Σελίδα 35 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585135 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αν δεν έχεις αλλάξει κάτι σε λειτουργικό και εφαρμογές πριν αρχίσει τα "μπλε", έλεγξε τις μνήμες σου πριν ασχοληθείς με κάτι πιο χρονοβόρο.

Υπ'όψιν ότι το memtest86+ δεν είναι 100℅ αξιόπιστο, άλλαξα μισό πισί πριν καταλήξω ότι τελικά ναι, ήταν οι μνήμες που το memtest τις έβγαζε ΟΚ.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    τι ακριβως να ελέγξω δηλαδή στις μνήμες;
    τον τρόπο δεν ξέρω.

Δεν έχω αλλάξει κάτι όχι,μόνο τις γαμωενημερώσεις που κάνει το ρημάδι μόνο του όποτε φυσάει ο μπάτης.
    Α,να πω οτι ειναι λαπτοπ λενοβο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν το λάπτοπ έχει να φορμαριστεί καθαρά από την εποχή που είχε εγκατεστημένη αρχικά τα 8, κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και κέρασέ το ένα φρέσκο φορμάτ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ο πιο εύκολος τρόπος να ελέγξεις μνήμες στα win10 είναι αυτός. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λειτουργεί αλλά άσε το να τρέξει όλο το βράδυ και την επομένη βλέπεις.

Ένα φορμάτ και επανεγκατάσταση είναι όντως καλή ιδέα, υπό την προϋπόθεση ότι πρώτα έχεις βρει γιατί σου πετάει μπλε οθόνες, ή τουλάχιστον έχεις αποκλείσει τα υπόλοιπα.

Να κανω και εγω την ερωτηση μου;
    λοιπον εχω στο δωματιο μου δυο ντεσκοπ και ενα ρουτερ Thompson 585 v7 αυτο εχει 4 θυρες εθενετ στηβ πρώτη εχω συνδεσει στο δικό μου υπολογιστή και εχω δωσει και σταθερη ip.
    Στην τέταρτη θυρα απο το ρουτερ εχω βαλει της γυναικας,ερωτημα πολλες φορες η γυναικα δεν εχει ίντερνετ πρεπει και εκει στο δικο της να βαλω σταθερη ip;
    αλλα τι δεν μπορω να βαλω την ιδια με της γυναίκας με την δικια μου, δεν θυμαμε κατι αλλαζεις εκει.,π.χ αμα η δικια μου ειναι 168. 192.1.254 στης γυναικας τι αλλαζεις; δεν θυμάμαι το ειχα βρει παλια αλλα τωρα δεν θυμάμαι
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πρέπει κάθε μηχάνημα να έχει μοναδική ip. Κρατάς τα 3 πρώτα μέρη ίδια, π.χ. 192.168.1.ΧΧΧ. Αλλάζεις μόνο τα ΧΧΧ, μεταξύ 0-255. Τα 3 πρώτα μέρη θα τα πάρεις από το router σου (το οποίο έχει συνήθως 192.168.1.1).
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    λοιπον εχω στο δωματιο μου δυο ντεσκοπ και ενα ρουτερ Thompson 585 v7 αυτο εχει 4 θυρες εθενετ στηβ πρώτη εχω συνδεσει στο δικό μου υπολογιστή και εχω δωσει και σταθερη ip.
    Στην τέταρτη θυρα απο το ρουτερ εχω βαλει της γυναικας,ερωτημα πολλες φορες η γυναικα δεν εχει ίντερνετ πρεπει και εκει στο δικο της να βαλω σταθερη ip;
    αλλα τι δεν μπορω να βαλω την ιδια με της γυναίκας με την δικια μου, δεν θυμαμε κατι αλλαζεις εκει.,π.χ αμα η δικια μου ειναι 168. 192.1.254 στης γυναικας τι αλλαζεις; δεν θυμάμαι το ειχα βρει παλια αλλα τωρα δεν θυμάμαι
    Γιατί βάζεις static (καρφωτές εν ελληνιστί) ? Το DHCP του router δεν δουλεύει ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πρέπει κάθε μηχάνημα να έχει μοναδική ip. Κρατάς τα 3 πρώτα μέρη ίδια, π.χ. 192.168.1.ΧΧΧ. Αλλάζεις μόνο τα ΧΧΧ, μεταξύ 0-255. Τα 3 πρώτα μέρη θα τα πάρεις από το router σου (το οποίο έχει συνήθως 192.168.1.1).
    Tο 0 (network) και το 255 (direct broadcast) δεν μπαίνουν ποτέ σε end-user/host.

Κουλό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Διευκρίνησε πρώτα, θέλεις να έχει ή να μην έχει ίντερνετ;

Αν βάλεις στατική, μην ξεχάσεις τον dns...
    ​The journey is the reward!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Tο 0 (network) και το 255 (direct broadcast) δεν μπαίνουν ποτέ σε end-user/host.
    Δεν ισχύει ακριβώς. Όπως και να'χει, εγώ του έδωσα το πλήρες εύρος τιμών για το συγκεκριμένο πεδίο, χωρίς να το αναλύσω τεχνικά, κάτι το οποίο σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει.
    Life begins at 45°.

Δεν ισχύει ακριβώς. Όπως και να'χει, εγώ του έδωσα το πλήρες εύρος τιμών για το συγκεκριμένο πεδίο, χωρίς να το αναλύσω τεχνικά, κάτι το οποίο σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει.
    Δοκίμασε να τα βάλεις σε windows και θα σου πετάξει error. Δεν είναι ανάλυση αλλά αν βάλει 0 ή 255 δεν θα το πάρει.

Επίσης χρειάζεται να κάνεις exclude την IP που έχεις δώσει στατικά απο τον dhcp του router σου για να μην πάει και την δώσει και σε άλλο μηχάνημα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δοκίμασε να τα βάλεις σε windows και θα σου πετάξει error. Δεν είναι ανάλυση αλλά αν βάλει 0 ή 255 δεν θα το πάρει.
    Φφφφ... φυσικά μπορείς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ip.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	369523
    Life begins at 45°.

Φφφφ... φυσικά μπορείς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ip.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	369523
    Βάλε 255 και στο τρίτο octet της μάσκας που είναι το subnet mask που έχει ο φίλος 99% και θα πάρεις το error. By default όλα τα σπιτικά έχουν 192.168.χ.χ με 24άρα μάσκα.

Και, όπως είπα, τώρα το αναλύουμε περισσότερο απ'όσο πρέπει.

Για τον φίλο, ισχύει, να μη χρησιμοποιήσει τις 2 ακραίες τιμές. Ορίστε!
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15