Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
6 Τι έχει το τσαντάκι του Βαγγέλη;;
μα δεν ειναι του Βαγγελη .... χαχα δικο μου ειναι !!!!! μα καλα τι γυρευει το τσαντακι μου στα χερια του βαγγεληεγω που ειμαι??????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
6 Τι έχει το τσαντάκι του Βαγγέλη;;
μα δεν ειναι του Βαγγελη .... χαχα δικο μου ειναι !!!!! μα καλα τι γυρευει το τσαντακι μου στα χερια του βαγγεληεγω που ειμαι??????
![]()
Τι έγινε βρε Λίνα στην απ'έξω σε έχουν;; Σε κλέβει αλλά δεν σε έχει και στη φώτο ντροπή και αίσχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τα θαλασσινα τερατα που εμφανιστηκαν στο Δελεαρ αρχες Αυγουστου και το βουνο μπριζολες του γερολυκου δε τα βλεπω σε φωτο ρε λατρις-μηχανης !!
Ειδα βεβαια εσενα να περιφερεσαι αλλα δεν αστραψαν φλας !!
Ουτε το κομμενο χερι του bartlal ειδα ! Μαλλον το αρπαξε ο κοπρος με τους ψυλλους που εκανε κατι σβουρες αναμεσα στις μπυρες !!
![]()
![]()
![]()
ρε νικο, εδω δεν λυπηθηκε να κανει 5 λεπτα μασαζακι μπας και σταματησει να ποναει και θα το τραβηξει φωτο κιολας?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τα θαλασσινα τερατα που εμφανιστηκαν στο Δελεαρ αρχες Αυγουστου και το βουνο μπριζολες του γερολυκου δε τα βλεπω σε φωτο ρε λατρις-μηχανης !!
Ουτε το κομμενο χερι του bartlal ειδα ! Μαλλον το αρπαξε ο κοπρος με τους ψυλλους που εκανε κατι σβουρες αναμεσα στις μπυρες !!
![]()
![]()
![]()
:a015: :a017:
:a12:
:a019:
![]()
Ατε παλι εσυ με τα μασαζ σου ! Με τετοια ζεστη θες και περοιποιηση ; Και τη ψυλλοσακουλα ποιος θα τι πιασει που κανει βολτες με το χερι σου ;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε νικο, εδω δεν λυπηθηκε να κανει 5 λεπτα μασαζακι μπας και σταματησει να ποναει και θα το τραβηξει φωτο κιολας?
:a015: :a017:
:a12:
:a019:
![]()
:a47: :a53: :a53:![]()
δεν εχω ψυλλοσακκουλα πια ωρε παλουκαρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ατε παλι εσυ με τα μασαζ σου ! Με τετοια ζεστη θες και περοιποιηση ; Και τη ψυλλοσακουλα ποιος θα τι πιασει που κανει βολτες με το χερι σου ;
:a47: :a53: :a53:![]()
![]()
![]()
![]()
Ψυλλοσακουλα ωρε ξεμωραμενε ειναι ο κοπρος που ετρεχε με το χερι σου που ητανε μεσα στη μικροβιοσακουλα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν εχω ψυλλοσακκουλα πια ωρε παλουκαρι!![]()
![]()
![]()
:a029:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ψυλλοσακουλα ωρε ξεμωραμενε ειναι ο κοπρος που ετρεχε με το χερι σου που ητανε μεσα στη μικροβιοσακουλα !!!
:a029:
![]()
ναι καλα, αϊ τραβα στα μερη σου που απο το πολυ κρυο δεν παιζει μικροβιο!
:rotflmao:
![]()
Αλλα μια και δεν εχεις πια μικροβιοσακουλα μη φοβασαι τιπουτις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι καλα, αϊ τραβα στα μερη σου που απο το πολυ κρυο δεν παιζει μικροβιο!
![]()
Καβαλα την αφρικα και τραβα βολτα !!
:a19:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλειπα καλέ μου και εκτός αυτού είχαμε ξεχάσειτην φωτογραφική διότι δεν με ενημέρωσαν ότι θα είσαι εκεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Κύριε σεναριογράφε πότε θα ξεκινήσεις να μας δίνεις υλικό θες να πεθάνουμε από στέρηση???
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ολόκληρος Φώσκολος σταμάτησε λέμε...
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Τι να μας πει τώρα ο Φώσκολος μπροστά σε σένα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ολόκληρος Φώσκολος σταμάτησε λέμε...
![]()
Άντε βάλε την κούτρα σου κάτω να σκεφτεί και να μας δώσει υλικό
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ναι !! Εχουμε παθει τρεμουλο αποστερησης !!
Ασε που η μουχλα απο τις τελευταιες βομβες που ερριξες παει να μας πνιξει !!!
Απο πρασινη εγινε πορτοκαλια !! φτου γμτ την ολλανδια μου !
Πορτοκαλεψαμε !!
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ναι !! Εχουμε παθει τρεμουλο αποστερησης !!
Ασε που η μουχλα απο τις τελευταιες βομβες που ερριξες παει να μας πνιξει !!!
Απο πρασινη εγινε πορτοκαλια !! φτου γμτ την ολλανδια μου !
Πορτοκαλεψαμε !!
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!