Σελίδα 34 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Aυτό δεν θα περάσει έτσι φίλε.
    Αμα σε πετύχω πουθενά με το Αφρικα κι είμαι με το BMW θα σε εμβολίσω και θα κοπεί στα 2 το τριμπούρδελο σου!!
    Ξεκαθάρισε οτι θα είσαι με το R26....

Catmaster και τα δύο μαζί τα faux bijoux V2 που έχεις (SV+Africa) είναι μια η άλλη με ένα ευρωπαϊκό V2.
    Πάμ παρακάτ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Aυτό δεν θα περάσει έτσι φίλε.
    Αμα σε πετύχω πουθενά με το Αφρικα κι είμαι με το BMW θα σε εμβολίσω και θα κοπεί στα 2 το τριμπούρδελο σου!!

Εκεί θα δείς τι θα πει σκελετός βαυαρέζικος που μου χετε μαθει στα μαλακοσίδερα των Αφρικάνων με το μεντεσε στη μεση.
    Ματα θα βάλεις εναν μεντεσέ να ενώσεις το πίσω με το μπρος και στην οδήγηση θα είναι το ίδιο ακριβως όπως και πριν.
    :rotflmao:

πω πω ...

ναι ...
    λοιπόν εδω που τα λέμε εχεις δίκιο ...

είναι τόσο γερό μηχανάκι ο Φρίτσ που και να το αφήσουμε 30 αιώνες ακίνητο θα μείνει ατόφιο σαν τον απολιθωμένο δεινόσαυρο ενα πράμα ρε παιδακι μου ... και τότε αφου θα εχει χαθει ο πολιτισμός θα ερθουν κατι εξωγήινοι ... και σαν επιτομη μοτοσυκλετισμου το απαυγασμα της γηινης διτροχης τεχνολογίας θα δουν ...

τον Φρίτσ...

για πες μου μετα τι γνωμη θα σχηματισουν για το ανθρωπινο ειδος ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άσε ... θα μείνω στα φρένα να κάτσω να με κοπανίσεις καλύτερα μπας και γλιτωσουμε και απο την Άφρικα και απο τον Φριτς ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Catmaster και τα δύο μαζί τα faux bijoux V2 που έχεις (SV+Africa) είναι μια η άλλη με ένα ευρωπαϊκό V2.
    Πάμ παρακάτ....

ωωωωω μπήκαν και οι λατίνοι εραστες των V-2

ναι ναι ... όπως το λες ... ενα ευρωπαικο V-2 ... χρειάζεται τελικά ...

τέσσερις μπιέλες και κεφαλές γιαπωνέζικου ...μετά στρωνει ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως εγω πείτε με χαζό δεν βγαζω τπτ απο οτι λενε αυτοι.....

λες και μπήκανε γαλλοι στο thread...... catmaster,byron ,sapilas

:rotflmao: :rotflmao:

ρε dukas ,,,,,,,,,,,πες τπτ!

ουξοοοοοοοοοοοοοοοο!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ..ΑΠΟΡΩ..

ΤΑ V-STROM.. ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ???? :rotflmao:

Εμείς με τα v-strom δεν ασχολούμαστε….. Καφετέρια και ξερό ψωμί!!! Απλά στάσου έξω από μια καφετέρια (trendy κατά προτίμηση) και φώναξε ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ V-STROM!!! Θα γίνει χαμός. Ούτε όταν μοιράζανε συσσίτιο στην κατοχή δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση!
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    Εμείς με τα v-strom δεν ασχολούμαστε….. Καφετέρια και ξερό ψωμί!!! Απλά στάσου έξω από μια καφετέρια (trendy κατά προτίμηση) και φώναξε ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ V-STROM!!! Θα γίνει χαμός. Ούτε όταν μοιράζανε συσσίτιο στην κατοχή δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση!

εχεχεχεχεχεχεχ αρε μακη...........εισαι ρεαλιστής πάντως!!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τελικα ρε δουκα ειχες δικιο...το πηρα σοβαρα και νομιζα οτι μιλαω με κοσμο που ξερει και που οδηγαει... τελικα καταληξαμε οτι τα ΚΤΜ μονο γκαζι εχουν (ευτυχως κιολας...), εχουν κραδασμους και ειναι φυσικα ζημιαρικα...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις, στησιμο στο δρομο...(επιδοσεις λεγονται ΟΛΑ αυτα μαζι... ) Προφανως αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους, οπως φυσικα αγνωστο παραμενει και το φαινομενο "εξελιξη"...οπως λεει και το φιλαρακι ο Λαρισαιος "Σαρον Στοουν μια ζωη..." ΟΚ ρε παιδια εσεις παρεα με τον θρυλο, την Σαρον, και εμεις με τα νεα τα πιπινια που το δερμα τους μυριζει ακομα μωρο... αφου δεν ντρεπεστε εσεις οι αρχαιολαγνοι, εμας μας περισευει...
    καλους δρομους σε ολους ρεεεεεεεε

υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...
    υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
    υ.γ.3 Μεγαλη βολτα με τον Λαρισαιο πολυ θα γουσταρα...δυο κουλαδια κοντραρονται στις "μαλακιες"...
    υ.γ.4 οι bmwδακηδες που κρυβονται οεεοο?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    Και που να δεις πόσοι κάτοχοι Vstrom θα πεταχτούν αν σταθεί κάποιος με Busa έξω από καφετέρια και ρωτήσει ποιος είναι για καμμιά ψιλή....:rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Και που να δεις πόσοι κάτοχοι Vstrom θα πεταχτούν αν σταθεί κάποιος με Busa έξω από καφετέρια και ρωτήσει ποιος είναι για καμμιά ψιλή....:rotflmao: :rotflmao:
    AYTO POY TO PAS????

Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε εμάς με τα 650….. γιατί αυτοί με τα 1000 το έχουν χαλαρά!
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Τελικα ρε δουκα ειχες δικιο...το πηρα σοβαρα και νομιζα οτι μιλαω με κοσμο που ξερει και που οδηγαει... τελικα καταληξαμε οτι τα ΚΤΜ μονο γκαζι εχουν (ευτυχως κιολας...), εχουν κραδασμους και ειναι φυσικα ζημιαρικα...ολα αυτα τα λενε φυσικα οσοι δεν οδηγησαν ή δεν ειχαν ποτε ΚΤΜ...Αν ειχαν μπορει να ειχαν παρει μυρωδια απο φρενα, αναρτησεις, στησιμο στο δρομο...(επιδοσεις λεγονται ΟΛΑ αυτα μαζι... ) Προφανως αγνωστα πραγματα για τους Αφρικανους, οπως φυσικα αγνωστο παραμενει και το φαινομενο "εξελιξη"...οπως λεει και το φιλαρακι ο Λαρισαιος "Σαρον Στοουν μια ζωη..." ΟΚ ρε παιδια εσεις παρεα με τον θρυλο, την Σαρον, και εμεις με τα νεα τα πιπινια που το δερμα τους μυριζει ακομα μωρο... αφου δεν ντρεπεστε εσεις οι αρχαιολαγνοι, εμας μας περισευει...
    καλους δρομους σε ολους ρεεεεεεεε

υ.γ.1 Ρε συ μουντ αν καταφερνεις με το Αφρικα και τσαγιαζεις οποιο ΚΤΜ 990(ή αλλο) βρισκεις στο δρομο σου απλα RESPECT...
    υ.γ.2 Για μενα παντως το να τσαγιασω οποια Αφρικα βρω στο διαβα μου με το 990 δεν λεει και τιποτα...σα να κλεβω κουλουρι απο παιδακι παιδικου σταθμου...ΝΤΡΟΠΗ μου
    υ.γ.3 Μεγαλη βολτα με τον Λαρισαιο πολυ θα γουσταρα...δυο κουλαδια κοντραρονται στις "μαλακιες"...
    υ.γ.4 οι bmwδακηδες που κρυβονται οεεοο?

κουλαδομαχια...? σε εχω φαει γιατι ειμαι σταθερος 4 χρονια 4 χειρουργια....και συνεχηζω για 5ο!!!

στο αλλο το θεμα κανεις λαθος....δεν νωμηζω πως κανεις εδω μεσα ανερει φρένα αναρτήσεις κτλ....

απλως εμενα με χαλαει αυτο ρε σει πως οι περισσοτεροι αναφέρονται στο οτι το καλυτερο μηχανακι ειναι και το πιο γρηγορο!!!!

ε ποσο σκατα γκαζι χρειαζόμαστε???? ροπη να εχει και ασε .........και καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αυτό το tread θα αφήσει εποχή, σας το λέω. Τελικά, είναι καλύτερα να το διαβάζεις παρά να γράφεις
    Σε όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αυτό το tread θα αφήσει εποχή, σας το λέω. Τελικά, είναι καλύτερα να το διαβάζεις παρά να γράφεις
    Σε όλους

vales? vale tpt na pioyme re,,,,,,,,,,na ta kanoume poytana!

φτάνουμε τα 10 000 σε λιγο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    κουλαδομαχια...? σε εχω φαει γιατι ειμαι σταθερος 4 χρονια 4 χειρουργια....και συνεχηζω για 5ο!!!

στο αλλο το θεμα κανεις λαθος....δεν νωμηζω πως κανεις εδω μεσα ανερει φρένα αναρτήσεις κτλ....

απλως εμενα με χαλαει αυτο ρε σει πως οι περισσοτεροι αναφέρονται στο οτι το καλυτερο μηχανακι ειναι και το πιο γρηγορο!!!!

ε ποσο σκατα γκαζι χρειαζόμαστε???? ροπη να εχει και ασε .........και καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Όσο μίλησα εγώ, μίλησα για όλα. Όχι μόνο για γκάζι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σε όλους

οχι αμα τολμας γραψε ...........θα σε ψησουμε και θα σε φαμε ζωντανω .....να μην σου πω και τι αλλο κανουμε εμεις οι αφρικανοι!!!!

are you scared?

:hypnotize

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF