Αν δεν έχει κάποια δόση υπερβολής το δημοσίευμα για τους ημιαγωγούς και τα τσιπ, είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά τις auto/moto βιομηχανίες.
Αν δεν έχει κάποια δόση υπερβολής το δημοσίευμα για τους ημιαγωγούς και τα τσιπ, είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά τις auto/moto βιομηχανίες.
Τώρα το πήρες γραμμή εσύ; Έχει πάνω από χρόνο που συμβαίνει αυτό. Ο γιος μου που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον χώρο των Η.Υ. μου είχε αναφέρει ότι οι.... Κάρτες γραφικών είχαν περίπου εξαφανιστεί από την αγορά και όσα μαγαζιά είχαν αποθέματα, ζητούσαν την μάνα και τον πατέρα τους...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ακόμα εξαφανισμένες είναι οι gpu
when life gets complicated... i ride.
για τις κάρτες μνήμης, μου είπε φίλος που ασχολείται, ότι φταίνε οι miners κρυπτονομισμάτων, οι οποίοι αγοράζουν με τα κοντέινερ κάρτες γραφικών και τις βάζουν να δουλεύουν.
Όντας άσχετος με το χώρο έμεινα Προκόπης στο άκουσμα αυτό!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ναι αλλά όχι ότι αυτό θα οδηγήσει σε κραχ της βιομηχανίας! Μην τρελαθουμε κιολας.
Ισχύει.... Έχουν στήσει ολόκληρα συγκροτήματα στα βάθη της Ασίας (Κίνα βασικά) όπου το ρεύμα είναι πολύ πιο φτηνό και δώστου πόνο.... Αν και για το bitcoin οι μέρες είναι μετρημένες καθώς δεν έχουν μείνει πολλά για εξόρυξη.
Αναδύονται όμως νέα παρόμοια κρυπτονομίσματα τα οποία θα κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Ήδη η Κίνα έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτά
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πέρα από τη μικρή δυναμική των μονάδων παραγωγής, σε σχέση με την αυξημένη ζήτηση, υπάρχει και πρόβλημα με τις σπάνιες γαίες που τις εξορύσσουν και επεξεργάζονται κυρίως οι Κινέζοι.
Γενικά είναι κακή περίοδος αν χρειάζεσαι ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ηλεκτρικό αμάξι ή ...ποδήλατο. Άσχετο το τελευταίο, αλλά αληθινό.
Πριν από δύο μήνες πήγα σε ποδηλάδικο και άκουσα το μαγαζάτορα να λέει σε πελάτη ότι θα καταφέρει να βρει ποδήλατο το νωρίτερο στις αρχές του 2022. Ο πελάτης έψαχνε γενικά για MTB, όχι κάτι συγκεκριμένο.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 16/06/2021 στις 17:34.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Κινητά όμως με το τσουβάλι![]()
when life gets complicated... i ride.
Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο πιλότος δολοφόνησε τη γυναίκα του(και το σκυλί) αν δεν ακούσω ομολογία... ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος αλλά όλα δείχνουν το αντίθετο.
Είμαι κουτάβι σε τέτοια θέματα, το ομολογώ... αλλά τι λόγο είχε ρε συ;;;
Ποιο κίνητρο;;
Τόσο όμορφη (φαινομενικά ) σχέση, όλοι έλεγαν τα καλύτερα και για τους δύο, νέο όμορφο κορίτσι, νεογέννητο παιδάκι , οικονομική άνεση......δεν μπορώ να βρω τίποτα που να τον ωθήσει σε τέτοια πράξη και έπειτα σε όλο αυτό το θέατρο.. καθάρισε και το σκύλο.