά έχουν άποψη.........

διαφορετική άπό τή δική σου......καί ίσως καί καμμιά φορά δίκαιο...επιβαλεται!!μονο ετσι παμε μπροστα αλλα απο το να εχουνε αποψη μεχρι να γινονται αχαριστοι εχει ενα φαρδος η ξεφτιλα δε νομιζεις???

Μπορεί νά έχει καί κάποιος άλλος,..........ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ........

Δέν ύπάρχει λόγος νά χαρακτηρίζεις,.........ΑΣΧΗΜΑ.........κάποιον

ό όποίος διαφωνεί μαζί σου........οπως δεν υπαρχει λογος και κανενας να ειρωνευεται.να μη πιασω μια-μια τις ειρωνιες σου,θα ξημερωσει σαββατο

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.............καί άν θέλουμε ή δημόσια είκόνα μας

καί ή ύστεροφημία μας νά χαρακτηρίζεται σάν σωστή άπό τούς άλλους

δέν πρέπει νά ρίχνουμε τίς εύθύνες στούς τρίτους.........σου εγραψα για το ''αν θελουμε'' απο κει και περα μαζι σου μιλαγα και με τον τροποσου (τον εχεις το παραδεχομαι) με εξωθεις στα ακρα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.........ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ..........καί αύτοκριτική.....!!!apres vous monsieur !!!

Σέ έχω δεί νά μαλώνεις μέ φίλους σου,γνωστούς, κ.λ.π.....καί νά άνεβάζεις

τούς τόνους..........ΕΔΩ ΜΕΣΑ........ΣΤΟ FORUM......

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ..........!!!!!!με τιμα το γεγονος οτι παραδεχεσαι τη σταθεροτητα τωνα αποψεων μου ακομα και απεναντι σε φιλους μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Έγώ δέν μπορώ πιά νά σέ πάρω στά σοβαρά καί νά θυμώσω μαζί σου.....εγω μπορω χωρις να αλλαζει η γνωμη μου για τον ανθρωπο που γνωρισα.

Μάλλον φταίει ή γνωριμία μας..........

Σίγουρα είμαστε καί διαφορετικοί χαρακτήρες........να χαιρεσαι που δε ζουμε σα κλωνοποιημενοι.

Είμαι τελείως συναισθηματικός τύπος..........έσείς οί Άθηναίοι σέ αύτόν τόν τομέα.....

μάς έχετε γιά πλάκα.....αντε ξαναντουκου...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ????ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!!και νομιζω πλεον οτι τη διαφορα την ξερεις!!!

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.........ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........

Άλλά όταν είδα πόσο πολύ σάς κακοφαίνονταν.........ΕΙΠΑ..........ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ........

γιά νά μή σάς δυσαρεστήσω......στο χωριο μου (πειραια) αυτο λεγεται 2πρωσοπια,υπεκφυγη,ατιμια.αυτοχαρακτιριζεσαι απο τα γραφομενα σου.εγω δεν σε χαρακτηριζω.

Άν γιά σένα έληξε.........γιά μένα δέν ύπήρξε κάν...............γι' αυτο με βαζεις να απανταω στα κατεβατα σου???

Άσε με όμως νά λέω αύτά πού θέλω ,όπως θέλω άφού προσπαθώ νά μή θίξω κάποιον χοντρά...

Καί όταν άνεβάζω τόν τόνο τό κάνω πάντα άστειευόμενος........κανε οτι θες.δικαιωμα σου.εμενα ομως μη με ειρωνευεσαι γιατι μπορει να εχεις (σχεδον) double score στα χρονια αλλα αυτο δε λεει τπτ απολυτως για μενα και οποτε το κανεις θα με βρισκεις απεναντι σου.

Πρέπει κάποιος νάναι πολύ βλάκας.........ή νά έχει παντελή έλλειψη τού χιούμορ........

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙ..........!!!!!!ειμαι βλακας με παντελη ελλειψη χιουμορ.χαπι ναου (μεταφραση=ευτυχισμενος τωρα η παρε το χαπι σου τωρα διαλεξε και παρε)

ΓΙΑΥΤΟ..........ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ.........

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...........καί μήν όρμάςγραφε στους αλλους που μπορουνε να διαχειριστουνε την παρορμητικοτητα τους.εγω ειμαι αδυναμος χαρακτηρας

Μού κόβεις καί τήν έμπνευση.......οίκογένειες καί έπαγγέλματα άς τά άφήσουμε έξω........δεκτον

Καί τώρα ή έρώτηση.......

Σέ αύτήν άν θέλεις άπαντάς ,στά άλλα άπαγορεύεται........λογοκρισια απο κει που πρεπει,οταν πρεπει.οπως πρεπει και οποτε πρεπει.αλλιως απανταω οπου γουσταρω

ΑΝΤΟΝΥ........ΤΖΕΙΜΣ..........ΟΥΕΙΝΤ...........ΝΤΑΝΚΑΝ............κ.λ.π. .κ.λ.π....

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ.........???

Μήπως δέν ήταν λαμπερά άστέρια.........???

Καί όμως έκαναν..........ΚΛΑΡΙΝΟ...........ΜΟΛΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΡΙΤΟΙ......

ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ............!!!!!!!!σου το ξαναειπα μαθε να συγχωρεις λαθη αθλητων και να μην κατακρινεις απο τη στιγμη μαλιστα που δεν φτανεις ουτε το νυχι ολων αυτων.ουτε εσυ ουτε κανενας μας.

ΕΤΣΙ...................ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ.............ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...........!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

To κύπελο φίλε που πήρε η ΑΕΚ ήταν με κάποιους απο τους παίκτες της προηγούμενης γεννιάς της Εθνικής.. θυμάσαι;... Χατζής....Κακιούζης..Ντικούδης..Ζήσης κτλ..ας είναι καλά ο "Γιαουρτάς"

Μην απαξιώνεις επιτυχίες αυθαίρετα.

Για το παιχνίδι με τον Τάρπλευ... Ε και;.. και τι έγινε που έπαιζε δηλαδή;.. μόνος του ήταν; ή κατέβαζε και μπάλα; Γιατί το μόνο που μου έχει μείνει απο τον παικτη αυτό είναι οι σωστές θέσεις στο reebound και το περίεργο στύλ στις βολές. Πολύ καλός παίκτης αλλά θέλει και κάποιον να του πασάρει.

Αν ψάχνεις να κάνεις σύγκριση του Γιαννάκη με τον Πέτροβιτς (ένας ήταν ο "δάιμονας" ) τότε ναι.. ο Γιαννάκης δεν ηταν ο all-arround παίκτης που θα σήκωνε ομάδα στους ώμους του σε επίπεδο Ευρώπης ή αν θες ακόμα και Α κατηγορίας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πείς οτι δεν ήταν μονάδα που θα έκανε την διαφορά. Ήταν και παραήταν.

Gandalf

Όσο για τον έταιρο διαφωνούντα...Trooper , φίλε μου...
    Gandalf
    μαγε δεν διαφωνω πουθενα!!!

συμφωνω οτι εκ του αποτελεσματος και κατοπιν της αυτοκριτικης της ομαδας αποτυχανε.

εγω απλα τονισα το γεγονος οτι εχει ηγετικες φυσιογνωμιες η ομαδα (σπανουλης) και θεωρω αδικο το μπινελικι που πεφτει σε αυτον και στον γιαννακη.και ξερεις ρε μαγε τι γινεται?μερικα πραγματα δε μπορω να τα δεχτω και η αδικια ειναι ενα απ' αυτα.

νομιζω καταλαβες τι λεω.

μπινελίκι;... απο μένα τουλάχιστον οχι.. απλά κριτική με το μάτι του θεατή απο έξω. Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια και γνώσεις..

όσο για το παίκτες ηγέτες.. εδώ θα ψιλο-διαφωνήσω. Νομίζω οτι είναι όλοι τους παίκτες με τρομερό ταλέντο αλλά θέλει ενα παίκτη ηγέτη που θα σηκώσει την ομάδα όταν όλοι θολώνουν. Αυτό δεν υπάρχει αυτή την στιγμή τουλάχιστον , για μένα.

