καλα να περασετε και καλους δρομους![]()
![]()
καλα να περασετε και καλους δρομους![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Να περάσετε φανταστικά και να μας βαλετε μετα φωτό.![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πετσέτες και παντόφλες φέρτε.
Κρίμα που δε δήλωσε συμμετοχή κι ο Devil's....![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ENNOEITAI dixalotes re file! Ti, oti na nai? Xoris katalilo ejoplismo den pas pouthena.Αρχικά δημιουργήθηκε από rataplan
παντοφλες διχαλοτες?
MHN DW KANENA XWRIS DIXALOTES PANTOFLES, ETSI!
Den pame gia kafe mexri to Nafplio, apo meri pou den pataei kanenas tha perasoume, min exoume na skeftomaste kai tin eparkeia tou ejoplismou mas!
![]()
καλό δρόμο παίδες...
(λιώστε τις διχαλωτές παντΟΥφλες:rotflmao:
)
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
.... σιγά που δε θα στράβωνε:rotflmao:
τελικά την κυριακή είναι αδύνατον να λείψω απο τη δουλειά ...
δεν ξενερώνουμε όμως, ξεκινάμε παρεούλα, διανυκτερεύουμε,
και την κυριακή παίρνω το δρόμο του γυρισμού, μόνος μου, όπως συνήθως:o
νικόλα τη βοήθειά σου! 15:00΄πρέπει να είμαι αθήνα, που λες να σας παρατήσω?
μάλλον απο το πρωί, ε?
Ανάλογα με τι ώρα ξυπνήσουμε την Κυριακή και τι ραχάτι θα έχει το πρωινό πρόγραμμα, βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.... σιγά που δε θα στράβωνε:rotflmao:
τελικά την κυριακή είναι αδύνατον να λείψω απο τη δουλειά ...
δεν ξενερώνουμε όμως, ξεκινάμε παρεούλα, διανυκτερεύουμε,
και την κυριακή παίρνω το δρόμο του γυρισμού, μόνος μου, όπως συνήθως:o
νικόλα τη βοήθειά σου! 15:00΄πρέπει να είμαι αθήνα, που λες να σας παρατήσω?![]()
- Στην χειρότερη την κάνεις από Γρεβενά (Βοβούσα - Περιβόλι - Μαυραναίοι, και εσύ πας Γρεβενά - Καλαμπάκα και πίσω).
- Στην καλύτερη από Μέτσοβο: Βοβούσα - Περιβόλι - Μαυραναίοι - Κηπούρειο - Μηλιά - Λίμνη Πηγών - Μέτσοβο. Εσύ μετά πιάνεις Εγνατία και αποφασίζεις πως θα γυρίσεις. Στην ανάγκη παραλείπεις το γύρο της λίμνης (από Μηλιά πας κατευθείαν Μέτσοβο και πιάνεις Εγνατία).
Για 15:00 επιστροφή στην Αθήνα κάπως έτσι το βλέπω.
- Μετά το Μέτσοβο το επόμενο "escape" είναι από Πύλη, αλλά δεν νομίζω να σε παίρνει...
Βλέπουμε...
- Το Μέτσοβο - Αθήνα είναι περίπου 370 χιλιόμετρα. Το κάνεις άνετα σε 4 ώρες (χωρίς να πλακωθείς, στάσεις μόνο για βενζίνα και κανά τσιγάρο).Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Στην χειρότερη την κάνεις από Γρεβενά...
- Στην καλύτερη από Μέτσοβο...
- Το Γρεβενά - Αθήνα είναι περίπου 410 χιλιόμετρα. Αυτό το κάνεις άνετα σε 4:30.
καλη βολτα παιδες![]()
δεν μου εκατσε παλι αυτη τη φορα![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σου 'χω και τρίτη επιλογή: Αν δούμε ότι δεν προφταίνεις να έρθεις μαζί μας μέχρι Μέτσοβο (ότι ξεκινάμε αργά) και θέλεις οπωσδήποτε να δεις τη λίμνη, τότε χαιρετιόμαστε στην Βοβούσα (ΔΕΝ έρχεσαι μέχρι τα Γρεβενά) και εσύ την κάνεις νότια (όπως ήρθαμε την προηγούμενη μέρα). Στο Φλαμπουράρι (περίπου) κόβεις ανατολικά (αριστερά) για λίμνη, κάνεις την νότια όχθη της λίμνης και καταλήγεις στο Μέτσοβο. Από εκεί τα γνωστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ανάλογα με τι ώρα ξυπνήσουμε την Κυριακή και τι ραχάτι θα έχει το πρωινό πρόγραμμα, βλέπουμε.
μπερδεύτηκα αδερφέ μου, δύσκολα με φαίνονται ...
κάτσω να πάρω τον τρούπη, μπας και τον πείσω να μου κάνει τον leader:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με το bandit δεν πλακώνεσαι, απλά πετάγεσαι,Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Το Μέτσοβο - Αθήνα είναι περίπου 370 χιλιόμετρα. Το κάνεις άνετα σε 4 ώρες (χωρίς να πλακωθείς, στάσεις μόνο για βενζίνα και κανά τσιγάρο).
- Το Γρεβενά - Αθήνα είναι περίπου 410 χιλιόμετρα. Αυτό το κάνεις άνετα σε 4:30.
στάση για βενζίνη χρειάζεται μόνο μια,
τσιγάρο το κάνεις και οδηγώντας![]()
Αρχοντικά πράματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
με το bandit δεν πλακώνεσαι, απλά πετάγεσαι,
στάση για βενζίνη χρειάζεται μόνο μια,
τσιγάρο το κάνεις και οδηγώντας![]()
![]()
χλωμοοοοοοο :oΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπερδεύτηκα αδερφέ μου, δύσκολα με φαίνονται ...
κάτσω να πάρω τον τρούπη, μπας και τον πείσω να μου κάνει τον leader:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χλωμοοοοοοο :o
μια μερίδα καλαμπόκι στον κύριο:a5: