Πάει ο σατανιστής το βράδυ με την κοπέλα του στο δάσος....
- Μωρό μου, φοβάμαι....
- Άντε βρε κουτό, σιγά! Εγώ τι να πω που θα γυρίσω μόνος;
Ο Τζον πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων.
Ο αγρότης συμφώνησε να τον παραδώσει την άλλη μέρα.
Την επομένη ημέρα ο αγρότης του λέει:
«Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε».
Ο Τζον απάντησε: «Δεν πειράζει, δώσε τα λεφτά μου πίσω».
Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».
Ο Τζον δεν τα χάνει: «Εντάξει, τότε δώσε μου τον ψόφιο γάιδαρο».
Ο αγρότης απορεί: «Τι θα τον κάνεις;» και ο Τζον απαντάει: «Θα τον βάλω σε λοταρία».
Ο αγρότης, με μια δόση ειρωνείας: «Δεν μπορείς να βγάλεις σε λοταρία ένα ψόφιο γάιδαρο».
Ο Τζον, όμως, επιμένει: «Φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα πω σε κανέναν ότι ο γάιδαρος είναι ψόφιος».
Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης συναντάει τον Τζον και τον ρωτάει: « Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο;».
Ο Τζον απαντάει: «Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα, και έτσι κέρδισα 998 δολάρια».
Απορεί ο αγρότης: «Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε;».
Και ο Τζον απαντάει: «Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει, του έδωσα πίσω τα δύο δολάρια».
Ο Τζον προσελήφθη και εργάζεται στη… GOLDMAN SACHS.
Το ανέκδοτο αυτό κυκλοφορεί στους κύκλους των χρηματιστών, περιέχεται στο βιβλίο «Η τράπεζα» του Μαρκ Ρος και το θυμηθήκαμε εξαιτίας των «αγορών» που ξαναχτύπησαν…
-Τι ακους?
-Whitesnake.Ενα που λεει για μια που πεθανε ο αντρας της και πρεπει να πηγαινει στο ιδιο μερος.
-Ποιο?
-Το Χήρα go again...
Η ζωή του Γκαίτε ήταν τόσο βαρετή που έχει μείνει στην Ιστορία ως Γκαίτε λάιφ.
Αβραάμ γέννησε Ισαάκ, Ισαάκ γέννησε Ιακώβ, Ιακώβ γέννησε Αβραάμ, Αβραάμ πάλι Ισαάκ, Ισαάκ σε Ιακώβ, Ιακώβ μόνος του στην περιοχή και ΓΚΟΟΟΛ!
-σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι;
-ΑΠΘ
-γείτθεθ
Παιδια, αν δυσκολεύεστε να βρειτε γυναικα να πάτε στο Τσερνομπιλ. Ουρα κανουν οι γκόμενες.
Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σαν γκιταρ χιρο για κλαρίνο ειναι.
-Καλά ρε, με πριόνι κόβεις το γλυκό..;
-Αφού είναι κορμός..
Μωρό μου με θεωρείς άσχημη?
-Όχι αγα....ΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ!
-Τι παραλίες προτιμάς; Με πέτρα ή με άμμο;
-Με καντίνα
-Eλα ρε θα παραγγείλω σουβλάκια τι να σου πάρω εσένα;
-Μια σαλάτα.
-Έξω απ'το σπίτι μου ρε.
Φίου φίου φι φι φίου
Ήταν κάποτε ένα καράβι με 500 επιβάτες το οποίο βούλιαξε.
Οι επιβάτες κατάφεραν να σωθούν όλοι τους και να βρουν καταφύγιο σε ένα ξερονήσι στο οποίο όμως κατοικούσε το φάντασμα με τη μαύρη Χόντα.
Το βράδυ τους επισκέπτεται το φάντασμα και τους λέει:
Είμαι το μαύρο φάντασμα, με τα μαύρα μαλλιά, με τα μαύρα φρύδια, με τα μαύρα μάτια με τη μαύρη μύτη, με τα μαύρα αφτιά, με το μαύρο στόμα, με τα μαύρα δόντια με τη μαύρη γλώσσα, με το μαύρο σαγόνι, με τα μαύρα μάγουλα, με το μαύρο πρόσωπο, με το μαύρο λαιμό, με το μαύρο στήθος, με τη μαύρη πλάτη, με τη μαύρη κοιλιά, με τα μαύρα πόδια, με το μαύρο καπέλο, με τη μαύρη μπλούζα με το μαύρο πουκάμισο, με το μαύρο σακάκι, με τη μαύρη φανέλα, με το μαύρο σώβρακο, με το μαύρο παντελόνι, με τα μαύρα παπούτσια, με το μαύρο σπίτι, με το μαύρο κρεβάτι, με το μαύρο τραπέζι, με το μαύρο πάτωμα, με τη μαύρη Honda.
Απόψε θα φάω 100 από σας.
Κι έτσι απέμειναν 400.
Το επόμενο βράδυ τους επισκέπτεται το φάντασμα και τους λέει:
Είμαι το μαύρο φάντασμα, με τα μαύρα μαλλιά, με τα μαύρα φρύδια, με τα μαύρα μάτια με τη μαύρη μύτη, με τα μαύρα αφτιά, με το μαύρο στόμα, με τα μαύρα δόντια με τη μαύρη γλώσσα, με το μαύρο σαγόνι, με τα μαύρα μάγουλα, με το μαύρο πρόσωπο, με το μαύρο λαιμό, με το μαύρο στήθος, με τη μαύρη πλάτη, με τη μαύρη κοιλιά, με τα μαύρα πόδια, με το μαύρο καπέλο, με τη μαύρη μπλούζα με το μαύρο πουκάμισο, με το μαύρο σακάκι, με τη μαύρη φανέλα, με το μαύρο σώβρακο, με το μαύρο παντελόνι, με τα μαύρα παπούτσια, με το μαύρο σπίτι, με το μαύρο κρεβάτι, με το μαύρο τραπέζι, με το μαύρο πάτωμα, με τη μαύρη Honda. Απόψε θα φάω 100 από σας. Κι έτσι απέμειναν 300. Το επόμενο βράδυ τους επισκέπτεται το φάντασμα και τους λέει: Είμαι το μαύρο φάντασμα, με τα μαύρα μαλλιά, με τα μαύρα φρύδια, με τα μαύρα μάτια με τη μαύρη μύτη, με τα μαύρα αφτιά, με το μαύρο στόμα, με τα μαύρα δόντια με τη μαύρη γλώσσα, με το μαύρο σαγόνι, με τα μαύρα μάγουλα, με το μαύρο πρόσωπο, με το μαύρο λαιμό, με το μαύρο στήθος, με τη μαύρη πλάτη, με τη μαύρη κοιλιά, με τα μαύρα πόδια, με το μαύρο καπέλο, με τη μαύρη μπλούζα με το μαύρο πουκάμισο, με το μαύρο σακάκι, με τη μαύρη φανέλα, με το μαύρο σώβρακο, με το μαύρο παντελόνι, με τα μαύρα παπούτσια, με το μαύρο σπίτι, με το μαύρο κρεβάτι, με το μαύρο τραπέζι, με το μαύρο πάτωμα, με τη μαύρη Honda.
Κι έτσι απέμειναν 200.
Το επόμενο βράδυ τους επισκέπτεται το φάντασμα και τους λέει: Είμαι το μαύρο φάντασμα, με τα μαύρα μαλλιά, με τα μαύρα φρύδια, με τα μαύρα μάτια με τη μαύρη μύτη, με τα μαύρα αφτιά, με το μαύρο στόμα, με τα μαύρα δόντια με τη μαύρη γλώσσα, με το μαύρο σαγόνι, με τα μαύρα μάγουλα, με το μαύρο πρόσωπο, με το μαύρο λαιμό, με το μαύρο στήθος, με τη μαύρη πλάτη, με τη μαύρη κοιλιά, με τα μαύρα πόδια, με το μαύρο καπέλο, με τη μαύρη μπλούζα με το μαύρο πουκάμισο, με το μαύρο σακάκι, με τη μαύρη φανέλα, με το μαύρο σώβρακο, με το μαύρο παντελόνι, με τα μαύρα παπούτσια, με το μαύρο σπίτι, με το μαύρο κρεβάτι, με το μαύρο τραπέζι, με το μαύρο πάτωμα, με τη μαύρη Honda.
Κι έτσι απέμειναν 100.
Είμαι το μαύρο φάντασμα, με τα μαύρα μαλλιά, με τα μαύρα φρύδια, με τα μαύρα μάτια με τη μαύρη μύτη, με τα μαύρα αφτιά, με το μαύρο στόμα, με τα μαύρα δόντια με τη μαύρη γλώσσα, με το μαύρο σαγόνι, με τα μαύρα μάγουλα, με το μαύρο πρόσωπο, με το μαύρο λαιμό, με το μαύρο στήθος, με τη μαύρη πλάτη, με τη μαύρη κοιλιά, με τα μαύρα πόδια, με το μαύρο καπέλο, με τη μαύρη μπλούζα με το μαύρο πουκάμισο, με το μαύρο σακάκι, με τη μαύρη φανέλα, με το μαύρο σώβρακο, με το μαύρο παντελόνι, με τα μαύρα παπούτσια, με το μαύρο σπίτι, με το μαύρο κρεβάτι, με το μαύρο τραπέζι, με το μαύρο πάτωμα, με τη μαύρη Honda.
Απόψε θα φάω 50 από σας.
Κι έτσι απέμειναν 50.
Απόψε θα φάω 49 από σας.
Κι έτσι απέμεινε μόνο ο Καπετάνιος.
Όλη τη μέρα ψάχνει να βρει πώς μπορεί να ξεφύγει απ το φάντασμα.
Ψάχνοντας βρίσκει μια μηχανή Kawasaki.
Την καβαλάει αρχίζει και τρέχει .
Το φάντασμα τον κυνηγάει , τον πιάνει και τον τρώει.
*** Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας ? =====>>>>> Η Honda είναι γρηγορότερη από το Kawasaki.
Aν το γραψες ολο αυτο και δεν το εκανες απλα copy-paste εισαι ηρωας!
Επισης προσεξα οτι το φαντασμα δεν ειχε κρανος!Μαλακια του..
Και να μην τον επιανε παλι πιο γρηγορα θα ηταν τα Honda απλα το φαντασμα θα ηταν κουλο!![]()
MADE IN JAPAN 日本製