κατω ειμαι!!![]()
κανε αυτο που εκανα εγω με τα πριτσινια.
εχω βαλει και φωτο σε αυτο το θρεντ καπου.
κατω ειμαι!!![]()
κανε αυτο που εκανα εγω με τα πριτσινια.
εχω βαλει και φωτο σε αυτο το θρεντ καπου.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
[B]Έχω σκεφτεί να 'ρθούμε στο Αίγιο βόλτα, τι λέτε οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται; Όταν θα είναι σε αποδεκτή κατάσταση το μηχανάκι μου, θα το κανονίσω![]()
Είσαι Αθήνα; Πότε έρχεσαι;
egw athina den anebenw k malista me moto....to exetazw!!!!
gia kafedaki trikala korinthias tha htan kala na brethoume kapoy stin mesh k na paroyme ta bouna.
to skeytome k gia thn ethsia toy moto alla mexri tote exoume kairo...
Για να το κανονιζουμε σιγα σιγα...
Γεια σας κ χαρα σας
Θελω να βαλω μια εξατμιση στο μοτοσακο μου( honda bros)….. αλλα το τελικο θελω να είναι ψιλα κατω απ τα πλαστικα τις ουρας, αμ ελα μου που εκει είναι το πατακι του συνεπιβάτη, παιζει κανα πατακι με κουρμπα από άλλο μοτο που να μπορει να μπει εκει αραγε??? Εχει κανεις καμια ιδεα???
Οβαλ θα είναι το τελικο…
kati vfr eixan nomizw tetoio.
γεια σας παλικαρια!εδω κ δυο μερες εγινα κατοχος bros 400 product 2!ειπα να ξεφυγω λιγακι απο τα παπακια!με λενε παρη και ειμαι ναι μεν κρητικος απο το ρεθυμνο αλλα κατοικω στα ασπρα σπιτια βοιωτιας!που το πιο πιθανο ειναι να μη τα ξερετε!ειναι κοντα στην αραχωβα,παραλια ομως!
kalos to na...Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
γεια σας παλικαρια!εδω κ δυο μερες εγινα κατοχος bros 400 product 2!ειπα να ξεφυγω λιγακι απο τα παπακια!με λενε παρη και ειμαι ναι μεν κρητικος απο το ρεθυμνο αλλα κατοικω στα ασπρα σπιτια βοιωτιας!που το πιο πιθανο ειναι να μη τα ξερετε!ειναι κοντα στην αραχωβα,παραλια ομως!
k ap to papaki xefiga sto bros k twra ta malia moy aspisane prosexe k akoma bros![]()
![]()
Καλώς ήρθες! Διάβασε όλο αυτό το thread (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το BROS. Εδώ είμαστε και θα τα λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από pararos
γεια σας παλικαρια!εδω κ δυο μερες εγινα κατοχος bros 400 product 2!ειπα να ξεφυγω λιγακι απο τα παπακια!με λενε παρη και ειμαι ναι μεν κρητικος απο το ρεθυμνο αλλα κατοικω στα ασπρα σπιτια βοιωτιας!που το πιο πιθανο ειναι να μη τα ξερετε!ειναι κοντα στην αραχωβα,παραλια ομως!![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
thanks guys για το καλωσορισμα!εδω ειμαστε θα τα λεμε!ψαχνω για λαστιχα,τι προτεινετε?
Ποιο BROS έχεις; το "απλό" ή το PGM; Ρωτάω γιατί έχουν διαφορά μεγέθους στις ζάντες, οπότε και στα λάστιχα που μπορείς να βάλεις. Το PGM θα το καταλάβεις από το ότι οι ζάντες είναι σε χρυσό χρώμα ενώ στο κανονικό είναι ασημίΑρχικά δημιουργήθηκε από pararos
thanks guys για το καλωσορισμα!εδω ειμαστε θα τα λεμε!ψαχνω για λαστιχα,τι προτεινετε?
![]()
Give me fuel, Give me fire
που θα βρουμε ζαντουλες pgm!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ποιο BROS έχεις; το "απλό" ή το PGM; Ρωτάω γιατί έχουν διαφορά μεγέθους στις ζάντες, οπότε και στα λάστιχα που μπορείς να βάλεις. Το PGM θα το καταλάβεις από το ότι οι ζάντες είναι σε χρυσό χρώμα ενώ στο κανονικό είναι ασημί
πολυ τσι γουσταρω......
το απλο φιλε μου...η μονη διαφορα ειναι απο το pgm?
για δειτε εδω..http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=116456
Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και καιρό θέλω να πάρω μηχανή και τελικά αποφάσισα να πάρω τη BROS. Μου αρέσει εδώ και χρόνια, αλλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το συγκεκριμένο μοντέλο και χαίρομαι για την ιστορία που έχει. Έχει ψηθεί και η κοπέλα μου και κοιτάμε να πάρουμε δυο, θα δούμε πως θα βγει. Θα ήθελα μόνο να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάποια σε καλή κατάσταση με 500-600Ε. Να μην έχει στραβό πλαίσιο και σάπιο κινητήρα. Όλα τα άλλα έχω σκοπό να τα φτιάξω σιγά-σιγά, οπότε δεν με νοιάζουν και τόσο πολύ. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά δεν υπάρχουν κάπου μαζεμένες οι πληροφορίες και χάθηκα. :hypnotize Για όσους είναι και εκεί μέλη, έχω γραφτεί και στο hawkgtforum με το όνομα Morfeas333.
Αυτή αξίζει να της ρίξω μια ματιά;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1355538/
τελικα δε χανει το σωληνακι!χανει η αντλια απο ενα κεντρικο αξωνακι κ επισης εκαψε κ μια μαυρη μ@λ@κια με μια φισα πανω η οποια βρισκεται κατω απο το ντεποζιτο κ γραφει απανω cf 318-9.2-141!help guys!τι μπορω να κανω?δε βρισκω κανενα μαστορα να ανοιξει την αντλια!εχει ανοιξει κανενας?o ring εχει?το αλλο τι ειναι ακριβως?