Αν θέλει βέβαια το κάνει, γιατί το συμβόλαιό του είναι 1+1 χρονιά. Αλλά η Aprilia προσπαθεί να βρει τρόπο να το ακυρώσει αυτό. Βέβαια, αν δεν γουστάρει ο ίδιος, τι νόημα έχει να τον κρατήσουν με το ζόρι;
Λενε οτι μεσα στο συμβολαιο αναφερει οτι αν δεν ειναι μαζι με τους διεκδικητες στη βαθμολογια μεχρι το Λε Μανς μπορει να ενεργοποιησει την επιλογη του για να μην συνεχισει του χρονου.
Απλα οι Απριλιανοι ψαχνονται νομικα μηπως δεν περασει αυτη η συμφωνια επειδη μεχρι τωρα στην ουσια ηταν εκτος λογω τραυματισμων.
Αν δεν εχει μπει καμια υποσημειωση σε αυτο (παραξενο να μην εχει μπει) απλα την πατησανε...και μαλλον παει Honda.
Ride(s) the wind of change...
Δε ξέρω πόσο κερδισμένος θα είναι στη Honda
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Να μην του δώσανε λεφτά μου φαίνεται δύσκολο.εχει συμβόλαιο και αν τον αφήσουν απλήρωτο μπορεί να τους ξεσκίσει.
Στη χοντα σίγουρα θα πάρει περισσότερα χρήματα και σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες να του φτιάξουν το μηχανάκι καλύτερα.+ότι είναι ήδη εκεί ο κολλητός του αλεις οπότε ίσως έχει κάποια καλύτερη ενημέρωση.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Το όνειρο όλων τον Ισπανών οδηγών είναι να γίνουν εργοστασιακοι οδηγοί της χοντα
καποια στιγμή της καριέρας τούς τώρα αν μίλησε με HRC και τα βρήκανε δεν νομίζω να κάτσει απριλια συν όλα τα εξτρα που αναφέρατε πιο πάνω.
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 14/05/2025 στις 20:33.
Κάνανε το λάθος και άφησαν τον Τζιτζι να πάει Ντουκατι αν δεν είχε φύγει τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο καλά στην Απριλια. Για το χοντα πού είπες ,βλέποντας την πορεία του Ζαρκο όχι τούς άλλους δύο,πάει πολύ καλά και μακάρι να τον κάνουνε εργοστασιακό με τον Μάρτιν και με Αλεις οπως ανάφερε ο Peter πιο πανω θα κάνουνε καλή ομάδα και χρήμα υπάρχει από Χοντα, οπότε ίσως πάει καλύτερα η εξέλιξη της .χωρίς αλλους τραυματισμούς
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 14/05/2025 στις 20:50.
Έτσι όπως το θέτετε έχει νόημα!
Εξέλιξη
Πιο δυνατή ομάδα
Εταιρία που έχει budget να δώσει
Εταιρία που αρέσει στους Ισπανούς
Πιθανά προβλήματα στην Aprilia
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Toν καιρο που μας αφησε ο Σιμοντσελι τα χοντα ητανε απιαστα ,τα πηγαινανε πολυ καλα σε σχεση με σημερα και ολοι κοιτουσανε με περισοτερο την Ντουκατι μπας και το καταφερουνε και αυτοι.
Τωρα ισως το διδυμο Μαρτιν/Αλεις να δουλεψει καλυτερα και με την εμπειρια του Ζαρκο(ο οποιος προχτες γυρνουσε πιο γρηγορα και απο τον Μαρκ σε καποια φαση ) πιστευω θα ξαναφερουνε την Χοντα ψηλα.
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 15/05/2025 στις 12:37.
Το γυρολόγιο στο βρεγμένο δεν λέει και πολλά γιατί ο παράγοντας "καλύτερο μηχανάκι" πάει περίπατο. Επιπλέον, όταν ο Marquez πέρασε δεύτερος ο Zarco ήταν ήδη 8,5 δευτερόλεπτα μπροστά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πίεζε καθώς δεν καλύπτεται εύκολα τέτοια διαφορά, πόσο μάλλον στο βρεγμένο. Ναι υπάρχει και το ενδεχόμενο να πίεζε και απλά την Κυριακή ο Zarco να ήταν άπιαστος. Ο λόγος που τα λέω όλα αυτά είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι βελτιώθηκε ιδιαίτερα η Honda, από τον τελευταίο αγώνα τουλάχιστον. Ας δούμε πως θα πάνε στους επόμενους εφόσον δεν γίνουν υπό βροχή. Προσωπικά ΕΛΠΙΖΩ να κάνω λάθος μπας και βελτιωθούν οι υπόλοιποι και αποκτήσει καθόλου ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Είναι που είναι ο Marquez δυο κλάσεις ανώτερος από τους υπόλοιπους αναβάτες στο τωρινό grid, έχει και το καλύτερο μηχανάκι και το έχει αποτελειώσει. Δυστυχώς πιστεύω ότι η τωρινή δυναμική των κατασκευαστών θα αλλάξει με τους νέους κανονισμούς το 2027, η Ducati είναι πολύ μπροστά για να την κυνηγήσουν οι υπόλοιποι μπας και κερδίσουν το 2026.
Συμφωνώ ότι κάνει καλή δουλειά ο Zarco, απλά δεν πιστεύω ότι ο τελευταίος αγώνας είναι ενδεικτικός σημαντικής βελτίωσης της Honda. Το ότι ήταν ήδη πολύ μπροστά και για αυτό θεωρώ ότι δεν πίεζε ο Marquez δεν το είπα για να μειώσω την επίδοση του Zarco, απλά για να στηρίξω το επιχείρημά μου. Για αυτό ακριβώς είπα μετά ότι μπορεί και να πίεζε αλλά να ήταν άπιαστος ο Zarco, επειδή ήταν καθαρά δική μου θεωρία/άποψη!