Για αυτό και τους παρομοίασα με την πάλαι ποτέ τότε ομάδα της Γιουγκοσλαβίας. Ακριβώς το ίδιο ταλέντο , χωρίς όμως να έχει τον δικό της "Ντράζεν". Όσοι την είχαν δεί τότε εκείνη την ομάδα, θα καταλαβαίνουν γιατι μιλάω.

Gandalf

μπινελίκι;... απο μένα τουλάχιστον οχι.. απλά κριτική με το μάτι του θεατή απο έξω. Σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια και γνώσεις..

όσο για το παίκτες ηγέτες.. εδώ θα ψιλο-διαφωνήσω. Νομίζω οτι είναι όλοι τους παίκτες με τρομερό ταλέντο αλλά θέλει ενα παίκτη ηγέτη που θα σηκώσει την ομάδα όταν όλοι θολώνουν. Αυτό δεν υπάρχει αυτή την στιγμή τουλάχιστον , για μένα.

Για αυτό και τους παρομοίασα με την πάλαι ποτέ τότε ομάδα της Γιουγκοσλαβίας. Ακριβώς το ίδιο ταλέντο , χωρίς όμως να έχει τον δικό της "Ντράζεν". Όσοι την είχαν δεί τότε εκείνη την ομάδα, θα καταλαβαίνουν γιατι μιλάω.

Gandalf
    εννοειται οτι για το ''μπινελικι'' δε μιλουσα για σενα.αλλωστε εισαι ο μοναδικος που δεν εισαι flame!!!

περα απο κει και οσον αφορα τη διαφωνια σου...ΔΕΚΤΗ !!!! απλα εχω αντιθετη αποψη.θεωρω οτι πρεπει να εχει μεγαλη ψυχη ο παικτης που θα κριθει για ενα αστοχο η ευστοχο σουτ.το ειχαμε δει με τον διαμαντιδη.το ειδαμε με τον βασιλοπουλο και στο τελος το πηρε πανω του ο σπανουλης.

αν μη τι αλλο ομως το γεγονος οτι διαφωνεις οπως βλεπεις δε με κανει ουτε να σε προσβαλω ουτε να προσβαλομαι!!!εχεις την αποψη σου,εχω τη δικη μου και ολα καλα.

@TERENS μου εξηγεις γιατι με τον μαγο δεν πλακωνομαι παρ οτι εχει αντιθετη αποψη???μηπως να επαναπροσδιορισεις τον τροπο εκφρασης σου???

To κύπελο φίλε που πήρε η ΑΕΚ ήταν με κάποιους απο τους παίκτες της προηγούμενης γεννιάς της Εθνικής.. θυμάσαι;... Χατζής....Κακιούζης..Ντικούδης..Ζήσης κτλ..ας είναι καλά ο "Γιαουρτάς"

Μην απαξιώνεις επιτυχίες αυθαίρετα.

Για το παιχνίδι με τον Τάρπλευ... Ε και;.. και τι έγινε που έπαιζε δηλαδή;.. μόνος του ήταν; ή κατέβαζε και μπάλα; Γιατί το μόνο που μου έχει μείνει απο τον παικτη αυτό είναι οι σωστές θέσεις στο reebound και το περίεργο στύλ στις βολές. Πολύ καλός παίκτης αλλά θέλει και κάποιον να του πασάρει.

Αν ψάχνεις να κάνεις σύγκριση του Γιαννάκη με τον Πέτροβιτς (ένας ήταν ο "δάιμονας" ) τότε ναι.. ο Γιαννάκης δεν ηταν ο all-arround παίκτης που θα σήκωνε ομάδα στους ώμους του σε επίπεδο Ευρώπης ή αν θες ακόμα και Α κατηγορίας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πείς οτι δεν ήταν μονάδα που θα έκανε την διαφορά. Ήταν και παραήταν.

Gandalf

ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ...........

Δέν ύπάρχει περίπτωση νά πανηγύρισες πιό πολύ άπό μένα τό κύπελλο
    αύτό τού μπάσκετ........
    Άλλά όπως καί νά τό κάνουμε ήταν τό 2ο.........σέ άξία,ήταν
    τής Β΄Έθνικής........
    Τώρα τό ότι κάποια άπό αύτά τά παιδιά μετέπειτα έπαιξαν μπασκετάρα
    δέ νομίζω ότι κολλάει κάπου αύτό...

Ό τίτλος έκείνος.........είναι ό .........ΜΙΚΡΟΣ..........ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ....!!!

Μάλλον δέν έβλεπες μπάσκετ τόν Άρη τότε........

ΑΠΛΑ Ο ΤΑΡΠΛΕΥ..............ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ...........άφού κατέβαζε 10 μπύρες....

μετά πετούσε 30 πόντους

καί πιάστηκε καί φτιαγμένος.....!!!!

Αύτός κέρδισε τούς Τούρκους μόνος του.......

Τώρα γιά τό 96.........είπαμε.........ΝΤΟΜΙΝΙΚ..........ήταν τελειωμένος ό Γιαννάκης....

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.........ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ό τελευταίος τίτλος τού ΠΑΟ ήταν τό κύπελλο τό 93 τελικό μέ ΑΡΗ..........

ΟΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΛΗΣ...............ΕΡΙΞΕ...............36 ΠΟΝΤΟΥΣ.......!!!!!

Ό έπόμενος τίτλος τού ΠΑΟ ήταν τό 96 κύπελλο καί πάλι όπου σέ final-4

κέρδισε τόν Ήρακλή στόν τελικό μέ 25 πόντους τού Οίκονόμου καί 23 ποιανού άλλου

ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣ..........!!!!!!ό Γιαννάκης.........????????????

Καί φυσικά ό ΠΑΟ πήρε τίτλο τό 98 μέ τή φουρνιά Ράτζα , Παταβούκα , Οίκονόμου.....

Δύο άποτυχημένα final -4 ό ΠΑΟ.........γιατί ό Nick είχε μεγαλώσει πιά.........

καί όταν ήρθε ό Ντομινίκ..........τότε πήρε καί τό Ευρωπαικό..........

Κάπως έτσι έχουν τά πράγματα..........

Είπαμε πολύ καλός λόγω φυσικών προσόντων ίδίως............είδικά γιά τά

Έλληνικά δεδομένα ,όπου τά πλαίη - μέηκερ ήταν τό πολύ 1,85........

ΑΛΛΑ..............μέχρις έκεί....

Δέν έπιανε ούτε τό δεξί φρύδι...........τού Γκάλλη ,Αμερικάνου,Κολοκυθά,Τρόντζου,Ζούπα,
    Γκούμα,κ.λ.π.....κ.λ.π.......κ.λ.π....

καί ούτε κάν άγγιξε φυσικά τούς.........

Διαμαντίδη, Παπαλουκά,.........πού είναι χρόνια τώρα στήν κορυφαία πεντάδα

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..........!!!!!!!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    ναι ο Γιαννακης δεν ηταν Γκαλης ,Πετροβιτς κλπ αλλα υπαρχουν κ αλλα πραγματα που πρεπει να εκτιμωνται ...ναι ο Γκαλης καθαριζε τα ματς με τον ΠΑΟΚ αλλα οταν η μπαλα εκαιγε στο τελος αυτος εκανε το τελευταιο σουτ ακομα κι αν ...ειχε αστοχησει στα...προηγουμενα και τους εστελνε ξερους!
    οταν ο Γκαλης αφηνε την εθνικη για κατι....ψιλα κ ο Κιουμουρτζογλου οπως λεγετε ηθελε να κατεβει με τα....εφηβικα πηρε την εθνικη στις πλατες του και....ουσιαστικα κερδισε τους αμερικανους...οσους δεν εχουνδει αυτο το παιχνιδι στην Αργεντινη στο παγκοσμιο πρωταθλημα η στην ιδια διοργανωση το standing ovation απο 10000.....αργεντινους και δεν...εχουν ανατριχιασει τι να πω!!!
    ναι ο Γκαλης επαιζε καλυτερο μπασκετ αλλα ο Γιαννακης ΗΤΑΝ κΕΙΝΑΙ το μπασκετ στην Ελλαδα γιατι ειναι κατι ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο παικτης κ προπονητης -μ ολα τα κακα κ τα λαθη του -και πρεπει να του αναγνωριστει αυτο!!!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εννοειται οτι για το ''μπινελικι'' δε μιλουσα για σενα.αλλωστε εισαι ο μοναδικος που δεν εισαι flame!!!

