Προσωπικά ποτέ δε δίνω ιδιαίτερη βάση σε 'επιστημονικά' άρθρα, αναλύσεις, κλπ. από όπου και αν προέρχονται, παρά χρησιμοποιώ τον κοινό νου και την πεποίθηση πως η αλήθεια βρίσκεται πάντα σε γκρίζα ζώνη - ήτοι στη μέση.
Στη περίπτωσή μας, και η Κίνα είναι απειλή για την apple αλλά από την άλλη και η samsung την/θα βοηθά-ήσει να ισορροπήσει την όποια χασούρα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
μωρέ κι εγώ μαζί σας. μόνο που πάρα πολλοί που παίρνουν τις ναυαρχίδες της σάμσουνγκ είναι πρόβατα που δεν ξέρουν ούτε καν (νταμπ) ότι έχει λειτουργικό αντροιντ.
το αυτό και για τα πρόβατα της αππλε. δεν ξέρουν τι κινητά έχουν και δεν μιλάω πόσα μιλιαμπερ είναι η μπαταρία. ούτε τα βασικά.
είναι σαν να παίρνει ένας (μπεεμβε/ντουκατι) μοτοσυκλέτα και να μην ξέρει αν είναι ψεκαστή ή όχι.
Μμμ το'χω πει δεκάδες φορές ότι η Samsung είναι η Apple των Android. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Android users ξέρει καλύτερα. Ίσως διαρρεύσει ένα 5-10% προς iOS, όχι 6-7 μύρια ().
Life begins at 45°.
ναι βρε βασικά χέστηκα ποιός θα πάει που. κουβέντα να κάνουμε.
δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρεία. εγώ φαν του pure android είμαι
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
https://madeby.google.com/
Τα PIXEL είναι τα νέα κινητά της Google (φτιαγμένα από την HTC) με τιμές ... iphone. Το XL ξεπερνάει τα 1000 €. Τιμές που για τα specs τους είναι υπερβολικά υψηλές.![]()
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κινέζοι που ειναι καθαροί απο UI, MUIU Κτλ
νταξ παιδιά το ότι είναι ακριβά δεν λέει κάτι. τουλ στα νέξους η τιμή έπεφτε κατακόρυφα μέσα σε λίγους μήνες.
τέσπα θα δούμε. το muiu είναι καθαρό αντρόιντ;