Σελίδα 34 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Τα Scooter Ερχονται δευτερα ΜΕΤΑ τις Μοτοσυκλετες .... οποιος οδηγαει Scooter Δεν "επιδεικνυει" Μοτοσυκλετιστικες Ικανοτητες!!! Συντονισμο ,Ισορροπια , Αντανακλαστικα ...ΟΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ πολυ!!!

η οδηγηση γκαζι -φρενο και τα ποδια απλωμενα δεξια -αριστερα για αντιβαρο δεν ειναι οδηγηση μοτοσυκλετας ....το παρερμηνευετε
    says who???

μια χαρά αντανακλαστικά θέλει ειδικά μέσα στην πόλη που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει όπως και τα υπόλοιπα που λες, αν είναι σε μικρότερο βαθμό ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο για το χαρακτηρισμό τους σαν μοτοσυκλέτες

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μια χαρά αντανακλαστικά θέλει ειδικά μέσα στην πόλη που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει όπως και τα υπόλοιπα που λες, αν είναι σε μικρότερο βαθμό ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο για το χαρακτηρισμό τους σαν μοτοσυκλέτες

το μυαλο σου δουλευει συμπλεκτη, ή το'χεις στο αυτοματο???
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις βραδιάτικα ???

Βλέπω κάτι γραβατωμένους με σκούτερ εκεί που σταματάω στο φανάρια και περιμένω σαν μ@λ@κ@ς
    να έρχονται από δίπλα ξεκράνωτοι να κοιτάνε αν έρχεται κάποιο άλλο όχημα και να περνάνε με κόκκινο
    και σε κάνουν να αισθάνεσαι βλάκας ή ότι άλλο θες που περιμένεις να περάσεις με πράσινο!!!
    Και σου αρέσει ή όχι είναι η συντριπτική πλειοψηφία αυτή !!!!

Τώρα εσύ σαν στατιστική υπηρεσία που είσαι διέψευσε με !

Αυτά και τέλος!!!!
    και γω βλέπω γραβατομένους πάνω σε GS 1200 πάρα πολούς και βλέπω κάθε λογής μηχανή να περνάει με κόκκινο

εγώ δεν αισθάνομαι μ@λ@κ@ς που περιμένω το πράσινο

η συντριπτική πλειοψηφία στο δικό σου μυαλό είναι αυτή και για καθε έναν είναι διαφορετική
    αυτό δεν αποδυκνείει τίποτα

εγώ δεν είμαι στατιστική υπηρεσία όπως είπα και πριν, μάλλον δεν το διάβασες γύρνα στην προηγούμενη σελίδα, ούτε είπα ποσοστά και ούτε εβγαλά συμπεράσματα αυθαίρετα. τέλος και από μένα μια και σχολάω από τη δουλειά επιτέλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    και γω βλέπω γραβατομένους πάνω σε GS 1200 πάρα πολούς και βλέπω κάθε λογής μηχανή να περνάει με κόκκινο

εγώ δεν αισθάνομαι μ@λ@κ@ς που περιμένω το πράσινο

η συντριπτική πλειοψηφία στο δικό σου μυαλό είναι αυτή και για καθε έναν είναι διαφορετική
    αυτό δεν αποδυκνείει τίποτα

εγώ δεν είμαι στατιστική υπηρεσία όπως είπα και πριν, μάλλον δεν το διάβασες γύρνα στην προηγούμενη σελίδα, ούτε είπα ποσοστά και ούτε εβγαλά συμπεράσματα αυθαίρετα. τέλος και από μένα μια και σχολάω από τη δουλειά επιτέλους

το να προσβάλεις κάποιον επειδή έχει διαφορετική αποψη για μία χαζή συζήτηση δείχνει πολλά πράγματα......

δεν θα μπω στο τρυπάκι να σε προσβάλω και εγώ γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, λυπάμαι για αυτό που εγραψες, πραγματικά μπράβο σου.....

το να προσβάλεις κάποιον επειδή έχει διαφορετική αποψη για μία χαζή συζήτηση δείχνει πολλά πράγματα......

δεν θα μπω στο τρυπάκι να σε προσβάλω και εγώ γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, λυπάμαι για αυτό που εγραψες, πραγματικά μπράβο σου.....

ειδες που εχω δικιο? εισαι στα ακρα και ετσι σκεφτεσαι.... μαζεψες ολο το γκαζι .....και δεν βλεπεις τις λογικες "σκαλες"

Υ.Γ. μην εισαι μονοπλευρος , ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Scooter ...οτι βοηθαει στο να κυκλοφορει ενα κουτι λιγοτερο ειναι ευλογια....ΜΙΛΑΜΕ για τον Ρολο τους και τους Αναβατες ..

ειδες που εχω δικιο? εισαι στα ακρα και ετσι σκεφτεσαι.... μαζεψες ολο το γκαζι .....και δεν βλεπεις τις λογικες "σκαλες"

Υ.Γ. μην εισαι μονοπλευρος , ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Scooter ...οτι βοηθαει στο να κυκλοφορει ενα κουτι λιγοτερο ειναι ευλογια....ΜΙΛΑΜΕ για τον Ρολο τους και τους Αναβατες ..
    ό,τι πεις απλά αν μπορείς μη μου ξανααπευθυνθείς όπως θα κάνω και εγώ από εδώ και πέρα, ευχαριστώ

να λυγανε τα σκελετα...
    Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!

Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...

Υ.Γ1 εχω και σκουτερ και μοτοσυκλετ

Υ.Γ2 την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

starship crew member
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!

Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...

Υ.Γ1 εχω και σκουτερ και μοτοσυκλετ

Υ.Γ2 την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
    + 1000 φυγοκεντρικά

.....την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
    Κατ' αρχήν πάρε το θρέντ από την αρχή να δεις τι έχει ειπωθεί και νομίζω πως θα αλλάξεις γνώμη!!

Και για το άλλο που λες για τον ''παλιό'' μηχανόβιο που μπορεί να έχει και δυο τούμπανα στο γκαράζ του
    και όλη τη ντράμς να έχει από τη στιγμή που καβαλάει εξατμισωμένο σκούτερ και τρομάζει τον κόσμο από εκεί που
    περνάει κάγκουρας του κερατά θα είναι φίλε μου!!!
    Και ας έπινα εγώ νουνού ζαχαρούχο ενώ αυτός καβάλαγε μηχανάκι!!!!

starship crew member
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    [B]Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!

Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...δεν ειμαστε καθολου στον ιδιο κινδυνο,οπως λες... αυτα τα -ανισοροπα
    εκ φυσεως- δικυκλα(scooter) ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ απο μια proper μοτοσυκλετα, και στο λεω στα αγγλικα γιατι απο οτι φαινετε, ελληνικα δεν καταλαβαινετε!!!δεν βλεπω ποτε θα ρθει το επομενο πρωινο να δω καποιον με burgman και acrapovic(νομιζω, τα λεω καλα) να παριστανει τον rossi και να γκαζωνει σαν αλυσσοπριονο στο κεντρο της πολης.αληθεια!ποσο μεγαλυτερο πρεπει να γινει ενα astroscooter για να εχει και κιβωτιο ταχυτητων???

Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...

φιλαριακι ..... με Γαμ11σες την ψυχολογια ολακαιρη......

περασαν Cinemascop στον εγκεφαλο μου ....

o McQueen στην Μεγαλη ΑΠοδραση με YAMAHA Jog 50....

o Che Guevara Με SUZUKI Burgman 650 στα "ημερολογια μοτοσυκλετας".....

ο Tom Cruise με Gilera Runner 180 στην καταδιωξη "Mission Impossible" .... ασε....

φιλαριακι ..... με Γαμ11σες την ψυχολογια ολακαιρη......

περασαν Cinemascop στον εγκεφαλο μου ....

o McQueen στην Μεγαλη ΑΠοδραση με YAMAHA Jog 50....

o Che Guevara Με SUZUKI Burgman 650 στα "ημερολογια μοτοσυκλετας".....

ο Tom Cruise με Gilera Runner 180 στην καταδιωξη "Mission Impossible" .... ασε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
    Αυτά να τα πείτε στη Suzuki να σταματήσει επιτέλους να το παλεύει.. :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007-suzuki-v-stromdl650absa.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	24,1 KB 
ID:	172962

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35