περα απο κει και οσον αφορα τη διαφωνια σου...ΔΕΚΤΗ !!!! απλα εχω αντιθετη αποψη.θεωρω οτι πρεπει να εχει μεγαλη ψυχη ο παικτης που θα κριθει για ενα αστοχο η ευστοχο σουτ.το ειχαμε δει με τον διαμαντιδη.το ειδαμε με τον βασιλοπουλο και στο τελος το πηρε πανω του ο σπανουλης.

αν μη τι αλλο ομως το γεγονος οτι διαφωνεις οπως βλεπεις δε με κανει ουτε να σε προσβαλω ουτε να προσβαλομαι!!!εχεις την αποψη σου,εχω τη δικη μου και ολα καλα.

@TERENS μου εξηγεις γιατι με τον μαγο δεν πλακωνομαι παρ οτι εχει αντιθετη αποψη???μηπως να επαναπροσδιορισεις τον τροπο εκφρασης σου???

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ............ΛΕΣ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...??

ΓΙΑΤΙ..............ΣΕ ΚΟΒΩ ΑΨΟΓΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ....... ΣΤΟ FORUM....!!

Δέν θυμάμαι κάποιον πού νά πλακώθηκες καί νάπες......άστο ρέ άδερφέ

μπορεί νά φταίω καί γώ πρώτος......

Θές νάχεις πάντα τόν τελευταίο λόγο,νάσαι άπόλυτος,καυστικός καί όταν κάποιος

σού άπαντήσει άνάλογα,....ΟΡΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ.......!!!!!

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ............ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΩ...........!!!!!!!

Προσωπικά αίσθάνομαι πολύ άτελής........

Βλέπεις ή ήλικία μου μέ κάνει ξεκούτη πιά,στριμμένο,είρωνα,........καί μέ πολλά άλλα

έλαττώματα.........

Tώρα έτσι γιά νά άπαντήσω.........στήν έρώτηση....

Προσωπική έκτίμηση ........TO TIMING ΦΤΑΙΕΙ.......!!!!!!!

Αύριο μπορεί νάσαι σέ καλύτερη φόρμα......

Έτσι γιά νά πούμε καί κάτι έπί τού θέματος.......άφού μάς κράζουν

πού μάς κράζουν........

Άλλο είπα γιά τούς Άμερικάνους,,........άλλο άπάντησες καί μού τήν

έκανες.......

Λεβέντη μου ή άναφορά μου δέν ήταν γιά νά κράξω τά παιχτρόνια τού

NBA.......

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ............

ΤΟ ΑΝ .............ΚΑΙ ΠΟΤΕ.........ΞΑΝΑΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.........!!!!!

Στό ίδιο μήκος κύματος.........πολλές μπλέ άπαντήσεις

Πάντως μπράβο........κοντεύεις νά μάς έξαντλήσεις όλους.........
    άγνωστους ,γνωστούς............μάς πήρες όλους στή σειρά.......!!!!!!

ΑΠΛΑ.................ΘΥΜΙΣΟΥ.............ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ....!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Έξαντλήθηκα........δέν μπορώ νά καυγαδίζω άλλο....

Έγώ πάντως...............πάω γιά μπάνιο.....δέν πάς καί σύ...??
    Καί ξαναμαλώνουμε τή Δευτέρα,δέν ύπάρχει πρόβλημα....

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε