Την καλύτερη δουλειά έκανες...
πολύ χρήσιμη πληροφορία,Hy-Vo ειναι του στροφάλου και των εκκεντροφόρων που είναι απλησίαστες σε τιμές,είχα βρεί ένα γαλικό σάιτ που τις δίνει και αυτο με το μέτρο
αλλα η δική σου πληροφορία είναι σούπερ!
άν θέλεις βάλε διέυθυνση και τηλέφωνο,θεωρω ότι είναι ειδική περίπτωση και θα βοηθήσει κάποιους σίγουρα.
εδώ σε σύγριση μήκους αυτή που φορούσε και η προίκα που πήρα με το κόμπλερ της μίζας απο αμερική
και εδω η δοκιμή όταν την έβαλα επάνω πρόχειρα χωρίς κενά-μπόσικα που είχε η παλία
όπως είδες έκανα αυτή την επιλογή.εκτος και αν μπορεις να βρεις φτηνο και καλο μεταχειρισμενο
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 27/11/2012 στις 22:31.
ανθρωπε μου χαρα στο κουραγιο σου! εχω θα ειχα ηδη βαλει λυτους και δεμενους να ψαχνουν σε περιεργα μερη για ολοκληρο μοτερ. (εννοοντας σε παλια μαστορια και μαντρες με παλια η παλιοσιδερα.)
Μανο ειναι ενας μπαρμπας στην Κρυα Βρυση του νομου Πελλας που εχει μαζεψει τον μισο οδδυ εδω και 30 χρονια. καποτε πουλουσε, εχω παρει αρκετα πραγματα απο αυτον. ας πουμε οτι εχει καμια 20αρια και πλεον CB.. εχασε τον γιο του ομως σε ατυχημα με μηχανακι κι απο τοτε δεν παει καλα.. τελευταια εμαθα οτι τα μαζευει και τα δινει σε σκραπ. αν τον παρεις τηλ λεει δεν εχω. μονο αν πας απο κει ισως (δυσκολα) να βγαλεις ακρη. και παλι αν εχει. καποτε ηταν ωραιος τυπος.. με τα βρομικα χερια σου εφτιαχνε καφε και τα λεγατε με αργο πασο μεχρι να σου κανει δουλεια..δεν ξερω αν θες εχω και το νουμερο του. αν περναει ο δρομος σου προς τα κει Γεωργιαδης Γιωργος λεγεται. ρωτα και θα σου δειξοθν που ειναι.
αν μετρας κομβία με το μικρομετρο, το πλαστικγαβγαβ τι παραπάνω θα σου δείξει???
και κάτι άλλο τις μπιέλες, τις έχεις μετρήσει για το αν έχουν κάνει οβάλ ??
πολυ καλη δουλεια με προσοχη στη λεπτομερεια και πεισμα με υπομονη![]()
φοβερη δουλεια...μπορω να πω χαρασ το κουραγιο σου και παλι μπραβο!!!!!
παρατεταμένη απουσία εκτός έδρας για δουλειά και εχθές που γύρισα με περίμεναν αρκετά πράγματα.
Πρώτο πρώτο ο φάκελος με τα plastigauge τα κόκκινα του χρήστου που τα έστειλε απο το ρέθυμνο και τον ευχαριστώ
Ηρθαν και τα πράσινα που είναι η επόμενη κλίμακα αυτά τα χρειάζονται για το διάκενο στις μπιέλες.
Άφιξη και ο στρόφαλος με τις μπιέλες και τα μέταλλα από Αμερική,δυστυχώς δεν απέφυγα τελωνείο 66 ευρω,με την πρώτη ματιά στο κουτί δείχνουν σε άριστη κατάσταση,τουλάχιστον σε σχέση με αυτόν που ελυσα.
μια πρώτη μάτια,με την εξαιρετική συσκευασία του αμερικάνου.
![]()
Όπως θυμάστε είχα κάποια σπασίματα στον κινητήρα σε δύσκολα σημεία,είχα διαβάσει κάποια ποστ και αντίστοιχα βίντεο στο you tube για το DURAFIX,ALUMALOY και υπήρχαν θετικές εντυπώσεις όσο αφορά την αντοχή του (μεγαλύτερη του αλουμινίου) καθώς και οτι λιώνει στους 400 βαθμούς Κελσίου και αρα περιορίζει τις πιθανότητες στρέβλωσης του υλικού,κολλάει όλα τα κράματα αλουμινίου,εκτός από το μαγνήσιο.
παρέλαβα λοιπόν 11 βέργες όπως τις βλέπετε στην φώτο:
Η περιέργεια με έτρωγε και αποφάσισα να κολλήσω ενα μικρό κομμάτι που είχε σπάσει από το καπάκι που κρατάει τον επιλογέα ταχυτήτων
![]()
Ζέσταμα με φλόγιστρο αρκετή ώρα στην επιφάνεια που θα κολληθεί,αλλά χρειάζομαι μέγγενη για σταθερότητα και όχι βιασύνες
έτσι αφού το έδεσα στην μέγγενη το ζέστανα αρκετά,τραβώντας στιγμιαία την φλόγα και ακουμπώντας την ράβδο στο σημείο της κόλλησης μέχρι να δω οτι αρχίζει και λιώνει...
το αποτέλεσμα ειναι αυτό:
![]()