το ιδιο ακριβως εικαζουν και οι δημοσιογραφοι, γιατροι, δικηγοροι, και δε σημαζευετε, οταν ο κλαδος τους δεχθει καποιου ειδους δυσφημηση,δεν ειναι επιχειρημα αυτο
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Για τη κόντρα όλοι κοτεψαν. Αντι να βγουν σαν τον καλ τον ντρογκονΕ να πάρουν κεφάλια και τρόπαια ιμάντες.
Αίσχος.
και πολύ καλά κάνεις αλλά αφού αγορίνα δεν είσαι καλύτερος γιατί δε κοιτάς να καλυτερέψεις εσύ πρώτα; αυτό δε καταλαβαίνω..
Υ.Γ δε ξέρω αν τη πέφτω σε λάθος άνθρωπο αλλά από τη στιγμή που μου απαντάει κάποιος που ασχολείται και γράφει στο συγκεκριμένο ποστ θα του απαντήσω αναλόγως, εξάλλου το είπα και στην αρχή δε μπήκα ούτε για να μαλώσω ούτε για τίποτα, απλά θέλω να μου φύγει η απορεία του γιατί υπάρχει τέτοιο κόμπλεξ με τα σκούτερ..
Αγόρι όμορφο 090 γράφτηκες "φυτευτός" και μπήκες με το καλημέρα σε ένα θρεντ το οποίο δεν διάβασες, για να τρολάρεις γενικώς και να πάρεις μεριά και να στηρίξεις την "ομάδα" σου, χωρίς να ξέρεις τι έχει γραφτεί και απλώς βαράς στα τυφλά γιατί θίγεται η "ομάδα". Και στην πραγματική σου ζωή έτσι κάνεις; Και ζητάς από τους άλλους να καλυτερέψουν;
Ξαναλέω, δεν με ξέρεις και ατυχώς για εσένα δεν με διάβασες να ξέρεις τη θέση μου στο παρόν ζήτημα, οπότε παρακαλείσαι να κόψεις την εξυπνάδα και τις προτροπές. Όταν και αν γνωριστούμε και έχεις ακόμα την ίδια γνώμη, θα την δεχτώ μαζί με την όποια παρατήρηση. Τα αγωνιστικά μου χαιρετίσματα.
παντως tdm xωρις νιτρα οταν βλεπει gp να βαζει τις mivv αγγελια και να κανει δεξια αλλιως εχει πολυ "ξυλο"....
οχι..η μπαλα παιρνει οσους πρεπει να παρει, αναλογως σκηνικου και καταστασης...
δεν θα κραξω τον ανθρωπο που εχει παρει σκουτερ ή μεγκασκουτερ και πηγαινει σαν ανθρωπος...
ουτε θα τον κραξω αν το εχει μαμα και πηγαινει σβελτα ή και γρηγορα (για τα δικα μου δεδομενα)...μπραβο και μαγκια του...
αν ομως δω τον αλλον να εχει βαλει την ακραποβιτς να πουλαει και μουρη ανοιγοντας τερμα απο φαναρι σε φαναρι, κανοντας χαζομπαντες και γενικα ψιλομ@λακισμενα στον δρομο, ε, και θα τον κραξω και αποπανω θα τον περασω και στην διηθηση θα του κορναρω αν πηγαινει φοβουμενος μην σπασει τ'αυγα και επειδη δεν χωραει το καραβι του...και αν τον δω να το παιζει "γρηγοροπουλος" στην ευθεια με υφος χιλιων καρδιναλιων αλλα μολις ερχεται η στροφη να ριχνει αγκυρα για να στριψει με 5, υπαρχουν tips and tricks να τον κανω να νοιωσει ασχημα...![]()
Ρε σεις....
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, μα ολοι ομως!
Live and let live και καλη σας συνεχεια
Inochi, ρε!
Για οσο.