Σελίδα 35 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2530313233343536373839404585 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Νέο μέλος
    Σε είδα σήμερα το πρωί οδηγέ λεωφορείου σταματημένος στο φανάρι (στο τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ-Θεσσαλονίκη)
    να κάνεις πιο δεξία ολόκληρη τη μαούνα για να χωρέσω και εγώ στο φανάρι, πριν αναψεί το πράσινο πήρες ενα από εμένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Σε είδα κοπελιά με το Z1000 να παρκάρεις έξω από ένα μπαράκι στο Γκάζι. Σκαλώνω και σε ρωτάω: " Καλά, πλάκα μου κάνεις;;;Τί ύψος έχεις;;;"
    Μου απαντάς με ύφος:"1.60!"
    Και σου λέω:"Έχεις κάνει κατι με τη σέλα;;;Πώς την πας μπρος-πισω;;;"
    Ηταν και μιση μερίδα ρε παιδιά.Ζήλεψα!Βάρεσε μετα κι ενα ξερογκαζο στα κοκκινα σχεδον μεσα στο μαγαζι!
    Ιχνος εξοπλισμου φυσικα...
    Όλα είναι δρόμος...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    Σε είδα με την (προφανώς αναπαλαιωμένη) γαλάζια 50άρα βέσπα σου να κατεβαίνεις την Κηφισίας με ρυθμούς αέρα-πατέρα.

Ελπίζω να σταματάει το ίδιο γρήγορα.

Επίσης, μου έκανε εντύπωση και ο καθρέπτης σου στηριγμένος χαμηλά στην ποδιά αριστερά!
    τον ειδα κι εγω μια μερα πριν απο σενα.

επισης σε ειδα φιλε με το r6 και το αραι με το σημα του isle of man

και τελος ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ενας ακρανοτος, δικαβαλος παπακιας που κυνηγαει εναν μονοκαβαλο, κρανομενο παπακια που παει μαζι με εναν τρελαμενο με gsx 1400?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σε είδα Κώστα (δεν ενθυμούμαι ακριβώς το nick στο φόρουμ) στις 2/9/2013 σ' ένα βενζινάδικο κάπου μετά το Zadar της Κροατίας με τη γυναίκα και την κατεμάρα σου...
    Τα είπαμε για λίγο και καβαλήσαμε τα στροφιλίκια ως τη στροφή για Πλίτβιτσε παρεούλα...
    Ελπίζω η συνέχεια του ταξιδιού σας να ήταν τόσο όμορφη όσο η δική μας και με το καλό να επιστρέψετε στη βάση σας...
    Και εις άλλα με υγεία...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Banned
    σας ειδα χτες το βραδυ να περνατε απο εδεσσα
    gixxer και ducati 748 μαυρο μες στην κακια,και αυτο το ξηροκαμπανο αχχχχχχχχχχχχχχχ
    θα σας σταματουσα για καλησπερα,αλλα ημουν σε σημα
    σε ειδα και σενα τελευταια στιγμη με το μαυρο varadero που με χαιρετησες καθως πηγαινα για δουλεια,σηκωσα χερι αν με ειδες
    καλους δρομους απαντες

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Σε είδα χτες "αγαπημενε" με το φορτηγό σου να αποφασίζεις ξαφνικά να στριψεις χωρίς εννοείται να βγάζεις φλας η να κοιτάς καθρέφτες στην διασταύρωση που παει για βιλια μετα την οινοη...ούτε που ξερω ποσά χιλιοστά πέρασα ανάμεσα σε σένα και στην νησίδα...και σαν να μην έφτανε αυτο αφού σταματαω τελικα σε σημείο που εχει αρνητική κλήση ο δρόμος,δεν καταφερνω να πατησω σωστά,με αποτέλεσμα να σωριαζεται η μηχανή κάτω.και σύ να σε βλέπω μεσα στο φορτηγό να γελας...εγω να κραυγαζω πως θα με εστελνες στον άλλο κόσμο και σύ να με βριζεις γελώντας μεσα στο φορτηγό (σιγά μην κατεβαινες) και να κανεις κωλοδαχτυλα.και μολις είδες πως θα σου έσπαγα οτι φανάρι είχε γύρω γύρω το μπουρδελο σου,τραπηκες σε άτακτη φυγή.χιλια ευχαριστώ στους 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που σταματησανε για βοήθεια..οι οποίοι εντέλει είχαν και οι δυο μηχανές όπως μου είπαν...το νου μας παιδιά,μέρα με την μέρα ξεφεύγει τελείως ο κόσμος....
    Here I am,on the road again.......

Banned
    Σε ειδα που με ειδες οτι σε ειδα, αλλα δεν εδωσα σημασια...

την αλλη φορα θα ξαναειδωθουμε...

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Σε ειδα παλικαρε με τον παπιο σημερα το μεσημερι οπως εβγαινα στην πλατεια Καραισκακη με εκοψες και ενω δεν ειπα και εκανα τιποτα εισουν τοσο ωραιος που φρεναρες λιγο και μου ζητησες συγνωμη που με εκοψες. Σχεδον κανενας δεν το κανει αυτο (ακομα και εγω δεν το κανω παντα). Σου εγνεψα οκ δεν τρεχει τιποτα και φυγαμε ο καθενας στην κατευθηνση του. Σωστος ο φιλος

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα τύπε με το corolla να οδηγείς απινακίδοβιτς στην εθνική ...είδα κι αρκετούς με busa,gsxr και μαστόδοντα on-off, όλοι μ'εξοπλισμό και κράνος....

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    κι εγώ είδα πολλά Adv χθες στη Π.Ε.Ο. Πατρών BMW,KTM...

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Σε ειδα σημερα το πρωι κατα τις 11 με το μπλε-γκρι bmw 650 το gs νομιζω ειναι αυτο στην Καβαλας να ξεκινας στο φαναρι ψιλονορμαλ και απο την δεξια σου εξατμιση να φευγουν τουλαχιστον 150-200 ml ακαυτης.... Δε σε προλαβα για να σου το πω γιατι ημουν με το κουτι και εφυγες μπροστα... Αδερφε μακαρι να στο πει κανενας η να το δεις μονος σου αλλιως θα το ταιζεις και δεν θα χορταινει με τιποτα!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα με το vrod σου σταματημενο στο φαναρι στην Γλυφαδα και πραγματικα το ζηλεψα το θεριο σου!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Σας είδα με αλάρμ στην αριστερή της παραλιακής (λίγο πριν το ΣΕΦ) να έχετε σταματήσει, 2 αυτοκίνητα, σε τυφλό σημείο (έξοδος τελευταίας αριστερής στροφής)
    περιττό να πω ότι τα χρειάστηκα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Δυο περιπτωσεις
    Η πρωτη.
    Πιτσιρικας πλακωμενος με παπακι σε στροφη ,να οδηγαει με το ενα χερι ,γιατι με το αλλο κρατουσε στο στηθος του ενα μπιτονι μισογεματο 20λιτρο.Ο πισω με καφεδια στο ενα χερι και μια σακκουλα στο αλλο.Ακρανωτοι,παντελονακι,σαγιοναριτσα και τα γονατα τους να κοντεβουνε να βρουνε ασφαλτο.

Η δευτερη.
    Λιγο μεγαλυτερος αυτος, με πορτοκαλι (ktm duke 390, αν προλαβα να δω καλα) πλακωμενος-πλακωμενος (και αυτος ακρανωτος) ,με καπελακι και το κεφαλι του να κοντευει να βρει ασφαλτο.

Και οι δυο περιπτωσεις ,προς τα τελη Αυγουστου στους Παξους.

Φοβεροι οδηγοι και οι δυο!!!Ελπιζω να τους προστατευει ο Θεος που πιστευουνε.Γιατι απο μυαλο....δεν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σας είδα 7 street σήμερα,4 + 3,στην παλιά εθνική προς Θήβα και ενώ σας χαιρέτησα όλους,κανεις δεν ανταπέδωσε!!!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε