Noco nlp9
Τακάκια μπροστά
Αλλαγή υγρών φρένων
Λάδια φίλτρο
Καθάρισμα φίλτρου αέρα
Μπουζί
Λίγο rerouting καλώδια κάτω από ντεπόζιτο.
Αυτά
Καλά ήταν.
Noco nlp9
Τακάκια μπροστά
Αλλαγή υγρών φρένων
Λάδια φίλτρο
Καθάρισμα φίλτρου αέρα
Μπουζί
Λίγο rerouting καλώδια κάτω από ντεπόζιτο.
Αυτά
Καλά ήταν.
Αρκετό καιρό άκουγα κάποιο συντονισμό στις 3000 με 4000 στροφές και είχα διαπιστώσει οτι προέρχεται από το πλαίσιο των οργάνων.Επειδή με την δουλεία που έκανα για την τιμονόπλακα πήρα τα όργανα στο χέρι είπα να τα ψαχουλέψω.Από το πέσιμο που είχα είχαν σπάσει τα καβούκια και μία βάση που έπιανε η βίδα από τα καβούκια.
Έκοψα ένα σκληρό καλαμάκι στο ύψος που ήθελα και το προσάμοσα στο σημείο που έλειπε.
και το γέμισα με κόλλα στιγμής και σόδα ρίχνεις την κόλλα και όσο είναι υγρή ρίχνεις την σόδα παγώνει ακαριαία και γίνεται σαν πλάστικό με πολλαπλά στρώματα το έχτισα ως απάνω.Προσοχή κατα την αντίδραση παράγεται ένας έλαφρής καπνός που άμα πάει στα μάτια τσούζει άσχημα.
Σημάδεμα και τρύπιμα η τρύπα πρέπει να είναι φάρδια αλλιώς άμα πάει σφικτά σπάει λόγο που είναι πολύ σκληρό.
και έδω τελειώμενο.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Πολύ προσοχή όσοι παίζετε με κόλλα στιγμής και σόδα, οι αναθυμιάσεις που παράγονται, είναι εξαιρετικά τοξικές.
Ότι κάνετε, σε καλά αεριζόμενο χώρο, ει δυνατόν, έξω!
Όντως ο συνδυασμός κόλλας με σόδα κάνει παπάδες, επισκεύασα έτσι κάμποσα πλαστικά κομμάτια που σε άλλη περίπτωση θα τα πετούσα.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τυπική συντήρηση σήμερα, με λάδωμα αλυσίδας και αντικατάσταση λαδιών κινητήρα!
Πετάχτηκαν τα 15-50 που είχε βάλει ο συνεργειας στο προηγουμενο σερβις και μπήκαν τα 10-40 που έμπαιναν πάντα.
Με την ευκαιρία έκανα και μια μικρή αισθητική βελτιωση, αντικαταστάθηκαν τα κίτρινα κρύσταλα των φλάς με λευκά από vstrom. Τα βρήκα σετάκι 4αδα μαζί με λάμπες και αφού φοράνε τα ίδια φλας, γιατί όχι;
Μπροστά νομίζω δείχνει πιο αρμονικό με τον προβολέα, πίσω αν ήταν και το φανάρι λευκό ίσως να "έδειχνε" καλύτερα και να έκανε πιο ωραία αντίθεση με το μαυρο της μηχανης.
Πήγα να βίδωσω λίγο μια βιδιτσα που κρατάει το ματζαφλαρι πάνω από την πινακίδα που φαινόταν να έχει φύγει 2 εκατοστά από την θέση του, και έσπασε η γαμ./ενη. Καλά κάνω εγώ και δεν ασχολούμαι...
done.
Την έβγαλα να πάρει αέρα μέχρι τη δουλειά![]()
Σαν σταθμός της Στάζι στην ανατολική Γερμανία είναι το μέρος, ρίξτε κανένα βάψιμο με χαρούμενα χρώματα!
Γιατι κάτι έτυχε και βρέθηκαν και τα 2 εκεί και μετά βαριέμαι να πάω με κάποιον να το μαζέψω...
Στο ενδιάμεσο μου έφερε στο σπίτι και ένας φίλος μου ένα σκουτεράκι που δεν έπαιρνε μπροστά για να του το φτιάξω και δεν είχα χώρο για 3ο μηχανάκι...
(έφτιαξα το σκούτερ και ακόμα δεν του το έχω πάει...)