Σελίδα 35 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 535

Θέμα: VStrom SERVICE (και κοστολόγιο...)

εχεις εξασκηθει βλεπω απο τοτε με το ax!
    done.

Παλαιό μέλος
    Χα Σωστος αλλα το ΑΧ δεν φτιαχνοταν φιλε με τιποτα.!!!Ειχα κανει το παλασκα συνεργειο!!χαχαχα
    mustili

525 Euro είναι πολλά?!

πήγα για service στα 40κ και μου έβγαλε το εξής κοστούμι

λαδια και φίλτρα λαδιών και όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και σφιξίματα

επιπλέον

αλλαγή τακάκια μπροστά (40 ευρώ x2)
    αλλαγή 2 τσιμούχες στις μπροστά μπουκάλες και λάδια (καλά 40 ευρώ οι τσιμούχες αλλά 150 ευρώ εργατικά?)

Ωχ... σε ψιλο-ξεκωλιασαν φιλε, περαστικα

(δηλαδη ρωτησες απο πριν ποσο θα κοστισει κ σου ειπαν 500 ευρω ?)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xdemolos
    525 Euro είναι πολλά?!

πήγα για service στα 40κ και μου έβγαλε το εξής κοστούμι

λαδια και φίλτρα λαδιών και όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και σφιξίματα

επιπλέον

αλλαγή τακάκια μπροστά (40 ευρώ x2)
    αλλαγή 2 τσιμούχες στις μπροστά μπουκάλες και λάδια (καλά 40 ευρώ οι τσιμούχες αλλά 150 ευρώ εργατικά?)

525 για λάδια και σφιξίματα;;;;; Καλά ρε φίλε, ούτε όλα τα μπουλόνια από τον Πύργο του Άϊφελ να έσφιγγε...

Service 48000

Τα προβεπόμενα (λάδια, ξύδια, βαλβίδες)

+ λύσιμο μπροστινού για αλλαγή λαδιών κατόπιν αιτήματος μου, στο οποίο αλλάχτηκαν τελικά και τα ρουλεμάν γιατί όπως μου είπε ο μάστορας χρειαζόταν.

Ταρίφα 370 Ε πόνεσε

Μου είπε ότι το λύσημο του ρουλεμάν ήταν οκ για τα χιλιόμετρα του και εξεπλάγην που έχω ακόμα τη μαμά αλυσίδα και μαμά πίσω τακάκια και ΑΚΟΜΑ δεν θέλουν άλλαγμα!

Του εξήγησα γελώντας ότι μια φορά πάτησα το πίσω φρένο και είδα ότι δεν κάνει τίποτα (αστειεύομαι, δε είναι για να φρενάρει, είναι για να "κάθεται" η μηχανή στο φρενάρισμα και να μη φορτίζεται το μπροστινό) κι από τότε το πατάω μόνο όταν χρειάζεται.

Κάπου εκεί πιάσαμε συζήτηση και για tην αύξιση των τιμών των ανταλλακτικών της Suzuki (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/suzuki.html) μου είπε ότι ισχύει και είναι έτσι ακριβώς. Μου είπε ότι παίζουνε διάφορες μαμακίες και η τιμολόγιση είναι ότι να ναι, πχ πίσω τακάκια χαγιαμπούσα κάνουν 35Ε και πίσω τακάκια strom κάνουν 55Ε!

Δύσκολοι καιροί συνάδελφοι...

Τεσπα, πάντα όρθιοι είναι το βασικό!
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Του εξήγησα γελώντας ότι μια φορά πάτησα το πίσω φρένο και είδα ότι δεν κάνει τίποτα (αστειεύομαι, δε είναι για να φρενάρει, είναι για να "κάθεται" η μηχανή στο φρενάρισμα και να μη φορτίζεται το μπροστινό) κι από τότε το πατάω μόνο όταν χρειάζεται.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    απορώ γιατί συνεχίζεται και πηγαίνετε ακόμα στα εξουσιοδοτημένα μπο@ρδ@λα ....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

εν δυναμει guzziste

SERVICE 42000

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ 112 ΕΥΡΏ

ποσααααααα?????

το ενοικιο του πληρωσες???

με τοσα θα εμπαινα συνεταιρος... μαλλον την εργασια θα στην χρεωνε με το λεπτο...βρε κατι ατομα που υπάρχουν....
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Παίδες ...'Ενα καλό μαστοράκι και όξω απο την πόρτα .Τα λέει και ο φίλος πιο πάνω .

Το μηχανάκι είναι τέρας αξιοπιστίας και δεν θέλει πολλά πολλά . Ότι είναι να γίνει ας γίνει και μπορεί και καλύτερα από επίσημες .

...Ποτέ δεν το είχα πάει σε επίσημη το δικό μου (το είχα πάρει εκτός εγγύησης) .

Ανορθωτής 90E
    TPS 150E
    Εργατικά 70Ε

Σύνολο κοστουμάκι 310Ε

Είναι νορμάλ ποσά αυτά (σε εξουσιοδοτημένο) στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε;

iMix

Παίδες καλησπέρα....επειδή ετοιμάζομαι να πάω να πάρω ανταλακτικά για το 12άρι service sto K4 ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από τα διαφορετικά νούμερα στα μπουζί που προτείνει ο κατ/στης...CR7, 8, 9 και αν έχει καταλήξει στο πιό κατάλληλο για χρήση 50-50 πόλη (Αθήνα) - Εθνική (Αθηνών-Κορίνθου)
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ελλείψει απόψεων περί μπουζιών πήγα με το στάνταρ του κατασκευαστή και έβαλα το 8άρι....έχουμε και λέμε . Κυριακή λιακάδα στη πυλωτή με καφεδάκι και ένα φιλαράκι.....αλλαγή μπουζί , λάδια (φίλτρο είχε αλλαχτεί στο προηγούμενο) , τέντωμα & γρασσάρισμα αλυσίδας , περιφερειακό σφίξιμο και λίπανση (στις ροπές του κατασκευαστή για να χρησιμοποιήσουμε και λίγο το δυναμόκλειδο) και τέλος ένα καλό πλύσιμο κέρωμα να έρθει να γίνει κουφέτο η "ξανθή αγαπημένη παναγιά" (μαύρη είναι αλλά δε μου κανε ρίμα)...συνολικό κόστος 36 €.
    Δεν έκατσα να βγάλω εντελώς το τάνκ για έλεγχο φίλτρου αέρα μιας και όλα τα χλμ της μηχανής είναι ασφάλτινα οπότε τα 12000χλμ είναι πολύ λίγα για να χει μπουκώσει το φίλτρο.....αυτό θα γίνει στα 24000χλμ για απ'ευθείας αλλαγή.

Πάντα όρθιοι.

Service 54000 [54210 km]

Αλλαγή λαδάκια 36E κατά τα άλλα μόνο τέντωμα αλυσίδας.

Το μηχανάκι όμως ζητάει το ζοφερό τρίπτυχο αναλώσιμων εμπρόσθιων τακακιων-λάστιχων και αλυσιδογράναζων και εγώ δεν ξέρω που να κρυφτώ.

Ειδικά για τα τακάκια μου κάνει εντύπωση αφού τα είχα αλλάξει στα 36000 πρώτη φορά (και έτσι υπολόγιζα για τα 60k ξανά).

Είναι εύκολη η αλλαγή αν τα ψωνίσω μόνος μου, τι προτείνετε;

iMix

Σελίδα 35 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. vstrom στρωσιμο και βολτα
    από cosini στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 20:08
  2. πρωτο service και πρωτα αξεσουαρ
    από table920 στο forum Suzuki V-Strom series