Σελίδα 35 από 51 ΠρώτοΠρώτο ... 25303132333435363738394045 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 759

Θέμα: MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Και εμένα μου αρέσει η σουζούκι, αλλα γυρους μπροστά δεν ήταν εχθές.3 στροφές,ίσως.
    Μπροστά δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτος, σημαίνει στο μπροστινό γκρουπ, σε θέση για βάθρο κτλ...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Και εμένα μου αρέσει η σουζούκι, αλλα γυρους μπροστά δεν ήταν εχθές.3 στροφές,ίσως.
    Εννοεί τον Vinales που ήταν μπροστά απο τα open :a13:
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Ναι, έτσι είναι. Εδώ στο φλόρουμ έμαθα ότι ο Ρόσσης τον έχει μεγαλύτερο και αυτό ξέρεις πως μετράει στους άντρε (στις γυναίκες όχι ή όχι και τόσο).

(Εγώ πάντως από την πίσω κάμερα μόνο κώλους βλέπω)

(πολύ κωλόπαιδο ο Μάρκος...)

Και επειδή τον έχει μεγαλύτερο και ο άλλος είναι μικρό, το πήρε από τώρα το πυρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες. Τέλος, ουγκ. Τώρα όλοι ας πάνε για ύπνο, Ρόσσης πυρωταθλητής 2015, ρίχτε πυροτεχνήματα, ανοίχτε σαμπάνιες κλπ. :rotflmao:
    στημένο είναι φίλαι

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Μπροστά δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτος, σημαίνει στο μπροστινό γκρουπ, σε θέση για βάθρο κτλ...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Εννοεί τον Vinales που ήταν μπροστά απο τα open :a13:
    Οταν λέμε μπροστά,εννοούμε μπροστά.Οχι μπροστά*

*Μπροστά απο κάποιους που είναι πίσω μας ,αλλά έχω άλλους 6-7 μπροστά, αλλα έχουν φύγει μακριά αρα εγώ είμαι μπροστά μιας και δε μετράνε οι 6-7 που είναι μπροστΟτερα.
    Φίου φίου φι φι φίου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Οταν λέμε μπροστά,εννοούμε μπροστά.Οχι μπροστά*
    Αν μπροστά σήμαινε αυστηρά αυτό που λες, τότε οι εκφράσεις «πρώτος» «πιο μπροστά», «μπροστά απ' όλους» κτλ δεν θα υπήρχαν...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως αν συγκρίνουμε τις διαδρομές του Rossi και του Marquez, έχουν πολλά κοινά στοιχεία, είναι σχεδόν βίοι παράλληλοι. Υπήρξαν και άλλοι rookies κατά καιρούς που σάρωσαν στις μικρές κατηγορίες αλλά τα βρήκαν μπαστούνια στις μεγαλύτερες. O Marquez δείχνει να έχει αυτό το "οδοστρωτηρέ" που είχε και ο Rossi και δεν μασάει. Δεν τον συμπαθώ τον τσόγλανο καθόλου αλλά αναγνωρίζω το ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαδεχθεί τον Rossi και να προσπαθήσει να ακολουθήσει τα χνάρια του και τις επιτυχίες του, αυτός είναι ο Marquez.

Χωρίς να είμαι ειδικός και να γυρνάω μέσα στα paddocks, αυτό πιστεύω ότι το έχει καταλάβει και ο Rossi, το έχει καταλάβει και ο Marquez. Ο Rossi δεν έχει τίποτα άλλο να αποδείξει πλέον αλλά σίγουρα έχει κίνητρο, ο μικρός θα τραβήξει πολύ ζόρι στο να διαχειριστεί αυτό το απίστευτο φορτίο. Το ότι ο Marquez δυσκόλεψε πολύ την χρονιά του με την μ@λ@κι@ που έκανε στην Αργεντινή, είναι ενδεικτικό. Ξέρει ότι τον γιατρό έχει να αντιμετωπίσει επί της ουσίας και αυτόν θέλει να ξεπεράσει. Εξ ου και η λύσσα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	42,9 KB 
ID:	334186

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Πολύ ωραία λοιπόν, αφού γράφουμε ο καθένας την άποψή του και δεν τσακωνόμαστε, ας γράψω κι εγώ τη δική μου...

- Κατ' αρχήν, το καλύτερο μέρος του αγώνα ήταν χαλαρά οι πρώτοι γύροι που η SUZUKΑΡΑ ήταν μπροστά κι αυτό γιατί απλά οι ομάδες είναι πάντα πάνω από τους παίχτες όποιοι κι αν είναι αυτοί.
    - Κατά δεύτερον, πως έτρεχε έτσι o Marquez με τη φόρμα να προλάβει το μηχανάκι; Σφεντόνα πήγαινε μιλάμε... Τελικά αυτός είναι γρήγορος και χωρίς μηχανάκι...

Καθαρά για τον αγώνα, ευτυχώς ήταν πάλι καλός και από ό,τι φαίνεται μάλλον το φετινό πρωτάθλημα θα έχει καλούς αγώνες και όχι τις σούπες που είχε το περσινό.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν ήταν κι απρόσμενη η νίκη του Rossi χθες. Ο Rossi είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως στον αγώνα πάει καλύτερα από ότι στα δοκιμαστικά. Και αν μέχρι πρόσφατα αυτό ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του Rossi, μάλλον φέτος είναι γενικό χαρακτηριστικό της Yamaha μιας και ούτε ο Lorenzo πάει και τόσο καλά στα δοκιμαστικά όπως μας είχε συνηθίσει. Έτσι, καλό θα είναι για φέτος να μη θεωρούμε τελειωμένη τη Yamaha από Πέμπτη-Παρασκευή.

Όσο για το αν τελικά η πίστα ευνοεί περισσότερο τη Yamaha ή τη Honda, μάλλον τελικά είναι πιο ουδέτερη από όσο νόμιζα και το θέμα παίζει στις λεπτομέρειες (καιρός κτλ). Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα δούμε και στο μέλλον καλούς αγώνες εκεί, αυτό είναι ευχάριστο.
    Με τη νίκη του αυτή ο Rossi λοιπόν δείχνει - όχι απλά ότι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης αγώνων της σύγχρονης ιστορίας (αυτό δεν χρειάζεται πια να το δείξει, θα ήταν ακόμη κι αν τερμάτιζε τελευταίος), αλλά το - γιατί παραμένει ο μεγαλύτερος αναβάτης ακόμη και τώρα. Όχι φυσικά γιατί είναι τρελός, αλλά γιατί πλέον γνωρίζει το άθλημα τόσο καλά όσο το γνωρίζουν αθροιστικά όλοι οι αναβάτες που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης, επισήμως πια παίρνει τη θέση του φαβορί για τον φετινό τίτλο χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία στραβή. Φέτος μπορεί να είναι εκεί μπροστά. Και αν έχει την ευκαιρία να κερδίσει, θα το κάνει.

Για τη φάση με τον Marquez, δεν νομίζω χρειάζεται να χυθούν και τίποτα τόνοι διαδικτυακής μελάνης. Αυτό κάνει ο μικρός πάντα, αυτό έκανε κι εχθές. Είναι αναβάτης που γενικότερα κάνει λάθη, απλά συνήθως είναι τυχερός και δεν του κοστίζουν βαθμούς. Αυτό του έκατσε στραβά, του κόστισε 20 βαθμούς, οκ, συμβαίνουν αυτά, ας πρόσεχε, πάμ' παρακάτω....

Η Ducati πάει καλά, πολύ καλά. Γενικότερα πάντως περίμενα τον Iannone μπροστά από τον Dovi φέτος. Αν δεν το κάνει φέτος το βήμα μπροστά, τότε δύσκολα θα το κάνει κι αργότερα. Κρίμα, γιατί στην Moto 2 είχε δείξει πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο δικός μου (Lorenzo), πάλι σκατά πήγε... Γενικά δίνει την εντύπωση πως ξοδεύτηκε εντελώς το '13 και δεν έχει άλλο... Κρίμα, αν είχε λίγη από την αγωνιστική νοοτροπία του Rossi πιστεύω πως έχει την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια τον μικρό... τουλάχιστον χθες δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε καθαρά πως δεν μπορούσε πιο γρήγορα...

Ο Fenati έφαγε 3 βαθμούς ποινής. Του αέρισαν τα μέζεα... 3 αγώνες αποκλεισμό έπρεπε να φάει να στρώσει η κ@@@τρυπίδα του που μου την είδε και Τσακ Νόρις και θα σου 'λεγα εγώ μετά ποιος θα ήταν το καλύτερο παιδί...

γενικά κι εγώ ομάδες υποστηρίζω στα μηχανοκίνητα με μόνη εξαίρεση εδώ που υποστηρίζω και αναβάτη
    ο Μαρκ όντως μας είχε δείξει και στο Ώστιν πόσο γρήγορος είναι στο 100άρι...βέβαια ο Ζάρκο έκανε και back-flip με full εξάρτηση..
    φαβορί έχω την εντύπωση πως είναι λίγο νωρίς για να τον χρίσουμε (κουβέντα να γίνεται).. να δούμε λίγο και τις Ευρωπαϊκές πίστες
    Μαρκέζ-Ρόσσι δε χωράει κουβέντα το συμβάν...
    ο Ντόβι αθόρυβα (σχετικά) είναι σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία από το τέλειο ξεκίνημα του Ρόσσι (όπως τόνισε και ο ίδιος ο Ρόσσι)
    όντως ο Λόρε δεν χρησιμοποίησε καμία δικαιολογία για την απόδοσή του....
    κι ο Φενάτι είναι μεγάλος μ@λάκας ότι κι αν είχε γίνει δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thou-vou Προβολή μηνύματος

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Και κλασσικά ο αγώνας έχει ανέβει στο μέρος το γνωστό.Επίσης και ο αγώνας SBK.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.

O Rossi δεν ρίσκαρε τίποτα. Τα δοκίμασε και τα δύο όπως άλλωστε και ο Marquez και ειχε αποφασιστεί απο το Σαββατo οτι θα τρεξει με το Extra Hard..
    To Yamaha με το Hard δεν πήγαινε καλά ενώ δούλευε γενικώς καλύτερα με το extra hard. Για το Honda ηταν τα αντίθετα.
    Δεν τα λεω εγω, οι managarαιοι των αντίστοιχων team τα είπαν. Απλά στην Honda η απόφαση για το Hard ηταν της τελευτσίας στιγμής λόγω και της αμφιβολίας για το αν θα αντέξει, ενω ο Rossi ήδη απο την προηγούμενη ήξερε οτι θα τρεχει με το Extra Hard.
    η απόφαση για τον Ρόσσι όντως πάρθηκε το Σάββατο.ο Μαρκέζ δήλωνε πως και τα δύο πίσω δουλεύουν στο μηχανάκι του.την απόφαση την πήραν τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και σίγουρα ρόλο θα έπαιξε και το ότι η θερμοκρασία είχε πέσει κατά 8 με 9 βαθμούς σε σχέση με τα δοκιμαστικά του Σαββάτου.ήλπιζαν ότι η διαφορά που θα έχτιζε στο πρώτο μέρος του αγώνα θα του εξασφάλιζε τη νίκη.κι έκανε ρεκόρ στο 2ο μόλις γύρο.αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι κάποιος θα κάνει το extra hard να δουλέψει τόσο καλά.ο Ρόσσι αν κι έμεινε πίσω στην πρώτη στροφή κατάφερε απαλλαγεί από όλους και να γράψει ταχύτατους γύρους στο τέλος με αποκορύφωμα το νέο ρεκόρ γύρου στον 20ο.
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 21/04/2015 στις 23:15.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μάλλον εννοείτε να δουλέψει καλά το extra hard σε διάρκεια αγώνα. Τον χρόνο της pole, ο Marquez τον έκανε με το extra hard.
    Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του. Νομίζω πως υποτίμησε τους αντιπάλους του. Για την πτώση του, φυσικά από το αποτέλεσμα κρίνετε λάθος, αλλά (ευτυχώς) δεν είναι ο αναβάτης που θα κάτσει στα αυγά του. Κανείς δεν έγινε μεγάλος με το να κάθετε και να υπολογίζει βαθμούς την ώρα που ο αντίπαλος του τον προσπερνάει.
    Θα επανέλθει πιο δυνατός και πεισμωμένος.
    Ο ίδιος δήλωσε πως κρατούσε λάστιχο για να δώσει μάχη, στην ουσία στον τελευταίο γύρο. Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Έχει θέμα. Όπως θέμα έχει ο κοντός. Αν πέσει πίσω, ή θα μείνει πίσω ή θα κάνει μαλακία. Μ' αρεσει ο τρόπος που οδηγεί αλλά χθες τους μόνους που είδα να δίνουν μάχες ήταν ο Γιατρός, ο Κράτσλοου (που αν δεν εκανε κι αυτός λάθη θα ήταν μπροστα από ώρα) κι ο Ιανόνε (και οι πίσω εδιναν πιθανόν μάχες μεταξύ τους αλλά δεν τις είδαμε).

Νικο νομιζω οτι εισαι λαθος...2 χρονια σερι μια χαρα τις εδωσε τις μαχες του (και με τον Rossi) απο τις οποιες κερδισε πολλες...χτες ηταν λαθος του που ενω ηξερε οτι θα τον περασει ο Doc πηγε να κανει τσαμπουκα χωρις λογο...αυτο ισως να του κοστισει και απο θεμα ψυχολογιας γιατι ειναι ουσιαστικα η πρωτη μαχη που χανει εδω και πολυ καιρο...αν εμενε πισω θα ελεγε απλα οτι το λαστιχο δεν αντεξε...

για οποιον δεν το προσεξε:
    ενω η διαφορα ειναι στα 4+ του βγαζουν ταμπελα οτι ο Rossi ειναι τριτος (δεν ειχε περασει ακομα τον Dovi)
    στα περιπου +2 διαφορα ενας Hondeos μετρησε την θερμοκρασια της ασφαλτου...μαλλον καταλαβαν οτι το λαστιχο δεν αντεχε αλλο

ο μικρος ειναι πιλοταρα και θα αφησει εποχη...δεν μασαει τον μπουτσο του και εχει φοβερο αγωνιστικο τσαμπουκα...και βεβαια δεν ειναι κλαψομουνιας...μακαρι να βρεθει καποιος να τον κοντραρει στο μελλον γιατι ο μοναδικος που φαινετε οτι μπορει να το κανει απο του χρονου θα παει για ψαρεμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    . Για την πτώση του, φυσικά από το αποτέλεσμα κρίνετε λάθος, αλλά (ευτυχώς) δεν είναι ο αναβάτης που θα κάτσει στα αυγά του. Κανείς δεν έγινε μεγάλος με το να κάθετε και να υπολογίζει βαθμούς την ώρα που ο αντίπαλος του τον προσπερνάει.
    Θα επανέλθει πιο δυνατός και πεισμωμένος.
    Όταν ο άλλος έρχεται με φόρα και σου κόβει μισό δευτερόλεπτο στο γύρο πρακτικά είναι αδύνατον να τον κρατήσεις.
    Αν δεν έχεις και λάστιχο ας τα να πάνε.
    Κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει αν είσαι ανόητος για να το πολεμήσεις. Δεν λέω θέαμα έχει
    αλλά αντί να ρισκάρεις μπορείς να πάρεις τους βαθμούς της 3ης θέσης και το επόμενο Σ/Κ τα ξαναλέμε.
    Είναι τυχερός ο Μάρκεζ που δεν τραυματίστηκε αλλά δεν είναι κάθε μέρα τ Αγ Γιαννιού.
    Το ίδιο και με τα τζαρτζαρίσματα που έχει χούι και τελευταία έχεις κολλήσει κι ο Λορέντζο.
    Ειδικά για αυτό το χούι έχω να σου πω ότι από ένα σημείο και μετά σε περιμένουν να σου κάνουν τα ίδια.
    Χαζός δε ν κανένας να τον κοπανάς και να λέει ευχαριστώ.
    Ότι θα ανακάμψει είναι 100% σίγουρο.
    Έμαθε τίποτα όμως απ τη σαβούρδα ή θα έχουμε πάλι ... ξύλο...
    ανανήψαντας

Livio Suppo:
    “As Race direction said it is a racing incident..it can happen, We knew that with the same tyre Valentino was faster, so the strategy I think was correct, the plan was to try and escape and then manage it until the end. The strategy worked until almost the end, but it is a pity we didn't see a good battle between Vale and Marc, but these things happen.”

Παρόμοια θέματα

1. Moto GP, Round 15 Japan - Motegi
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 19:51
  2. Moto GP, Round 14 Spain - Aragon
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:22
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    Απαντήσεις: 182