στο χιλιάρικο παίζει αυτό
στο χιλιάρικο παίζει αυτό
Μωρέ θάπαιρνα αλλά αυτό που μαρέσει είναι απαγορευμένο εδώ.
Χώρια η πλάκα (κάτσε να σκάσει κανα Euro8 και τα ξαναλέμε), αν κινώ το μηχανάκι όλη μέρα πόλη/μέσες αποστάσεις και ο λογαριασμός βγαίνει από την τσέπη μου, μια χαρά γνώμονας είναι η κατανάλωση. Είναι και αυτη ένα μικρό μέρος της απόλαυσης του μονοκύλινδρου.
Επί του θέματος, λοιπόν...
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
~1200€ φουλ μπροστά + μόνο rebound πίσω.
~1100€ φουλ πίσω.
Life begins at 45°.
Yep. Για cartridges μιλάμε.
Ό,τι είπε ο πάιπ. Η χαμηλή κατανάλωση είναι πρόσθετο μπόνους, αλλά κανείς δε νοιάζεται μέχρι να αγοράσει.
Life begins at 45°.
να σε ρωτησω. γιατι δεν πηγες στο 09? τα οδηγησα και τα δυο και ημουν πολύ κοντα στο 07 αλλα τελικα νομιζω προτιμω το 09.
Δεν ήθελα μεγαλύτερο από 600-700cc. Δεν κοίταξα καν το 09.
Το 09 έχει σαφώς καλύτερα περιφερειακά, αν θες κάτι τέτοιο.
Life begins at 45°.
ακραπα να βαλεις. και αυτο....http://www.deprettomoto.com/en/motor...aha/mt07/1615/
Το μηχανάκι γαμεί, απλά. 183 κοντερίσια δεν είναι άσχημα... Και δεν ξέρω αν πάει παραπάνω, απλά ως εκεί το άνοιξε κάποιος γνωστός μου σε κλειστό ελεγχόμενο δρόμο αλλά είναι και λίγο παραμυθάς και δεν ξέρω, μπορεί και να σκότωσε όλο το κοντέρ κιόλας.
ΠΟΛΥ ωραίο. Αλλά όχι για το ύψος μου, είναι μικρό μηχανάκι. Το tracer 700 θα πρέπει να είναι πραγματικά καλό αν είναι λίγο μεγαλύτερο, για το τενερέ 700 ξερογλύφομαι ήδη αν είναι στο μέγεθος του σημερινού 660.
Εντυπώσεις στο νήμα του Πέτρου ptc, θα κάνω copy paste αν δεν βαρεθώ πιο μετά.