Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
το καλοκαίρι δεν υποφέρεται σαν το R1 τώρα πως μερικοί δεν έχουν πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ίσος φοράνε σώβρακο με αμίαντο …..
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
το καλοκαίρι δεν υποφέρεται σαν το R1 τώρα πως μερικοί δεν έχουν πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ίσος φοράνε σώβρακο με αμίαντο …..
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Απο γραναζωμα να υποθεσω ειμασταν ΟΚ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
οποιαδηποτε μηχανη με αναβατη 15-25 κιλα ελαφρυτερο, μπορει να μου ξεκολλησει στην αρχη (95 κιλα βλεπεις....)![]()
Τι έγινε ρε κούλες με τα GSXR ! Φυσικά και δεν καίγεστε αφού η μηχανές σας είναι για την παραλίαμε σορτσάκι, φανελάκι, σαγιονάρα και τις αλλαγές με το νύχι
![]()
:rotflmao:![]()
AOYYYY
Το προηγούμενο μηχανάκι που είχα ήταν το APRILIA FACTORY γαμω τα μηχανάκια πολύ καλά φρένα και ωραίο πάτημα στο δρόμο αλλά ο λόγοι που το έδωσα ήταν που δεν είχε πολύ δύναμη ψηλά και ο δεύτερος και σημαντικότερος ότι έβγαζε πολύ ζέστη ειδικά το καλοκαίρι δεν υποφέρεται σαν το R1 τώρα πως μερικοί δεν έχουν πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ίσος φοράνε σώβρακο με αμίαντο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλά εσύ ότι και να πείς είναι για:rotflmao:
Τι έγινε που χάθηκες είδες τις φωτό του ΤΙΤΑΝ και κρύφτηκες:rotflmao:![]()
AOYYYY
Από αυτά που λες εδώ και καιρόΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω ξερω οτι χειμωνα κιολας ιδρωνα μεσα στι πολη...
Φανταζομε τι θα τραβατε καιμενοι το καλοκαιρι....![]()
κατάλαβα ότι
το R1 σε πέταξε από την σέλα!!! σαν τα άλογα τους κουλούς αναβάτες:rotflmao: :rotflmao:
κυραΚΟΥΛΑ
![]()
![]()
AOYYYY
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Απο γραναζωμα να υποθεσω ειμασταν ΟΚ?![]()
στην Αμερική γιατί έχουν σχεδόν όλοι GSXR?![]()
?
Γιατί εκεί έχουν μόνο ευθείες:rotflmao::rotflmao:
![]()
AOYYYY
Kάτι ξέρεις εσύ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ρο Ενα Δεν σπαει δεν χαλαει και παει γ@μιωντ@ς
![]()
Την έχεις φάει απο R1 θυμάσαι?![]()
Τι θές τώρα παλιοκρητικέ?
Να ανοίξουμε καμιά βεντέτα?
Ήρθα με το σκούτερ γιατί θα γυρνούσα απο στροφές! Σε έχω τιμωρήσει με το R1 και ήθελα να σε τιμωρήσω και με το σκούτερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω μια φορα, με το K7 ηρθα στο καρτοδρομιο.....εσυ το δικο σου το χαρχαλο που το ειχες κρυμμενο???![]()
Χλωμό σε κόβω...Ούτε στη ευθεία ούτε στις στροφές δε περνάς μπροστά! Και στις στροφές και με το καναπέ να είμαι πάλι πίσω θα σε αφήσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.....αλλα βεβαια, σου λεει, η εθνικη ειναι διπλα, θες να μας κανει κανα χουνερι στο γυρισμο, να το φυσαμε και να μην κρυωνει????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το παρκάρω δίπλα απο το R και το βράδυ του κάνει ιδιαίτερα!
Αν είστε ευαίσθητα αγόρια πάρτε GSXR!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
α, και το καλυτερο: στο γυρισμο οδηγησα ενα R1 07!!! περαν του οτι ειναι το ιδιο ψοφιμι χαμηλα, οπως και το προηγουμενο, δοκιμαστε να πατε μια βολτα εντος Αττικης, για κανα μισαωρο, να δειτε τι ωραια που θα περασετε......μιλαμε για σοβαροτατο θεμα με τις θερμοκρασιες που εκπεμπουν πλαισιο και εξατμισεις, το οποιο δεν εχει αναφερθει σε κανενα τεστ....παιδια δεν κανω πλακα, οποιος σκεφτεται να αγορασει R1, ας προσπαθησει να παει μια βολτα με καποιου γνωστου πρωτα, μιλαμε για ανυποφορη κατασταση!!!:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ενας λογος που το πουλισα.... ητανε και αυτος... πολλη ζεστι βγαζει...
Για -10 το χειμωνα ειναι καλη σομπα.![]()
A! εγώ νόμιζα οτι το έδωσες γιατί είσαι κουλάτζα στις εκκινήσεις!![]()
Πού πας ρε γρηγοράκη! Στο έχω πεί εσύ δε πρέπει να λές κακίες για τα R1 είσαι εκτεθιμένος!
Oύτε αυτός μπορεί να το καταλάβει!Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν μποτω να καταλαβω πως εσυ το πιες το τσαγακι απο τον Titan που εχει ψοφιμι?????? (εκτος και αν δεν γραφει αληθεια).
Ούτε ο Meni0s παραπάνω...
Και τους 2 σε μία μέρα!![]()
Εδώ είναι και οι δύο!![]()
Oταν είσαι πίσω Γιωργάκη έστω και ένα μέτρο λέγεται τσαγάκι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καταρχας, δεν ειπα ποτε οτι του titan ειναι ψοφιμι....ισα ισα που παει μια χαρα!
κατα δευτερον, ποτε δεν ηπια τσαγακι!!! οποιαδηποτε μηχανη με αναβατη 15-25 κιλα ελαφρυτερο, μπορει να μου ξεκολλησει στην αρχη (95 κιλα βλεπεις....) αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειναι πιο δυνατη μηχανη...ειναι αστειο να συγκρινει κανεις ενα R1 προηγουμενης γενιας με ενα Κ7....ας μη γινομαστε γραφικοι. οποιος ιδιοκτητης R1 πραγματικα πιστευει κατι τετοιο, ας ερθει να του δωσω το δικο μου μια βολτα να του λυθουν οι αποριες! τελος.![]()
Να σου πώ όμως έχω ένα φιλαράκι που έχει πάρει 2 Κ7 και λέει οτι στο στρίψιμο δε συγκρίνεται τίποτα με το R1 2004 που είχε!
Θα το κάνω μία βόλτα το δικό σου και εσύ το δικό μου να θυμηθείς τα παλιά!
MAMA ENTEΛΩΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Απο γραναζωμα να υποθεσω ειμασταν ΟΚ?![]()
![]()
Mε μαμα γραναζωμα μπαινεις Μεγαρα ή το αλλαζεις καθε φορα που πας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
MAMA ENTEΛΩΣ!!!![]()
Mε ΜΑΜΑ σιγά μη κάθομαι να αλλάζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Mε μαμα γραναζωμα μπαινεις Μεγαρα ή το αλλαζεις καθε φορα που πας?
Αν και κάποια στιγμή θα το κονντίνω για να μπορώ να παίζω με μία σχέση επάνω και να έχει παράλληλα δύναμη![]()