moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
περισσοτερα απο τηλεφωνο η πμ...θα σε παρω εγω...σε αυτο το θρεντ δε συμμετεχω πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Σοβαρά μιλάς ρε Γιώργο? Σας απειλήσαμε? Παραδίνεστε? Έλεος? Αν μας εξηγούσες και για ποιο πράγμα ίσως να ήταν και καλύτερα! Για ξεροκεφαλιά? μήπως δεν είναι αυτό? Δε σε παρεξηγώ ρε συ Γιώργο αλλά πραγματικά κι εγώ έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα ποιοι ήταν αυτοί που υποστιρίζουν αυτό το μαγαζί! Πραγματικά, τελικά υπάρχει πολύ λίγος κόσμος που σκέφτεται το σύνολο και όχι μια μερίδα ανθρώπων!!!!
Και αν θες να βγάλεις τα αυτοκόλλητα για ότι έχει ειπωθεί εδώ, σ' αυτό το thread, τότε θα έπερε να τα έχεις βγάλει πολύ καιρό τώρα! Πάντα έτσι ήταν η κατάσταση στο μοτο! Απλά ήταν thread που δεν αφορούσαν πολλούς και δεν ασχολήθικαν!!!!
Φιλικά
![]()
![]()
μη μου κρατας κακια, προσπαθησε να με καταλαβεις, δε γραφω συχνα σε αυτο το υφος....
...και τωρα που το σκεφτομαι, επρεπε να συμπεριλαβω και τον κρουκη....
τελικα δεν σβηστικε ε ....
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με λετε παμε για κανα καφεδακι να τα βρουμε
ομορφα και σεξη ??
αντα ελατε παμε .....
να με παταξετε και σε κατρι δουλιτσες που εχω ....
παμε ?? στον αδωνι για καφε που συχναζουν χοντρουλες μελαχρινες
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε orizontas καλά στο είπα στο άλλο thread. Για άλλο λέγαμε.. για αυτό συμφωνώ και εγώ!
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
γεια σου ρε βαγγελη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σαι καλα με το dvd που μου γραψες.....μου φτιαξε το πρωινο παλι![]()
![]()
![]()
τον απεραντο, απεριοριστο & ολοκληρωτικο σεβασμο & θαυμασμο μου στον κωστα!!!
πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια.....
σωστα το ειπες να σε παταξουμε ......ετσι που τα γραφεις σκετο εγκλημα εισαι ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με λετε παμε για κανα καφεδακι να τα βρουμε
ομορφα και σεξη ??
αντα ελατε παμε .....
να με παταξετε και σε κατρι δουλιτσες που εχω ....
παμε ?? στον αδωνι για καφε που συχναζουν χοντρουλες μελαχρινες
τι εγινε χθες???![]()
άσ'τα να πάνε.Παρά τα 20 χρόνια που τον ξέρω και παίζουμε μαζί,δεν σταματάω να εκπλήσσομαι απ' αυτά που ακούω κάθε βδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τον απεραντο, απεριοριστο & ολοκληρωτικο σεβασμο & θαυμασμο μου στον κωστα!!!
πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια.....
Ό,τι και να πεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
esy giati me antigrafs.....
pare noymera
5 89 56 23 54 72 95
ola 10 foroyles
.....:rotflmao: :rotflmao:
ua eisai ekei ???
h alheuia einai οτι κατι ξεκινησαμε
αλλα μετα κατι μου ηρθε στο μυαλο και ξενερωσα και τα
παρατησα ......νταξ δεν τα παρατησα εντελοσ ξερεις τωρα
σαρεσ μορομ νε κουκλ μ
νε νε νε μορομ ..... νε κουκλ μ .......
τι τι κανς τορ μορομ ???
τι κανς ελα ... σαρεσ ???
νυσταζω κουκλμ .......:hypnotize :hypnotize
κατι τετοιο τεσ πα σε λιγο υπερβολι γραμεν ....
enoeite pos einai kentrika, afto pou den katalavaino einai pou lesΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κι όμως όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, το Δέλεαρ γι' αυτό επιλέχτικε! Γιατί είναι στο κέντρο της Αθήνας!!!!
Τι δεν καταλαβαίνετε τελικά? Ότι το μαγαζί θα πρέπει να είναι το πιο κεντρικό? Δλδ πόσο δύσκολο στην κατανόηση είναι αυτό? Και όποιος πει ότι στον Άλιμο είναι κεντρικά μάλλον έχει χάσει την αίσθηση του χώρου!!!!
na vrethei ena meros pou volevei olous, oxi tous pollous i tous ligous!!!
aftou sou leo einai paralogo..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
diabasa OLES ths selides kai to mono poy blepo einai 3 atoma na yperaspizontai to delear kai OLOYS toys alloys na 8eloyn to antidelear.
poioi einai aytoi oi ALLOI poy toys yperaspizontai oi 3??
giati den grafoyn?
giati den yperaspizontai to delear?
mipos telika den yparxoyn?
mipos yparxoyn symferonta apo to delear?
tosi mania me ayto to delear den dikaiologitai!!!![]()
sto kato kato as pane osoi 8eloyn sto delear kai oi alloi as pane sto antidelear.
mipos pane oloi mazi ekdromes gia na pane kai ston kafe mazi.
![]()
poli fasaria gia to tipota!![]()
aytoi poy 8eloyn na pane stin sinantisi toy moto.gr 8a vroyne poy einai kai 8a pane.
Graphic Designer for Hire
http://www.brightside.gr
etsi mpravo gela ke ligo pou exis trela8i na travas ta vizia sou...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Ενταξει το ξερουμε ρε αφρε οτι εισαι σε συγχυση,αλλα κρυφτο και εσυ ρε παιδι μου,φτιαξε ενα θρεντ για να κραξεις και οχι 3 απανωτα.
Σαν κατι μπομπιρες που στα λενε στα μουτρα κανουν να φυγουν και μετα κανουν μεταβολη κεκεδιζοντας και στα ξαναχωνουν παιρνοντας βαθιες αναπνοες για να μην λυποθυμησουν απο την συγχυση.![]()
Οσο για αυτο καθεαυτο το περιεχομενο των γραφομενων σου....:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
den mou les moro mou to zaxaro sou to kitakses teleftea?Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Σοβαρά μιλάς ρε Γιώργο? Σας απειλήσαμε? Παραδίνεστε? Έλεος? Αν μας εξηγούσες και για ποιο πράγμα ίσως να ήταν και καλύτερα! Για ξεροκεφαλιά? μήπως δεν είναι αυτό? Δε σε παρεξηγώ ρε συ Γιώργο αλλά πραγματικά κι εγώ έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν είδα ποιοι ήταν αυτοί που υποστιρίζουν αυτό το μαγαζί! Πραγματικά, τελικά υπάρχει πολύ λίγος κόσμος που σκέφτεται το σύνολο και όχι μια μερίδα ανθρώπων!!!!
Και αν θες να βγάλεις τα αυτοκόλλητα για ότι έχει ειπωθεί εδώ, σ' αυτό το thread, τότε θα έπερε να τα έχεις βγάλει πολύ καιρό τώρα! Πάντα έτσι ήταν η κατάσταση στο μοτο! Απλά ήταν thread που δεν αφορούσαν πολλούς και δεν ασχολήθικαν!!!!
Φιλικά
![]()
min mas kanis ke anisixoume...
an8ropoi imaste kamia fora pa8enoume diafora den ine kako:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ela more ke esi sou ta priksameΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
afro......
maira....
crs........
μας πρήξατε τ' αρχίδια!!!
ke pou ta exis isixa ti ta kanis oloi mera stin karekla ta exis akompimena ke ksekourazonte...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lipon pedia deftera oloi enilion poli irei magazi orea atmosfera ke me poli orea atoma eki
mixanovious ame:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: