:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
και για το καλοκαιρι
Να λιώσουμε και το προηγούμενο σκατό να το βάλουμε για σοκοσιρόπι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης.
Άρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:
- Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε; -Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη
μας ακούσουν.
-Άκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω.
Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ'
αυτό τον
τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.
Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:
- Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ένα ζευγαράκι έφηβοι κρύφτηκαν στο κοντινό δασάκι δίπλα στο χώρο που διεξάγονταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε ανοικτό γήπεδο, στα περίχωρα της πόλης.
Άρχισαν τις περιπτύξεις, φιλιά, χάδια, τα γνωστά, οπότε σε κάποια στιγμή της λέει αυτός:
- Κοίτα, τόσο καιρό είμαστε μαζί και τα κάνουμε αυτά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε καιρός να ολοκληρώσουμε; -Εντάξει, συμφώνησε κι η κοπέλα, αλλά ξέρεις, είμαι παρθένα κι έχω ακούσει ότι πονάει. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, όπως καταλαβαίνεις, φοβάμαι μη
μας ακούσουν.
-Άκου τι θα κάνουμε, της λέει ο τύπος μετά από λίγη σκέψη. Αν πονέσεις, θα αρχίσεις να μουγκρίζεις σαν αγελάδα, κι εγώ θα σταματήσω.
Αν όμως σ' αρέσει, αρχίνα να τραγουδάς για να ξέρω κι εγώ να συνεχίσω. Μ'
αυτό τον
τρόπο, και να μας ακούσουν, δεν θα καταλάβουν.
Έτσι και έγινε, οπότε μετά από λίγο φωνάζει η γυναίκα:
- Μουουουου.... μουουουου..... μουουου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια...
αχχχχ! το φχαριστηθηκα!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20629
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs![]()
Το πρώτο σαν μοντεράτορας ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
oh yes! ειναι εθισμος... και να θελεις, δεν μπορεις, σε τρωνε τα πληκτρα. δεν βλεπεις, και τον Mc καπου καπου?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το πρώτο σαν μοντεράτορας ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
να ηταν και ο devils animal καλα θα ηταν να αρχιζαμε παλι τα εικονιδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τι δηλαδή,εσύ ξεκίνησες κατευθείαν να τραγουδάς χωρίς μουουου??![]()
![]()
:a029: :a029: :a5:
![]()
![]()
...ΓΜΤ... που ειναι τα προβατακια...![]()
Φαντάζομαι την ευτυχία που νοιώθεις με το να το καρφώσεις στον πρόεδρο του ΑΡΨΑΜ !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
oh yes! ειναι εθισμος... και να θελεις, δεν μπορεις, σε τρωνε τα πληκτρα. δεν βλεπεις, και τον Mc καπου καπου?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφαγες ολααααααααααααα τα δαχτυλιδιαααααααααααααααααααααααααα !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φαντάζομαι την ευτυχία που νοιώθεις με το να το καρφώσεις στον πρόεδρο του ΑΡΨΑΜ !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Το έχω κι εγώ το πρόβλημα !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ειναι εθισμος... και να θελεις, δεν μπορεις, σε τρωνε τα πληκτρα. δεν βλεπεις, και τον Mc καπου καπου?![]()
![]()
![]()
Ειδικά αν δω ρισάϊκλ που κράζει ! Μπουκιά στο πληκτρολόγιο του ρισάϊκλερ είναι και ουτ'εγώ δεν ξέρω πως κρατιέμαι !