ειχα xr 600 το xt το ειχα απο φιλους..μια χαρα ειναι το μηχανακι ,απλα ειναι πια γερασμενη τεχνολογια.
αλλα αυτο δεν το κανει ,κακο αν σε καποιον αρεσει..
ειχα xr 600 το xt το ειχα απο φιλους..μια χαρα ειναι το μηχανακι ,απλα ειναι πια γερασμενη τεχνολογια.
αλλα αυτο δεν το κανει ,κακο αν σε καποιον αρεσει..
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βαλβιδες το μανιουαλ λεει στις 12000.Τωρα αν εσυ θελεις αστες αρρυθμιστες και για 50000χλμ.
Η διαδικασια ειναι απλη λες,αλλα ολοι σας ποστερετε φωτο απο νεα προβολακια κιετς,ενω κανεανας σας δεν βαζει ενα how to ρυθμισμα βαλβιδων.......οποτε μαλλον εχουμε και μηχανικους του πληκτρολογιου.
NC οχι δεν εχω οδηγησει και δεν θα οδηγησω ΠΟΤΕ.Δεν νιωθω μοτοσυκλετιστικα ξεπεσμενος για να καβαλησω τετοιο πραμα.
Ισως βεβαια θα πρεπει να μου απαντησεις εσυ πως μια μοτο με τα ιδια κιλα του δικου μου Βαραντερο φρεναρει δυνατα με ενα δισκο.........
Αλλαγη εκανα τις 4 πιστονες με 6πιστονες στην δικια μου και ειδα δραματικη βελτιωση,αρα ποσο πιο αδυνατο φρενο θα εχεις εσυ..............
Ξερεις κατι τετοιες παπαριες εκανε και η Γιαμαχα πριν 20βαλε χροινια με το TZR,TDR με τον μονο δισκο.Εκει που φρεναρανε τα άλλα 250αρια αυτα συνεχιζαν...............
το οτι η honda βαζει στοκ κοματια (διακοπτες κτλ)κακο δεν ειναι.ετσι ειναι ποιο δοκιμασμενα.πολυ δοκιμασμενα.πρωσοπικα καλα κανει.θελετε φουλ τεχνολογια σε ολα?δεν ειναι πανακια αυτο.τεχνολογια στα φρενα -αναρτησεις ναι με χιλια.τωρα στα αλλα εμενα δεν θα με ενοιαζε.
πετρος
Σχετικά με την ρύθμιση βαλβίδων, απο ξένο φόρουμ πολλά άτομα το κάνουν μόνοι τους, και δεν είναι μηχανικοί.
http://nc700-forum.com/forum/garage-...nce-check.html
Πως να σου απαντήσω ρε φίλε το επίπεδο σου είναι πολύ υψηλότερο από το δικό μου που καβαλάω NC, ίσως κάποια μέρα να σε φτάσω και να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντα.![]()