Ήπια τις μπύρες μου και κατέβηκα να κοιμηθώ και εγώ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Me gusta la moto, me gustas tu....
Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010
Το ημερολόγιο μου, είχα σταματήσει να το ενημερώνω, οπότε πλέον γράφω από μνήμη(μην περιμένετε και πολλά). Θυμάμαι όμως, ότι εκείνο το πρωινό,το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας, ήταν ότι θα δέναμε Σαρδηνία.. Είχα χαρεί σαν μικρο παιδί, γιατί στο μυαλό μου είχα μια εικόνα απο τα ελληνικά νησιά. Δλδ πιάνεις λιμάνι και εσύ από πάνω βλέπεις την χώρα και τους ανθρώπους που πηγαινοέρχονται..
Είχα στηθεί λοιπόν καραούλι στον ήλιο καταμεσήμερο για να πάρω θέση και περίμενα να μπούμε στο λιμάνι..
Αντίκρισα όμως αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Φάγαμε το μεσημεράκι, έριξα και ένα ύπνο και περιμέναμε το απόγευμα, όπου και θα φτάναμε στην civitavecchia.. Τελικά φτάσαμε στις 8 το απόγευμα αντί για 5 και είχα αγχωθει λίγο. Είχαμε υπολογίσει το βράδυ να κοιμηθούμε στην Ανκονα και είχαμε 350 κμ μπροστά μας. Όταν ξεκινήσαμε είχε πέσει ο ήλιος και κάναμε όλα τα χιλιόμετρα νύχτα… Τα πρώτα 60 κμ ήταν μέσα από χωριά και έλεγα άμα πάει ετσι, θα φτάσουμε κατευθείαν για το καράβι Ανκονα… Αργότερα μπήκαμε στην νατιοναλε SS3 και θυμάμαι ότι για 80κμ μέσα στο απόλυτο σκοτάδι δεν είχαμε συναντήσει ούτε ένα αμάξι..
Κάναμε και μια στάση για ανεφοδιασμό...
![]()
Σε κάποιο σημείο γινόντουσαν και πάλι έργα συντήρησης του δρόμου και μας έβαλε αναγκαστικά σε ένα επαρχιακό ορεινό δρόμο… Ωραία λέω για τέτοια είμαστε.
Τα φώτα από το ΚΤΜ δεν είναι καθόλου καλά εκεί ψηλά που βρίσκονται. Έχω κάνει και το λάθος και έβαλα τις βλακείες, αυτά τα ξενον η όπως τα λένε και δεν έβλεπα τπτ… Μαρτύριο, ειδικά κάτι κλειστές στροφές τις ανακάλυπτα όταν ήμουν ήδη μέσα.. Έλεγα άμα τα υπόλοιπα 100 είναι ετσι γαμώ..
Γενικά με είχε πιάσει ένα άγχος μην και χαλάσει κάνα μηχανάκι εδώ στα σκοτάδια κτλπ.. Μου είχε δημιουργήσει φοβία(προσωρινή) το όλο θέμα με το τουονο…
Με αυτά και με αυτά φτάσαμε μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο. Το οποίο ήταν στην περιοχή Falconara (Hotel Touring) και το GPS εκεί που με πήγε δεν υπήρχε hotel. Κάποιος κύριος όμως, της περιοχής μάλλον, κατάλαβε ότι το ψάχναμε και μας έδειξε το δρόμο(φαντάζομαι πόσους θα έχει δει να το ψάχνουν)χωρίς να τον ρωτήσουμε. Παρκάραμε, και την πέσαμε για ύπνο…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()