τα καλυτερα χανω γμτ
![]()
τα καλυτερα χανω γμτ
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>
Η Κοντρα Δεν Θα Πραγματοποιηθει γιατι ο οδηγος του Mazda RX8 δεν εμφανιστηκε στο rendez-vous, σημερα για τις λεπτομερειες.
Προφανως ειναι κοτα παρα τα παχυλα λογια.
Πιστευα οτι ειχε κοτσια. Εκανα λαθος.
(Διορθωση> εννοω Παρασκευη οταν λεω σημερα)
Το περιμενα... Αρεξ-Οχτω και γρηγορος καπου δεν κολαει, θα επρεπε να ειναι ασχετος... ΑρΕξ-Εφτα κατι γινεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>
Η Κοντρα Δεν Θα Πραγματοποιηθει γιατι ο οδηγος του Mazda RX8 δεν εμφανιστηκε στο rendez-vous, σημερα για τις λεπτομερειες.
Προφανως ειναι κοτα παρα τα παχυλα λογια.
Πιστευα οτι ειχε κοτσια. Εκανα λαθος.
(Διορθωση> εννοω Παρασκευη οταν λεω σημερα)
πεστου να μας πει ποσο γυρναει στα Μεγαρα να του στειλουμε τον (αναλογο) λογαριασμο...
:rotflmao: :rotflmao:
για σου ρε ΕφΖετΑρ600Αρ
![]()
![]()
![]()
Κριμα γιατι ηταν ευκολη μαχη, ακομη και με RX7.
Μα ειχαν τετοια αλαζονια που βαλαμε και λιγα ευρουλακια.
Παει το μεροκαματο.
Με μπερδεψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Κριμα γιατι ηταν ευκολη μαχη, ακομη και με RX7.
Μα ειχαν τετοια αλαζονια που βαλαμε και λιγα ευρουλακια.
Παει το μεροκαματο.![]()
Παρτε και το δευτερο το καλο (Β.Εβοια)...
![]()
Don't try this at home please...
http://www.youtube.com/watch?v=ZtM9g...&search=ducati
μονο για επαγγελματιες, Ντουκατιστες (αντε και κανα δυο Σουζουκοβιους), και σε ελεγχομενο χωρο, please again...
![]()
Δυστυχως δεν εχω flash installed (και ουτε θελω).
Κριμα, δεν μπορω να το κατεβασω (μονο *.wmv)
σε *.wmv τα εχω ανεβασει, το σαιτ χρειαζεται flash, ανοιξε τα με Firefox...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Δυστυχως δεν εχω flash installed (και ουτε θελω).
Κριμα, δεν μπορω να το κατεβασω (μονο *.wmv)
εδω το λινκ, 4.5mb...
http://www.mozilla-europe.org/el/products/firefox/
μα καλα που ζεις? ακομα στον Explorer εισαι εσυ? υπαρχει κανεις που δουλευει τον ΙΕ σαν κυριο browser εννοω... σαν το μηχανακι σου ξεχασμενος εισαι ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
Exω ηδη φορτωσει τον υπολογιστη με πολλα προγραμματα.
Επισης εχω δυο browser και ο ενας τρωει μνημη σα τρελος (εκτελει macro εντολες). Τα JavaScript και flash ειναι επιρρεπη σε ιους.
That's why.
Εγω απο λειτουργικο τρεχω Win98se... με Firefox... και το zone alarm ετσι για manual τσεκαρισμα τι γινεται traffic...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Χεχε, παντα μ'αρεσαν τα "παλια και custom".
απο οταν εβαλα Firefox... ουτε σε καν στα γουρεζ δεν εχει συμβει το παραμικρο πλεον, καλουτσικο popup blocker ενσωματομενο κλπ, και ποοοολυ πιο γρηγορο σερφαρισμα απο ολους browsers εδω δοκιμασει ... ησυχασα λεμε...![]()
πετα τα ολα και βαλε αυτο που σου εστειλα, και κρατα ΙΕ για κανα περιεργο σαιτ που δεν τρεχει σωστα ο Firefox...
θα με θυμηθεις...
κα θα βλεπεις και τα παντα"χωρις" φοβο....
![]()
![]()
Προσπερνω ενα φιλο μου πριν χρονια, οταν ειχα FZ400, χαλαρα χωρις γκαζια (ειχε Bandit 400) και πεφτει πανω μου ενας γερος (παλι γερος!), αλλα εφταιγα (55%) εγω γιατι δεν κοιταξα στον καθρεφτη οταν αλλαζα λωριδα.
Απιστευτο ξερω...αλλα δεν επεσα και η μηχανη δουλευε ακομα...αυτος βγαινει απο το αυτοκινητο και ειχε μια μεγαλη γρατζουνια και λακουβιτσα στα πλαγια...μου ζηταει το ρεστα (δικαιως) και εχω συνειδητοποιω οτι "ολα καλως", και του λεω>
"Τι ειναι αυτα που λες ρε γερο?"...γκαζι και ciao γιατι δεν ειχα διπλωμα ουτε φυσικα ασφαλεια.
Με χτυπησε πλαγιως μονο και παραδοξως μονο κατι μικρο-πλαστικα σπασαν (τιποτα σπουδαιο).
Το ανεφερα γιατι ειναι καθαρα μεταφυσικο φαινομενο.
Runner Ducati δεν θελω αλλο λογισμικο, αρκετα εχω για 128mb μνημη. Ξερω για Firefox αλλα δεν με εξυπηρετει προς το παρον για τις δουλειες μου. Thanx.
οπως κανεις κεφι... οχι γιατι ειχα κατι καλα βιντεακια...
anyway...
(μαπα, κουλαδια και τα δυο δηλαδη... αλλα ετσι για το στορυ)
http://www.fakelife.com/videos/rx7_vs_ducati.mpg