Σελίδα 34 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    σε ειδα το πρωι με το πολυ προσεγμενο σου CBR900 Fireblade κίτρινο κι εσενα τουμπανο ντυμενο στο φαναρι!

Με ειδες που σε ειδα!

Κοπέλα ή αγόρι ήταν ρε, δεν κατάλαβα....

ΥΓ: μήτσε βάλε στην υπογραφή σου και τους νέους κανόνες αγγελειών. Δεν τους βλέπω πουθενά. :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Κοπέλα ή αγόρι ήταν ρε, δεν κατάλαβα....

ΥΓ: μήτσε βάλε στην υπογραφή σου και τους νέους κανόνες αγγελειών. Δεν τους βλέπω πουθενά. :rotflmao:

"κι εσενα τουμπανΟ ντυμένο" γραφω όχι τουμπανΗ!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    "κι εσενα τουμπανΟ ντυμένο" γραφω όχι τουμπανΗ!!!!

άμα ήντανε μωράκι έτσι δεν θάλεγες...?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ευτυχως που δεν της εδωσε να φορεσει κανα fullface γιατι παιζει να ειχε παθει ασφυξια...
    :rotflmao: :rotflmao:
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παίζει μήπως να είναι νέα μόδα; Όπως αυτή που φοράμε τα All Star με λυμένα κορδόνια?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki

ποσο ασχετος κοσμος κυκλοφορει με μηχανακια
    ακομα και αναποδα τα λουρακια ανεμιζουν στο αερακι
    θα μου πεις εδω δεν ηξερε να το βαλει σωστα....θα το δεσει κιολας?
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σε είδα με το σαράβαλο το αμάξι με βουλγάρικες πινακίδες στην Κ.Καραμανλή κατεύθυνση κέντρο στο φανάρι στην διασταύρωση με Παπαναστασίου να κάνεις αναστροφή αριστερά.
    Απέναντί σου ακριβώς, τουλάχιστον 5 ζητάδες σταματημένοι περιμένουν το πράσινο. Ο ένας σε βλέπει και γυρνάει και λέει κάτι στους άλλους... Εκεί είπα μέσα μου "την πάτησες"...
    Μετα όμως θυμήθηκα ότι ζω στην Ελλάδα.
    Είδα εσένα να απομακρύνεσαι και τους ζητάδες να συνεχίζουν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη πόλη

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα εξι το πρωι Μπιλη ενω ειχα πιει τα ποτακια μου και ειχες παει για δουλεια μολις, κρατα γερα γιατι μερικα πραγματα οπως αυτα που αντιμετωπιζεις ειναι δυσκολα αλλα τα δυσκολα ειναι αυτα που αξιζουν φιλε.

απεναντι απο την τροχαια στη δεληγιανη με το μανστερακι το μαυρο,με το shoei το κρανακι αυτο με την πεταλουδιτσα και το μπορντω το μινι...
    εκει επεσα και στην αντιφαση.
    ωραιο θεαμα απ'τη μια τυπισα με το μανστερακι και το μινακι

αλλα απ'την αλλη μινακι σε μονστερακι?
    να προσεχεις τα μπουτακια σου κουκλα
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    απεναντι απο την τροχαια στη δεληγιανη με το μανστερακι το μαυρο,με το shoei το κρανακι αυτο με την πεταλουδιτσα και το μπορντω το μινι...
    εκει επεσα και στην αντιφαση.
    ωραιο θεαμα απ'τη μια τυπισα με το μανστερακι και το μινακι

αλλα απ'την αλλη μινακι σε μονστερακι?
    να προσεχεις τα μπουτακια σου κουκλα

Γ@μωτ' χτες που την ειδα εγω φοραγε τζην!!!

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
    Σε είδα με το σαράβαλο το αμάξι με βουλγάρικες πινακίδες στην Κ.Καραμανλή κατεύθυνση κέντρο στο φανάρι στην διασταύρωση με Παπαναστασίου να κάνεις αναστροφή αριστερά.
    Απέναντί σου ακριβώς, τουλάχιστον 5 ζητάδες σταματημένοι περιμένουν το πράσινο. Ο ένας σε βλέπει και γυρνάει και λέει κάτι στους άλλους... Εκεί είπα μέσα μου "την πάτησες"...
    Είδα εσένα να απομακρύνεσαι και τους ζητάδες να συνεχίζουν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη πόλη
    Άστα να πάνε !!! Μάλλον θα φορούσαν κανονικά τις ζώνες ασφαλείας τους ...:ZZZ:
    Τώρα, αν αυτό το έκαναν στην πλατεία Λέφσκι, στη Σόφια, ακόμα θα τους είχαν "μπουζουριασμένους", σε κανένα μπαλαούρο....

Σε είδα Κηφισίας λίγο μετά την γέφυρα του Ψυχικού... σταματημένα τα αυτοκίνητα απο την κίνηση... μισή γκάφα δική σου μισή δική μου..... κοκκάλωσα.

αλλά αηδίασα.... άνοιξες την πόρτα του κόκκινου RAV4 ξεπρόβαλε το κεφαλάκι σου με τα ξανθά μακρυά μαλλιά και έφτυσες.... μου είπες συγνώμη.... έκανα πιό πίσω για να μπορέσεις να κλείσεις την πόρτα και έφυγα...

πάλι καλά....
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    σε εβλεπα... αναπαφασιστος μου φανηκες... να αλλαξεις λωριδα να μην αλλάξεις, γιατι με ειδες στον καθρεφτη σου και ενω υπολογιζα οτι θα την εκανες τελικα δεν την εκανες και εκανες οτι εκανες...

τουλαχιστο και οσο οξυμωρο ακουγεται αυτο με εσωσαν τα φτενα του V-Strom και ενα αορατο χερι (ή μαλλον ποδι) το οποιο με εζμπρωξε στη σωστη μερια.

Αντε βρε... βοηθεια μας
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Σε ειδα σημερα αρχικα στο Ριο(χαιρετηθηκαμε...) και μετα στην Εθνικη μπαινοντας Πατρα μου βγηκες απο την toyota ντριφταροντας το κτηνος...
    BMW 1200 κοκκινο και εσυ με κοκκινο BELL κρανακι και μπουφαν colori.

ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ,το bmw το πηγαινες αεροπορια...Σταματησαμε σε ενα φαναρι μαζι και γνεψαμε
    ο ενας στον αλλο...Παντα ορθιος ρε αγορινα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
    Αφου δε σταματησαν εσενα επειδη εισαι αλητης μηχανοβιος τσαντακιας τεντιμποις παλι καλα να λες.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