Μπααα !!
Μπορεί να σας προλάβω στα έβερεστ να σας κουνήσω το μαντίλι
Μπααα !!
Μπορεί να σας προλάβω στα έβερεστ να σας κουνήσω το μαντίλι
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
@ σωτος:νομιζεις δεν θελω..
@βασκα: θα με επαιρνε,το διορθωσαμε φιλος!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
καλό δρόμο να έχετε ρεεεεεεε.... το νου σας![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
πισω οι πατρινοι πλην του μπουλμοντ ο οποιος μαζι με τσι αθηναιους και τον ταιστηλ κατσανε και για καφε στο λιδωρικι....αναλυση και κατι λιγα απο φωτος το βραδυ μαλλον...ελειπε η φωτογραφος μου και δεν εχω πολλες..πρεπει τα παιδια να βγαλανε φοβερες φωτος..
Μόλις γύρισα κι' εγώ.......................
Φωτογραφίες, αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Πισω και γω.....Ακομα μια ομορφη βολτα με μονο αρνητικο τον πολυ δυνατο αερα,ειδικα σε καποια σημεια,αλλα κατα τα αλλα ολα σουπερ!!!Χαρηκα για οσους γνωρισα και περιμενω την επομενη!![]()
Here I am,on the road again.......
2 λογια για την βολτα:ανηφοριζοντας και επειδη δεν ξεραμε που θα βρουμε βενζιναδικο,κανουμε μια παρακαμψη και μπαινουμε στην γραβια..νομιζω ηταν το καλυτερο!!οπως κατεβαινα το τοπιο ολο πρασινο,μου θυμισε φωτος απο αυστρια που εχω δει.αφου ανεφοδιαζομαστε και κανουν τα παιδια ενα σιγαρετο,πηγαινωντας προς καλοσκοπη ηταν ενας δρομος ονειρο.παντου ελατα,η ασφαλτος φουλ...επαθα πλακα!!!φτασαμε στο καταφυγιο οπου γινοταν τσι πουτ@ν@ς.αφου κατσαμε λιγο στο ορθιο αρχισαμε προς ανευρεση μερους για κολατσιο οπου με εκεινα και με τα αλλα φτασαμε στο λιδωρικι.υπαρχουν φωτο-ντροκουμεντα για ολα αυτα που εγιναν..
χαρηκα πολυ για τα παιδια που γνωρισα,για τα παιδια που ξαναειδα και μπορω να πω να πω πως ηταν μια πραγματικη βολτα γιατι ειχε ομορφα χλμ σε απιστευτα τοπια και αποφασισα πως πρεπει να παρω μια καλη καμερα για το κρανος μου....να μαστε καλα ολοι να τα ξαναπουμε παιδες.θελω να τα ξαναδω τα τοπια αυτα το φθινοπωρο....![]()