Στο δρόμο είμουνα... Απο το κινητό έγινε το post.Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Παιδιά πήγε κανείς στο... ραντεβού? gerodim... στο δρόμο περίμενες ή στο pc σου?
Στο δρόμο είμουνα... Απο το κινητό έγινε το post.Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Παιδιά πήγε κανείς στο... ραντεβού? gerodim... στο δρόμο περίμενες ή στο pc σου?
Χα! Το πήρα το μωρό...
Ουτε εγω τα καταφερα...Υπηρξε ενα μικροοο προβλημα![]()
Να κανονισουμε αλλη φορα πιο οργανωμενα![]()
Λοιπόν...
Ερώτησις κρίσεως....
Βάζουμε ζελατίνα στη μηχανή? και αν ναι.... μικρή, μεσαία ή μεγάλη? (μου είπαν ότι βγαίνει σε 3 μεγέθη για την GSR...)
Πάνω από τα 120 Km/hr νόμιζα ότι ο αέρας θα με πετάξει από τη μηχανή.. έκανα προσπάθεια για να κρατηθώ πάνω της... και είχα την αίσθηση ότι έτσι και χρειαζόταν να κάνω κάποια μικροαλλαγή πορείας δεν θα τα κατάφερνα..
Κάποιοι μου είπαν ότι θα.... συνηθίσω αυτή την αίσθηση και δεν θα έχω εν καιρώ πρόβλημα.
Τι λέτε?
Συνηθίζεται? ή καλή είναι μια ζελατίνα για να νοιώθω πιο καλά και πιο ασφαλής...?
Δεν έχω σκοπό να.... τελικιάσω τη μηχανή... αλλά τα 140 που πήγα.. μου φάνηκαν λίγα...
(για τις ευθείες της Εθνικής... για να μην παρεξηγούμαστε..!!)
Με λιγο σκυψιμο διορθωνει αρκετα η κατασταση...Εγω εχω ενα προβληματακι με το ARAI στην εθνικη...Το ^&%@#( σου πιεζει το κεφαλι κατω λες και υπαρχει ζελατινα να κρυφτεις...Ειδικα μετα τα 190 πηγε να μου βγαλει το σβερκο....Παντως μεχρι εκεινα τα χιλιομετρα βρισκω μια ισορροπια με τον αερα και δεν χρειαζετε πολλη δυναμη... Αμα ειναι να βαλεις ζελατινα βαλε την μεγαλη(τροπος του λεγειν) οι αλλες καλυπτουν τα οργανα μονο...
Δεν ξερω ρε παιδια...Εμενα ΔΕΝ με ενοχλει ο αερας.
Ειναι της ηλικιας?(νο offence mats)
Ειναι της αδρεναλινης της στιγμης????
Δεν ξερω...
Μεχρι 220 το εχω παει στην Αττικη οδο.
Βεβαια το σαγονι μου ακουμπουσε στο ντεποζιτο.....
Το Shoei καθοταν μια χαρα στο κεφαλι μου ρε μπας και αυτα τα Αrai ειναι για τα μπαζα??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια σε εκεινη τη φαση χρειαστηκε να σηκωθω και να φρεναρω για να μπω αεροδρομιο
(ναι ρε απογειωθηκα!!!!!!!) και το κεφαλι μου πηγαινε περα δωθε λες και ηταν σεικερ!
:rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Το κρανος που εχω ειναι για SS μηχανακια και σχεδιασμενο για να μην υπαρχουν στροβιλισμοι...Εδω το Shoei που εχω (Raid I) ηταν πιο ησυχο και δεν με πιεζε πολυ στα πολλα αλλα σε σχεση με το αλλο υστερει σε εφαρμογη και σταθεροτητα.Το κακο ειναι οτι φοραω γυαλια και δεν μπορω να σκυψω τερμα για πολλη ωρα καθως δεν βλεπω πολυ καλα και ψιλοφοβαμαι...Με το που σηκωσω λιγο το κεφαλι με το Arai αρχιζει η γυμναστικη :rotflmao:
Ασε που το υψος και τα κιλα μου ειναι λιγο προβλημα :rotflmao: :rotflmao:
Ο αέρας συνηθίζεται σιγά σιγά. Και εγώ στην αρχή με 120km/h δεν το πάλευα για πολύ ώρα. Πλέον μέχρι και τα 150-160km/h είμαι ψηλό άνετα, αλλά από εκεί και πάνω χρειάζεται να σκύψεις και να γίνεις ένα με το ντεπόζιτο. Σίγουρα για μεγάλα ταξίδια είναι απαραίτητο μια ζελατίνα, και σίγουρα όσο πιο μεγάλη γίνεται. Το κακό όμως με την ζελατίνα είναι ότι ασχημαίνει την μηχανή, για αυτό όταν αποφασίσω να βάλω ζελατίνα θα κοιτάξω να πάρω κάποια που να μπαινοβγαίνει εύκολα, για χρήση μόνο σε ταξίδια.
GSR 600
Η καλυτερη ταχυτητα για ταξιδι με το GSR ειναι τα 145χλμ.Το εχω ξαναπει μεν αλλα το επαναλαμβανω.Ουτε πιεση απο τον αερα,ουτε μεγαλη καταναλωση αφου η 6η ειναι στις 8000 στροφες.Παντως το μηχανακι ειναι πολυ κοντο ρε παιδια....226 ειδα στην ευθεια στις 13000 στροφες και δεν μπορουσε να δωσει αλλο αφου τα αλογα τα ειχε δωσει.Ανοιξα να φτασω ενα hornet δικαβαλο και πηγαιναμε τα ιδια Εθνικη αφου το δικο μ δεν εδινε αλλο για κανενα λογο.Μηπως να το μακραινα λιγο?Απο την αλλη ποιος χρειαζεται παραπανω χλμ χωρις ζελατινα και τετοια καταναλωση.....
Παιδιά το κράνος μου είναι shoei Χ-κάτι 1000....
μια κατηγορία όπως μου είπαν κάτω από την καλύτερη...
Εμπαζε αρκετό αέρα από το σαγόνι.... κάποιος όμως μου είπε ότι παίρνει κάτι πρόσθετο στο σαγόνι για να μη βάζει αέρα.. Θα το ψάξω... Μήπως ξέρετε τίποτα για αυτό?
Το να κολήσω στο τεπόζιτο... δεν πολυπαίζει... Το δοκίμασα αλλά δεν είχα μεγάλη ελευθερία στην κίνηση και η Εθνική είχε πολύ κίνηση για να μην είσαι ευέλικτος...
Ισως πρέπει να δοκιμάσω μερικές φορές ακόμα να το πάω γυμνό... να δω αν συνηθίζεται.. και μετά να δω για ζελατίνα.. Ούτως ή άλλωστε... δεν νομίζω να σκαντζάρω ποτέ τα 160... (αν και.. μη λέω μεγάλες κουβέντες.... ποτέ δεν ξέρεις..!!)
Μηπως καθεσαι κλαρινο στην σελα?τραβηξε το σωμα σου οσο πιο πισω μπορεις στην σελα και θα σκυψεις θες δεν θες.Το τελειως ξαπλα ειναι πανω απο τα 190 για εμενα τουλαχιστον...Ρε yfantra μπας και εισαι 2 μετρα?![]()
Χαχαχαχαχα....
Όχι..... δεν είμαι δίμετρος τσολιάς.... Ούτε κλαρίνο κάθομαι ρε συ....
170 φεύγα είμαι.... νορμάλ νούμερο για τούτο το μοτόρι..
Φυσικά και σκύβω... αλλά ο αήρ... αήρ...!! ίσως να φταίνε τα ανύπαρκτα... μούσκουλα στα μπράτσα μου που τον καταλαβαίνω περισσότερο... ή τα καλοκαίρια που περισσεύουν στην ηλικία μου...
Μήπως να αρχίσω βάρη....? Με περνάνε που με περνάνε για σερνικό πανω στη μηχανή...!!!
![]()
Δεν πρεπει να σφιγγεις το τιμονι...Βρες μια θεση ισσοροπιας πανω στην μηχανη που να μην σε ενοχλει ο αερας πολυ και να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη η πιεση στο κρανος..Αμα μπορεσα εγω να την βρω στο υψος και την μετωπικη επιφανεια μου(1.85+, 95 κιλα) μπορεις και εσυ![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΣΚ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!! ΓΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ!!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ GERODIM!!!!!
ΠΕΡΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΟΤΟΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΚΟ!!
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ???![]()
![]()
![]()
![]()
??????? ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ???
Ειναι κανεις εδω???
Τι εγινε ρε gayδες σημερα που ηρθα εγω εσεις την πουλεψατε??![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Δεν ξερω ρε παιδια...Εμενα ΔΕΝ με ενοχλει ο αερας.
+2Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ειναι της ηλικιας?(νο offence mats)
+3Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ειναι της αδρεναλινης της στιγμης????
έχεις ακόμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Μεχρι 220 το εχω παει στην Αττικη οδο.
άλλαξε σαγόνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Βεβαια το σαγονι μου ακουμπουσε στο ντεποζιτο.....
Λίγα λόγια για τα arai φίλε έτσι;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Το Shoei καθοταν μια χαρα στο κεφαλι μου ρε μπας και αυτα τα Αrai ειναι για τα μπαζα??![]()
Αν είστε με πολλά χιλιόμετρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον αυχένα να σηκώνεστε απότομα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Βεβαια σε εκεινη τη φαση χρειαστηκε να σηκωθω και να φρεναρω για να μπω αεροδρομιο
(ναι ρε απογειωθηκα!!!!!!!) και το κεφαλι μου πηγαινε περα δωθε λες και ηταν σεικερ!
Είναι γ@μώ τα γυμνά αλλά μην πάθουμε και κάνα αυχενικό ε;
Χα! Το πήρα το μωρό...