Σελίδα 35 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 25303132333435363738394045 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 511 έως 525 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
    φιλε λυκε εισαι ευπροσδεκτος στην Κρητη μας(οπως ολοι οι φιλοι BIKER'S)να ερθετε να γινουμε ταβλα της μεθιας!!!να ξυσουμε!!να στριψουμε!!!και να γουσταρουμε!!!αλλα αυτη η macho συμπερηφορα σου δεν εχει πλακα!!ο καθενας παει οπως μπορει και με οτι καβαλαει.τωρα αν θες εσυ να αποδειξεις κατι σε καποιον (δεν ξερω ποιον?)με το να κολλας σε οποιον βρεις εν κινηση.τοτε εχεις χασει ολη τη μαγεια που λεγετε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!!!Υ.Γ Η επαρχεια εχει μηχανες που ουτε της φανταζεσαι !!!!!!!φιλικα παντα..............
    re'sy mhn ta perneis toso sobara

h mageia pou legete motosykleta yparxei kai stis 3 periptwseis,1on. oi ''ta3hdiarhdes'',poy isws anoikeis kai esy ekei,2on. kai oi ''gkazofoniades'' pou oti khneite tou kolane,pou mallwn anoikei ekei o likos.3on autoi pou thn pernoun apoklhsthka gia thn kaula tous!kai stis 3 periptoseis uparxei h mageia ths moto,aplos ekfrazete diaforetika!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Κοιτα,το θεμα εχει ως εξης:

Για την δυναμη των μηχανων δεν νομιζω να υπαρχει καμια απορια....Για τα 1000αρια ειπαμε,Gsxr rulzzzz...

Tωρα οσοι με R1 νομιζουν οτι δεν εχουμε διαφορες be my guest,name place and time...

Μετα ομως πεταγετε ο likos600 και λεει οτι εμας με τα 1000αρια δεν μας φτανουν τα αλογα κτλ...

Και οτι μας εχει ολους εμας...Και καπου εκει η κουβεντα πηγε στον οδηγο...
    κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα...αν 25χρ. εχεις βαρεθει το GSXR1000 που ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα παραγωγης(οντως αυτο ειναι,εδω το 600 γ@μ@ει)στα 30 θα θελεις πυ-πυ-πυραυλο!με αυτο το σκεπτικο ειπε αυτα που ειπε ο likos.
    αφου εχετε τα πιο γρηγορα 1000αρια(μεχρι τωρα)τι θελετε πενεμα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    re'sy mhn ta perneis toso sobara

h mageia pou legete motosykleta yparxei kai stis 3 periptwseis,1on. oi ''ta3hdiarhdes'',poy isws anoikeis kai esy ekei,2on. kai oi ''gkazofoniades'' pou oti khneite tou kolane,pou mallwn anoikei ekei o likos.3on autoi pou thn pernoun apoklhsthka gia thn kaula tous!kai stis 3 periptoseis uparxei h mageia ths moto,aplos ekfrazete diaforetika!
    κοιτα φιλε mob rules αν ειναι να παω ταπα θα παω ,αν ειναι να παω ταξιδι θα παω .αν ειναι να την παρω για την κ@υλα την πηρα .δεν υπαρχουν 'περιπτωσεις' στης μηχανες εκτος και παρεις σκουτερ να μην μπλεκεις στην κινηση!απο το ' 89 που εκατσε ο κωλος μου σε δυο τροχους τελος!ολα πηραν αλλη τροπη!!οποτε κανετε τους ¨'μπαινω φετα και βγαινω ανθοτυρος' χωρις να ενοχληται τους γυρω σας!!και ολα cool!!!!!Υ.Γδεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα........i am from creta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

κοιτα φιλε mob rules αν ειναι να παω ταπα θα παω ,αν ειναι να παω ταξιδι θα παω .αν ειναι να την παρω για την κ@υλα την πηρα .δεν υπαρχουν 'περιπτωσεις' στης μηχανες εκτος και παρεις σκουτερ να μην μπλεκεις στην κινηση!απο το ' 89 που εκατσε ο κωλος μου σε δυο τροχους τελος!ολα πηραν αλλη τροπη!!οποτε κανετε τους ¨'μπαινω φετα και βγαινω ανθοτυρος' χωρις να ενοχληται τους γυρω σας!!και ολα cool!!!!!Υ.Γδεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα........i am from creta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αρα εσυ ανοικεις στην 3η κατηγορια(οπως και εγω)που πηρες αυτο που πηρες για την καυλα σου!

κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα...αν 25χρ. εχεις βαρεθει το GSXR1000 που ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα παραγωγης(οντως αυτο ειναι,εδω το 600 γ@μ@ει)στα 30 θα θελεις πυ-πυ-πυραυλο!με αυτο το σκεπτικο ειπε αυτα που ειπε ο likos.

Φίλε αυτό το βλέπεις και στον δρόμο !!
    οι περισσότεροι με 1000άρια πετάνε στα συννεφα ή αγγαλιάζουν τις μπαριέρες!
    και όλοι είναι18-25

θα τα πούμε αύριο
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    αρα εσυ ανοικεις στην 3η κατηγορια(οπως και εγω)που πηρες αυτο που πηρες για την καυλα σου!
    ....αν βαζεις μεσα και τα παραπανω που ειπα (ταπα+ταξιδι)τοτε (ολα)τα μηχανακια που εχω παρει .....ναι....... ειναι γιατι κ@υλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao:

Υ.Γ το vfr τη μοντελο ειναι?
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Κοιτα,εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν μου φτανει το γκαζι...και οποιος το λεει μαγκια του ή μαλακια του...

Εγω πηρα αυτο που πηρα,γιατι αυτο μ'αρεσε..και τοτε υπηρχε και το ΖΧ10R '06 που ειναι πιο δυνατο...δεν με ενδιαφερει...

Ουτε πενεμα θελω απο κανενα οπως νομιζεις...Βολτες παω με 2-3 φιλους μονο,δεν βγαινω στο δρομο να κυνηγαω τον καθε ενα για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειμαι πιο γρηγορος απο τον καθενα με 1000...

Ποιος πηρε την μηχανη και για ποιο λογο φαινεται αλλωστε (στον likos600 αναφερομαι)...

Και φιλε likos600 ξερω και εγω ατομα με 600αρια που βγηκαν απο το δρομο,και και και...

Απο τη μια μας το παιζεις γκαζοφονιας και απο την αλλη συνειδητοποιημενος και καλα,εγω πηρα 600 γιατι το 1000 ειναι αρκουδα κτλ....

....αν βαζεις μεσα και τα παραπανω που ειπα (ταπα+ταξιδι)τοτε (ολα)τα μηχανακια που εχω παρει .....ναι....... ειναι γιατι κ@υλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao:

Υ.Γ το vfr τη μοντελο ειναι?
    nai ola ta parapanw anoikoyn sthn 3h kathgoria

einai arketa palia to 1o tou 88' kai to 2o tou 89'

Κοιτα,εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν μου φτανει το γκαζι...και οποιος το λεει μαγκια του ή μαλακια του...

Εγω πηρα αυτο που πηρα,γιατι αυτο μ'αρεσε..και τοτε υπηρχε και το ΖΧ10R '06 που ειναι πιο δυνατο...δεν με ενδιαφερει...

Ουτε πενεμα θελω απο κανενα οπως νομιζεις...Βολτες παω με 2-3 φιλους μονο,δεν βγαινω στο δρομο να κυνηγαω τον καθε ενα για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειμαι πιο γρηγορος απο τον καθενα με 1000...

Ποιος πηρε την μηχανη και για ποιο λογο φαινεται αλλωστε (στον likos600 αναφερομαι)...

Και φιλε likos600 ξερω και εγω ατομα με 600αρια που βγηκαν απο το δρομο,και και και...

Απο τη μια μας το παιζεις γκαζοφονιας και απο την αλλη συνειδητοποιημενος και καλα,εγω πηρα 600 γιατι το 1000 ειναι αρκουδα κτλ....
    kapoios to eipe kai ayto an diabaseis se prohgoumenes selides 8a to diapistoseis kai monos sou.

o likos einai yper ths apopshs tou stadiakou anebasmatos twn kubhkwn.dhl. to proto mhx. na einai 250,meta na pareis 600 meta 900 k meta 1000.giath osoi exoyn parei 1000 enw to prohgoumeno dykhklo htan podilato,exoun tripsei ta moutra tous(makrua apo mas)sthn suntriptikh pleiopsifia toys,tonizwntas oti den exoyn thn ''epignwsh''twn upwn (170+)
    ayta pistebw oti ennoei.

Αυτά τα λένε ολοι !!!!!!
    αλλά σε αυτά που λέω δεν απαντάς
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Αυτά τα λένε ολοι !!!!!!
    αλλά σε αυτά που λέω δεν απαντάς

Οταν σου λεω κατι και μου λες εισαι μικρος...

Μετα περιμενεις να σου απαντησω κι'ολας?

Ενω εσενα σου φαινεται οτι αυτα που λες εγω τα ακουω πρωτη φορα?
    Καλα μη φας..Εχω γνωρισει κομπλεξικα ατομακια σαν και εσενα παρα πολλα...

Και γρηγορους ακομα περισσοτερους...

Το καλυτερο ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι σχετικο...καλυτερο που?? στο χωμα??

Απλα λεω οτι τα Suzukia απο τοτε που βγηκαν τα πρωτα Κ ειναι τα πιο γρηγορα (οχι καλυτερα)....

Και απο πιο παλια μη σου πω....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    AOYYYY

Και στατιστικα εχουνε διαφορες στην ιπποδυναμη...

Σιγουρα απο σταση παιζει μεγαλο (το μεγαλυτερο δλδ) ρολο ο οδηγος,αλλα εν κινησει αλλαζει το πραγμα...

Στο οτι βλεπεις οτι θες εχεις δικιο,εμεις στα μερη μου ομως,επειδη ειμαστε σχεδον ολοι μια παρεα 30-40 μηχανες,ειναι φορες που προσπαθουμε να περιορισουμε τον παραγοντα οδηγος -οσο γινεται-,οταν τα στηνουμε

Π.Χ αλλαζουμε οδηγους,τα παμε τσουλητα με δευτερες απο τα 100-120 κτλ...

Ετσι βγαζουμε "ασφαλη συμπερασματα" κατα το δυνατον...

Τωρα σε σφιχτο στροφιλικι μην την ψαχνεις,600-750-1000 πανε σχεδον ιδια...(εκει και αν παιζει ρολο ο οδηγος)....

:rotflmao: :rotflmao:
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Το εγινε ρε μαγκες πειτε μας και μας να γελασουμε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Κοίτα ρε 'συ, με τι κάθονται και ασχολούνται.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ$%νί χτενίζεται ....

:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF