ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Aristidiszzzz και kostas77777: Θα σας λύσω εγώ το πρόβλημά σας. Δεδομένου ότι τα γυμνά είναι ουσιαστικά detuned SS, με ελάχιστες - πρακτικά, στην πόλη - διαφορές και έστω ίδιες ικανότητες οδηγού, το γυμνό θα είναι πιο γρήγορο σε πολύ πυκνή κίνηση, με συνεχείς ελιγμούς και εναλλαγές λωρίδας διήθησης, αλλά το SS δε θα κολλήσει σε κάποιον καθρέπτη αυτοκινήτου ή σε κάποιο στενό πέρασμα που θα κολλήσει το γυμνό. Οπότε, ανάλογα τις συνθήκες και τα 2 μπορεί να είναι πιο γρήγορα.![]()
Life begins at 45°.
Και μου το΄λεγε η μανα μου"Διαβαζε να γινεις δασκαλος"
Τιποτα εγω, χαμπαρι................
Ουτε με λαστιχιενια βαρκα δεν βρεθηκα...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Λάθος κάνεις, το CB-1 δεν κολλάει πουθενά. Δεν υπάρχει μηχανάκι που χωράει κάπου και δεν χωράει το CB-1. Ούτε καν ποδήλατο, όπου χωράω εγώ, χωράει και αυτό.
Η μόνη διαφορά στην ευελιξία είναι ότι δεν κόβει πολύ το τιμόνι. Όταν χρειαστεί όμως (σπάνια), βάζω κόντρα ρόδα αυτοκινήτου και την γυρνάω με γκάζι.
Προς 512. ωραίο το 44αρι. Τι φοραει?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
To CB-1 δεν είναι τυπικό γυμνό, αφού δεν έχει τιμόνι. Μάλλον στην κατηγορία SS πάει, για το παράδειγμά μου.
Life begins at 45°.
Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ δεν σου γλυτώνει χρόνο και κόπο..??
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ δεν σε γλυτώνει από σκοτούρες ταλαιπωρία,προβλήματα..??
ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ δεν είναι ευκολία..??
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ την εύκολη και γρήγορη δεν κάνεις τη δουλειά σου αμέσως..??
Όλα αυτά βεβαίως και έχουν παρονομαστή και το οικονομικό θέμα,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ..!!
ΣΟΡΥ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..............
Τώρα βόλτα,το είπε ο γιατρός.
Το παπι δεν κανει Σαλονικα-Αθηνα 4 ωρες ουτε φορτωνεται σαν σκουτερ
Το σκουτερ δεν εχει την οικονομια του παπιου ουτε στειβει την 13 στις σερρες με 150.
Το SS δεν φορτωνεται σαν το σκουτερ ουτε παει στην πολη σε συνθηκες κινησης σαν παπι.
Καθε μηχανακι φτιαχτηκε για μια χρηση. Τωρα αν ο ενας θελει να δει πως μπορει να κανει ενα SS να πηγαινει σαν παπι η ο αλλος θελει να σει μετα απο ποση ωρα καρφωνει το παπι στην εθνικη η ο 3ος γουσταρει να πεισει οτι το SH ειναι εφαμιλο ενος gs χατηρια δεν χαλαμε.
Προσωπικα οταν με το τζιξερ εφτυσα αιμα να παω ενα Πειραια-Αθηνα μερα μεσημερι με 38 βαθμους και γαμηθηκε ο Διας υποφερωντας κι εγω και το μηχανακι, πηρα ενα παπι για μεσα ατη πολη και ησυχασα. Αλλοι θελουν να κανουν ντελιβερι με Ρ1. Μπραβο τους.
Τι δεν καταλαβαινουμε;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...