Ο πεντροσα πιστεύω θα ανέβει από αγώνα σε αγώνα. ..
Ο πεντροσα πιστεύω θα ανέβει από αγώνα σε αγώνα. ..
Σοβαρά τώρα, ο Pedrosa μπορεί να μην συμμετάσχει εφεξής σε κανέναν αγώνα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και να μην το καταλάβει κανείς. Μου είναι πολύ συμπαθής και αδιαμφισβήτητα είναι και ικανός αλλά ώρες - ώρες νομίζω ότι στις φλέβες του κυλάει γάλα σόγιας.
Σε πιστεύω. .
Γιατρός και ΜΜ φορούσαν σκληρότερα πίσω ελαστικά από Λορένθο.
Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ο γιατρός να πίεζε περισσότερο και ο ΜΜ να έπαιρνε καλύτερη θέση στο βαθρο.
Ο doc δεν περίμενα να κοντράρεται με τους πρώτους. Εξεπλάγην!
Εντάξει δε κοντράρεται στα ίσα αλλά είναι εκεί!
Περίεργο, ο MM δείχνει ψύχραιμος!
Ο Λορένθο τελικά είναι τέρμα βλαμμένο και κομπλεξάρα.
Ελπίζω οι Ντούκοι να συνεχίσουν έτσι!
Θέλουμε και τη Σούζι στους πρώτους.
35 σελίδες! Ωραία ξεκινήσαμε!![]()
Sent from me using a computer.
Κομπλεξαρα κάργα ο Γιωργαρος για την χειρονομία.
Τέρμα ακομπλεξαριστος ο goat που πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωταθλημα κάνει δηλώσεις του τυπου '' οι σχέσεις μου με τον ΜΜ δεν θα φτιάξουν ποτε''
'' Ο JL δεν έχει τα balls να πάει στην Ducati''
Και ναι όπως έχουμε ακούσει και άλλες φορές δεν βγάζει κόμπλεξ ο goat αλλά είναι στα πλαίσια του ψυχολογικού πολεμου''
lol και ξανά lol.:a16:
Αυτός πρέπει να τρώει ξύλο κάθε φορά πριν ανέβει πάνω στην μηχανή...δεν εξηγείται αλλιώς η φάτσα του!
Ωραίος αγώνας,κρίμα για τον Iannone...τον ήθελα βάθρο καθώς μετα τον Vale είναι ο αμέσως επόμενος που υποστηρίζω..
Απίστευτο το πλάνο με τις δισκόπλακες...800-900 βαθμούς η θερμοκρασία
Τον Crutchlow ας τον ξεματιάσει κάποιος....ρε τι πράγμα είναι αυτο![]()
Το μόνο σίγουρο ειναι οτι φέτος θα ειναι μια πολύ ενδιαφέρoυσα χρονιά:a015:
![]()
Κακό δεν είναι, απλά όταν πιο πάνω λέγανε για κριτήρια του ποιος κερδίζει την Κυριακή με ποιο μηχανάκι και ποια εταιρεία θα πουλήσει τη Δευτέρα και το αν αυτό είναι "σωστό" κριτήριο, παραθέτω και γω το γεγονός ότι υπάρχει και το κριτήριο του εξώφυλλου, της ιπποδύναμης, του που στροφάρει (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ρ6 2006 με τον διαφημιζόμενο κόφτη των 17.500 RPM με τα Αμερικανάκια) και άλλων πολλών.