Σελίδα 34 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1813

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    και γιατί σήκωσε τα μπατζάκια περιμένουν πλημμύρες ??

Συνημμένο 455432

Βερμούδα είναι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20240828_205112_Instagram.jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	101,7 KB 
ID:	455436

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Για ποια τράπεζα;

Η Πειραιώς κάτω από το όνομα σου, σου δίνει την δυνατότητα να καταβάσεις ένα pdf με το QR, το οποίο μπορείς να στείλεις στους πελάτες ηλεκτρονικά ή να το τυπώσεις για πληρωμές εντός καταστήματος.
    Για την Εθνική Κώστα, αναφέρει την έκδοση προσωπικού QR στις οδηγίες σύνδεσης του επαγγελματικού λογαριασμού αλλά εγώ δεν συνάντησα κάτι τέτοιο.

Ίσως φταίει ότι επέλεξα αναγραφή ΑΦΜ αντί για QR σαν τρόπο πληρωμής, δεν ξέρω...

Πάντως ο λογιστής μου είπε ότι είναι οκ ως έχει οπότε δεν το ψάχνω περαιτέρω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Εγω το είχα δηλώσει στο site της τράπεζας απο υπολογιστή δεν μου ήρθε επιβεβαίωση αλλά λειτουργεί κανονικά.
    Και πάμε τώρα στα του καφενείου. Τι απόδειξη κόβεις απο την ταμειακή που ακόμα η δικιά μου δεν έχει επιλογή IRIS...
    Και σε ποια τράπεζα πηγαίνουν τα χρήματα που εγώ έχω μόνο τις 2 απο τις 4 μεγάλες....
    Και τέλος σαν ιδιώτης δεν μπορώ να λάβω χρήματα όπως οι υπόλοιπη φυσιολογικοί φίλοι μου...
    Υπάρχουν πολλά κενά νομίζω.
    Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πριν ρώτα καλύτερα τον λογιστή σου.

Εγώ πάντως παιδεύτηκα πάρα πολύ και άλλαξα και ταμειακή και POS και προφανώς δεν θέλω ούτε να ακούω για αυτά αλλά τι να κάνω

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα με τα made in china μάλλον για να φλεξαρουν έτσι το made in Austria
    Συνημμένο 455430
    H κολεγιά με κινέζους και ινδούς μάλλον τους γύρισε μπούμερανγκ.
    Τους έδωσαν τεχνογνωσία και τους κάναν τσάμπα μάγκες.
    Κακά τα ψέματα, αν είναι ν' αγοράσω κινέζικο ΚΤΜ, παίρνω VOGE, CF, QJ,
    RE στα μισά λεφτά........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    το κινέζικο κτμ ειναι πολυ ανωτερο απο αυτα σαν μηχανη και σε πολυ καλη τιμη. αλλα το σχεδιο ειναι κλαφτα και η αξιοπιστία του το έθαψε. αυριο ομως θα βγει το νεο cfmoto mtx και εκει πλεον ισως να μην υπαρχει κανενας λογος να βγαινει κινεζικο κτμ. εχουν χαθει και απο τη μικρη κατηγορία. ερχεται το adv390 2025 αφου πηραν το μηνυμα οτι πρεπε κατι που λεγεται adv να ειναι και adv αλλα ξεχασαν τον νεο κινητηρα που τελικα έμεινε μονο στα σχεδια. να δω πως θα το τιμολογησουν που το παλιο 390 εφτασε τα 8χιλιαρικα (εδω γελαμε) τωρα που ερχονται τελευταιο και καταιδρωμενοι αναμεσα στο 450mt και το himalayan που έχουν παρει υπερβολικα καλες κριτικες και ξεπουλάνε ηδη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πριν ρώτα καλύτερα τον λογιστή σου.

Εγώ πάντως παιδεύτηκα πάρα πολύ και άλλαξα και ταμειακή και POS και προφανώς δεν θέλω ούτε να ακούω για αυτά αλλά τι να κάνω
    Αυτο που κανανε λεγεται με μια λεξη, αλητεια.

Μας βαλανε να χαλασουμε ενα καρο λεφτα για ενα πραγμα που δεν ειναι λειτουργικο, κολλαει συχνα και τωρα το pos λειτουργει μονο με την ταμειακη. Κι αν θελησει ο πελατης τιμολογιο οεο;
    Τοτε κοβεις αποδειξη, την ακυρωνεις μεσω της τιμολογιερας της ΑΑΔΕ και κοβεις τιμολογιο. Ολα αυτα πρεπει να γινουν μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο οριο, που σημαινει κατσε εσυ να κανεις αυτα, ο πελατης να περιμενει να τελειωσεις κι αν εχεις κι αλλο κοσμο δεν εξυπηρετεις κανεναν.

Αφου ειχαμε κανει συνδεση ταμειακων και pos με την ΑΑΔΕ, το μεταξυ τους τι χρειαζοταν;

Δεν χρειαζοταν.

Αλλα αυτα συμβαινουν οταν αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις δεν εχουν δουλεψει μια μερα στην ζωη τους

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Κι αν θελησει ο πελατης τιμολογιο οεο;
    Τοτε κοβεις αποδειξη, την ακυρωνεις μεσω της τιμολογιερας της ΑΑΔΕ και κοβεις τιμολογιο.

Στις ταμειακές Polo plus, από το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ επιλέγεις ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ και πληρώνει με κάρτα για το τιμολόγιο του.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Στις ταμειακές Polo plus, από το πλήκτρο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ επιλέγεις ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ και πληρώνει με κάρτα για το τιμολόγιο του.
    Η δικη μου δεν εχει τετοια λειτουργια, μπορει ομως να εκδοσει τιμολογιο! Αφου περασεις πρωτα ολα τα στοιχεια του παραληπτη απο το αλφαριθμητικο πληκτρολογιο! Αστο καλυτερα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Τι απόδειξη κόβεις απο την ταμειακή που ακόμα η δικιά μου δεν έχει επιλογή IRIS...
    Λευτέρη ρώτησα τον λογιστή και μου είπε ότι αν δεν υπάρχει επιλογή IRIS πατάς κανονικά μετρητά.

Μην πατήσεις μόνο κάρτα γιατί δεν θα έχει γίνει η συναλλαγή μέσω POS και θα υπάρχει πρόβλημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Τις καλησπέρες μου, ξέρει κανείς πώς διαπιστώνω ότι έχει γίνει η σύνδεση του επαγγελματικού λογαριασμού με το IRIS σωστά;

Έχω επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός είναι καταχωρημένος στο TAXIS και ότι είναι συνδεδεμένος με το POS και το IRIS.

Δεν έχω λάβει όμως κάποιο ατομικό QR Code από την Εθνική Τράπεζα.

Στο e - banking λέει ότι η υπηρεσία IRIS είναι ενεργοποιημένη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος

Η Πειραιώς κάτω από το όνομα σου, σου δίνει την δυνατότητα να καταβάσεις ένα pdf με το QR, το οποίο μπορείς να στείλεις στους πελάτες ηλεκτρονικά ή να το τυπώσεις για πληρωμές εντός καταστήματος.
    Τελικά τηλεφώνησα στο help line της Εθνικής, περιέγραψα τι έχω κάνει και μου είπαν όλα καλά και για να βγάλεις προσωπικό QR code πήγαινε Υπηρεσίες - Iris και πάτησε επανέκδοση QR

Μπήκα, πήγα αλλά δεν υπάρχει καν τέτοια επιλογή, η μοναδική επιλογή είναι σκέτο IRIS και όταν το πατάω μου λέει μόνο ότι η σύνδεση έχει ήδη ενεργοποιηθεί...

Παρακαλώ ας μου πει αν έχει πάρει κάποιος φίλος ατομικό QR code από την Εθνική μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για να δω πώς θα κινηθώ μετά!

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ψάχνω επαγγελματία καλουπατζή για μια μικρή δουλειά (~3μ3) στους Αγ. Αναργύρους.
    Αν έχουμε κάποιον pm.

ευχαριστώ!

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Για πολύ γέλιο, και πολλά κλάματα..

Δεν ήξερα που να το βάλω, ελπίζω εδώ να είναι οκ.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Παναιτώλιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
    Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπαθί τύπου κανάτα και δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Τα αναδιπλούμενα θα ήταν τύπου ''μπότης''...............

από εδώ: https://www.thebest.gr/article/76406...oogle_vignette
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Κανάτα...

Το κατάνα αν δεν είναι ακονισμένο δεν είναι παράνομο, ούτε και τα στιλέτα αν δεν τα κουβαλάς έξω μαζί σου.... σπάσιμο τσαμπουκά είναι τέτοιες συλλήψεις.
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 11/09/2024 στις 22:17.
    Ααααψού!

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic