Σελίδα 35 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1989

Θέμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Βασικά σε κάθε του βιβλιό στην πρώτη του σελίδα αναφέρεται με ακρίβια για τα αληθινα στοιχεία. Αν δεν κάνω λάθος στον Κωδικα λέει ότι το Opus die και Η μυστικη της Σιων (και τα μέλη της) είναι τα μόνα πραγματικα στοιχεία, τα υπόλειπα είναι μυθιστόρημα. Βέβαια πιστεύω πως αυτό είναι και το ωραίο του μυθιστορήματος. Να παρουσιάζεις μια αλήθεια όπως την φαντάζεσαι εσύ αλλά να την ξεκινάς παρουσιάζοντας πραγματικά δεδομένα, τότε κεντρείς αμμέσως το ενδιαφέρων του αναγνώστη. Το θέμα ανακρίβια πραγματικών στοιχείων ο συγγραφέας το παραχώντρινε στο Illuminati. Αλλά το Χαμένο Σύμβολο είναι το κάτι άλλο. Αν θέλεις ξεκίνησε διάβασε το μια, και αν σε απογοιτεύσει και αυτό τότε πάω πάσο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μετά το κωδικό ντα βίντσι και την ανακάλυψη τόσων ανακριβειών που ανέφερε στο βιβλίο του,
    και κυρίως μετά την ανάγνωση του αρκτικού κύκλου που ήδη ήξερα πολλές από τις ανακρίβειες
    που είχε, δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ τα βιβλία του, άσχετα αν είναι καταπληκτικές περιπέτειες.

(κώδικα ρε ζωντόβολο)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mits-fz6 Προβολή μηνύματος
    Βασικά σε κάθε του βιβλιό στην πρώτη του σελίδα αναφέρεται με ακρίβια για τα αληθινα στοιχεία. Αν δεν κάνω λάθος στον Κωδικα λέει ότι το Opus die και Η μυστικη της Σιων (και τα μέλη της) είναι τα μόνα πραγματικα στοιχεία, τα υπόλειπα είναι μυθιστόρημα. Βέβαια πιστεύω πως αυτό είναι και το ωραίο του μυθιστορήματος. Να παρουσιάζεις μια αλήθεια όπως την φαντάζεσαι εσύ αλλά να την ξεκινάς παρουσιάζοντας πραγματικά δεδομένα, τότε κεντρείς αμμέσως το ενδιαφέρων του αναγνώστη. Το θέμα ανακρίβια πραγματικών στοιχείων ο συγγραφέας το παραχώντρινε στο Illuminati. Αλλά το Χαμένο Σύμβολο είναι το κάτι άλλο. Αν θέλεις ξεκίνησε διάβασε το μια, και αν σε απογοιτεύσει και αυτό τότε πάω πάσο.

Ναι ρε, μια χαρά διαβάζεται ο μάστορας, περνάει η ώρα ευχάριστα, χρόνο να βρω και θα το σκίσω το βιβλιαράκι.

Παλαιό μέλος
    για εμενα παντως τοπ sci fi ηταν. το Star Wars το blade runner και ολα τα back του the Future
    τριλογια!!και ο Ε.Τ H ΠΡΩΤΗ EVER!!
    Εγω με αυτα μεγαλωσα!!να ειναι καλα οι Luckas και Spielberg...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    ΥΠΕΡχορδων, μην τα λεμε μισα

otan arxisete na mazeveste ke na vlepete siloges me gramatosima o enas tou alou pite mou na er8o na sa valo mia fotia

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μετά από μια φιλική παρότρυνση (γειά σου john Steed), είπα ως το μέλος με το αρκετά (προσέξτε δε λέω το "πιο")
    κατάλληλο άβαταρ να ανοίξω ένα "μα εντελώς ότι νά' ναι" θέμα.

Καθώς κάποιοι είναι και φαν (Πάκτεν, για ποιον χτυπάει η καμπάνα) αλλά και γνώστες, ας ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις περί βιβλίων, συγγραφέων, ταινιών, σειρών, κόμιξ και ότι
    άλλο γουστάρετε.

Να αφήσουμε και κάπως όλα τα άλλα άσχετα θρεντ να ασχοληθούμε με το δικό μας.

Να παρακαλέσω, πλάκες με το V-strom ως Delta flyer και τέτοια να μείνουν εΝτός του θρεντ .

Και ξεκινάω με μια αγαπημένη μου ταινία, που έχω αναφέρει και αλλού :

The man from earth
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    otan arxisete na mazeveste ke na vlepete siloges me gramatosima o enas tou alou pite mou na er8o na sa valo mia fotia

Last days on Mars

Ήθελα να το δω με μεγάλη προσμονή.

Άνετα μπορεί να είναι χειρότερο και από αυτό

Apocalypse Earth

Κάποτε τα b-movies είχαν και απαράδεκτα εφέ.
    Σημερα δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζεται από αυτά.

Είδα το Ender's Game, αλλά δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να κάνω συγκρίσεις. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα, δεν είναι βέβαια και αριστούργημα. Από την άλλη βεβαίως έχω και περίεργα γούστα, ας πούμε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες SF είναι το The Chronicles Of Riddick!

Το Last days on Mars το είδα και δεν μου άρεσε. Πολύ συνηθισμένο...
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Είδα το Ender's Game, αλλά δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να κάνω συγκρίσεις. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα, δεν είναι βέβαια και αριστούργημα. Από την άλλη βεβαίως έχω και περίεργα γούστα, ας πούμε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες SF είναι το The Chronicles Of Riddick!

Το Last days on Mars το είδα και δεν μου άρεσε. Πολύ συνηθισμένο...
    Από τα Riddick δεν έχω διαβάσει τίποτα οπότε δεν ξέρω να συγκρίνω τι παίζει. Αλλά το Pitch Black με ξετρέλανε. Τα άλλα, απλώς μέτρια.

Google this

"the answer to life the universe and everything"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Ναι βρε, για αυτούς που ξέρουν το έβαλα

Για να μη πούμε ότι είναι και ένας από τους αριθμούς του Lost! Τυχαίο; Δε νομίζω.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Google this καλύτερα: "42"

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27
  3. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  4. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  5. Για στριφτερους και οχι μονο....
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας