Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ΚΑΡΙΟΛΑ,επρεπε να σε αφησω να τσακιστεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ΚΑΡΙΟΛΑ,επρεπε να σε αφησω να τσακιστεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
σε ειδα βρε ηλιθιεπριν λιγο στην Παπαγου στου Ζωγραφου, απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου μου να ερχεσαι πατημενος με το βαραντερο σου, εβγαλα φλας οτι θα κανω δεξια να εχεις χωρο να περασεις...μου αναψες τα φωτα (και καλα "τελειωνε") και καπακι, επειδη οι επομενοι απο μενα πηγαιναν μες στη μεση, μπηκες σφαιρατος στο αντιθετο ρευμα (σημειωτεον οτι χωριζεται με νησιδα), χωρις να κοψεις ΚΑΝ, και ξαναχωθηκες στο κανονικο οπου και ξαναμπλόκαρες!
Μαλιστα πατωντας στο πεζοδρομιο με το αριστερο σου ποδι παραλιγο να χασεις την ισοροπια σου να αρχισω να γελαω!
γελασα παντως με την ηλιθιοτητα σου!
Καρμπον κρανακι UVEX μαλλον στο κεφαλι, πάλι καλα!
![]()
![]()
![]()
Σε είδα να κάνεις αναστροφή στην αμαρουσίου- χαλανδρίου σε σημείο που απαγορεύεται και ενώ με είδες να έρχομαι και έκατσες κάθετα κλείνοντας τον δρόμο.
Εννοείται ότι:
α)ήσουν 50άρα ξανθιά-πλατινέ
β)οδηγούσες μερσεντέ κάμπριο
γ)πάλευες να στρίψεις το τιμόνι κρατώντας το κινητό
δ)όταν σου έκανα παρατήρηση με κοίταξες όπως κοιτάμε το παπούτσι μας μόλις πατήσουμε σκατά
συγνώμη που πέρναγα από το σημείο![]()
![]()
![]()
Ricco provinciale motociclista
προς admins:
Την έκανα την λ@λ@κία μου... Sorry!
Μεταφέρτε please αυτό to post στο "Σε είδα"
Ricco provinciale motociclista
μπουάχαχαχα :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα από τον καθρέφτη, τρελό αγόρι με το χρέπι το XT στη γέφυρα της Π.Ράλλη μετά το Ρουφ, να έρχεσαι πατημένος.... έκανα στην άκρη να περάσεις και τρελάθηκα με αυτό που είδαν τα ματάκια μου.... αυτό το χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκάλυπτε την σεξυ τριχωτή σου κωλοχωρίστρα κάτι μου προκάλεσε πρωί πρωί....
:a32:![]()
:a04:
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Τωρα που το βλεπω ταιριαζει πιο ωραια μπαινουν και τα γυαλια ηλιου και δεν χτυπαει στο εμπρος κρανος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ρε γμτ επρεπε να της ζητησεις να το βγαλει να δουμε εαν εχει ξανθο μαλλι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ειδα φιλε μηχανοβιε στην ν.ερυθραια στς κρεπες εκατσα μιλησαμε λιγο για κρανη αλλα την εκανα γιατι βιαζομουν...
παντα ορθιος φιλε![]()
![]()
σε ειδα το πρωι με το πολυ προσεγμενο σου CBR900 Fireblade κίτρινο κι εσενα τουμπανο ντυμενο στο φαναρι!
Με ειδες που σε ειδα!![]()
![]()
ΘΕΑ, μόνο αυτό έχω να πω!!![]()
![]()
Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.
καλα...η8ελα να ηξερα ο οδηγος γιατι δεν της ειπε τιποτα??
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
μας είδα να κάνουμε καγκουριές στην Π. Ράλλη![]()
![]()
• varadero
• ένα γυμνό της aprilia ή ducati ..σε γκρι... (δεν θυμάμαι καλά γιατί η συγκίνηση ήταν μεγάλη που ξεπέρασα με το v-stromάκι τα 90 χλμ/ω)
• v-strom650 (τα κάνει όλα και συμφέρει)
(όλοι με κρανάκι)
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ο κάγκουρας με το "βελτιωμένο" GP800 (ακράνωτος φυσικά και με λευκό πουπουλοτό μπουφανάκι ίδιο χρώμα με το μηχανάκι του).
Ιστοριες του δρομου ?!? μηπως να παει στα ανεκδοτα καλυτερα ???? Εγω παντως εκλ@σ@ στο γελιο οταν το ειδα
ευτυχως που δεν της εδωσε να φορεσει κανα fullface γιατι παιζει να ειχε παθει ασφυξια...