Σελίδα 34 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά όταν βάσει επισήμων στοιχείων αυτήν ψηφίζει το μισό σώμα, κακώς δεν αναφέρεσαι εκεί γιατί για αυτήν ακριβώς σου μιλάνε όλοι οι άλλοι όταν σου λένε για φασισμό και ναζισμό.
    Μπορεί μεγάλο ποσοστό της αστυνομίας να ψήφιση Χ.Α. (δε νομίζω να είναι 50% συνολικά καθώς τα νούμερα βγαίνουν από κέντρα που ψήφισαν τα ματ) αλλά να είσαι σίγουρος πως δε ψηφίζουν επειδή ταυτίζονται ιδεολογικά με το Ναζισμό η τη Χ.Α. αλλά από αντίδραση. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το αν στη σχολή αξιωματικών μπορεί να είναι το 80% Χ.Α. κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πως δεν ισχύει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Εεεε δεν είναι έτσι....
    ποσταρα 23.09, απαντησες 23.21...πολυ γρηγορα πρεπει να διαβαζεις τελικα εσυ...

τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του. το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται ουτε να καταπιει την μασημενη τροφη που του προσφερουνε!

οποτε φτανουμε εκ των πραγματων σε αντιμετωπιση του τυπου "ο μονος διαλογος που μπορεις να κανεις με εναν φασιστα ειναι να του πεταξεις ενα τουβλο στο κεφαλι" και δεν εχει καμια σημασια αν ο φασιστας την φοραει την στολη του η ειναι με τα ''πολιτικα'' του.

αλλωστε μονο τυχαιο δεν θεωρω οτι μετα την δοδλοφονια φυσσα ολοι οσοι φορουσαν κρανοι στο σωμα, εξαφανισαν τα αυτοκολλητα απο αυτα, τα οποια με ''ελληνοπρεπεια'' γραφανε ''μολων λαβε'', ειχανε περικεφαλαιες, δορατα, ασπιδες, μαιανδρους, πιτμπουλ και αλλα ομορφα που παραπαιμπουνε κατσε να δεις που.... Α! ΝΑΙ.......! καλο διαβασμα.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 25/11/2014 στις 22:49.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του. το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται ουτε να καταπιει την μασημενη τροφη που του προσφερουνε!

οποτε φτανουμε εκ των πραγματων σε αντιμετωπιση του τυπου "ο μονος διαλογος που μπορεις να κανεις με εναν φασιστα ειναι να του πεταξεις ενα τουβλο στο κεφαλι" και δεν εχει καμια σημασια αν ο φασιστας την φοραει την στολη του η ειναι με τα ''πολιτικα'' του.
    Δεν το διάβασα φίλε μου.... και δεν είμαι φασίστας αν αναφέρεσαι σε μένα... ωστόσο πέτα εσύ ένα τούβλο στο κεφάλι οποιουδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν το διάβασα φίλε μου.... και δεν είμαι φασίστας αν αναφέρεσαι σε μένα... ωστόσο πέτα εσύ ένα τούβλο στο κεφάλι οποιουδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...
    περα του οτι εκανα εντιτ....δεν ξερω αν θα ξημερωσει καλυτερη μερα....παντως ο μπρεχτ που το ειπε κατι παραπανω θα ηξερε απο εναν τροοπερ σε ενα μοτο.γρ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μπορεί μεγάλο ποσοστό της αστυνομίας να ψήφιση Χ.Α. (δε νομίζω να είναι 50% συνολικά καθώς τα νούμερα βγαίνουν από κέντρα που ψήφισαν τα ματ) αλλά να είσαι σίγουρος πως δε ψηφίζουν επειδή ταυτίζονται ιδεολογικά με το Ναζισμό η τη Χ.Α. αλλά από αντίδραση. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το αν στη σχολή αξιωματικών μπορεί να είναι το 80% Χ.Α. κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πως δεν ισχύει.
    Για "αντίδραση" μπορείς να ψηφίσεις Βεργή. Μπορείς να ψηφίσεις Λεβέντη. Κυνηγούς. Υπήρχαν δεκάδες μικρά κωμικά κόμματα να ρίξεις. Όπως έχει γίνει το πράγμα, από αντίδραση ακόμα και ΠΑΣΟΚ μπορείς πιά να ψηφίσεις, για να τους τρολάρεις.
    Όταν επιλέγεις "από αντίδραση" να ψηφίσεις ναζισμό, σόρι κιόλας, δεν το δέχομαι ότι είσαι τόσο αθώος ή τόσο βλάκας σαν ψηφοφόρος. Ειδικά όταν μιλάμε για μορφωμένους ανθρώπους που ακριβώς γιατί είμαι μορφωμένοι γνωρίζουν τι και πως και θα έπρεπε να έχουν κρίση καλύτερη αντί το να αντιδρούν απλά με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό συν όλα τα άλλα που έχουν γραφεί, δείχνει ότι κάπου ο συλλογισμός σου πάσχει.

Και τέλος πάντων αν εσύ προσωπικά δεν είσαι με "τους άλλους" κακώς μπαίνεις ασπίδα για να καλύψεις κακώς κείμενα, στο ξαναείπαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πάρτε το χαμπάρι όταν κάποιος έχει εξουσία και να μην είναι γίνετε μαλ@κας. Να το θέσω και αλλιώς για τους διαφωνούντες πιο γλυκά (καθότι είμαι και γλύκας ) Όλοι έχουμε στιγμές μαλ@κιας πάνω στη δουλειά μας, μέσα στη ζωή μας. Στιγμές έντασης που τη βγάζουμε στο συνάδελφο, σε γνωστούς και στα πιο αγαπημένα πρόσωπα ίσως. Όταν δεν έχεις δύναμη πάνω στον άλλο μπορεί να σου πει είσαι λάθος ή άντε γ@μήσου ή να σου εξηγήσει τη δική του πλευρά. Όταν έχεις όμως εξουσία πάνω σε κάποιον, εκείνη τη στιγμή της "μ@λακίας" σου ούτε να ακούσεις κάθεσαι, ούτε να σου αντιμιλήσουν θα δεχθείς. Αν είσαι προϊστάμενος θα διώξεις τον άλλο από τη δουλειά, αν είσαι γκόμενος που συντηρεί κάποια/ον και δε νιώθεις και ερωτευμένος (και αυτή μορφή εξουσίας τη νιώθω πάνω μου αλλά μη την πάμε εκεί την κουβέντα) λες τα μαζεύεις και φεύγεις και αν στα κάνουν και τσουρέκια και ξέρεις πως δε θα έχεις κυρώσεις ή τύψεις ή απομόνωση από το περιβάλλον μπορεί να δώσεις και καμία... Κάπως έτσι και ο μπάτσος που συνήθως έχει και ένα υπόβαθρο που δίνει μια ροπή στη μ@λακία, σε ένα περιβάλλον που σε θέλει και λίγο μ@λακα, που συγχωρεί τις μ@λακίες ακόμα και αν γίνουν αντιληπτές Ε ΔΕ ΘΕΛΕΙ και πολύ ! Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν δεν έχεις δύναμη πάνω σε κάποιον μικρή ζημιά μπορείς να κάνεις ακόμα και να θες, αν έχεις όμως δύναμη στα χέρια σου μπορείς να του γ@μήσεις.. αν μάθεις και σε αυτό (βλεπε ΜΑΤ) ότι μπορείς να κάνεις τις παπαριές σου και δε τρέχει τίποτα η τάση του να γίνεσαι τρόμπας αυξάνει. Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπα, σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχειριστούν μικρές εξουσίες για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. όπως επίσης αυτό δε πρέπει να γίνει τροχοπέδη στα όνειρά μας για το ότι μπορούν να υπάρξουν κοινωνίες που απλά θα είμαστε όλοι απέναντι σε όλους ίσοι.

Παλαιό μέλος
    Για "αντίδραση" μπορείς να ψηφίσεις Βεργή. Μπορείς να ψηφίσεις Λεβέντη. Κυνηγούς. Υπήρχαν δεκάδες μικρά κωμικά κόμματα να ρίξεις. Όπως έχει γίνει το πράγμα, από αντίδραση ακόμα και ΠΑΣΟΚ μπορείς πιά να ψηφίσεις, για να τους τρολάρεις.
    Όταν επιλέγεις "από αντίδραση" να ψηφίσεις ναζισμό, σόρι κιόλας, δεν το δέχομαι ότι είσαι τόσο αθώος ή τόσο βλάκας σαν ψηφοφόρος. Ειδικά όταν μιλάμε για μορφωμένους ανθρώπους που ακριβώς γιατί είμαι μορφωμένοι γνωρίζουν τι και πως και θα έπρεπε να έχουν κρίση καλύτερη αντί το να αντιδρούν απλά με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό συν όλα τα άλλα που έχουν γραφεί, δείχνει ότι κάπου ο συλλογισμός σου πάσχει.

Και τέλος πάντων αν εσύ προσωπικά δεν είσαι με "τους άλλους" κακώς μπαίνεις ασπίδα για να καλύψεις κακώς κείμενα, στο ξαναείπαν.
    Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. Για παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες...
    Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου". Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....

Άσχετο είχα πει ότι θα σκάσει νέα είδηση αλλά δεν έπαιξε όσο νόμισα... http://www.skai.gr/news/greece/artic...ma-narkotikon/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πάρτε το χαμπάρι όταν κάποιος έχει εξουσία και να μην είναι γίνετε μαλ@κας. Να το θέσω και αλλιώς για τους διαφωνούντες πιο γλυκά (καθότι είμαι και γλύκας ) Όλοι έχουμε στιγμές μαλ@κιας πάνω στη δουλειά μας, μέσα στη ζωή μας. Στιγμές έντασης που τη βγάζουμε στο συνάδελφο, σε γνωστούς και στα πιο αγαπημένα πρόσωπα ίσως. Όταν δεν έχεις δύναμη πάνω στον άλλο μπορεί να σου πει είσαι λάθος ή άντε γ@μήσου ή να σου εξηγήσει τη δική του πλευρά. Όταν έχεις όμως εξουσία πάνω σε κάποιον, εκείνη τη στιγμή της "μ@λακίας" σου ούτε να ακούσεις κάθεσαι, ούτε να σου αντιμιλήσουν θα δεχθείς. Αν είσαι προϊστάμενος θα διώξεις τον άλλο από τη δουλειά, αν είσαι γκόμενος που συντηρεί κάποια/ον και δε νιώθεις και ερωτευμένος (και αυτή μορφή εξουσίας τη νιώθω πάνω μου αλλά μη την πάμε εκεί την κουβέντα) λες τα μαζεύεις και φεύγεις και αν στα κάνουν και τσουρέκια και ξέρεις πως δε θα έχεις κυρώσεις ή τύψεις ή απομόνωση από το περιβάλλον μπορεί να δώσεις και καμία... Κάπως έτσι και ο μπάτσος που συνήθως έχει και ένα υπόβαθρο που δίνει μια ροπή στη μ@λακία, σε ένα περιβάλλον που σε θέλει και λίγο μ@λακα, που συγχωρεί τις μ@λακίες ακόμα και αν γίνουν αντιληπτές Ε ΔΕ ΘΕΛΕΙ και πολύ ! Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν δεν έχεις δύναμη πάνω σε κάποιον μικρή ζημιά μπορείς να κάνεις ακόμα και να θες, αν έχεις όμως δύναμη στα χέρια σου μπορείς να του γ@μήσεις.. αν μάθεις και σε αυτό (βλεπε ΜΑΤ) ότι μπορείς να κάνεις τις παπαριές σου και δε τρέχει τίποτα η τάση του να γίνεσαι τρόμπας αυξάνει. Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπα, σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχειριστούν μικρές εξουσίες για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. όπως επίσης αυτό δε πρέπει να γίνει τροχοπέδη στα όνειρά μας για το ότι μπορούν να υπάρξουν κοινωνίες που απλά θα είμαστε όλοι απέναντι σε όλους ίσοι.

Τρελε μου τι εφτιαξες τωρα..
    Αναλυση κατσε καλα.

Ωραιοοοος

Άσχετο είχα πει ότι θα σκάσει νέα είδηση αλλά δεν έπαιξε όσο νόμισα... http://www.skai.gr/news/greece/artic...ma-narkotikon/
    Σόρι αλλά οι ποσότητες που έπιασαν είναι μικρές. Και αν εμπλέκονται αστυνομικοί στα "ψιλικά", φαντάσου τι γίνεται στα "σούπερ-μάρκετ".
    Αυτό το παλιό σύνθημα που ακουγόταν στα Εξάρχεια "οι μπάτσοι πουλάνε τα ναρκωτικά" το περνούσα για ακόμα μιά υπερβολή, τελικά μάλλον δεν...

Σκύλαρε έγραψες.

Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. ετσι φαίνεται ομωςΓια παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ας δεχτούμε οτι δεν έκλεψαν τα νερα και οτι ο περιπτερας τους εβρισε και τους ειπε οτι δεν πουλάω σε μπατσους. Εσενα εαν σου πει ο περιπτεράς δεν σε γουστάρω ΡΕ και δεν σου πουλάω! θα τον δείρεις? Ετσι για να μην ξεχνάμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΊΑ το θέμα μας αλλά Η ΠΡΆΞΗ
    ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες... οχι αλλα οταν σε 2 εκλογικα το ποσοστο ειναι 50% τοτε και 20% να είναι στα αλλα, είναι επικίνδυνο το ποσοστό για μένα, τοσο, που πρεπει να προστατευτώ
    Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου".
    εαν χρειαζετε να <παραδεχόμαστε> το αυταπόδεικτο κατι δεν παει καλά
    Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....και παλι οχι! το νοημα της δημοκρατίας ειναι να μπορεί Ο ΑΛΛΟΣ να λεει την γνώμη του

γιατι εμενα μου κανει για χαλασμένη συμφωνία και για δόσιμο? Ίσως εδω να ειμαι προκατειλημμένος.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους ) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

Αν καταλαβα καλα, ο Σπυρος και οι περισσοτεροι εδω μεσα,δεν διαφωνουν επι της ουσιας.Ναι υπαρχουνε μπατσοι καθαρματα,προαγωγοι,εγληματιες κλπ,κλπ.κλπ.Οπως υπαρχουνε και αλλοι που κινητοποιουν ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα ,για να βγαλουνε ενα γατακι απο καποιο πηγαδι.Η αλλοι που παιρνουνε τη μηχανη τους και ανοιγουνε δρομο σε σχολικο εκδρομικο,για να μην χασουν τα παιδια το καραβι και χαλασει η εκδρομη τους.Δεν βαζω αυτους διπλα στα συνορα,που καθε βραδυ παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα ,για να σταματησουνε τον εμπορο οπλων η ναρκωτικων.

Οταν ολους τους κανουμε ενα,κοινως τους τσουβαλιαζουμε,τα επιχειρηματα γινονται λογια που τα παιρνει ο αερας και δικαιολογημενα ,δεν θα μας παρει καποιος στα σοβαρα.Ο Κτινος,ο μοναδικος (ισως) που θα επρεπε (και δικαιολογημενα) να τους εχει στημενους στα 10 μετρα,ειπε την κατασταση οπως την βιωσε και μας αφησε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Καποιοι ανεγκεφαλοι μαλακες κανανε αυτα τα απαραδεκτα που κανανε και αυτοι εχουνε την ευθυνη .Δεν εριξε ευθυνη σε ολους τους ενστολους.Ψυχραιμη και τιμια προσεγγιση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.

Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.

..................
    Εγω θα προσθετα να καταδικασουμε τη βια,απ όπου και αν προερχεται,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.

δλδ ο απεργοσπαστης που εναντιωνεται στην αποφαση της πλειοψηφιας δεν ενεργει ΑΝΤΙ-δημοκρατικα (δλδ φασιστικα), και φασιστας ειναι ο εργαζομενος που αποφασιζει να προασπιστει τον αγωνα του (ο οποιος αγωνας ΑΝ δικαιωθει ΚΑΙ ο απεργοσπαστης θα επωφεληθει).

παιδες κατι δεν παει καλα ε!

επειδη εχεις χρησιμοποιησει κανα 2 φορες αυτο το επιχειρημα, πιστευεις δλδ οτι το συνολο της ναζιστικης γερμανιας ηταν αμορφωτοι?

παρτο:

http://jungle-report.blogspot.gr/201...enoi-nazi.html

κατα τα αλλα στο κατα ποσο οι μπατσοι ειναι φασιστες με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του ται!
    Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια?

Σόρι αλλά οι ποσότητες που έπιασαν είναι μικρές. Και αν εμπλέκονται αστυνομικοί στα "ψιλικά", φαντάσου τι γίνεται στα "σούπερ-μάρκετ".
    Αυτό το παλιό σύνθημα που ακουγόταν στα Εξάρχεια "οι μπάτσοι πουλάνε τα ναρκωτικά" το περνούσα για ακόμα μιά υπερβολή, τελικά μάλλον δεν...

Σκύλαρε έγραψες.
    Τωρα εσυ πλακα κανεις,το ξερω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. ετσι φαίνεται ομως
    (το τι φαίνεται δεν έχει σημασία)
    Για παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ας δεχτούμε οτι δεν έκλεψαν τα νερα και οτι ο περιπτερας τους εβρισε και τους ειπε οτι δεν πουλάω σε μπατσους. Εσενα εαν σου πει ο περιπτεράς δεν σε γουστάρω ΡΕ και δεν σου πουλάω! θα τον δείρεις? Ετσι για να μην ξεχνάμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΊΑ το θέμα μας αλλά Η ΠΡΆΞΗ
    (Ναι δίκιο έχεις αλλά εσύ κρίνεις με βάση τη λογική σου και το συναίσθημα ενώ εγώ κρίνω με βάση τη νομοθεσία και είναι σαφές ότι άλλη βαρύτητα έχει η κλοπή από μία αστυνομική δύναμη και άλλη ο ξυλοδαρμός γι'αυτό και η διαφορετική προσέγγισή μας στο θέμα.... αν και συμφωνούμε γενικώς)
    ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες... οχι αλλα οταν σε 2 εκλογικα το ποσοστο ειναι 50% τοτε και 20% να είναι στα αλλα, είναι επικίνδυνο το ποσοστό για μένα, τοσο, που πρεπει να προστατευτώ
    Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου".
    εαν χρειαζετε να <παραδεχόμαστε> το αυταπόδεικτο κατι δεν παει καλά
    (Ας μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, αυταπόδεικτο κλπ κλπ)
    Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....και παλι οχι! το νοημα της δημοκρατίας ειναι να μπορεί Ο ΑΛΛΟΣ να λεει την γνώμη του
    (το ίδιο λέμε με άλλα λόγια)

γιατι εμενα μου κανει για χαλασμένη συμφωνία και για δόσιμο? Ίσως εδω να ειμαι προκατειλημμένος.
    Δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Για το ότι η φοβερή σπείρα των 45 ατόμων είχε σκοπό να διακινήσει μισό κιλό χασίς και είχαν δέκα χιλιάδες ευρώ έσοδα; Ένα διακοσάρι ο καθ΄ένας, που αν βγάλεις τα "λαδώματα" πέφτει πολύ ακόμα; Μεροκάματο ξεχορτάριασμα να έκαναν, πιο πολλά θα έβγαιναν και με μηδέν ρίσκο. Την πλάκα δεν ξέρω που την είδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αν καταλαβα καλα, ο Σπυρος και οι περισσοτεροι εδω μεσα,δεν διαφωνουν επι της ουσιας.Ναι υπαρχουνε μπατσοι καθαρματα,προαγωγοι,εγληματιες κλπ,κλπ.κλπ.Οπως υπαρχουνε και αλλοι που κινητοποιουν ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα ,για να βγαλουνε ενα γατακι απο καποιο πηγαδι.Η αλλοι που παιρνουνε τη μηχανη τους και ανοιγουνε δρομο σε σχολικο εκδρομικο,για να μην χασουν τα παιδια το καραβι και χαλασει η εκδρομη τους.Δεν βαζω αυτους διπλα στα συνορα,που καθε βραδυ παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα ,για να σταματησουνε τον εμπορο οπλων η ναρκωτικων.

Οταν ολους τους κανουμε ενα,κοινως τους τσουβαλιαζουμε,τα επιχειρηματα γινονται λογια που τα παιρνει ο αερας και δικαιολογημενα ,δεν θα μας παρει καποιος στα σοβαρα.Ο Κτινος,ο μοναδικος (ισως) που θα επρεπε (και δικαιολογημενα) να τους εχει στημενους στα 10 μετρα,ειπε την κατασταση οπως την βιωσε και μας αφησε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Καποιοι ανεγκεφαλοι μαλακες κανανε αυτα τα απαραδεκτα που κανανε και αυτοι εχουνε την ευθυνη .Δεν εριξε ευθυνη σε ολους τους ενστολους.Ψυχραιμη και τιμια προσεγγιση.

Εγω θα προσθετα να καταδικασουμε τη βια,απ όπου και αν προερχεται,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.

Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια?

Ρε παιδια, ουτε στη ημερα της μαρμοτας αυτα!!!
    Αντε παλι απο την αρχη η κουβεντα, να ξαναλυσουμε τα περι τσουβαλιασματος,να καταδικασουμε τη βια απο οπου κι αν προερχεται που λεει και ο φιλος μου ο πορτοσαλτες,να ξαναπουμε για τις απεργιες και τους κακους απεργους ,να... να ... , πραγματικα ηθελα να γραψω πολλα αλλα εχουν γινει τοσο ωραιες αναλυσεις σε προηγουμενα ποστ.....

Παλαιό μέλος

.....
    Νομίζω ότι το έχεις εντοπίσει πολύ καλά.
    Υπάρχει ένα παλιό (δεξιό αλλά έξυπνο) ρητό για τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες:
    " αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με εμάς, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα"

Του δίνεις στοιχεία, βιβλία, ντοκυμαντέρ, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, αλλά τι να πιάσει η δόλια η πραγματικότητα και η ιστορία, όταν ο άλλος έχει φάει τόνους από τράγκα, πρετεντέρη, κουικ και espresso...Δεν πρόκειται να διαβάσει τίποτα. Δε θέλει. Θα καταρρεύσει ο κόσμος του αν αμφισβητήσει τη θεσμισμένη βλακεία και κάτι τέτοια λίγοι τα κάνουν.

Το λέω και ας ενοχλεί: οι παραδοσιακά αδιάφοροι, οι συντηρητικοί και οι πολιτικά δεξιοί, που τόσα χρόνια δε μιλάγανε γιατί τρώγανε (και με τις πλάτες του αντρέα, του σημίτη, της αριστεράς), όταν το μπαγιόκο κόπηκε, άρχισαν να μιλάνε. Και τι είπανε; Αυτά που λέγανε και την τελευταία φορά που μιλήσανε "ελεύθερα", δηλαδή επιχειρήματα, πρακτικές, συμπεριφορές και σχεδιασμοί χούντας. Οι άνθρωποι αυτούς ξέρουν αυτούς εμπιστεύονται. Εγώ πιστεύω ότι εύκολα σήμερα η ελλάδα βγάζει ακόμα και βασιλιά.

Τώρα τι να ξαναπούμε για την υπερεσία: η ίδια πολιτική πλευρά ξαναπιάνεται στο Φέργκιουσον με κατεβασμένα παντελόνια. Απλά οι μαύροι εκεί έχουν χεσμένο το κοινωνικό συμβόλαιο (γιατί δε μπορείς να κάνεις συμφωνίες όταν ο άλλος σε σημαδεύει, σωστά; )

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF