ο αναπτήρας του ενός ευρώ από το περιφτέρι και ο ronson των 1500€ ανάβουν με τον ίδιο τρόπο το τσιγάρο;
να ανοίξω κι ένα θρεντ για αναΦτήρες;
(πάει, το κάψαμε......)
ο αναπτήρας του ενός ευρώ από το περιφτέρι και ο ronson των 1500€ ανάβουν με τον ίδιο τρόπο το τσιγάρο;
να ανοίξω κι ένα θρεντ για αναΦτήρες;
(πάει, το κάψαμε......)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλησπέρα αλάνια.
Χθές λοιπόν μου άνοιξαν το σπίτι και τσιμπήσαν μεταξύ άλλων ένα ρολόι αυτόματο Hamilton που είχα και μου άρεσε πολύ (είχε και μεγγάλη συναισθηματική αξία).
Ξέρω ότι ψάχνω ψύλλους στα άχυρα, αλλά ξέρετε μήπως τίποτα σημεία που μπορούν να το σπρώξουν; Σάββατο πρωί θα τη στήσω σίγουρα Μοναστηράκι και έχω ήδη κάνει μία βόλτα από τα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα-βοήθεια στον (μάταιο μάλλον) αγώνα μου ευπρόσδεκτη.
Φίλε μου ίσως είναι αργά το Σάββατο, από τις βραδυνές μπούκες, την επόμενη μέρα το πρωί πρέπει να είσαι απίκο στον Α. Φίλιππο στο Μοναστηράκι. Μιλάμε για χαράματα.
Τα κοσμήματα έχουν λογικά πάρει το δρόμο του λιωσίματος σε κάποιο εργαστήριο.
Καλή τύχη και προσοχή.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
αν δεν εχει καποια χαρακτηριστικη γρατζουνια-φθορα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να αποδειξεις οτι ειναι δικο σου...
βεβαια αν το βρεις, τετοια ωρα, τετοια λογια...αλλα λεμε...
λογικα ψαξε και σε xe.gr, car.gr και γενικα τετοιου ειδους ιστοσελιδες...
αν δεν το εχουν πουλησει σε κοσμηματοπωλειο/ενεχυροδανειστηριο, καποιοι ειναι αρκετα χαζοι για να χρησιμοποιησουν το ιντερνετ για να το σπρωξουν...
Ευχαριστώ και τους δύο.
Ξυρίζεις τριχούλες ;
Ε ρε που πάμε, άλλοι δεν έχουν και άλλοι τις ξεριζώνουν οικειοθελώς![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
χαχαχα!καταλοιπα του αμαρτωλου παρελθωντος.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!