βρε παιδια η ουσια ειναι ο τροπος που εγινε,εντελως φασιστικος με το ετσι θελω για να δειξει την δυναμη του ο σαμαρας και τον τσαμπουκα του στους ξενους,κατεβασανε τον διακοπτη σε ενα βραδυ.
αυτα δεν εχουν ξαναγινει στην ιστορια,συν με αυτο τον τροπο ο σαμαρας θελει να το παιξει μαγκας στον λαο σαν να λεει μην κουνηθει κανεις και διεκδικησει τιποτα δικαιωματα στην δουλεια τον εφαγα.
η τροικα ζηταγε απο καπου να γινουν απολυσεις απο τον δημοσιο τομεα,το ποιο ευκολο ηταν η ερτ απλα τα πραγματα,η ερτ που αυτοι τα κοματα και οι κυβερνησεις την κανανε ετσι.
πως επρεπε να γινει αναδιαρθρωση επρεπε αλλα δεν φταιει ο τεχνικος και οι απλοι υπαλληλοι την ερτ,ας διωχνανε τα λαμογια που ιδιοι τους βαλανε μεσα και περνανε τους παχουλους μισθους.
πρεπει να σταματησουμε σαν ελληνες να χαιρομαστε για την καταντια του διπλανου και να βγαζουμε τρελη κακια χαχαχ να απολυθηκε ο αλλος ο τεμπελης ο βολεμενος και παει λεγοντας,αρα αυτοι που τα λενε αμα τους λεγανε πηγαινε εκει και ξυνετα και περνε 3.000 μισθο θα το παιζανε ηθικοι και θα λεγανε οχι?μην τρελαθουμε κιολας,αλλα αυτοι ειμαστε αμα δεν αλλαξουμε νοοτροπια μια ζωη στα σκατα θα ειμαστε και θα μας πηδανε.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Και η Βουλή είναι καραπροβληματική... πόσοι "υπάλληλοι" εκεί μέσα και χάλια αποτέλεσμα, μακράν το χειρότερο από κάθε κρατικό οργανισμό... προτείνω το κλείσιμο της και την επαναλειτουργία της υπο καθεστώς κάθαρσης και εξυγίανσης, με νεο όνομα...
ελα ντε,αλλα οχι βρε φιλε τι ειναι αυτα που λες και εσυ,αυτοι οι κακομοιρηδες οι υπαλληλοι τις βουλης με τους 14 μισθους ξερεις τι ζορια τραβανε?να πηγαινουν συνεχεια τα νερα πανω κατω αστα σου λεω βαρεα και ανθυιγεινα πρεπει να παρουν.
το καναλι της βουλης που το πας με την τρελη τηλεθεαση που το βλεπουν ποσοι.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
ε μα προπαντον ο κουβελης σαν δηθεν αριστερος μπηκε για το καλο,να σταματαει τις απολυσεις και καλα να δουλευει σαν εσωτερικη αντιπολιτευση μεσα στην κυβερνηση,αρε υποκριτες μπουντελι που χρειαζοντε
Γιατι βαριοσαστε να σκεφτειτε?
οι συγκρισεις - που δεν τις κανω εγω,απλα σχολιαζω πανω σε αυτα που ειναι κοινως παραδεκτα - ειναι αυτες που δειχνουν ΤΙ "αρεσει" στην πλειονοτητα των Ελληνων.
Οι μετρησεις ΔΕΝ ειναι για να περναει η ωρα αλλα δεικτης "ευχαριστησης/ενδιαφεροντως " που μεταφραζετε σε χρημα για οσους ασχολουνται με την Τν.
Αν η ΕΡΤ ειχε 40% και να ηθελαν να την κλεισουν οπως εκαναν -προσωρινα- θα το σκεφτοντουσταν 2 φορες πριν κινηθουν.
Το θεμα ειναι οτι ΟΛΟΙ λεμε οτι δεν μας αρεσει ο τροπος αλλα το 9% συνολικα -σε ΝΕΤ,ΕΤ και ΕΤ3- δειχνει οτι το προγραμμα ΗΤΑΝ για ΤΠ.Εκτος και αν εδω μεσα επεσα στην γιαφκα του 3%+3%+3% και ειμαι ο μονος που δεν εβλεπε.
+70% σε αλλες δημοσκοποισεις ελεγε οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ -προφανως γιατι θεωρησαν οτι ειναι τσαμπα λεφτα αυτα που δινουν και σου λεει ο αλλος ,σημερα που μετραμε και το 1 ευρω στα ππαρια μου που εκλεισε,ετσι και αλλιως δεν την εβλεπα- βεβαια ολοι ξερουμε οτι η ΕΡΤ δεν ηταν ανεξαρτητη αφου ειναι τιγκα στα κομματοσκυλα και διορισμενους απο την εκαστοτε κυβερνηση και οχι μονο-
Εμεις εδω εχουμε γραψει 33 σελλιδες σχολιασμους προσπαθωντας ο ενας να πεισει τον αλλο γιατο αντιθετο που ο καθενας πιστευει - ομολογω οτι μπηκα και εγω σε αυτο το τριπακι,παρασυρωμενος απο την πλειοψηφια-
Αυτο ομως που πολλοι δεν εχουν καταλαβει -εξαιρουμε τον τροπο ξαναλεω - ειναι οτι αυτη η αγαπημενη Τροικα εχει ζητησει 250.000 απολυσεις και καποιες απο αυτες θα επρεπε ΗΔΗ να εχουν γινει.
Εχουμε να διαλεξουμε μεταξι
-Αστυνομιας
-Δασκαλων
-Καθηγητων
-Πυροσβεστων
-Νοσοκομων
-Γιατρων
-....
-.....
-.....
-......
-ΕΡΤ
Ποιον διαλεγεις? Εχεις υπογραψει και με τα 4 οτι θα τους απολυσεις 250000.
Ειμαι αντιθετος με οτι γινεται στην Ελλαδα γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως σχεδιο για τιποτα...ειμαι θεατης οπως και εσεις...και βλεπω οτι αν μεσα απο ενα φορουμ που ο καθενας λεει την γνωμη του,σωστη η λαθος δεν μας ενδιαφερει αφου δεν αποφασιζουμε εμεις...ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ...οπως λεει και ενας φιλος "οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες , ο καθενας εχει απο μια"...Αν λοιπον εδω μεσα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στα αυτονοητα και παιζει παραπληροφορηση η κακη διατυπωση η ο αλλος καταλαβαινει αλλα αντι αλλων,πως ειναι δυνατον να βγουμε απο το κομα που εχουμε πεσει?
Καλο θα ηταν να το σκεφτειτε γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται.
π.χ
Μετα την απελευθερωση απο τους Τουρκους ,τον βασιλια τον εφεραν στην Ελλαδα κατοπιν αιτηματως των Ελληνων γιατι διαιρεμενοι -οπως παντα- θα τρωγομασταν -οι μεγαλες οικογενειες- ,η Χουντα οταν ηρθε του Παπαδοπουλου σε μια συνεντεξη του Πατακου -οποιος θελει την βλεπει στους φακελλους- ,ο Πατακος ειπε "εσεις μας φωναξατε...οι εφημεριδες ο κοσμος...γραφατε να παρει καποιος το τιμονι και εμεις αυτο καναμε"
Αυτα ειναι ενα παραδειγμα
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
α μπραβο....αυτο λεμε τοσην ώρα......ο τροπος...οχι οτι εκλεισε η ερτ...
οταν γαμήθηκε η χωρα και ολοι οι ιδιωτικοι βρισκονται στο δρομο, δεν κυλησε δακρυ......
τωρα ομως που εφαγε την π@@@ η ερτ (αν και το ΣτΕ, αποφασισε προ ολιγου νομιζω να ριξει ακυρο προσωρινα στον σαμαρα) , χεστηκαν πανω τους και οι υπολοιποι δημοσιοι, και τρεχουν στην μεσογειων γαιτι ξερουν οτι ερχεται ισως και η σειρα τους....
οχι οτι χεστηκε κανεις για την ερτ!!!!...ημαρτον....μετα λενε τι μας ψεκαζουν :P:P