Euro 12.400 στην Ιταλία.
Potenza massima: 70 kW (95 CV) @ 7.500 giri/min (95/1/EC)
Coppia massima: 98 Nm @ 6.000 giri/min (95/1/EC)
http://www.motoblog.it/post/723114/h...ok:%2BMotoblog
Altezza sella: Regolabile 870 / 850 mm
Αυτό πάλι για on/off τι σας λέει?
o σουπιας γράφει σε διεθνή μέσα πια, γατάκια.
http://www.advpulse.com/adv-bikes/20...what-we-hoped/
Ρε μην ξηγιέσαι έτσι!
Έδιωξα τη γυναίκα από το σπίτι, έχω αράξει στην πολυθρόνα με ψυγειάκι μπύρες δίπλα μου και το λαπιτόπιον εμπρός μου και περιμένω το ποστ σου.
Ούτε τελικό τσάμπιονς λιγκ μπάρτσα - ρεάλ να είχε λέμε
Μη μας γ@μήσεις την Κυριακή!
Δείξε έλεος στο λαό σου.
Τί άλλο να επικαλεστώ?
Παράτα ό,τι κάνεις και γράφε![]()
Θα προσπαθήσω να φύγω με το φτυάρι μου καθαρό!
Και όχι mr bob δε θα μου ήταν καθόλου δύσκολο να το γεμίσω χώμα, μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Είναι?
Ελπίζω να μην έχουν προηγηθεί υστερίες γιατί θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
Είχα γράψει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει η χοντδα είναι να βγάλει κάτι που να μην είναι κακό. Και όπως φαίνεται το έκανε.
Δεν είναι βαρύ αλλά σίγουρα δεν θεωρείται και ελαφρύ (ναι για 1000αρι).
Δεν είναι δυνατό αλλά ούτε και αδύναμο. (με τη ροπή των κυβικών του και για τη χρήση που προορίζεται μια χαρά θα είναι)
Εμφανισιακά, απ' τις φωτογραφίες, δε με ενθουσιάζει αλλά ούτε και με ενοχλεί. (υποκειμενικό)
Μια χαρά μηχανάκι είναι...
για χοντα. (και όποιος δεν ξέρει τι εννοώ με αυτό μπορώ να του το εξηγήσω)
Τίποτα το εξαιρετικό σε επιμέρους τομείς αλλά σκοπός αυτής τη κατηγορίας είναι να συνδυάζει όσο περισσότερες χρήσεις μπορεί. Και αν κάποιο τα καταφέρει σε αυτό τον τομέα, αυτό από μόνο του αποτελεί κάτι το εξαιρετικό. Μένει να δούμε πόσο καλά θα τα καταφέρει.
Ελπίζω να μην περίμενε κάποιος κάτι παραπάνω αν και ξέρω ότι για τους περισσότερους αρκεί που έχει φτερά.
Για τρου αντβ.. κτλ δεν τα σχολιάζω καν, ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
Για την τιμή είχα πει να μην ακούσω παράπονα αν είναι ελαφρύ. Τώρα όμως μπορείτε να γκρινιάξετε λίγο γιατί δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο θα έπρεπε. Πόσο θα έπρεπε να είναι για μένα? Τι διαφορά έχουν στα στεγνά κιλά με το φ800? (το οποίο όφειλε να είναι ελαφρύτερο!)
Αμυρουκάι και ggs πρέπει να γεμίσετε τη σέλα ή να διπλώσετε τα πόδια σας στα δύο.
Έπρεπε να κάτσουν στην στρογγυλή τραπέζη και να συζητούν πως θα σχεδιασουν κάτι το εξαιρετικό για να φτιάξουν μια μηχανή που κάποιοι άλλοι την σχεδίασαν το 2003 χωρίς τυμπανοκρουσίες και παρόλο που δεν έχει τίποτα απ' αυτά που συζητούσαν, τουλάχιστον δεν είναι ο τάφος που έβγαλε η υαμαπα ή εκείνο το ελεεινό και τρισάθλιο βαρκαντέρο! Να το ξανακάνουν αλλά ας τους πει κάποιος ότι αυτό υποτίθεται ότι έκαναν πάντα.
Με τα ρεζερβουάρ έχει τσακωθεί η χοντα ή πιστεύουν ότι τα μηχανάκια τους είναι τόσο οικονομικά?
Καλώς ήρθε ένα, όπως φαίνεται, άξιο 1000αρι ον-οφφ στην αγορά.
Sent from me using a computer.