Σελίδα 34 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    ναι ο Γιαννακης δεν ηταν Γκαλης ,Πετροβιτς κλπ αλλα υπαρχουν κ αλλα πραγματα που πρεπει να εκτιμωνται ...ναι ο Γκαλης καθαριζε τα ματς με τον ΠΑΟΚ αλλα οταν η μπαλα εκαιγε στο τελος αυτος εκανε το τελευταιο σουτ ακομα κι αν ...ειχε αστοχησει στα...προηγουμενα και τους εστελνε ξερους!
    οταν ο Γκαλης αφηνε την εθνικη για κατι....ψιλα κ ο Κιουμουρτζογλου οπως λεγετε ηθελε να κατεβει με τα....εφηβικα πηρε την εθνικη στις πλατες του και....ουσιαστικα κερδισε τους αμερικανους...οσους δεν εχουνδει αυτο το παιχνιδι στην Αργεντινη στο παγκοσμιο πρωταθλημα η στην ιδια διοργανωση το standing ovation απο 10000.....αργεντινους και δεν...εχουν ανατριχιασει τι να πω!!!
    ναι ο Γκαλης επαιζε καλυτερο μπασκετ αλλα ο Γιαννακης ΗΤΑΝ κΕΙΝΑΙ το μπασκετ στην Ελλαδα γιατι ειναι κατι ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο παικτης κ προπονητης -μ ολα τα κακα κ τα λαθη του -και πρεπει να του αναγνωριστει αυτο!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ........ΕΔΩ.......

Τό έγραψα αύτό καί τού τό άναγνώρισα.....

ψυχή καί Έλληναράς τό ξαναλέω........

Δέν έξετάζω όμως τόν χαρακτήρα τού κάθε παίχτη σάν άνθρωπο γιατί

θά πάμε άλλού καί δέν έχουμε δικαίωμα νά τό κάνουμε.....

Άπλά καί ό Γιαννάκης τήν έκανε πολλές φορές στούς Άρειανούς......όμως

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...........ΠΟΤΕ....!!!!

Καί όταν στό τέλος τελείωσαν τά άργύρια........τήν έκανε γιά ΠΑΟ.....!!!!

Όταν τό καράβι βούλιαξε.........έτρεξε καί αύτός

στή φαρμακοβιομηχανία....!!!!!!!

Όταν πέρσυ τόν ξαναζήτησαν οί Άρειανοί προφασίστηκε τήν Έθνική........

όταν όμως έπεσαν τά πακέττα τών Άγγελόπουλων..........

ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.............ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.....!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ............ΛΕΣ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ , ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...??

ΓΙΑΤΙ..............ΣΕ ΚΟΒΩ ΑΨΟΓΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ....... ΣΤΟ FORUM....!!

Δέν θυμάμαι κάποιον πού νά πλακώθηκες καί νάπες......άστο ρέ άδερφέ

μπορεί νά φταίω καί γώ πρώτος...... τελικα ρε (θες να μιλαμε με ονοματα η εκεινο που ειχες πει δλδ να μην αναφερω το ονομα σου εδω μεσα να συνεχισω να το σεβομαι?) Terens εσυ ποτε παραδεχτηκες λαθος σου???οποτε σε φεραμε σε δυσκολη θεση συνεχως πεταγες ενα ''εγω πλακιτσα κανω'' και ξεγλυστρουσες σαν (ας μη χαρακτηρισω).και επειδη φιλε μου δουλευω ΠΟΛΥ με ηλικιωμενους εχω οπλιστει με γαιδουρινη υπομονη και δε βαριεμαι να επαναλαμβανω ηδη ειπωμενα πραγματα.σου ειπα λοιπον οτι υπαρχει η δικια μου αποψη και η λαθος αποψη και αυτο ισχυει για ολους.το πιασες η να στο κανω λιανα???

Θές νάχεις πάντα τόν τελευταίο λόγο,νάσαι άπόλυτος,καυστικός καί όταν κάποιος

σού άπαντήσει άνάλογα,....ΟΡΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ.......!!!!!ανετρεξε στη συζητηση και δες ποιος ειναι ο ειρωνας,ξερολας,καυστικος.tip:ΡΕΕΕΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ????σου θυμιζει κατι η εκφραση αυτη?

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ............ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΩ...........!!!!!!!οπως εσυ για παραδειγμα???λυπαμαι φιλε μου δε θα σου κανω αυτη τη χαρη.ισως να ειναι μειονεκτημα μου (αυτο θα το δειξει η πορεια της ζωης μου και δε θα μου το υποδειξει κανενας Terens) αλλα μεχρι στιγμης το γεγονος οτι υπεραμυνομαι των θεσεων μου γενικα μου χει βγει σε καλο.αφου λοιπον το θεωρεις εσυ καλη τακτικη...υποχωρησε εσυ.και οχι μονο μαζι μου να υποχωρεις με ολους και με ολα.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ!!!

Προσωπικά αίσθάνομαι πολύ άτελής........δεν μπορω να κανω κατι γι' αυτο εκτος απο τη διαπιστωση οτι απο τα γραφομενα σου,για ατελης εισαι πανω απο πολυ κοσμο (στα λογια βεβαια αλλα δεν εχει να κανει).πχ...απο τον γιαννακη,τον σπανουλη, εμενα,τον στουμπι,τον λα βιλλα...ρε μηπως τελικα εισαι ενας ατελης mr perfect???και λες τελικα η αρχη του μυνηματος σου να αναφεροτανε σε σενα και οχι σε μενα???μπερδευτηκα...

Βλέπεις ή ήλικία μου μέ κάνει ξεκούτη πιά,στριμμένο,είρωνα,........καί μέ πολλά άλλα

έλαττώματα.........και πες μου εναν καλο λογο που εγω πρεπει να τα ανεχτω ολα αυτα???η μηπως ψαχνεις να βρεις αλλοθι???γιατι σε αυτη τη περιπτωση εχω να σου αντιτεινω οτι η δικια μου ηλικια με κανει παρορμητικο,απολυτο και καυστικο και ετσι πατσιζουμε.

Tώρα έτσι γιά νά άπαντήσω.........στήν έρώτηση....

Προσωπική έκτίμηση ........TO TIMING ΦΤΑΙΕΙ.......!!!!!!!

Αύριο μπορεί νάσαι σέ καλύτερη φόρμα......το αυριο ηρθε Terens...απο χτες κοπανιεσαι.(αν καλυτερη φορμα εννοεις το να σε αφησω να βγαλεις την ειρωνια σου, σε πληροφορω οτι ειμαι σε μια χαρα φορμα!!!)

Έτσι γιά νά πούμε καί κάτι έπί τού θέματος.......άφού μάς κράζουν

πού μάς κράζουν........δεν ειδα να με κραζει κανενας αντιθετως ειδα τον μαγο να σε προτρεπει να μην εκμηδενιζεις αυθαιρετα τα παντα.ρε λες να το κανεις και να μη το καταλαβαινεις???

Άλλο είπα γιά τούς Άμερικάνους,,........άλλο άπάντησες καί μού τήν

έκανες.......σπαστα και ξαναριχτα

Λεβέντη μου ή άναφορά μου δέν ήταν γιά νά κράξω τά παιχτρόνια τού

NBA.......

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ............

ΤΟ ΑΝ .............ΚΑΙ ΠΟΤΕ.........ΞΑΝΑΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.........!!!!! κοιτα...στον κοσμο του ιντερνετ ζουμε και κανοντας ενα γρηγορο search μπορει καλιστα ο οποισδηποτε να βρει την απαντηση στην ερωτηση σου.μην εισαι ΤΟΣΟ αφελης.αλλα να σου απαντησω...εγω αναφερομουν στην ομαδα του 2006 που μονο εμεις κερδισαμε (και μαντεψε με ποιον προπονητη!!!).τωρα αν θελεις να παμε και πιο πισω η απαντηση ειναι μεσα στον κυβερνοχωρο.βρες τη (αν δε μπορεις πες να στη βρω εγω) και μετα πες μου τι σημαινει οτι χασανε χ φορες

Στό ίδιο μήκος κύματος.........πολλές μπλέ άπαντήσειςαν σε ενοχλει το χρωματακι μπορω να το αλλαξω.διαλεξε ενα απο την παλετα.

Πάντως μπράβο........κοντεύεις νά μάς έξαντλήσεις όλους.........
    άγνωστους ,γνωστούς............μάς πήρες όλους στή σειρά.......!!!!!!να μιλας για παρτη σου.σε τελικη αναλυση απανταω στα κειμενα που εσυ γραφεις πρωτος.ετσι ξεκινησε και ετσι θα τελειωσει

ΑΠΛΑ.................ΘΥΜΙΣΟΥ.............ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ....!!!!!εμπρακτα η για τους τυπους???εμπρακτα καθε μερα στα μικρα λαθη που κανω σαν ολους τους ανθρωπους και προσπαθω να βελτιωνομαι.για τους τυπους σημερα το πρωι στο ικα που πηγα να ρωτησω κατι για δευτερη φορα.σειρα σου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Έξαντλήθηκα........δέν μπορώ νά καυγαδίζω άλλο....τοτε σταματα.

Έγώ πάντως...............πάω γιά μπάνιο.....δέν πάς καί σύ...??εγω προτιμισα να δω το ΗΠΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (αν δεν το ειδες δεν ξερεις απο ποιους χασαμε παντως).οχι τπτ αλλο αλλα να χω να ειρωνευομαι οταν ξεκουτιανω και εγω με τη σειρα μου φτανοντας στην ηλικια σου (δικα σου λογια ειναι αυτα) κανεναν μικροτερο γιατι αυτο θα με κανει να νοιωθω κατι ξεχωριστω και να καταπολεμαω τα κομπλεξ μου(ξερεις μωρε οταν θα αισθανομαι πολυ ατελης).βεβαια θελω να πιστευω οτι δε θα φτασω σε αυτο το σημειο και θα προτιμησω να παω στον ψυχολογο απο το να σπαω τα νευρα του κοσμακη αλλα επειδη ποτε δεν ξερει κανεις,ειπα να χω και καμια καβαντζα.
    Καί ξαναμαλώνουμε τή Δευτέρα,δέν ύπάρχει πρόβλημα....χρονο εχω.οποτε αναπληρωσεις δυναμεις απο τη φαια ουσια που διεθεσες στη διαμαχη-αντιπαραθεση-οπως θελεις πεστο....εγω εδω ειμαι.μονο στειλε ενα πμ πρωτα η παρε με τηλεφωνο να με ενημερωσεις γιατι οπως ειδες εδω και πολυ καιρο ΔΕΝ ασχολουμαι μαζι σου αλλα εκανες παραπονο οτι ''εσυ σαν πολυ δε με σεβεσαι τελευταια???'' και καθοτι συναισθηματικος τυπος δεν θελω να σου χαλαω χατηρια.τελικα μηπως τα θελει ο πισινος σου???λεω εγω τωρα.και αν ειναι ετσι γιατι κλαιγεσαι???παλι μπερδευτηκα...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Όταν πέρσυ τόν ξαναζήτησαν οί Άρειανοί προφασίστηκε τήν Έθνική........

όταν όμως έπεσαν τά πακέττα τών Άγγελόπουλων..........

ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.............ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.....!!!!!!

παραδεξου το ρε παιδακι μου οτι αυτο σεποναει και ασε τη παραφιλολογια.

αντε ασχολησου τωρα και με τον ντεμησαςπαραταωκαιφευγωγιατιειμαικαιπολυχανουμιναπ ουμεκαιπηδαωκαιστακαγκελατηςοριτζιναλοχιτωραγιατιε χωτσακωθειμεαυτουςαλλαπαλιαλεμετωρακαιεπειδημεβλεπ ωναμεχωριζεικαιητραγουδιαραπουπαντρευτηκατητυχημου μεσαλεωνατηκανωοσοπρολαβαινωπριναρχισουνεναμεκυνηγ ανεολοι

ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.........ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Γιά τήν έποχή του........λόγω τού ότι τά σωματικά προσόντα του γιά τή θέση πού

έπαιζε τόν καιρό έκείνο ήταν σπάνια.......

πολύ δύναμη ,καί ύψος γιά άσσο........δέν παιζόταν εύκολα......

Σωματικά προσόντα........άπειρα,μήν κοιτάς πού σήμερα οί άσσοι είναι δίμετροι....!!!

Έκεί πού ύστερούσε..........ήταν πάντα τό μυαλό........ καί ή θέση αύτή

είναι ότι πιό έγκεφαλικό χρειάζεται ή όμάδα........

Σέ όλη τή διάρκεια τής καρριέρας του,είχε πάντα δίπλα του καί στήν Έθνική καί στόν Άρη

ΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ...............ό όποίος πάντα τόν κάλυπτε μέ τίς άσύλληπτες ένέργειες του....

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..........πού τόν έστειλαν παρά τά έκπληκτικά σωματικά προσόντα του

γιά τήν έποχή ,κάτι ήξεραν........!!!!!!

Πέρασε..........ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝ.........ΣΤΟ NBA.....!!!!

Μεγάλη ψυχή ,καί στόν Άρη καί στήν Έθνική.............άλλά είπαμε

Ο ΚΟΦΤΗΣ..........ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ.........!!!!!!!

Αύτά σάν παίκτης,κινιόταν πάντα στή σκιά τού μεγάλου Γκάλη,όποτε χρειάστηκε σέ έλάχιστες

περιπτώσεις νά λειτουργήσει χωρίς τόν Nick........είδικά στόν Άρη.........δέν τά κατάφερε

μόνος του........μή μπαίνω σέ παραδείγματα τώρα ,έχουν περάσει καί πολλά χρόνια....!!!!

Άπλά σού θυμίζω τό πατατράκ τής Έθνικής........όταν ό Βασιλακόπουλος δέν έδωσε στό Γκάλη

τή Μερσεντές πού τού ύποσχέθηκε καί αύτός δέν κατέβηκε στό τουρνουά.....!!!!!

γιά τόν Άρη δέ συζητάμε,γιατί ήμουν μέσα στό Παλέ πολλές φορές καί έχω δεί τόν

Ίωαννίδη.............ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ.........μέ τίς αύθαίρετες,έπιπόλαιες,

παράτολμες ένέργειες του,πού ναί ίσως μερικές φορές τον έκαναν ήρωα......στύλ

Σπανούλη........

Ό χαρακτήρας του...........λοιπόν δέν τού έπέτρεψε..........ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ........

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ............ΤΟΥ ΑΡΗ...........

Πολλά κύπελλα,πολλοί τίτλοι.............ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ............!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.......ήταν τά 3/4 ό ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.......καί τό

ύπόλοιπο.........ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......

Ξέρεις τί είναι νά βλέπεις τό Γκάλλη 6 ή ώρα τό πρωί νά τρέχει στήν παραλία...???

Δέν μπόρεσε όμως νά κάνει τήν ύπέρβαση........ΠΟΤΕ.........σέ έπίπεδο κορυφής

καί ό λόγος είναι πιστεύω αύτός πού άνέφερα........

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ...........ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ FINAL-4.....

Άπλά γιά τήν Έλλάδα ήταν ό άσσος τού μέλλοντος.......ό Παπαλουκάς τού 1980....

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.............ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ.........!!!!!!!

Τώρα σάν προπονητής........

Θά σού κάνω μιά έρώτηση,όσο άφελής καί νάναι........

ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.............ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΩΟΥΤΣΑΡΕΙΣ.........ΑΥΤΗ

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.........θά πάς στήν τετράδα τής Εύρώπης περπατώντας ή όχι........

Άν δώσεις είλικρινή άπάντηση.........δέ χρειάζεται νά πώ τίποτε άλλο.....!!!!

Ή πορεία του άπό τό Μαρούσι ήταν κορυφαία............άλλά γιά έκείνο τό έπίπεδο

έπειδή τό ρόλο τού έργάτη τόν ξέρει πολύ καλά.....

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΜΩΣ........???

Περίμενε τον στόν ΟΣΦΠ..........θά δείς έκεί τί ψάρια πιάνει καί θά καταλάβεις.....

γιά όσους ξέρουν άπό προπονητική έστω καί τά βασικά έβλεπαν οτι

ό Όμπράντοβιτς τόν έκανε πλάκα,μέ έναν ΠΑΟ άποκλεισμένο άπό τήν Εύρώπη

πού σέρνονταν.....!!!!!

ΕΙΔΙΚΑ.........ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ

ότι στό μόνο πού συνέβαλε,σάν καλός μάνατζερ,ήταν τό πολύ καλό κλίμα τής

Έθνικής.......άλλά καί αύτό όχι άκριβώς έτσι.......

Ή Έθνική έχει καλά παιδιά..........πού παρά τά μύρρια πού οίκονομάνε άγαπούν τή

φανέλλα καί ίδρώνουν γιά τό έθνόσημο.

Όσο γιά τό μάτς μέ τούς Άμερικάνους πού έφερες σάν παράδειγμα......ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ.......

τό χτυπήσαμε καί τό πήραμε ,όταν οί παίκτες έτρεξαν παίζοντας μέ έγωισμό κόντρα

στήν κόντρα τών Άμερικάνων..........καί όχι όταν τήν όμάδα τήν κράταγε ό Γιαννάκης

έπειδή πίστευε ότι δέν μπορούσε νά τούς χτυπήσει στά ίσια........

Οί έντολές του........ΔΕΝ ΗΤΑΝ.........γιά έπιθέσεις τών 6-7 δευτερολέπτων........όπως καί

φέτος,ήθελε νά κρατήσει τό σκόρ χαμηλά.......άλλά έκεί τούς μάγκες μας τούς έπιασε

τό πατριωτικό καί ένεργώντας αύτόνομα........ΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ....!!!!

Ούτε τό σύστημα ήταν, νά μείνει ή μπάλλα στά χέρια τού Διαμαντίδη πού έριξε τό τούβλο...!!!

ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 8 ΠΟΝΤΟΥΣ.........ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ............

ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ...........ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....!!!!!

Ή Έλλάδα θέλει έναν προπονητή.........νά σπρώξει έκεί σέ έπίπεδο κορυφής

γιατί έχουμε παιχτάρες.........πού παίζουν ΝΒΑ καί σέ κορυφαίους

Εύρωπαικούς συλλόγους.........

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ..........

Όταν τόν χρειαστήκαμε..........μέ Άργεντινή στήν Άθήνα είδικά ήταν τραγικός....!!!!

Αύτή είναι ή γνώμη μου γιά τόν Γιαννάκη,σάν παίχτη καί προπονητή.....
    Ή δική μου γνώμη......
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ........

Ούτε έγώ όμως ούτε έσύ είμαστε.....ΒΛΑΚΕΣ........ΜΑΛΑΚΕΣ.......ΓΕΛΟΙΟΙ....κ.λ.π....
    όταν έχουμε διαφορετική γνώμη.....!!!!

Αύτή θάναι ή γνώμη μου έστω καί άν γίνει προπονητής τής ΑΕΚ........

Όπως γιά τόν Ίωαννίδη ήταν..........ότι είναι ΛΟΥΣΕΡ......!!!!!
    Παρά τόν τελικό πού μάς όδήγησε.........άμα είχα καί έγώ τό μπάτζετ
    τού Ίωαννίδη μπορεί καί νά τόπαιρνα.......!!!!!

Προπονητής είναι αύτός πού παίρνει μιά τυχαία Πόρτο........καί κατακτά
    τό Εύρωπαικό.......
    Όταν μετά άρχισε,θέλω τόνα θέλω τάλλο.........τόν ξευτέλισε ό Έβραίος....!!!

πολλα μπραβο!!!!!!!!!!!! ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα!!!!!!!

ο παικτης Γιαννακης ηταν ο καλυτερος αμυντικος στην ευρωπη μαζι με το Ρισαρ Ντακουρι τον τεραστιο Γαλλο, και τον Αντονελο Ριβα τον Ιταλο.....................
    αλλα απο εκει και περα καναμε το σταυρο μας οταν τον επιανε η μανια να πυροβαλαει τριποντα με ταμπλο και τις περισσοτερες φορες να μας καιει!!!!!!!
    Αν καποιος εχει αντιρρηση ας ψαξει να δει με τι στατιστικα σουραρε ο Γιαννακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ακομα και αν ηταν σε κακη μερα............12 τριποντα θα τα εριχνε οπως και να χει, και ας εβαζε μολις τα 2!!!!!!!
    ο Καραγκουνης του μπασκετ!!!!
    υπερμετρα εγωιστης, κλαψας και γραφικος!!!!!!!!!

αν δεν ηταν ο ΓΚΑΛΗΣ Ο ΘΕΟΣ, ο Γιαννακης θα ηταν στα επιπεδα του Γιατζογλου και Ιωαννου (ενας παρα πολυ καλος παικτης για τα ελληνικα δεδομενα και τιποτα παραπανω).

ΓΚΑΛΗΣ................. και μετα το χαος!!!!!!!!!

το συνθημα το σωστο θα επρεπε να λεει>ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΗ, ΤΟ ΓΚΑΛΗ, ΤΟ ΓΚΑΛΗ........και τ αλλα παιδια!!!!!!!!!!

Ο ΓΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!

υ.γ. αντε και ενας Χριστοδουλου που επαιζε 5 θεσης και αν δεν καπνιζε 2 πακετα τη μερα μπορει να εκανε και καριερα στο ΝΒΑ.............αλλα και αυτος ετη φωτος πισω απ το ΓΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!

υ.γ.2 μονο μια μικρη ενσταση!!!!
    στην τελευταια φαση με τη Μπαρτσελονα το 96 που ο Γιαννακης πεφτει κατω και χανει τη μπαλλα, ο Μοντερο με το νουμερο 10 κλωτσαει το Γιαννακη στο καλαμι αλλα δεν δινεται φαουλ............ετσι επεσε ο Γιαννακης και εχασε τη μπαλλα!
    http://www.youtube.com/watch?v=S2_XE...eature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    στην τελευταια φαση με τη Μπαρτσελονα το 96 που ο Γιαννακης πεφτει κατω και χανει τη μπαλλα, ο Μοντερο με το νουμερο 10 κλωτσαει το Γιαννακη στο καλαμι αλλα δεν δινεται φαουλ............ετσι επεσε ο Γιαννακης και εχασε τη μπαλλα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν θα συνεχίσω στην διαμάχη Γκάλη - Γιαννάκη γιατί είναι ανούσια και αστεία. Και οι δύο είναι ιερά τέρατα σαν παίκτες... δεν βλέπω τον λόγο να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Προσέφεραν και οι δύο.

Εγώ εκείνο που θα πώ, είναι οτι οι Ισπανοί με έβαλαν να καταπιώ την γλώσσα μου με τις ΗΠΑ και μου θύμισαν το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, αφού θεωρούσαν πως οι ΗΠΑ θα πέρναγαν "αέρα" απο τον τελικό.

Έστω και αν οι Ισπανοί έπαιξαν στο 110% των δυνάμεων τους και οι Αμερικανοί απλά ώς ΝΒΑ παίχτες στο 100%. Και εκεί βέβαια έπαιξε ρόλο και η ποιότητα παικτών σαν τον LeBron και τον Kobe.

Φοβερό παιχνίδι και πραγματικά ... έχω καταπιεί την γλώσσα μου με τους Ισπανούς, που παληκάρια.... έτσι όπως παίζουν ..., ούτε σε 10 χρόνια δεν τους κερδίζουμε εμείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    πολλα μπραβο!!!!!!!!!!!! ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα!!!!!!!

ο παικτης Γιαννακης ηταν ο καλυτερος αμυντικος στην ευρωπη μαζι με το Ρισαρ Ντακουρι τον τεραστιο Γαλλο, και τον Αντονελο Ριβα τον Ιταλο.....................
    αλλα απο εκει και περα καναμε το σταυρο μας οταν τον επιανε η μανια να πυροβαλαει τριποντα με ταμπλο και τις περισσοτερες φορες να μας καιει!!!!!!!
    Αν καποιος εχει αντιρρηση ας ψαξει να δει με τι στατιστικα σουραρε ο Γιαννακης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ακομα και αν ηταν σε κακη μερα............12 τριποντα θα τα εριχνε οπως και να χει, και ας εβαζε μολις τα 2!!!!!!!
    ο Καραγκουνης του μπασκετ!!!!
    υπερμετρα εγωιστης, κλαψας και γραφικος!!!!!!!!!

αν δεν ηταν ο ΓΚΑΛΗΣ Ο ΘΕΟΣ, ο Γιαννακης θα ηταν στα επιπεδα του Γιατζογλου και Ιωαννου (ενας παρα πολυ καλος παικτης για τα ελληνικα δεδομενα και τιποτα παραπανω).

ΓΚΑΛΗΣ................. και μετα το χαος!!!!!!!!!

το συνθημα το σωστο θα επρεπε να λεει>ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΗ, ΤΟ ΓΚΑΛΗ, ΤΟ ΓΚΑΛΗ........και τ αλλα παιδια!!!!!!!!!!

Ο ΓΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!

υ.γ. αντε και ενας Χριστοδουλου που επαιζε 5 θεσης και αν δεν καπνιζε 2 πακετα τη μερα μπορει να εκανε και καριερα στο ΝΒΑ.............αλλα και αυτος ετη φωτος πισω απ το ΓΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!

TΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...............ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΔΙ.............ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Καί τήν τάπα..........

ΟΛΑ ΗΤΑΝ...............ΛΑΘΟΣ..........!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν θα συνεχίσω στην διαμάχη Γκάλη - Γιαννάκη γιατί είναι ανούσια και αστεία. Και οι δύο είναι ιερά τέρατα σαν παίκτες... δεν βλέπω τον λόγο να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Προσέφεραν και οι δύο.

Εγώ εκείνο που θα πώ, είναι οτι οι Ισπανοί με έβαλαν να καταπιώ την γλώσσα μου με τις ΗΠΑ και μου θύμισαν το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, αφού θεωρούσαν πως οι ΗΠΑ θα πέρναγαν "αέρα" απο τον τελικό.

Έστω και αν οι Ισπανοί έπαιξαν στο 110% των δυνάμεων τους και οι Αμερικανοί απλά ώς ΝΒΑ παίχτες στο 100%. Και εκεί βέβαια έπαιξε ρόλο και η ποιότητα παικτών σαν τον LeBron και τον Kobe.

Φοβερό παιχνίδι και πραγματικά ... έχω καταπιεί την γλώσσα μου με τους Ισπανούς, που παληκάρια.... έτσι όπως παίζουν ..., ούτε σε 10 χρόνια δεν τους κερδίζουμε εμείς.

Gandalf

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...............ΔΙΑΜΑΧΗ..........

Άπλά όποιος τούς είδε.........ξέρει..........

Ούτε καί σύγκριση μπορεί νά ύπάρξει.............

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ...............ΓΚΑΛΛΗ....!!!!!

Τώρα γιά τόν τελικό τής Όλυμπιάδας..........

Μού θύμισε.........τήν περίπτωση Νικολαίδη στό ταϊκ-βόν-ντό........!!!!!
    πού ήταν φανερό καί στόν πιό βλάκα ότι δέν ήθελαν νά πάει τελικό.....
    Καί όταν τά κατάφερε στό τελευταίο δευτερόλεπτο........τόν καθάρισαν μετά...!!

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ..............ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..........

παρότι,Άμερικανόπληκτοι οί Κινέζοι σηκώθηκαν καί έκραζαν..........
    Είδα 3 φορές τή σφυρίχτρα,νά μήν άφήνει τούς Ίσπανούς νά φτάσουν ή νά περάσουν...
    Δυστυχώς έπρεπε νά πρυφυλαχτεί τό image τών φίλων μας Άμερικανών....!!!

Καί θά διαφωνίσω μέ τό σχόλιο τού έκφωνητή ότι τέτοια βοήθεια δέν τή
    χρειάζονται ..........
    Τή χρειάστηκαν καί τήν παραχρειάστηκαν........!!!!!!!!

Άλλά τό παραμύθι πρέπει νά μείνει ζωντανό,γιατί έκεί είναι τό χρήμα.........

Άπλά σκεφτείτε ............άν έπαιζε ή Εύρώπη καί όχι ή Ίσπανία έναντίον
    τής Άμερικάνικης ήπείρου.............ποιός θά ήταν ό νικητής...????

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ................ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
    ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ....!!!!!!!

Δεν παίζει αυτό ρε φίλε...

ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
    ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ....!!!!!!!
    Μετά το ΝΒΑ θα εισπράξει την αρνητική δημοσιότητα για τους παίκτες που παίζουν με ενισχυτικά για να ανταπεξέρθουν... ακριβώς όπως στο NFL που βλέπουν μόνο αυτοί και κανένας άλλος. Το ΝΒΑ πρέπει να παραμείνει όπως λες, το "λίκνο του Basket".

Για την διαιτησία... να με συγχωρείς αλλά ακόμα και αν τα έδιναν στους Ισπανούς, πάλι οι ΗΠΑ θα κερδίζαν. Στο είπα και πριν και δεν το πρόσεξες... 110% οι Ισπανοί... 100% οι ΗΠΑ. Οι δεύτεροι δεν υπερέβαλλαν εαυτόν... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Αν θυμάσαι σε σημεία οι Ισπανοί είχαν 5 στα 8 τρίποντα και αυτά υπό πίεση με fade away σούτ. Τιμή τους και καμάρι τους, αλλά είναι αυτό που λένε... κάθε σκύλος έχει μια τυχερή μέρα.

Τα ίδια έκανε και ο Ντελφίνο με εμάς, αλλά με την Ισπανία απλά έκανε οτι κάνει ενας καλός παίκτης.

Άστο λοιπόν. Γιατί τόσο με τα "ενισχυτικά" όσο και με το ταλέντο τους οι ΗΠΑ, ήταν ενα κλικ επάνω απο τους Ισπανούς που υπερέβαλλαν εαυτόν.

Για το θέμα Ευρώπη - ΗΠΑ... εκεί θα έχανε η Ευρώπη με μεγάλη διαφορά... ξέρεις γιατι; Γιατί δεν θα ήταν ομάδα συμπαγής όπως οι Ισπανοί την Κυριακή και θα είχαν πρόβλημα ομοιογένειας όπως είχαν και οι ΗΠΑ και ήταν εμφανές , είδικά απέναντι στην ζώνη που προσπαθούσαν με ατομικές ενέργειες να την "σπάσουν".

Έλα ξέρεις basket... μην συζητάμε τα αυτονόητα...

Ντοπαρισμένοι σαν άλογα οι Αμερικανοί (κυρίως λόγω του ΝΒΑ show και των 56 αγώνων του - χωρίς playoffs) αλλά με τίποτα δεν χάνουν απο τους Ισπανούς ή άλλη Ευρωπαϊκη ομάδα αν παίξουν σοβαρά... μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μετά το ΝΒΑ θα εισπράξει την αρνητική δημοσιότητα για τους παίκτες που παίζουν με ενισχυτικά για να ανταπεξέρθουν... ακριβώς όπως στο NFL που βλέπουν μόνο αυτοί και κανένας άλλος. Το ΝΒΑ πρέπει να παραμείνει όπως λες, το "λίκνο του Basket".

Για την διαιτησία... να με συγχωρείς αλλά ακόμα και αν τα έδιναν στους Ισπανούς, πάλι οι ΗΠΑ θα κερδίζαν. Στο είπα και πριν και δεν το πρόσεξες... 110% οι Ισπανοί... 100% οι ΗΠΑ. Οι δεύτεροι δεν υπερέβαλλαν εαυτόν... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Αν θυμάσαι σε σημεία οι Ισπανοί είχαν 5 στα 8 τρίποντα και αυτά υπό πίεση με fade away σούτ. Τιμή τους και καμάρι τους, αλλά είναι αυτό που λένε... κάθε σκύλος έχει μια τυχερή μέρα.

Τα ίδια έκανε και ο Ντελφίνο με εμάς, αλλά με την Ισπανία απλά έκανε οτι κάνει ενας καλός παίκτης.

Άστο λοιπόν. Γιατί τόσο με τα "ενισχυτικά" όσο και με το ταλέντο τους οι ΗΠΑ, ήταν ενα κλικ επάνω απο τους Ισπανούς που υπερέβαλλαν εαυτόν.

Για το θέμα Ευρώπη - ΗΠΑ... εκεί θα έχανε η Ευρώπη με μεγάλη διαφορά... ξέρεις γιατι; Γιατί δεν θα ήταν ομάδα συμπαγής όπως οι Ισπανοί την Κυριακή και θα είχαν πρόβλημα ομοιογένειας όπως είχαν και οι ΗΠΑ και ήταν εμφανές , είδικά απέναντι στην ζώνη που προσπαθούσαν με ατομικές ενέργειες να την "σπάσουν".

Ντοπαρισμένοι σαν άλογα οι Αμερικανοί (κυρίως λόγω του ΝΒΑ show και των 56 αγώνων του - χωρίς playoffs) αλλά με τίποτα δεν χάνουν απο τους Ισπανούς ή άλλη Ευρωπαϊκη ομάδα αν παίξουν σοβαρά... μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Gandalf

ΤΟ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ............ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ

Καί φυσικά έννοούσα άν ύπήρχε ή δυνατότητα νά έπιλέξεις άπό 300 μύρρια καί
    όχι άπό 65.......!!!!!!!

γιά τό άλλο φυσικά καί συμφωνούμε.............άλλά ξέρεις όπως ό κανονισμός τιμωρεί
    ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ................έτσι καί ή σφυρίχτρα........ούτε κάν θέλησε νά τό σκεφτεί
    ότι ύπάρχει περίπτωση ............
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΗ ΞΕΡΗ.............ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..................

ΘΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕ................ΠΟΛΥ Ο ΜΥΘΟΣ.........!!!!!!!!!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ..................ΕΛΛΑΔΑ.................ΙΣΠΑΝΙΑ...........????

Δέ χρειάζεται φιλοσοφία,άνθρωπος πού βάζει 70-80 πόντους φαινότανε.........
    βαριόταν νά παίξει.......
    ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ............ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...........ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
    ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ...........
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΕΣ...................ΔΙΠΛΕΣ............!!!!!!!

Παίζανε γιά πλάκα...............ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ...........!!!!!!!
    κάτι ταιμ-άουτ πήρε ό Σιζέφσκι..........έτσι γιά τά πανηγύρια....!!!!

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

και προσπερνωντας το κραξιμο στον γιαννακη που τουλαχιστον στα δικα μου ματια φανταζει φαιδρο
    .................................................................................................... .................................................................................................... ....................................................................................................

ΦΑΙΔΡΟΣ...................ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.....?????????

Τή γνώμη μου γιά τόν όμοσπονδιακό προπονητή έγραψα..........

ΔΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..............ΣΥΜΦΟΡΜΙΤΗ..........!!!!!!!!

Άπό έκεί ξεκινήσαμε...........άβυσσος ή ψυχή τού άνθρώπου.........

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.............ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ........!!!!!!!!!

Είπες πολλά καί τόχεις κάνει πολλές φορές..........ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ........
    Άπλά μέ κάνεις νά γελάω..........δέν μπορώ νά σού θυμώσω.......

Έγραψα.............ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ.............??????

Φυσικά άστειευόμενος.............

Καί άρχισες.................μαλάκα,λάστιχο τόν έκανες,κομπλεξικέ,ξεμοραμένε,φαιδρέ.......
    γελοίε Βέγγο..........
    άνακάτεψες οίκογένειες,δουλειές...........κ.λ.π..κ..λ...π......
    καί άλλα πολλά δέν τά θυμάμαι.............

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ...............ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.........

2 ΦΟΡΕΣ...................

ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..............ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.............

Τό πολύ- πολύ άν θεωρούσα ότι μέ κοροιδεύει...ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΜΑ.......άντε νά τού άπαντούσα
    κι έγώ περιπαιχτικά γελώντας.........

Ναί κύριοι συμφορμίτες,μέ αύτόν τόν κύριο κάτσαμε στό ίδιο τραπέζι καί φάγαμε..........
    Ήρθε στόν Πόρο γιά νά μέ γνωρίσει άπό περιέργεια καί ...................
    έκανα 200κμ. γιά νά τού πώ μιά καλημέρα........!!!!!

ΑΠΛΑ............ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.........ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..........ούτε
    φυσικά θά σέ ξαναενοχλήσω φίλε μου μικρέ,μιά καί κατάλαβα τί τρέχει....!!!!!

Γίναμε καί ρόμπες στό forum..........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Gandalf
    82 αγωνων του

ops sorry... γλώσσα ή μάλλον γραφή λανθάνουσα και προτρέχουσα.

Gandalf

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

και προσπερνωντας το κραξιμο στον γιαννακη που τουλαχιστον στα δικα μου ματια φανταζει φαιδρο
    .................................................................................................... .................................................................................................... ....................................................................................................

ΦΑΙΔΡΟΣ...................ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ.....?????????

Τή γνώμη μου γιά τόν όμοσπονδιακό προπονητή έγραψα..........

ΔΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..............ΣΥΜΦΟΡΜΙΤΗ..........!!!!!!!!

Άπό έκεί ξεκινήσαμε...........άβυσσος ή ψυχή τού άνθρώπου.........

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.............ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ........!!!!!!!!!

Είπες πολλά καί τόχεις κάνει πολλές φορές..........ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ........
    Άπλά μέ κάνεις νά γελάω..........δέν μπορώ νά σού θυμώσω.......

Έγραψα.............ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ.............??????

Φυσικά άστειευόμενος.............

Καί άρχισες.................μαλάκα,λάστιχο τόν έκανες,κομπλεξικέ,ξεμοραμένε,φαιδρέ.......
    γελοίε Βέγγο..........
    άνακάτεψες οίκογένειες,δουλειές...........κ.λ.π..κ..λ...π......
    καί άλλα πολλά δέν τά θυμάμαι.............

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ...............ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.........

2 ΦΟΡΕΣ...................

ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..............ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.............

Τό πολύ- πολύ άν θεωρούσα ότι μέ κοροιδεύει...ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΜΑ.......άντε νά τού άπαντούσα
    κι έγώ περιπαιχτικά γελώντας.........

Ναί κύριοι συμφορμίτες,μέ αύτόν τόν κύριο κάτσαμε στό ίδιο τραπέζι καί φάγαμε..........
    Ήρθε στόν Πόρο γιά νά μέ γνωρίσει άπό περιέργεια καί ...................
    έκανα 200κμ. γιά νά τού πώ μιά καλημέρα........!!!!!

ΑΠΛΑ............ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.........ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..........ούτε
    φυσικά θά σέ ξαναενοχλήσω φίλε μου μικρέ,μιά καί κατάλαβα τί τρέχει....!!!!!

Γίναμε καί ρόμπες στό forum..........

ετσι για να τελειωσει το θεμα, τα παντα ειναι γραμμενα εδω μεσα απο τη σελιδα 30 και μετα.

διαβασε και θα δεις οτι δεν χαρακτηρισα ουτε εγω καποιον (και φυσικα ουτε εσενα) αλλα την αποψη που γραφτηκε.

απο κει και περα απαντουσα μονο στην ειρωνια σου και τπτ παραπανω.

τα υπολοιπα δεν σου τα εγραψα εγω Τerens.μονος σου εγραφες και εγω απλα χρησιμοποιουσα τα γραφομενα σου.επισης εγραψα και πραγματα που (ηθελες ??) να προσπερασεις σαν να μην ειπωθηκαν ποτε.

στο χωσιμο σου απαντουσα με χωσιμο και αυτο ηταν ολο.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

αντε ασχολησου τωρα και με τον ντεμησαςπαραταωκαιφευγωγιατιειμαικαιπολυχανουμιναπ ουμεκαιπηδαωκαιστακαγκελατηςοριτζιναλοχιτωραγιατιε χωτσακωθειμεαυτουςαλλαπαλιαλεμετωρακαιεπειδημεβλεπ ωναμεχωριζεικαιητραγουδιαραπουπαντρευτηκατητυχημου μεσαλεωνατηκανωοσοπρολαβαινωπριναρχισουνεναμεκυνηγ ανεολοι

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε