όχι. αθίγγανος.
όχι. αθίγγανος.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ρε τι μας βρήκε πάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Στον εδειξα και δεν το θυμαμαι??
Ποτε θα τους μετρησουμε??
Ακουω, ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Χα χα δεν παίζεστε μωρέ......εδώ πάει κι αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
κοοοοοττ κοττττ κοοοτ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε δεν τρώγεσαι με τίποτα λέμε! Μα με τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Γιατή χτές δε σου έφτανε ήθελες κιαλλο;![]()
![]()
![]()
Καλά μόλις το δει ο Βύρωνας θα βάλει το γνωστό εμότικον (Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
standard πρέπει να γίνει sticky .... α και για να μην το ξεχάσω .... ας ειδοποιήσει κάποιος το Βύρωνα![]()
![]()
) και θα πάει απ' ευθείας στη ζώνη!
![]()
![]()
![]()
...βάζει τόνους παναθεμά τον...αλλά....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι να κάνουμε δεν ήμαστε όλη μορφομένη σαν και σένα . Εμείς ήμαστε καλοι σε άλλα πράμματα
:rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ.Τελικά ρε Silverόπουλε έστειλες προσωπικό μήνυμα στην idi?????Ξεκίνησε να πλέκεται το ειδύλλιο???
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ελειπα λιγες μερες αλλα βλεπω οτι ο εκλεκτος ειναι ακμαιος ακομα....
ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑ!
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Γ@μω την δημιουργικοτητα σας ρε π@@στη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διάβασα πάλι τις θρυλικές ατάκες με νέα μουσική υπόκρουση άντε αφιερωμένη κι αυτή σε 'σενα εκλεκτέ http://www.youtube.com/watch?v=A6XdeK-PGPk
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Aληθεια τωρα ρε Μητσο. Αυτη η φατσα που χρησιμοποιης πιανου ειναι;
Γιατι καθε φορα που ποσταρης φωτο, ο silver χτυπιετε και λεει σβηστο φιλαρακι σβηστο.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ 280ΚΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ TDM .
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ TDMΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΩ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Τώρα που ξαναείδα το αρχικό ποστ θυμήθηκα ένα παχουλούλη μ' ένα τουρμπάτο TDM στο Μοσχάτο, να βρω την ΙΡ του παπασούζα και να πάω να βρω τον τουρμπάτο![]()
![]()
![]()