και μια ακόμα
και μια ακόμα
Καλησπερα, ειχα παρει κατι μαθηματα φωτογραφιας πριν απο πολλα χρονια αλλα σταματησα να ασχολουμαι ιδιαιτερα. Τωρα εχω μια Nikon Coolpix 8700, εψαξα λιγο στο web και λενε καλα πραγματα. Καποιος που να ξερει κατι ? επισης εχει στραβωσει ενα pin απο αυτα που θηλυκονουν στην καρτα, αξιζει να τη φτιαξω?
Τελικα καταφερα και τα ισιωσα, η καρτα μπηκε κανονικα και δουλευει αψογα. Τωρα χρειαζομα μια μπαταρια και να διαβασω πως δουλευει γιατι ειναι πιο πολυπλοκη και απο διαστημοπλοιο...
Δεν είναι καθόλου άσχημη η μηχανή που έχεις, ο φακός της είναι αρκετά καλός για την κατηγορία της όπου συνήθως οι φακοί είναι κύλινδροι από pringles σε ποιότητα. Βάλτην στο AUTO και μην πέσεις στα βαθιά με τη μια, σιγά - σιγά.![]()
thanks!!!
Η μελετη του manual συνεχιζεται
Μετα απο ερευνα δεν μπορω να βρω τη μπαταρια στην Ελλαδα για την εν λογω μηχανη λογω ηλικιας, Αν ξερετε καποιον που μπορει να εχει, πειτε μου να ψαξω.
Προς το παρων εξασκουμαι με φωτογραφιες στο σπιτι και με μπαλαντεζα και ρευμα απο τη πριζα.
ΥΓ: Ενα μαγαζι με ΝΙΚΟΝ κοντα στο σπιτι μου ειπε οτι θυμαται οτι καπου στο υπογειο πρεπει να εχει. Πρωτα βαζω τον συγκεκριμενο στη λιστα λογω του ενδιαφεροντος που εδειξε.
The journey is the reward!
Πουλάω τα Nikon φακούδια μου, αν ενδιαφέρεται κάποιος
Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8 G
Nikkor AF-S 18-35mm f/3.5-4.5 G
Nikkor AF-S 50mm f/1.4 G
Samyang 14mm f/2.8 AE
Samyang 85mm f/1.4 AE
πλΕροφορίες με πμ.
Ξέρει κάποιος που θα βρω το γνήσιο καλώδιο usb για μια lumix dmc xs1 που έχω? Του εμπορίου που έχω δοκιμάσει δεν δουλέυουν