moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για την Εθνική Κώστα, αναφέρει την έκδοση προσωπικού QR στις οδηγίες σύνδεσης του επαγγελματικού λογαριασμού αλλά εγώ δεν συνάντησα κάτι τέτοιο.
Ίσως φταίει ότι επέλεξα αναγραφή ΑΦΜ αντί για QR σαν τρόπο πληρωμής, δεν ξέρω...
Πάντως ο λογιστής μου είπε ότι είναι οκ ως έχει οπότε δεν το ψάχνω περαιτέρω.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
το κινέζικο κτμ ειναι πολυ ανωτερο απο αυτα σαν μηχανη και σε πολυ καλη τιμη. αλλα το σχεδιο ειναι κλαφτα και η αξιοπιστία του το έθαψε. αυριο ομως θα βγει το νεο cfmoto mtx και εκει πλεον ισως να μην υπαρχει κανενας λογος να βγαινει κινεζικο κτμ. εχουν χαθει και απο τη μικρη κατηγορία. ερχεται το adv390 2025 αφου πηραν το μηνυμα οτι πρεπε κατι που λεγεται adv να ειναι και adv αλλα ξεχασαν τον νεο κινητηρα που τελικα έμεινε μονο στα σχεδια. να δω πως θα το τιμολογησουν που το παλιο 390 εφτασε τα 8χιλιαρικα (εδω γελαμε) τωρα που ερχονται τελευταιο και καταιδρωμενοι αναμεσα στο 450mt και το himalayan που έχουν παρει υπερβολικα καλες κριτικες και ξεπουλάνε ηδη.
Αυτο που κανανε λεγεται με μια λεξη, αλητεια.
Μας βαλανε να χαλασουμε ενα καρο λεφτα για ενα πραγμα που δεν ειναι λειτουργικο, κολλαει συχνα και τωρα το pos λειτουργει μονο με την ταμειακη. Κι αν θελησει ο πελατης τιμολογιο οεο;
Τοτε κοβεις αποδειξη, την ακυρωνεις μεσω της τιμολογιερας της ΑΑΔΕ και κοβεις τιμολογιο. Ολα αυτα πρεπει να γινουν μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο οριο, που σημαινει κατσε εσυ να κανεις αυτα, ο πελατης να περιμενει να τελειωσεις κι αν εχεις κι αλλο κοσμο δεν εξυπηρετεις κανεναν.
Αφου ειχαμε κανει συνδεση ταμειακων και pos με την ΑΑΔΕ, το μεταξυ τους τι χρειαζοταν;
Δεν χρειαζοταν.
Αλλα αυτα συμβαινουν οταν αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις δεν εχουν δουλεψει μια μερα στην ζωη τους
Τελικά τηλεφώνησα στο help line της Εθνικής, περιέγραψα τι έχω κάνει και μου είπαν όλα καλά και για να βγάλεις προσωπικό QR code πήγαινε Υπηρεσίες - Iris και πάτησε επανέκδοση QR
Μπήκα, πήγα αλλά δεν υπάρχει καν τέτοια επιλογή, η μοναδική επιλογή είναι σκέτο IRIS και όταν το πατάω μου λέει μόνο ότι η σύνδεση έχει ήδη ενεργοποιηθεί...
Παρακαλώ ας μου πει αν έχει πάρει κάποιος φίλος ατομικό QR code από την Εθνική μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για να δω πώς θα κινηθώ μετά!
Ψάχνω επαγγελματία καλουπατζή για μια μικρή δουλειά (~3μ3) στους Αγ. Αναργύρους.
Αν έχουμε κάποιον pm.
ευχαριστώ!
Για πολύ γέλιο, και πολλά κλάματα..
Δεν ήξερα που να το βάλω, ελπίζω εδώ να είναι οκ.
Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Παναιτώλιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπαθί τύπου κανάτα και δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Τα αναδιπλούμενα θα ήταν τύπου ''μπότης''...............
από εδώ: https://www.thebest.gr/article/76406...oogle_vignette
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Κανάτα...
Το κατάνα αν δεν είναι ακονισμένο δεν είναι παράνομο, ούτε και τα στιλέτα αν δεν τα κουβαλάς έξω μαζί σου.... σπάσιμο τσαμπουκά είναι τέτοιες συλλήψεις.
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 11/09/2024 στις 22:17.
Ααααψού!