Πολύ ωραία zevlakof!!! Καλορίζικη!!! Πέρα από τον ήχο, έχεις δει διαφορά στην απόδοση?
Πολύ ωραία zevlakof!!! Καλορίζικη!!! Πέρα από τον ήχο, έχεις δει διαφορά στην απόδοση?
Το XJ6 Diversion 09-10 σε ποια χώρα κατασκευάζατε ? Έρχεται από Ιαπωνία ?
Η AROOW ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΑΣΩ ΗΧΟ. ΚΟΣΤΙΣΕ 700 ΕΥRO ΑΠΟ ΤΟ ebay
zevlakof
Φίλε Zevlakof την εργοστασιακή εξάτμιση τι την έκανες, την πούλησες ή έμεινε στο ράφι. Επειδή σκέπτομαι και εγώ να την αλλάξω… ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να τις παίρνει ή πάει για e-bay?
δεν το εχω ψαξει καθουλου αν υπαρχει μαγαζι, προς το παρον ειναι στο ραφι.
zevlakof
Αν ενδιαφέρεται κάνεις για ζελατίνα της ERMAX για XJ6N.. http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=108915
Έχω πάρει το Shark S900 Dual Black... Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος...Αρχικά δημιουργήθηκε από bizeli
Έχω diversion το μαύρο. Έχει κάποιος να μου προτείνει full face κράνος 250-300 ? σχετικά ελαφρύ και να φοριούνται και γυαλιά;
Το αγόρασα απο www.fc-moto.de , γιατί στην Ελλάδα δεν το έφερναν το συγκεκριμένο...
Δεν χάνεις τίποτα αν ρωτήσεις όμως... Μπορεί κάτι να έχει αλλάξει...
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ ανταλακτικά (καθρέφτη, λεβιέ πίσω φρένου, πατουρα ποδιού) εκτός της Yamaha.? επίσης που προτείνετε να πάρω τηλέφωνο για τιμές? (ρωτάω γιατί είμαι από Σύρο και θέλω να δω μήπως με εκμεταλευτεί ο ντόπιος μαγαζιάτορας)
Συμπληρώστε και πλαινά πλαστικά και faring.(παιδιά είναι πολύ ακριβά αυτά. τα πλαινά πλαστικά 213 και το faring 270 περίπου).Οπότε όποιος ξέρει για το αν μπορώ να τα βρώ φθηνότερα το λέει και με σώζει
κουκλι ειναι...αλλα βγαλε τα κοκκινα σιριτια απο τις ζαντες...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μα δεν είναι κουκλί???
αλλοι πλερωνουν για να εχουν αυτο το χρυσο που εχεις εσυ απο το εργοστασιο...
μη το χαλας οπτικα![]()
![]()