Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
έχουμε γούστο τελικά εμείς με τα ευρωπαικά![]()
![]()
![]()
γούστο έχουμε...
...μηχανάκια δεν έχετε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
έχουμε γούστο τελικά εμείς με τα ευρωπαικά![]()
![]()
![]()
γούστο έχουμε...
...μηχανάκια δεν έχετε!
![]()
Εγώ πάντως σε είδα που κόρναρες... εσύ δεν ήσουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
με είδα να κάνω αυτα που κοροϊδεύω...
![]()
καλός μαλάκας είμαι και του λόγου μου...
![]()
επίσης είδα και κάτι που με παράξενεψε και με προβλημάτισε...![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Εγώ πάντως σε είδα που κόρναρες... εσύ δεν ήσουν?![]()
![]()
στην καλλιθεα σκανε μυτη τα πιο υπερ-κουλα πολυκαβαλα που υπαρχουν... στανταρακι!
Virago, τετρακαβαλο παρακαλω!![]()
τιμονι-κοριτσακι-μπαμπας οδηγος-κοριτσακι-μαμα + Σακουλες με ψωνια!
τον ψιλοεκραξα μεσα απο το κρανος, κατι ψιλοακουσε, κ σταματησε μεσα στην μεση της σιβιτανιδου να μου ζητησει κ τον λογο!
ωραια πραγματα...
στριβω, αρα υπαρχω..
δεν τρελαινομαι κιολας...
απλα το θεαμα ηταν καπως...
![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Eιδα πολλους σημερα στα Μεγαρα,με 2 track events,καθως τρεξαν και τα supermoto.
Ειδα καποιον να φευγει απο τους αγωνιζομενους,ειδα και ασθενοφορο να σκαει..
Ωραιο και το event του sm,με τον Κακο να τα ισοπεδωνει ολα,σβησιμο στην εκκινηση και τελικα τερματισε πρωτος.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...μηχανάκια δεν έχουμε!
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σας ειδα εχθες στο Ναυπλιο, ζευγαρι πανω στο ss και οι δυο φουλ δερματα μεσα στο μεσημερι. Η ασφαλεια πρωτα![]()
Το βραδακι ειδα και εσενα στον Πειραια πανω σε ενα r1, ξεκρανωτος, σορτσακι, φανελα και σιαγιοναρα διχαλωτη. Με το δεξι χερι στο γκαζι, και το αριστερο στο κινητο. Ελεος![]()
![]()
![]()
Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF
Είδα μπαμπά με παιδί σε scooter, νομίζω Honda SH, σήμερα στο ρεύμα προς Πειραιά στον Κηφισσό, με κράνος και οι δύο, κανονικά, και όχι ποδηλάτου που φορανε μερικοί στα κουτσουβελά τους..
Εύγε!!!
![]()
![]()
σε είδα με το V-Strom στα Δικαστηρια με ρευμα προς την Νεα Δυτικη Εισοδο της Θεσσαλονικης,να κοπανας με αγρια χτυπηματα το I-Phone που ειχες πανω στο τιμονι, στην θηκη του ... και μετα να φωναζεις ...
ααα και που εισαι , βαλε και κανενα κρανος, και καμια κορδουρα καλοκαιρινη δεν θα παθεις τιποτα.
Ελπιζω εαν βγηκες εκτος Θεσ/νικης ν εισαι καλα.
Σε ελιδα ρε παλήκαρε να σωριάζεσαι πίσω μου στη Λαυρίου καθώς δε σε κράτησε το μπροστινό όταν φράναρα κάπως απότομα για να μην φιλήσω το κουτί που βγήκε απότομα αριστερά.
Σταμάτησα να δω αν είσαι καλά αλλά είχες ήδη σηκώσει το εντουράκι και έφυγες.
Σταμάτησε και ο οδηγός του κουτιού για τον ίδιο λόγο.
Ελπίζω να μην έχεις ντράβαλα και να είσαι καλά αφού φόραγες κράνος αλλά κοντομάνικο.
σε είδα με τον καρχαρία στην πένα που έβγαινες από Σιβιτανίδου και προβλεπέ με κράνος σουόμι και κορντούρα μπεζ πάνω κάτω. Ωραίος! Καλούς δρόμους να 'χεις![]()
Με είδα να έχω σταματήσει και να τραβάω σα 14χρονο φωτογραφίες το 1200 sport στην Ιερά Οδό στο ύψος του Μπαρουτάδικου![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
σε ειδα δικαβαλο λευκο cbr στην ωρωπο κυριακη μεσημερι και ενιωσα λιγο καλητερα που ειδα οτι υπαρχει κι αλλος με φουλ εξοπλισμο ... καλους δρομους![]()
σε ειδα αγγελε χτες η χαιρετησα λαθος εςβεδακια...?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...