Αυτό είναι το πρόβλημά μου και πολλών άλλων ακόμη πιστεύω. Δεν θέλω να ξαναέρθει κανένας απο τους παλιούς γιατί κι αυτοί λαμόγια ήταν αλλά δεν βλέπω και κανέναν καινούριο που να αξίζει...
Αυτό είναι το πρόβλημά μου και πολλών άλλων ακόμη πιστεύω. Δεν θέλω να ξαναέρθει κανένας απο τους παλιούς γιατί κι αυτοί λαμόγια ήταν αλλά δεν βλέπω και κανέναν καινούριο που να αξίζει...
Ξεκινάς την ιστορία σου από εκεί που την ξεκινάει και η καθημερινή. Κάπου δηλαδή στα μέσα των 80ς λες και
δεν υπήρξε πριν.
Αλήθεια όταν σκότωναν τον Παναγούλη ήταν κυρίαρχος ο λαός?
Μήπως όταν ο Καραμανλής αναρωτιότανε ποιός κυβερνάει αυτόν το τόπο?
Όταν ο Μπακογιάννης χαιρετούσε σημαία?
(για να μην σε πάω πιο πίσω)
Όλα σου τα συμπεράσματα λοιπόν ξεκινούν από λάθος αφετηρία και καταλήγουν -φυσικά- σε λάθος συμπεράσματα που αγγίζουν τους κοινωνικούς αυτοματισμούς.
υγ
Από περιέργεια, η Ελλάδα είχε πάντα μια αποχή στις εκλογές της τάξης του 30%.
Από το υπόλοιπο ποσοστό ένα 15% (ψιλά χοντρά) ψήφισε κόμματα μη κυβερνητικά.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν που λούστηκαν τον κοινωνικό αποκλεισμό στην Ελλάδα και έζησαν φτωχοί -οι πιο πολλοί-
Κάνε έναν κόπο να μας πεις που τον κατατάσσεις....
ανανήψαντας
Εν ολιγοις κοψτε το βοθρο του πρωτου θεματος μερικοι εδώ μεσα διοτι τι να διαβαζουμε το thread τι τις εν λογω φυλλαδες ειναι ενα και το αυτο.Σαν να διαβαζω τα σχολια απο τρολλακια στα ειδησεογραφικα site εχει καταντησει το thread
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Καρφωνεστε λεμε...
Τροικα βαστα γερα...
http://www.protothema.gr/travelling/...stis-paralies/
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αυτή τη μαλακία που διαφωνούμε μεταξύ μας δε μπορώ να την καταλάβω... αν είχα πολλά φράγκα ειλικρινά θα καθόμουν και θα γέλαγα που διαφωνούμε σε τέτοια ζητήματα... Το θέμα είναι να γίνει κάτι καλό για αυτό τον τόπο, όλοι να βγάζουν καλά μεροκάματα και όλοι να είναι όσο γίνετε περισσότερο χαρούμενοι με τη ζωή τους. Όχι ικανοποιώντας επίπλαστες ανάγκες αλλά γιατί όντως θα είναι περισσότεροι δημιουργικοί και ίσοι μεταξύ ίσων. Στην τελική αν κάποιοι θέλουν να νιώσουν εθνική υπερηφάνεια ας την αναζητήσουν έτσι, μια χώρα που θα παράξει ιδέες, πολιτισμό και δικαιοσύνη και όχι σκάβοντας τους τάφους 2000 χρόνων αλλά στο σήμερα στο τώρα στο πιο σάπιο σημείο της ανθρωπότητας μετά το μεσαίωνα. Ναι ξέρω ρομαντισμός και γραφικότητα ...