Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό που ρωτάει ειναι γιατί να υπάρχουν μπλοκ in the first place?
Δεν ειναι - υποτιθεται - μια αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό που ρωτάει ειναι γιατί να υπάρχουν μπλοκ in the first place?
Δεν ειναι - υποτιθεται - μια αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα το δεις, και τα το ξεχάσει και ο λαμόγιος θα την κάνει τσίου τσίου.
Ακόμα εκείνο το εισητήριό μου για Tuvalu; Κόκκαλα έχει δεσποινίς;
πολυ πιθανον ο λαμογιος να την κανει τσιου τσιου
εξαλλου το ιδιο εγινε και με τον Μελιστα που σκοτωσε τον καλτεζα ο οποιος αθωωθηκε και αποφυλακιστηκε 5 χρονια μετα(αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη)
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
π
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
οχι... υπόλογος είναι ο διοικητής και οι συνάδερφοι τους αν είναι έτσι φίλε μου.. οχι εσύ..Αυτοί ακριβώς είναι που πρέπει να εκδιωχθούν απο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ ...αλλά αυτό ειναι μεγάλο θέμα απο μόνο του στο πως πρέπει να γίνει.... γιατί πρέπει να γίνει.Μπροστα ημουν και τους ειδα και τους ξερω φατσικα,με δυο απο αυτους εχω αρπαχτει και ασχημα στην μεση του δρομου σε ασχετη φαση.Φιλος μου ασφαλιτης που ηταν εκει οταν τον ρωτησα αν οι κουκουλοφοροι ειναι ο ''ταδε'' και ο ''ταδε'' μου ειπε αυτοι ειναι.Ε,τι αλλο να πω,να γραψω και ονοματεπωνυμα?
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
Φυσικά και όχι.
Αλλά και αλλού, και αλλού! Κάθε 4 χρονάκια μια Κυριακή πολίτες μόνο;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Να θυμήσω το βράδυ της δολοφονίας περσι πως ξεκίνησαν ολα? Δεν ηταν αυθόρμητη αντίδραση?
Ισως να ήταν η 1η αυθόρμητη συνάθροιση μετά τη χούντα.... μέσα σε 2 ωρες .
Αυθόρμητη με τόσα sms;;; με τόση διακίνηση της πληροφορίας;;;
Είναι προφανές ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μόνο και μόνο για να τα σπάσουν.
Όπως επίσης είναι γεγονός ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πήγαν αυθόρμητα.
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία.Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
πολυ πιθανον ο λαμογιος να την κανει τσιου τσιου
εξαλλου το ιδιο εγινε και με τον Μελιστα που σκοτωσε τον καλτεζα ο οποιος αθωωθηκε και αποφυλακιστηκε 5 χρονια μετα(αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη)
Aρα συμφωνεις? γιατι το ιδιο λες....Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αυθόρμητη με τόσα sms;;; με τόση διακίνηση της πληροφορίας;;;
Είναι προφανές ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μόνο και μόνο για να τα σπάσουν.
Όπως επίσης είναι γεγονός ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πήγαν αυθόρμητα.![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
ναι σωστα,δικο μου λαθος.πρωτοδικα σε 2 1/2 χρόνια φυλακιση με αναστολη και σε δευτερο βαθμο μετα απο 5 χρονια αθωωθηκε
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Τα κακόμοιρα τα καγκουρώ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία.![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Και πώς θα κάνουν την δουλειά τους οι αστυνομικοί-σπουδαστές ΤΕΙ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Γιατί τα "μπλοκ" δεν αυτοπεριφρουρούνται;;;
Γιατί τα "μπλοκ", που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά, επιτρέπουν σε άσχετα άτομα να "παρεισφρήσουν" στα "μπλοκ" τους;;;
![]()
Πιστεύω ότι κατάλαβες πολύ καλά ΤΊ λέω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Aρα συμφωνεις? γιατι το ιδιο λες....![]()
Οπότε μήπως τελικά εσύ συμφωνείς μαζί μου;
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έκατσε μέσα ούτε λεπτό, με αναστολή ήταν μέχρι που αθωώθηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία.
Εχει δεί κανείς την φωτό απο την αναπαράσταση? Ειχε γονατίσει για να έχει και καλό σημάδι το @ρχίδι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το περιστατικό αυτό διαβάζεται και με άλλο τρόπο:
ΌΤΑΝ η περιφρούρηση του κάθε "μπλοκ" ΘΕΛΕΙ, κάνει δουλειά.
όταν ΔΕΝ θέλει όμως ...
Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ: δεν εννοώ ειδικά το "μπλοκ" του ΠΑΜΕ (στο οποίο αναφέρεται το άρθρο) αλλά γενικότερα στο κάθε "μπλοκ".
Εξάλλου, από όσο ξέρω, τα "μπλοκ" του ΠΑΜΕ δεν κάνουν επεισόδια
![]()
προφανώς αφού ήταν με αναστολή. Θυμάμαι το 1,5-2 χρόνια και ότι εργάστηκε εκ των υστέρων ως μάγειρας στην ΕΛΑΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν έκατσε μέσα ούτε λεπτό, με αναστολή ήταν μέχρι που αθωώθηκε.
Εχει δεί κανείς την φωτό απο την αναπαράσταση? Ειχε γονατίσει για να έχει και καλό σημάδι το @ρχίδι.