Σελίδα 34 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Επειδή ο εισαγωγέας της Leovince είναι συγγενής, μη τρομοκρατούμε τον κόσμο... Αν ο φίλος σου έχει πρόβλημα με το φλασάκι, είναι επειδή η High Mount βγαίνει όπως του Hornet ψηλά δίπλα στη σέλα και δεν αφήνει χώρο... Όπως φαίνεται στην φωτό. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν είχε δει τη φωτό από πριν ή έστω σε κατάλογο, θα το έβλεπε.
    http://www.sitogroup.com/pls/pazsito.../FD-7794_1.jpg
    http://www.sitogroup.com/pls/pazsito.../FC-7549_2.jpg
    http://www.sitogroup.com/pls/pazsito.../FC-7549_3.gif

Και στη φωτογραφία το φλασάκι το έχουν βγάλει... Οπότε η λύση είναι μία... Να βρει από κάπου, πχ www.justbandits.com κάτι σαν αυτό:
    Πίσω φως με ενσωματωμένα φλας
    Επίσης αυτό εδώ

Έχει και φλασάκια ψείρες για τον φίλο Γηγενή
    Και αυτές οι ψείρες LED

Αυτό που θέλω από το φίλο σου είναι να μας πει αν του αρέσει η εξάτμιση, γιατί είμαι στο παρά 1 να τη βάλω, αλλά την κανονική χαμηλά, γιατί θέλω να μη φοβάται ότι θα καεί ο συνεπιβάτης και θέλω να φορτώνω και σαμάρια... Και θέλω εντυπώσεις! Αν αξίζει η αλλαγή, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους.

edit: Στο σέρβις που του τη βάλανε, δεν είχαν κάποια λύση να προτείνουν;

Edit#2: Και αυτό φαίνεται καλό... Στη Γερμανία αν δεν απατώμαι, υπάρχει έγκριση TUV για τα φλας στη θέση των βαριδιών του τιμονιού, και προβλέπεται να αντικαθιστούν και το εμπρός και το πίσω φλασάκι, γιατί φαίνονται και από πίσω από τη μοτοσικλέτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    EIMASTE EDO MAZI OPOTE...

SXETIKA ME THN FOTO ...THN EIXE DEI ALLA DEN EIXE PROSEXEI THN LEPTOMERIA TOU FLAS...

H EXATMISH EINAI KALH, DEN TI8ETE 8EMA 8ERMOKRASIAS GIA SYNEPIBATH KTL...
    EINAI HOMOLOGATED KAI DEN EXEI AFERESEI AKOMH THN TAPA...
    O HXOS THS EINAI PSILOMPASOS IDANIKOS ALLA SE NORMAL XAMILA EPIPEDA (ME KRANOS DEN AKOUGETE)
    YPARXEI MEGALH DIAFORA SE SXESI ME TO BAROS TOU STD TELIKOU (ANAMENOMENH)
    H MOTO EXEI ZOHREPSEI ARKETA ,TO MONO POU XREIASTHKE HTAN MIA MIKRH RU8MISH STA BIDAKIA TOU AERA KAI STO RELANTI.
    PSILA DOULEVEI KALA KAI EPEIDH THN ODIGISA STHN E8NIKH EIDA EYKOLA 225KM TELIKHS (KONTER) ME GRAMIKO TRAVIGMA APO XAMILA XORIS TRYPES KTL.
    H MOTO EINAI ENTELOS STANDARD ME 2500KM (MONO TO TELIKO EXEI ALAX8EI).

GIA MENA PROTIMISE THN STD MOUNT GIA NA MHN EXEIS TO IDIO PROVLIMA ME TO FLAS..
    TO MIKRO FLAS 8ELEI TRIPIMA GIA NA MPEI (DEN 8ELOUME NA XALASOUME TA PLASTIKA)
    TO FANARI AKOUGETE KALO ALLA ZOUME STO EXOTERIKO KAI DEN 8ELOUME PROVLIMA ME ASTINOMIA OPOTE EXEIS IPOPSI SOU ALLH LYSH ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    ή βάζει μικρότερα όπως θέλω να κάνω εγώ ή παίρνει μια βάση πινακίδας με ενσωματωμενα φλασακια.

Πάντως τα φλασακια που κυκλοφορουν δεν ταιριαζουν ακριβως στη θέση και θελουν πατεντα.
    EPEIDH DEN 8ELOUME PATENTA
    KAI SKEFTIKAME THN LYSH ME THN PINAKIDA....
    EXEIS YPOPSIN SOU POU MPOROUME NA TO BROUME AYTO...?

Το πιό απλό είναι να βάλετε ένα έλασμα/λαμαρινάκι και να βιδώσετε εκεί τα φλας και από τη μία μεριά και από την άλλη, κρύβοντάς το πίσω από την πινακίδα, δένοντάς το με τις βίδες της στην κάτω μεριά, οπότε τα φλας έρχονται πιο κάτω από την εξάτμιση. Πατέντα μεν, εύκολη όμως.
    Η άλλη λύση είναι τα φλασάκια στα αντίβαρα, αν το επιτρέπουν εκεί που μένετε.

Εγώ έχει δει μέχρι 220 κοντερίσια, με τη βαλίτσα όμως. Χωρίς, έχω βαρεθεί να βγω μόνο και μόνο για να τελικιάσω... Οπότε δεν ξέρω! Έχω κάνει 18000 όμως πλέον. Το δικό σας μοτέρ θα ανοίξει και άλλο.

edit: Βάση με φλάς έχει εδώ αλλά δεν την έχει φορεμένη στη μοτοσικλέτα, ίσως να μη χωράει το φλασάκι και σε αυτήν την περίπτωση. Αλλά μπορείτε να βιδώσετε τη βάση πιο χαμηλά και να πιάσετε την πινακίδα από τη μέση.

BASIKA LEME NA AFISOUME TA EMPROS OPOS EXOUN KAI NA ALLAXOUME TA PISO.

TA FLAS (PISO) DEN EINAI ME BIDA - PAXIMADI ...DIAFORETIKA 8A HTAN POLI APLO NA FTIAXOUME ENA LAMAKI..
    AN TA EXEIS PARATHRHSEI EINAI LIGO IDIETERA STON TROPO POU PIANOUN STO PLASTIKO...

EUXARISTO GIA THN BOHUEIA
    H MOTO EKANE TA PROTA 1500KM THS (XALARA OMOS APO EKPAIDEYTH SE SXOLEIO THS SUZUKI) STHN PISTA TOU HUNGARORING STHN OUGARIA KAI TA YPOLOIPA TAPA....
    KAI EINAI APSOGI...

Τα μπροστινά έχω λύσει μόνο όταν είχα βγάλει το fairing. Αν είναι ίδια με τα πίσω, φτιάχνοντας ένα λαμάκι σε σχήμα Π με δύο τρύπες είναι έτοιμο το κόλπο...

Αλλιώς δες το edit αμέσως πιό πάνω για τη βάση της πινακίδας. Οι βάσεις τέτοιου τύπου είναι ίδιες για όλες τις μοτό, οπότε θεωρητικά θα βρείτε σε αρκετά μαγαζιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Τα μπροστινά έχω λύσει μόνο όταν είχα βγάλει το fairing. Αν είναι ίδια με τα πίσω, φτιάχνοντας ένα λαμάκι σε σχήμα Π με δύο τρύπες είναι έτοιμο το κόλπο...

Αλλιώς δες το edit αμέσως πιό πάνω για τη βάση της πινακίδας. Οι βάσεις τέτοιου τύπου είναι ίδιες για όλες τις μοτό, οπότε θεωρητικά θα βρείτε σε αρκετά μαγαζιά.
    EINAI DIAFORETIKA.
    TO PLASTIKO EXEI MEGALH TRIPA...
    APO THN MIA EXEIS TO FLAS ME MIA BIDA M6 ENSOMATOMENH KAI APO THN ALLH MERIA TOU PLASTIKOU ENA MEGALO METALIKO SAN OVAL SXHMA PLAKAKI TO OPOIO AGGALIAZEI TO PLASTIKO KAI ENONEI ME TO FLAS ME PAGIMADI ( DEN MPORO NA TO PERIGRAPSO KALYTERA )

MALLON H KALYTERH LISH EINAI AUTHJ THS PINAKIDAS...
    EUXARISTO GIA THN AMESH BOH8EIA...

Τίποτα παιδιά, καλές βόλτες και όταν το φτιάξετε, αν έχετε όρεξη ανεβάστε και μια φωτό να το δούμε το εργαλείο!

Τίποτα παιδιά, καλές βόλτες και όταν το φτιάξετε, αν έχετε όρεξη ανεβάστε και μια φωτό να το δούμε το εργαλείο!
    mporeis an 8es na deis foto apo tin moto me to teliko leovince epano tis edo(album me foto)...

https://www.facebook.com/album.php?a...5&id=619154940

This content is currently unavailable

The page you requested can not be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Δε φαίνεται το album...

se kaname add.
    nomizo oti tora mporeis na kaneis accept kai na deis ta album. E ??

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Για το κόστος του πρώτου μεγάλου σέρβις στα 24000 χλμ ξέρουμε κόστος ? Σε μια αντιπροσωπία που ρώτησα δεν ήξεραν ..... για το καινούριο το υδρόψυκτο ρώταω .

Modenas Kriss 125

Δε νομίζω να έχουμε άλλον με υδρόψυκτο και τόσα χιλιόμετρα! Μπράβο σου... Το service book το έχεις να δεις τι εργασίες περιλαμβάνει; Από εκεί μπορείς να υπολογίσεις πόσο θα πάει. Έχω του αερόψυκτου, αλλά δε νομίζω να έχει καμμιά σχέση. Λογικά, αν δεν περιλαμβάνει ρύθμιση βαλβίδες, υπολόγιζε 100-150?.

Τελικά υπάρχει Θεός... Τηλεφώνησαν από το Μπαξεβάνη για τη ζελατίνα... Είναι αυτή στη φωτό, αλλα είπα για διάφανο ή smoke χρώμα, όχι μαύρο. Υποτίθεται ότι θα είναι εδώ σύντομα...

Να ρωτήσω και όσους έχουν βάλει πιο ψηλή ζελατίνα: μου είπε ένας φίλος ότι υπάρχει πιθανότητα σε υψηλές ταχύτητες να λυγίζει από τον αέρα και ουσιαστικά να "χάνεις" το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου ύψους εκεί που το χρειάζεσαι περισσότερο. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Το ότι κάτι θα κόψει από τελική το περιμένω. Συγκρίνοντας το πως ανεβάζει με τον αναβάτη σκυμμένο και "όρθιο", κάνει μεγάλη διαφορά η αεροδυναμική. Περιμένω όμως να κόψει τον αέρα στο στήθος και κάτω από το κράνος σε "νορμάλ" χιλιόμετρα, που είναι πιο σημαντικό στην καθημερινότητα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	puig screen.jpg 
Προβολές:	467 
Μέγεθος:	58,3 KB 
ID:	116669

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Δε νομίζω να έχουμε άλλον με υδρόψυκτο και τόσα χιλιόμετρα! Μπράβο σου... Το service book το έχεις να δεις τι εργασίες περιλαμβάνει; Από εκεί μπορείς να υπολογίσεις πόσο θα πάει. Έχω του αερόψυκτου, αλλά δε νομίζω να έχει καμμιά σχέση. Λογικά, αν δεν περιλαμβάνει ρύθμιση βαλβίδες, υπολόγιζε 100-150?.

Τελικά υπάρχει Θεός... Τηλεφώνησαν από το Μπαξεβάνη για τη ζελατίνα... Είναι αυτή στη φωτό, αλλα είπα για διάφανο ή smoke χρώμα, όχι μαύρο. Υποτίθεται ότι θα είναι εδώ σύντομα...

Να ρωτήσω και όσους έχουν βάλει πιο ψηλή ζελατίνα: μου είπε ένας φίλος ότι υπάρχει πιθανότητα σε υψηλές ταχύτητες να λυγίζει από τον αέρα και ουσιαστικά να "χάνεις" το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου ύψους εκεί που το χρειάζεσαι περισσότερο. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Το ότι κάτι θα κόψει από τελική το περιμένω. Συγκρίνοντας το πως ανεβάζει με τον αναβάτη σκυμμένο και "όρθιο", κάνει μεγάλη διαφορά η αεροδυναμική. Περιμένω όμως να κόψει τον αέρα στο στήθος και κάτω από το κράνος σε "νορμάλ" χιλιόμετρα, που είναι πιο σημαντικό στην καθημερινότητα.

Περασα απο την αντιπροσωπία στην Συγγρού σήμερα και μου είπαν για το πρώτο μεγάλο σερβις βαλβίδες και τυχόν καπελώτα 120 εργατικά περίπου . Δεν ξέρω αν είναι πολύ η λίγο , θα με απασχολήσει, αν είναι , 24.000 χλμ μετά την αγορά .
    Δεν μας λές και ποσό πάει η ζελατίνα ??? Να έχουμε μια ιδέα βρε αδελφέ ....

Modenas Kriss 125

Banned Το avatar του/της WebD
    Εγώ σήμερα έβαλα τη ζελατίνα της kappa. Δεν έχω ακόμη φωτο σύντομα θα βάλω
    Είναι περίπου δέκα πόντους πιο ψηλή και μαύρη. Τώρα όλος ο αέρας έρχεται ακριβώς στο κράνος. Βέβαια στις μεγάλες ταχύτητες με αρκετό σκύψιμο κάτι γίνεται. Ίσως τελικά έπρεπε να βάλω τη ζελατίνα τη puig το λεγόμενο φρύδι αλλά και τα 156? ήταν αρκετά λεφτά. Της Kappa τη πήρα 80? και δυστυχώς έχει γύρω γύρω λάστιχο το οποίο δεν βγαίνει γιατί είναι κολλημένο. Μου φαίνεται πως όταν καλοκαιριάσει θα την αλλάξω πάλι

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •