Σελίδα 35 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIKOS. Προβολή μηνύματος
    εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο ελληνας μηχανοβιος δυσκολευται να δεχθει να μαθει νεα πραγματα και νεες τεχνολογιες ,
    μαλλον θελανε ενα xt η ενα τρανσαλπ που ημουνα νιος και γερασα και ακομα κυκλοφορανε στους δρομους σαν τα παπια τα 6v
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισοτεροι ειναι " κολημενοι " σε παλιες τεχνολογιες και νωοτροπειες ..??
    και μολις βγει κατι καινουριο χωρις καν [ειμαι σιγουρος] να το χουν οδηγησει βγαζουν συμπερασματα κτλπ , σε αλλο
    φορουμ που ειμαι γραμενος διαβαζα ενα καρο ασχετα για το crossruner κατα τυχη ,μου δωθηκε η ευκαιρια και το εκανα μια μεγαλη βολτα ,διαπιστοσα οτι κανενας απο τους ειδημονες που γραφανε τα μυρια οσα για το μηχανακι αυτο δεν το ειχε καβαλησει ουτε σταματημενο . το μηχανακι ηταν σε αλλο πλανητη αψογο με γραμικη λειτουργεια χωρις ιχνος κραδασμων ,και με πολυ και γραμικη δυναμη ,παρ ολα αυτα διαβαζα ενα καρο ασχετα απο ανθρωπους που οπως ειπα δεν το χαν καβαλησει ουτε σταματημενο !
    τα συμπερασματα δικα σας
    μερικα ποστ ποιο πισω
    <ειχα aprilia mana και το εδωσα>
    δεν νομιζω να εχουν τοση διαφορα απο αποψη κινητηρα και αποδοσης,στα περιφερειακα μερα με την νυχτα μαλλον
    και για να τελειωνουμε ωραια η νεα τεχνολογια αλλα εγω θελω το πανω χερι ειμαι της παλιας σχολης συμπλεκτη και ξερο ψωμι
    ωραιο το μηχανακι σου και καλοβολτο να ναι και να το χαιρεσαι,εγω θα το επαιρνα μονο αν μου το χαριζαν η αν το κερδιζα σε κληρωση

που θα παει δεν θα φτιαξω το Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	82IT250g.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	296855

θα σας μαμισω ουλους....

αν καταλαβα καλα εινα ait 250 διχρονιλα ...μ αυτο αγορι μου το πολυ πολυ να καψεις λιγο λαδι μιξης δεν κανει τιποτα στις μερες μας απο γκαζια ..
    οσο για το nc .. μην ονειρευσαι δε θα στο χαρισει κανεις ,και λιγο δυσκολο να το κερδισεις σε κληρωση βαζουνε πιο τρεντυ μηχανακια...

Banned
    αν καταλαβα καλα εινα ait 250 διχρονιλα ...μ αυτο αγορι μου το πολυ πολυ να καψεις λιγο λαδι μιξης δεν κανει τιποτα στις μερες μας απο γκαζια ..
    οσο για το nc .. μην ονειρευσαι δε θα στο χαρισει κανεις ,και λιγο δυσκολο να το κερδισεις σε κληρωση βαζουνε πιο τρεντυ μηχανακια...
    ετσι οπως τα λες περιπου αλλα οχι ait αλλα ati=ΙΤ οποιος ειχε καβαλησει τετοιο ξερει,αντρικο μηχανακι οχι σαν τον γκεουλα που χεις.οσο για τα γκαζια του αν φερει ο δρομος και τυχη και ανταμωσουμε,ετοιμασου να γεμισεις μαυρα μπιμπικια διχρονολαδιλας
    δεν ονειρευομαι συχνα ειδικα το nc θα ηταν εφιαλτης για μενα στο ονειρο μου,θα ηταν ο δρακος του παραμυθιου
    μονο αν μου το χαριζαν θα το εκανα δικο μου αντε και επειδη η πιθανοτητες ειναι ελαχιστες
    ενας εφιαλτης λιγοτερος για μενα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εγώ πάλι θεωρώ ότι όλα τα μηχανάκια κάτι έχουν να σου δώσουν. Αν μπορούσα θα τα είχα όλα. Όχι δεν μου αρέσουν όλα αλλά είναι μια εμπειρία να προσπαθείς να δαμάσεις το πλαίσιο μιας αφρικάνας σε κακοτράχαλο έδαφος, να βάλεις τις αναρτήσεις ενός χτ στο δρόμο, να κάνεις ένα κτμ να κατεβάσει τον εμπρός τροχό ή να οδηγείς το nc στους γυαλιστερούς δρόμους της πόλης.

Αν οδηγείς μόνο R6 θα εκτιμήσεις την ροπή στα χαμηλά αλλά δεν θα δεις ποτέ πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει.
    Δεν θα μάθεις ποτέ πόσο καλές είναι οι αναρτήσεις σου αν δεν έχεις οδηγήσει κάποιο που δεν έχει.
    Δεν μπορείς να φανταστείς τι εστί στρέβλωση πλαισίου αν όλα τα μηχανάκια σου ήταν ευρωπαικά.
    Για το τέλος αφήνω την εμπειρία σούζα μόνο με το γκάζι ή σε κάθε αλλαγή.
    Αλλά πρέπει να αναφέρω και την εμπειρία που σου δίνει ένα όχι τόσο δυνατό, σε απόλυτα νούμερα μηχανάκι, αλλά που βγάζει την δύναμη μια κι έξω.

Και επειδή πολλοί δεν θα καταλάβουν τι εννοώ με το τελευταίο εξηγούμαι. Το ξέσπασμα ενός cr 500 η τους ίδιους ίππους από ένα ktm 300 του 2012?
    Την υστερία της r1 του 97 στις 7000 στροφές ή τους περισσότερους ίππους του καινούριο μοιρασμένους σε όλο το φάσμα στροφών?
    Δίχρονο 250αρι ΚΧ του 93 ή 250άρι τετράχρονο νέας εσοδείας?
    Αν είσαι αγωνιζόμενος η απάντηση είναι εύκολη, αν είσαι λάτρης της εμπειρίας των 2 τροχών τα θέλεις όλα.

Και είναι πολλά ακόμα. Μπορεί κάποιος να είναι λάτρης των 6τάχιτων γιατί του κάνουν τη ζωή ευκολότερη αλλά γιατί να μην γνωρίσει ποτέ το "άπλωμα" της ροπής ενός μεγάλου 5τάχυτου μονοκύλινδρου?
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/08/2013 στις 15:35.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Όποιος βαριέται να διαβάσει τα παραπάνω θα του τα βάλω όλα σε μια γραμμή..

Αν μου χάριζαν ένα οποιοδήποτε μηχανάκι δύσκολα θα το πουλούσα καινούριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν είχες ποτέ σου ΧΤ (600)
    ειχα xr 600 το xt το ειχα απο φιλους..μια χαρα ειναι το μηχανακι ,απλα ειναι πια γερασμενη τεχνολογια.
    αλλα αυτο δεν το κανει ,κακο αν σε καποιον αρεσει..
    είδες που σου το πα...?

Κάτσε σκέψου τώρα γιατί όλοι αυτοί έχουν σήμερα ΧΤ και δεν λένε ότι ειναι παλιό ή δεν τρέχουν να πάρουν το το 660 και θα έχεις την απάντηση μόνος σου.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Όποιος βαριέται να διαβάσει τα παραπάνω θα του τα βάλω όλα σε μια γραμμή..

Αν μου χάριζαν ένα οποιοδήποτε μηχανάκι δύσκολα θα το πουλούσα καινούριο.
    ειδικα οποιος καβαλησε CR500 θα του εχει μεινει κατι
    να το πηγε καπως χλωμο,να τον πηγε ΣΙΓΟΥΡΑ...........
    η ψυχη ειναι κατι που εχουν(κατα την ταπεινη μου γνωμη)τα παλια ΧΤ-XR-afrika-tenere-rd-cb-τα πρωτα r1-916 και αρκετα που δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα

δεν μιλησα για εντελως καινουργιο ρε τρελε.μετα απο μερικες βολτες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Ενω το να αγοραζεις το τιποτα σε σχετικα κοντινη τιμη με τα ανεστραμενα πιρουνια ,μαργαριτες κλπ...........ειναι σοφη επιλογη.
    Και ποιος σου είπε ότι το ανεστραμμένο πιρούνι, οι μαργαρίτες δίσκοι και οι εξαπίστονες δουλεύουν αμά τη εφαρμόσει; Πάρε ένα YBR 125 και βάλτου ανεστραμμένο και εξαπίστονες ακτινικές και αν δεν γίνει σαν 8 στο πρώτο φρενάρισμα έλα να μου πεις... η Honda όσο βρίσιμο και να έχει φάει φημίζεται για ένα μη απτό χαρακτηριστικό, την ομοιογένεια που έχουν τα μηχανάκια της. Mπορεί μεμονομένα τα δομικά και σημαντικά εξαρτήματα που συνθέτουν ένα μηχανάκι να δείχνουν φτωχά και επιλογές από το ράφι, ωστόσο όλα μαζί κατά ένα περίεργο τρόπο δουλεύουν αρμονικά, χωρίς να υπερισχύει το ένα του άλλου. Ξενέρωμα; Μπορεί να είναι και έτσι αλλά το ότι ισχύει, ισχύει.

Έχω κάνει γύρο της Πελοπονήσσου με δανεικό Transalp 600 και στα πρώτα χιλιόμετρα ήθελα να γυρίσω πίσω και να πάω με το τρένο... όταν όμως ολοκληρώθηκε το ταξίδι δεν θα μπορούσα να φανταστώ ιδανικότερο μηχανάκι για αυτή τη διαδρομή. Υπάρχουν δεκάδες μηχανάκια που θα έκαναν σίγουρα απέιρως καλύτερα επι μέρους τμήματα της διαδρομής με αντάλλαγμα όμως υποχωρήσεις σε άλλους τομείς. Κανένα όμως δεν θα έκανε τα πάντα καλά (και μέχρι εκεί) όπως το ταπεινό Transalpιον. Και χώμα πέρασε μια χαρά και άνεση προσέφερε και στα στροφιλίκια το ένοιωθες να έχει στιβαρότητα και ακαμψία τσούχτρας αλλά περιέργως πως έστριβε.

Όλα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων λοιπόν.

Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη λανσαρουν το nc 700 μετα απο λιγο το κανουν 750 και μετα φτιαχνουν και τα 500ρια για να τσιμπησουν τα νεα διπλωματα.Φτιαξτε εξαρχης τα 500ρια και ξεμπερδεψατε.Λες και σαν εταιρεια δεν ηξεραν τις αλλαγες στα διπλωματα στην Ευρωπη.Σιγα την τρελη διαφορα στα γκαζια και στις επιδοσεις.Ασε που σαν τιμη το 500 ειναι κατω ενα χιλιαρικο.Δηλαδης γτ να παρω το ακριβοτερο 700 αντι για το 500?Απλα και ο Σαρακακης πουλαει το 500 στην τιμη που παιζει το 700 στην ευρωπη και το 700 ακομα πιο ακριβα.Μονο και μονο απο αυτο προσωπικα θα τρωγε ακυρο.Πως λες οικονομικο ενα μηχανακι που το κοστος αγορας ειναι μεγαλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Mπορεί μεμονομένα τα δομικά και σημαντικά εξαρτήματα που συνθέτουν ένα μηχανάκι να δείχνουν φτωχά και επιλογές από το ράφι, ωστόσο όλα μαζί κατά ένα περίεργο τρόπο δουλεύουν αρμονικά, χωρίς να υπερισχύει το ένα του άλλου. Ξενέρωμα; Μπορεί να είναι και έτσι αλλά το ότι ισχύει, ισχύει.

Όλα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων λοιπόν.
    Δεν φτιάχνει η Χόντα ξενέρωτα μηχανάκια οι αναβάτες είναι κακοί και η χόντα φτιάχνει μηχανάκια για αυτούς.
    Ε ναι!
    Οι πιο πολλοί με τα σούπερ ντούπερ στριτ και εντούρο σέρνονται από καφετέρια σε μπαρ κλπ
    Ε κάποια στιγμή όλοι αυτοί σου πετάνε ένα παντρεύτικα και λέω να σοβαρευτώ και το γυρνάν σε σι μπι 500 που είναι και το φυσιολογικό για αυτούς.
    Οι άλλοι, οι χεράδες κοιτάνε αλλού.
    Για αυτό η Χόντα είναι νο1 στο κόσμο.
    Γιατί οι πιο πολλοί είναι
    ΚΟΥΛΑΔΟΙ

και εκεί είναι το χρήμα, στα κουλάδια που νομίζουν ότι θα πάρουν 1000 και θα γίνουν Στόνερ !

Παλαιό μέλος
    To nc 700x το εχω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος , και οταν πας χαλαρα στο D mode δεν καιει τιποτα ,στο s mode τσιμπαει λιγο παραπανω ,αλλα και παλι ειναι οικονομικο.
    ειναι πολυ ευλικτο ,και στριβει με τη σκεψη, και τα φρενα του ειναι κορυφαια !!! ..σε πυκνη κυνιση ,δεν μπορουν να το ακολουθησουν πολλα μηχανακια,οπως το vstrom που παρ.. ολο που ειναι πιο δυνατο ο τυπος στο κεντρο δεν καταφερε ουτε καν να με πλησιασει.δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα εχει το γκαζακι του ,ειδικα στο s mode φευγει με παντες. γενικως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση ...αυτη που το θαβουν το ξερουν αυτο το μηχανακι το χουν οδηγησει εστω 2/3 μερες η απλα διαβαζουν τα τεχνικα στοιχια ιππους κτλπ ..και βγαζουν συμπερασμα ? πρωσοπικα νομιζω το δευτερο...πιστεψτε με ομως εαν συνβιωσετε λιγο καιρο με ενα nc700x dc-t ..θα αλλαξετε γνωμη αρδην !!!
    Όλη η συζήτηση ειναι το παραπάνω, έχουμε γεμίσει ειδήμονες που έξω αποστάσεως και διαισθησης κρίνουν και κατακρινουν τα πάντα. Απο οδήγηση κανένας δεν έχει οδηγήσει τη μηχανη αλλα όλοι έχουν μια άποψη.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Απο οδήγηση κανένας δεν έχει οδηγήσει τη μηχανη αλλα όλοι έχουν μια άποψη.
    Αυτή την καραμέλα πότε θα την κόψουμε? Δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά μόνο κατά το ήμισυ έχεις δίκιο.

Μερικοί άσχετοι από τους παραπάνω έχουν οδηγήσει ότι μηχανάκι έχει βγει από γραμμή παραγωγής τις τελευταίες δεκαετίες, πιστεύεις ότι δεν μπορούν να κρίνουν κάτι από το datasheet?
    Ολοκληρωμένη άποψη θα αποκτήσουν μόνο αν/όταν το οδηγήσουν αλλά δύσκολα θα εκπλαγούν με τις όποιες διαφορές.

Ναι όλοι έχουν μια άποψη και καλώς ή κακώς την λένε, σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας διαβάσει εφημερίδα.

Και απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω τι παθαίνουν μερικοί όταν τους κράξεις το μηχανάκι τους. Για την γκόμενά τους μπορεί να πάνε πάσο, για την μηχανή τους ποτέ. Λες και παίρνουν ποσοστά! Κρύβουν τα όποια αρνητικά εντοπίσουν σαν ιδιοκτήτες, λες και δεν το πλήρωσαν αδρά κι' αποσταμένα το γμν. Σε αυτό που δεν τους ανήκει όμως βρίσκουν τα αρνητικά πιο εύκολα και ακόμα ευκολότερα τα πετάνε από δω κι από 'κει, χωρίς καν να είναι σίγουροι.

Ναι όλη η συζήτηση μετά από 35 σελίδες είναι το παραπάνω. Κράτα το λοιπόν και άσε τους άλλους στην άγνοιά τους.

Είπες κι' εσύ τη γνώμη σου.

MA TΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.....??????

Θίγοντας τό μηχανάκι κάποιου,συνήθως είναι σά νά προσβάλεις τήν προέκταση
    τού παπαριού του γιά νά τό πώ λαϊκά....!!!!!
    Δέν άναρωτήθηκες ποτέ γιατί βάζουν ξεβράκωτες πάνω στά μηχανάκια
    στίς έκθέσεις..??
    Μόνο γιά νά σέ κάνουν νά τά προσέξεις νομίζεις..??
    ΟΧΙ διότι έτσι σίγουρα τό μόνο πού θά θυμόσουν θά ήταν τά μπούτια
    καί τά βυζιά της....
    Ή ίστορία κρύβει άπό κάτω καί όλίγον Φρόυντ...!!!
    Δέν είναι λοιπόν άπλά τό έγώ,ότι τό δικό μου,ή η έπιλογή μου
    είναι τό καλύτερο......
    Άναρωτήθηκες ποτέ ,γιατί στίς τσόντες βάζουν έπί τό πλείστον
    μπιλντεράδες..??

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    MA TΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.....??????

Θίγοντας τό μηχανάκι κάποιου,συνήθως είναι σά νά προσβάλεις τήν προέκταση
    τού παπαριού του γιά νά τό πώ λαϊκά....!!!!!
    Δέν άναρωτήθηκες ποτέ γιατί βάζουν ξεβράκωτες πάνω στά μηχανάκια
    στίς έκθέσεις..??
    Μόνο γιά νά σέ κάνουν νά τά προσέξεις νομίζεις..??
    ΟΧΙ διότι έτσι σίγουρα τό μόνο πού θά θυμόσουν θά ήταν τά μπούτια
    καί τά βυζιά της....
    Ή ίστορία κρύβει άπό κάτω καί όλίγον Φρόυντ...!!!
    Δέν είναι λοιπόν άπλά τό έγώ,ότι τό δικό μου,ή η έπιλογή μου
    είναι τό καλύτερο......
    Άναρωτήθηκες ποτέ ,γιατί στίς τσόντες βάζουν έπί τό πλείστον
    μπιλντεράδες..??
    για να σκασουμε στην ζηλεια και να πλακωθουμε στα γυμναστηρια και τις προπονησεις
    και γιατι να μην ξυρισουμε απλα τα κεφαλια μας και να γινουμε οριτζιναλΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2dgwc5l.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	12,1 KB 
ID:	297221

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτή την καραμέλα πότε θα την κόψουμε? Δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά μόνο κατά το ήμισυ έχεις δίκιο.

Μερικοί άσχετοι από τους παραπάνω έχουν οδηγήσει ότι μηχανάκι έχει βγει από γραμμή παραγωγής τις τελευταίες δεκαετίες, πιστεύεις ότι δεν μπορούν να κρίνουν κάτι από το datasheet?
    Ολοκληρωμένη άποψη θα αποκτήσουν μόνο αν/όταν το οδηγήσουν αλλά δύσκολα θα εκπλαγούν με τις όποιες διαφορές.

Ναι όλοι έχουν μια άποψη και καλώς ή κακώς την λένε, σε όποιον δεν αρέσει αυτό ας διαβάσει εφημερίδα.

Και απ' την άλλη δεν καταλαβαίνω τι παθαίνουν μερικοί όταν τους κράξεις το μηχανάκι τους. Για την γκόμενά τους μπορεί να πάνε πάσο, για την μηχανή τους ποτέ. Λες και παίρνουν ποσοστά! Κρύβουν τα όποια αρνητικά εντοπίσουν σαν ιδιοκτήτες, λες και δεν το πλήρωσαν αδρά κι' αποσταμένα το γμν. Σε αυτό που δεν τους ανήκει όμως βρίσκουν τα αρνητικά πιο εύκολα και ακόμα ευκολότερα τα πετάνε από δω κι από 'κει, χωρίς καν να είναι σίγουροι.

Ναι όλη η συζήτηση μετά από 35 σελίδες είναι το παραπάνω. Κράτα το λοιπόν και άσε τους άλλους στην άγνοιά τους.

Είπες κι' εσύ τη γνώμη σου.

Γιατι να μην πω τη γνώμη μου; Εδω την λένε όλοι Απ ότι φαίνεται. Κριτής μοτοσυκλετας απο data sheet δεν γινεται! σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια περιπτώσεις προϊόντων ´´αποτυχημενων´´ στα χαρτιά και επιτυχημένων στην πράξη. Οδήγησε τη μηχανη κι έλα πες μας ότι θέλεις. Εμενα με ενδιαφερει η αποψη αυτου που το εχει και λεει οτι φρεναρει (δεν σημαινει οτι θα την παρω και μετρητοις) η αποψη του δοκιμαστη εξ αποστασεως δεν με ενδιαφερει καθολου. Τα λέει και άλλος εδω, η ύπαρξη αντεστραμενου πηρουνιου, οι διπλοί δίσκοι, τα αλουμινένια ψαλίδια και πλαίσια ΔΕΝ εγγυώνται καλύτερη απόδοση στο δρόμο. Η επιτυχία της Χοντα ειναι ότι βγάζει μηχανές και όχι ανταλλακτικά δεμένα μεταξυ τους.

Σελίδα 35 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων